2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Allah şifa versin canım inşallah en kısa zamanda toparlar taburcu olur yavrun. Çok üzüldüm üst üste gelmiş her şey. Nasıl bi hastane, nasıl vasıfsız yetersiz çalışanlar onlar öyle ya. Deli oldum sinirden, daha ilacın dozundan haberleri yok. Hayret bişey.
İmkanın varsa şikayet et peşini bırakma bunun. Sen öpmeye kıyamazken emanet ettiğin güvendiğin işin ehli sanıp canını teslim ettiğin insanların durumu kötüleştirip bir de üstüne başka hastaneye yollamaları... Allahım en kısa zamanda şifa versin yavruna inşallah.

Canım çok üzüldüm ya suna bak cekmediginiz sıkıntı kalmadı ya demedinmi hergün kullanacaksin dediniz diye o kadar ciddi bir ilacsa üstüne bastıra bastira söylemesi gerekiyordu..allahım şifa versin yavruna sizede sabır versin çok zor ben 5dk ayrilamiyorum gözümden gözüme güvenmiyorum allah yardımcınız olsun

Selam kızlar bugun evde temizliğim var yarında kontrol işallah hersey yolunda gidiyordur bu hafta agrılarımdan umarım açılmam olmuştur
Canım dikkatli ol çok fazla yorma kendini ben öyle bir temizlik yaptım ertesi gün muayenede kalp atışı yavaslamisti hemen sezeryan e aldılar gerçi senin gününde gelmiş srn yine dikkatli ol

okim gögüs için yarana bi çare bulabildin mi ?benimkilerde çok fena ..sezeryanda bile boyle sıkıntı çekmedim çok canım yanıyor emzirken

Şikayet edeceğizcanım ilk doğum dan sonra bende çok kötü olduğum zaman eşim şikayet edelim demişti ugrasmak istememistim.
Şimdi çocuğumuz un sağlıgünı da etkilediler artık ne gerekiyorsa yapacağız inşallah. rabbim sizlere sağlıklı hayırlı bir süreç yasatsin .
Ben herkes duysun tedbirli olsun diye anlatiyorum yoksa kimseyi üzme için değil.
Derdime ortak oldun canım sağol

Söyledik canım kuvez den taburcu olurken ordaki hemşire bu sekilde anlattı dün muayene ye gittik eko çekildi ordaki hemşire yanlış anlattılar diye bizim bebeğin yattığı katı aradı Zekai tahir den bahsediyorum.
Sonra bi sıkıntı oluşmamış bundan sonra hafta da iki gün kullanın dediler.
Sami ulus çocuk hast. Gittik orda tekrar kalp eko çekildi orda ilacı iki hafta kullanmayın iki hafta sonra kontrol é gelin dediler.
Bi doktor un dediği diğerini tutmuyor.
Sağlık bu kadar ayaklar altında.

Ay sen artık hastanedemisin canım saat kaçta giren ameliyata ben 2.30 3 gibi inşallah ya sen

Çıktı canım ben.ağladım baya korktum aneliyathaneye kdr,damar açılamadı o kdr gergindim ki.sonra rahataldım biraz hoop uyumuşum. Agrılarım var şimdi.bebeğim sağlıklı çok şükür.

Sen de lütfen korkma yoksa baya zor oluyor korkuyla.

Ya oluyorum korkudan canim oluyorum tirtir titriyorum nolur dua edin bana nolurr aglayarak yaziyorum

Ben 20 dakkada çıktım kızlar çok şükür iyiyim....korktum ama milleti hep güldürdüm sakinleştim sayelerinde walla özel hastanenin gözünü sewiyim Rabbim herkese Nasip etsin güle güle doğurdum inşallah güle güle büyütürüm Büyütürüz Diğer arkadaşlar tek tek yazamıycam hepinize şimdiden geçmiş olsun rahat doğumlar

Ama beni genele aliyolarr (((
canım korkma.şöyle düşün dünyada günde kaç milyon insan sezeryan oluyor.drlar kaç kişiyi aynı ameliyata aldılar.ben böyle düşünüp rahatlamıştım.ufacık bebekler ameliyatlardan sağ salim çıkıyorlar allahın izniyle.acı veren bi süreç değil inan.zaten devamlı ağrı kesici veriyorlar ikinci gün hop ayaktasın. uyanıp uyanıcaksın bebeğin kucağında.

ben ilkini genel anestezi olmuştum bunu epidural mi olsam diyorum.ameliyatta canımın sıkılmasından ve karnımın içinde olup biteni hissetmekten korkuyorum epidural olanlar memnun kaldınız mı?

Bende 21 eylül sezeryan bende sona kaldım Son günler geçmiyo bitürlü ;(

@miskamber canım hayırlı olsun canımmm çok sevindim Allah analı babalı büyütsün :)

@ayka777 canım benim korkma valla bende Öldüm korkudan genel anestezi ile olcak diye nasıl bayılacağım derken hic anlamıyorsun bile :) nerdeyse 1 ay olacak ben doğuralı gelip geçiyor korkma lütfen :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…