- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
İmkanın varsa şikayet et peşini bırakma bunun. Sen öpmeye kıyamazken emanet ettiğin güvendiğin işin ehli sanıp canını teslim ettiğin insanların durumu kötüleştirip bir de üstüne başka hastaneye yollamaları... Allahım en kısa zamanda şifa versin yavruna inşallah.Benim Zekai tahir dr zor bir doğum hikayem kötü bir muamele gördüğümü bilen bilir.
18 gun kızım yogunbakim kuvez inde yatmisti.
Kabinde iki delik var demişlerdi ve taburcu olurken kalbi çok yorulmasin diye bir ilaç vermişler di. 18 günlük yoğun bakım kuvezinden sonra taburcu olmuştu.
İlaç ı bize sabah akşam hergün kullanın dediler.
14 gün sonra muayene dediler.
İlacı o şekilde kullandık dün muayene gittik. İlaç hafta da iki kez kullanılmalı imiş biz ilacı fazla kullanmisiz kızımın karaciğer degerleri yüksek çıktı sami ulus ya da Dışkapı çocuk hast. Gidin dediler kısacası bizi perişan ettiler ve artık bakamayız dediler. Ordan çıkınca sami ulus çocuk hast. Gittik muayene sonrası acil yatış verdiler kızım tekrar yogunbakim kuvez inde yatıyor.
Zekai tahir hast. Değil tam bir insanlık ayıbı.
Evde kızıma alistiktan sonra tekrar kızımı soyup kuvez é bırakmak çok zor geldi.
Yanımızda süt de yoktu büyük ihtimalle gece mama verecekler.
3 saatte bir emzirme saati var ben evde iki saatte bir temizleyip süt veriyordum.
Rabbim şifa versin .
Dün nöbetçi dr açıklama yapmamisti bugün uzman doktorlar görüp açıklama yapacaklar mis.
Canım çok üzüldüm ya suna bak cekmediginiz sıkıntı kalmadı ya demedinmi hergün kullanacaksin dediniz diye o kadar ciddi bir ilacsa üstüne bastıra bastira söylemesi gerekiyordu..allahım şifa versin yavruna sizede sabır versin çok zor ben 5dk ayrilamiyorum gözümden gözüme güvenmiyorum allah yardımcınız olsunBenim Zekai tahir dr zor bir doğum hikayem kötü bir muamele gördüğümü bilen bilir.
18 gun kızım yogunbakim kuvez inde yatmisti.
Kabinde iki delik var demişlerdi ve taburcu olurken kalbi çok yorulmasin diye bir ilaç vermişler di. 18 günlük yoğun bakım kuvezinden sonra taburcu olmuştu.
İlaç ı bize sabah akşam hergün kullanın dediler.
14 gün sonra muayene dediler.
İlacı o şekilde kullandık dün muayene gittik. İlaç hafta da iki kez kullanılmalı imiş biz ilacı fazla kullanmisiz kızımın karaciğer degerleri yüksek çıktı sami ulus ya da Dışkapı çocuk hast. Gidin dediler kısacası bizi perişan ettiler ve artık bakamayız dediler. Ordan çıkınca sami ulus çocuk hast. Gittik muayene sonrası acil yatış verdiler kızım tekrar yogunbakim kuvez inde yatıyor.
Zekai tahir hast. Değil tam bir insanlık ayıbı.
Evde kızıma alistiktan sonra tekrar kızımı soyup kuvez é bırakmak çok zor geldi.
Yanımızda süt de yoktu büyük ihtimalle gece mama verecekler.
3 saatte bir emzirme saati var ben evde iki saatte bir temizleyip süt veriyordum.
Rabbim şifa versin .
Dün nöbetçi dr açıklama yapmamisti bugün uzman doktorlar görüp açıklama yapacaklar mis.
