2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Doğum yapacak olan arkadaşlar Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun.
inşallah sağlıklı bi şekilde kavuşursunuz yavrularınıza.Rabbim yüreğinize ferahlık versin kimseyi darda zorda koymasın inş.Amiiin

@tatlilavinya sendemi.Canım hayırlısıyla dualarım seninle umarım sağlıcakla alırız bebeleri kucağımıza.Bende hastanede çok ağladım bugün sağolsun eşim espiri yapıp rahatlattı beni ama yinede gün bitmek bilmedi.Şİmdi hastaneye gidicem umarım açılmam olmuşturda güzel bir doğum yaparım.Dua edelim de rahat doğumlarımız olsun.

Normal doğumda da bağırsaklar boş olmalı ya cnm bide durdu durdu hemoroidim agri yapiyoo son gün offf ALLAH YARDIM ETSİN

Canim saat 2.30 3 gibi sezeryan saat 12 gibi yatış yapmalıyız ayyyy korkudan aklım ucuyo

Allah analı babalı büyütsün canım bende mecburi sezeryan olucam epidural istiyorum deneyimlerini paylaşırmısın rica etsem

Kesinlikle bebeğin çıktığını anlamıyorsun. İlk bir kaç dakika içinde çıkıyor. Daha sonra dikme işlemi bitmicekmiş gibi geliyor ama bebeğe kavuşma hırsından o :) Allah yardım ediyor bol bol okuyun inş. Amin iyi dilekleriniz için :)

Canim bugün biri ben olmakla 4 5 sezeryandan birisin Bende korkuyorumm

Sezaryan yazmışsın ama rahim kasılmadı diye mi sezaryana aldılar?

Ameliyattan sonra bebek rahim içinden çıkıyor ya, çok iri olduğu için germiş iyice. Diktikten sonra doktorlar çok kanamam oldu doktorlar başımdaydı ilk gün gözlemlediler kan taktılar. Allaha şükür iyiyim ama şimdi. Korkulcak bişi yok ya alıncak nefes belli. Tevekkül edip giricez :) bende böyle kolay anlattığıma bakma canım tatlıdır ama ciddi. Bişi diilmiş iri bebeklerde olurmuş zaten :)

Normal doğumda da bağırsaklar boş olmalı ya cnm bide durdu durdu hemoroidim agri yapiyoo son gün offf ALLAH YARDIM ETSİN
valla allah yardımcımız olsun ben şimdi çıkıyorum dualarım seninle canım umarım güzel geçer.Endişelenme meye çalış ve panik olursan derin nefes al tut 8 saniye ver sakinleşinceye kadar .Hadi hayırlısıyla sağlıcakla kalsın tüm annecikler.Ben hastaneye doğru tıpış tıpış gidiyorum bakalım :))

Canim bugün biri ben olmakla 4 5 sezeryandan birisin Bende korkuyorumm

Uykusuzum ve ağlamaktan nefret ediom ama ağlayıp duruom doktorum geldi boncuk gözlüm uyumadın mı dedi gözlerim hakikaten Kıpkırmızı...sakın duygulanma benim gibi ve dua et...çünkü daha kötü oldum...çıkınca bilgi vercem inşallah...ö

canım ya kıyamam o gözlere hayırlısıyla sağlıcakla alırsın inşallah kucağına bebişi

Canim haber yazalım buraya inşallah sağ salim çıkarız demeden başka çare yok

Allahım sen güç ver ağlamaktan uzulmekden olum korkusundan ne desen var kafam donuyo

kaynar duş sakıncalı hamileler için sıcağa yakın ılık duş iyidir.nezaman nasipse ozaman gelecekler hiç kasmayın bence doğum saati değişmez kaderdir.
Ay hic banamisin demedi zaten. Hic mi sanci olmaz yok.. Beklesin bakim oglum pes ettim bende. Tek korkum bayrama denk gelmesi doktorum yok sevmedigim biri nobetci.

Benim Zekai tahir dr zor bir doğum hikayem kötü bir muamele gördüğümü bilen bilir.
18 gun kızım yogunbakim kuvez inde yatmisti.
Kabinde iki delik var demişlerdi ve taburcu olurken kalbi çok yorulmasin diye bir ilaç vermişler di. 18 günlük yoğun bakım kuvezinden sonra taburcu olmuştu.
İlaç ı bize sabah akşam hergün kullanın dediler.
14 gün sonra muayene dediler.
İlacı o şekilde kullandık dün muayene gittik. İlaç hafta da iki kez kullanılmalı imiş biz ilacı fazla kullanmisiz kızımın karaciğer degerleri yüksek çıktı sami ulus ya da Dışkapı çocuk hast. Gidin dediler kısacası bizi perişan ettiler ve artık bakamayız dediler. Ordan çıkınca sami ulus çocuk hast. Gittik muayene sonrası acil yatış verdiler kızım tekrar yogunbakim kuvez inde yatıyor.
Zekai tahir hast. Değil tam bir insanlık ayıbı.
Evde kızıma alistiktan sonra tekrar kızımı soyup kuvez é bırakmak çok zor geldi.
Yanımızda süt de yoktu büyük ihtimalle gece mama verecekler.
3 saatte bir emzirme saati var ben evde iki saatte bir temizleyip süt veriyordum.
Rabbim şifa versin .
Dün nöbetçi dr açıklama yapmamisti bugün uzman doktorlar görüp açıklama yapacaklar mis.

Selam kızlar bugun evde temizliğim var yarında kontrol işallah hersey yolunda gidiyordur bu hafta agrılarımdan umarım açılmam olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…