2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
hanımlar sizlere bir sorum olucak ; glukoz (şeker)değerim açlık 46 çıktı referans aralığı 70-99 arası ama benimki baya düşük..
benzer durum yaşayan var mı inşallah şekerdeki düşüklüğün bebeğime zararı dokunmamıştır aklıma takıldı çok

Ayy çok duygulandım başkasını okurken ağlıyorum, kucağıma verdiklerinde zırlamam hiç bitmez sanırım, oğlumla karşılıklı ağlaşırız herkes bir bir kavuşuyor yavrusuna. Bize de sağ salim kavuşmayı nasip et allahım

Amin inşallah sağ salim kavuşuruz bebeklerimize. Ben de Kasım anneleri grubundayım. Sizlerin doğumu tamamlanınca yavaş yavaş bize gelecek artık Ekim'le birlikte. Herkese sağ salim doğumlar..

Amin canım. Allah yar ve yardımcımız olsun.Hepimizin.

Ayy gözünüz aydın ne güzel yazmışsınız bir solukta okudum, Allah analı babalı büyütsün, bekleyen gün sayan bizlere de yardım etsin inşallah..

Amin teşekkür ederim canım.Hayırlısıyla İnşallah.Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin.

Pazartesiye kadar bisi olmazsa sancı falan benimde randevum var o gün. Bende 40+3 oluyorum o gün.

Bende burdan hikaye okur gibi okuyorum zaten :) sanki hamile degilim dogmucak gibi geliyor agrı sızı yok ondan sanırım

Canım dün kontrolüm vardı dr ilaca devam dedi bende iyi kansızlık vardı 17 eylül perşembe sabah dokuzda alınacak bakalım bi aksilik olmazsa
Dogum tarihlerimiz ayni bir aksilik olmazsa:)

Hayırlı olsun cnm! Mutlu günler bebişinle :)

Canım öncelikle hayirli olsun allah anali babali buyutsun. İnsallah daha iyisindir simdi. Buyuk tuvalet soruyorlardir simdi sana sakin olmuyor diye uzulup ikinmaya kalkma gazin ciktiysa sikinti yok. Ben 3. Gece sabaha karsi ciktim ben tuvalete. İkinmak agrini arttirabilir. Gazin gelince de tutma sakin.
KiZlar dun genel anestezi sezeryanla dogurdum agrim beter tuvaletebile oturamiyorum afdersiniz

bluebottle canim hakkinda hayirlisi olsun.sanirim sezeryana girmissindir coktan.benimkide erken geldi ve malesef spinalin bas agrisini cekiyorum.ummadigim basima geldi.sezeryanin agrisi az ama bas agrisi felaket.insallah kalici olmaz.bu arada dogum yapmissindir sanirim gozun aydin.Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.

okim gögüs için yarana bi çare bulabildin mi ?benimkilerde çok fena ..sezeryanda bile boyle sıkıntı çekmedim çok canım yanıyor emzirken
Cnm herkes ne dediyse yaptm ama anladım ki tek çare zaman.. Kremleri merhemleri süre süre ve hemen kalkanı takarak 4. Günüm bugün, hafifledi. Bitti denemez. Mucize yok anlayacağın.. Bir de söylemesi ayıp göğüsler fora geziyorum evde çoğu zaman, en iyii çözüm havalanmasıymış

Güzel haberlerinİ bekliyorum canım sağlıkla kavuşun birbirinize inşallah :))

Hayırlı olsun cnm!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…