Canım dikkatli ol çok fazla yorma kendini ben öyle bir temizlik yaptım ertesi gün muayenede kalp atışı yavaslamisti hemen sezeryan e aldılar gerçi senin gününde gelmiş srn yine dikkatli olSelam kızlar bugun evde temizliğim var yarında kontrol işallah hersey yolunda gidiyordur bu hafta agrılarımdan umarım açılmam olmuştur
Allah şifa versin canım inşallah en kısa zamanda toparlar taburcu olur yavrun. Çok üzüldüm üst üste gelmiş her şey. Nasıl bi hastane, nasıl vasıfsız yetersiz çalışanlar onlar öyle ya. Deli oldum sinirden, daha ilacın dozundan haberleri yok. Hayret bişey.
İmkanın varsa şikayet et peşini bırakma bunun. Sen öpmeye kıyamazken emanet ettiğin güvendiğin işin ehli sanıp canını teslim ettiğin insanların durumu kötüleştirip bir de üstüne başka hastaneye yollamaları... Allahım en kısa zamanda şifa versin yavruna inşallah.
Canım çok üzüldüm ya suna bak cekmediginiz sıkıntı kalmadı ya demedinmi hergün kullanacaksin dediniz diye o kadar ciddi bir ilacsa üstüne bastıra bastira söylemesi gerekiyordu..allahım şifa versin yavruna sizede sabır versin çok zor ben 5dk ayrilamiyorum gözümden gözüme güvenmiyorum allah yardımcınız olsun
Canımm. Ben de 39 dayım bendede tık yok. Kasıkma bile nasıl oluyo bilmiyorumKızlar benim henüz hiç sancım yok. Normal midir bu. Sizin de olmadığı olmuş muydu? Bir de bu dönem vajinada kaşıntı oldu mu sizde de.
Ay sen artık hastanedemisin canım saat kaçta giren ameliyata ben 2.30 3 gibi inşallah ya sen
Ya oluyorum korkudan canim oluyorum tirtir titriyorum nolur dua edin bana nolurr aglayarak yaziyorumÇıktı canım ben.ağladım baya korktum aneliyathaneye kdr,damar açılamadı o kdr gergindim ki.sonra rahataldım biraz hoop uyumuşum. Agrılarım var şimdi.bebeğim sağlıklı çok şükür.
Sen de lütfen korkma yoksa baya zor oluyor korkuyla.
Ağlama walla spinal epidural oldum çok güzeldi anlamadm bileYa oluyorum korkudan canim oluyorum tirtir titriyorum nolur dua edin bana nolurr aglayarak yaziyorum
Ama beni genele aliyolarr (((Canımmm
Ağlama walla spinal epidural oldum çok güzeldi anlamadm bileherkes güle güle öldü rahat ol
canım korkma.şöyle düşün dünyada günde kaç milyon insan sezeryan oluyor.drlar kaç kişiyi aynı ameliyata aldılar.ben böyle düşünüp rahatlamıştım.ufacık bebekler ameliyatlardan sağ salim çıkıyorlar allahın izniyle.acı veren bi süreç değil inan.zaten devamlı ağrı kesici veriyorlar ikinci gün hop ayaktasın. uyanıp uyanıcaksın bebeğin kucağında.Ama beni genele aliyolarr (((
ben yapıyorum halen yapamayınca 2-3 güne doğuruyormuşsun[ hiç kalkmıyor ayağım bır an önce. Doğsa. Artık oğlusum.
yok canım var daha nerde eylülün başındayızsanırım sona kalan nesli tükenmiş bikaç eylül annesinden biriyim. Hatta belki tek kalmış bile olabilirimsıra bana da gelsin artık yahuu! Şuraya 'kızlar müsadenizle ben bi doğurup geliyorum' yazayım artık hayırlısıyla
Bende 21 eylül sezeryan bende sona kaldım Son günler geçmiyo bitürlü ;(sanırım sona kalan nesli tükenmiş bikaç eylül annesinden biriyim. Hatta belki tek kalmış bile olabilirimsıra bana da gelsin artık yahuu! Şuraya 'kızlar müsadenizle ben bi doğurup geliyorum' yazayım artık hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?