2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
çok geçmiş olsun canım ama idrar yolu enf vardı sanırım fitil ne alaka acaba neden verdiki Allaha emanet dikkat bol su iç birde...
Ya kizlar bu idrar yolu enfeksiyonu yogun akinti olursami belli oluyoo

Lekelenmem devam ediyor pembemsi acik kahve renkli sekilde..doktor 10 gun dinlenme verdi.progestan igne zaten kullaniyordum kullanmama ragmen oldu.cok endiseliyim bu 10gun nasi gecicek bilmiyorm

Slmm kizlar :) 2 gun once bizde pit pitlari gorduk cok sukur .. Allah yavrularimizi korusun kucagimizada almayi nasip etsin..Isteyen herkese de bu duyguyu tattirsin ins ...

Cnm hadi hayirlisi bakalim. İcini rahat tut 6.haftada hemen duyamayabiliyosun kalp atisini.ben 7.haftaninin basinda gittim duyulmadi dun baska doktora gittim cok sukur duyfum fakat rahim icinde kasilmalar varmis o yuzden progestani aksatma dedi.hala k.rengi lekeler hala devam ediyor cok az azaldi.insAllah Rabbim hepimizin yavrusunu korur ve hayirlisiyls kucagimiza verir. Hamile bayanlari gordukce icim giderdi o gobusleri gorunce :) Rabnim saglicakla kucagina versin bana da nasip etsin diye dua ederdim. Bi an once zaman gecsin ve gobusumun cikacagi aylar gelsin cok istiyorummmm cinsiyeti de mersk ediyorum ama icimden erkek olcsk gibi :)

Lekelenmem devam ediyor pembemsi acik kahve renkli sekilde..doktor 10 gun dinlenme verdi.progestan igne zaten kullaniyordum kullanmama ragmen oldu.cok endiseliyim bu 10gun nasi gecicek bilmiyorm
Cnm benim de aynen senin gibi devam ediyor.progestsn hap iciyorum ve proluton igne yapiyotum. Dr bana da 10 gun rapor verdi ve bol bol dinlen dedi.ignenin yan etkiketinden bi tanesi de kansma yapiyomus cnm.istersen yan etkilerini oku.devam etmesi yan etkidi olabilir kendi fikrim tabi :)

Cevabin icin saol canim benim ignemim adi progestan.ben tup bebek yaptirmistim.transferden beri igneyi yaptiriyorum 3 aya kadar devam ediceksin demisti doktor.ilk defa bu sabah boyle olunca korktum doktor bebek iyi dedi ama bu 10gun nasi gecicek bilmiyorum dinlenicem evde insallah bisey olmaz.sanada gecmis olsun insallah ikimizde sorunsuz bir sekilde atlatiriz

İnsallah atlatiriz cnm. Evdeyim ben de zaman nadil gecicek diyodum masallah 4 gun gecti.gunduz tv de bi sey yok ben de canli utopya acip izliyrm zaman geciyo sıkılincs uyuyom zaten.ben de daha once iki adilama bir tup, bir hsg ve iki histeroskopi cektim. Son histeroskopiden 7 ay sonra kendiliginden hamile kaldim.

Kızlar benim demirim düşük çıktı Dr a gitmeden birkaç bişeye baktırdım.

Kolesterolüm yüksek demirim düşük anti tpo yüksek

Tek tesellim hcg 4114 olmuş

Var mı troidlerinde problem olan? Dr um hamile kalırsan ilaç başlıcaz demişti.

Cnm benim 3 arkadadim tiroit hadtadi.biri dogum yapti biri subatta digeti de mayista dogum yapacak :) doktor konrolunde ilac kullaniyorlar cik sukur sikunti yadamadi ucu de.darisi sana olsun ins. Demir icin de endise etme cunku ilacla duzrlir.pekmez yiyebiliyosan o da iyi.

Bayanlar ne kadar zamanda bir doktora gidiyorsunuz ben en son 23 ocakta gittim keseyi gördü sonra 1 ay sonra gel dedi yarın sabah özel bir hastaneye erkenden gidicem muayene olmaya randevusuz alırlar inşallah

kizlar ben de çok korkuyorum. Bugün 6+0 dayım. Gögüslerde ağrı azaldı, kasık ağrısı azaldı, hafif bulantı var. Korkuyorum acaba gebelik devam edebilecek mi

Bugün öğlen kahverengi leke gelince Dr.umu aradım. Hemen gel USG yapalım dedi. Plesanta yerleşim arkasında hafif kanama var,önemli değil, progestan verdi,10 gün istirahat verdi. 6+1 oldum.
Veee günün sürprizi kalp atışları başlamış. Hem gördük hem de duyduk. Çok şükür Allah.'a.
Hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum.

Ne guzel canim sende zor kavuşmuşsun melegine insallah bizimle kalirlar.ilk defa boyle birseu olunca panik oluyo insan.vakit gecer insallah ya bnde is yernden laptopu getirdim sabahlari yine evden calisirim dedm bakalm bi sekilde gecircez artmasin kanamada napalim.suan devam ediyor mu akintin lekelenmen

Kızlar ben de 5 +6 yım ama kese görünmedi USG ile bakildi diğer muayeneyi ben istemedim.doktor kan tahlili fln yapmadi..ilk kan sonucun 189 cikmisti.

2015 eylül anneleri listesine nasıl eklenebilirim?
Sat.17 aralık 2014. Beklenen doğum tarihi 23 eylül 2015. Ilk bebek olacak nasipse.

Kızlar ben de 5 +6 yım ama kese görünmedi USG ile bakildi diğer muayeneyi ben istemedim.doktor kan tahlili fln yapmadi..ilk kan sonucun 189 cikmisti.

vajınal baksaydı emın olurdunuz gobeklıysen altan bakmak en mantıklısı benım gobegım var ılk uc ay hep altan bakılır yoksa usten bebek gorunmuyor yaglardan

benimle aynı haftada olup kasık ağrısı olan var mı kızlar ? batma tarzında oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…