Ne zaman giriyorsun canım bende oğluşumu emzırdım altını değiştirdim yatirdim iki saatte bir kalkıyor maşallah kurulu saat gibi çok tatlilar sende bugün kavuşuyorsun melegine hiç stres yapma canım dünyanın ennnn güzel duygusuAmin Allah razı olsun canım aminnn inşallah
Normal doğumda da bağırsaklar boş olmalı ya cnm bide durdu durdu hemoroidim agri yapiyoo son gün offf ALLAH YARDIM ETSİNamin canım.Be anlamadım doktor bana normal doğum yazdı serum verecem dedi sabah oyüzden saat 12 den itibaren bişey yeme dedi.Sancım var uyuyamadım haliyle susuyorum acıktım da ama birşey yiyemiyorum hiç çekilmiyor sancıyla açlık :))
Canim saat 2.30 3 gibi sezeryan saat 12 gibi yatış yapmalıyız ayyyy korkudan aklım ucuyoNe zaman giriyorsun canım bende oğluşumu emzırdım altını değiştirdim yatirdim iki saatte bir kalkıyor maşallah kurulu saat gibi çok tatlilar sende bugün kavuşuyorsun melegine hiç stres yapma canım dünyanın ennnn güzel duygusu
Allah analı babalı büyütsün canım bende mecburi sezeryan olucam epidural istiyorum deneyimlerini paylaşırmısın rica etsem
Canim bugün biri ben olmakla 4 5 sezeryandan birisin Bende korkuyorummKızlar günaydın...bebiş makattan dönmedi doktorda beklemedi malesef...8 :30 da sezeryana gircem lütfen meleklerinizle bana dua edin lütfen...korkuyorum :-( Allah hepimizin yardımcısı olsun sağ salim çıkalım şu hastanelerden yawrularımızla...
Sezaryan yazmışsın amarahim kasılmadı diye mi sezaryana aldılar?
valla allah yardımcımız olsun ben şimdi çıkıyorum dualarım seninle canım umarım güzel geçer.Endişelenme meye çalış ve panik olursan derin nefes al tut 8 saniye ver sakinleşinceye kadar .Hadi hayırlısıyla sağlıcakla kalsın tüm annecikler.Ben hastaneye doğru tıpış tıpış gidiyorum bakalım :))Normal doğumda da bağırsaklar boş olmalı ya cnm bide durdu durdu hemoroidim agri yapiyoo son gün offf ALLAH YARDIM ETSİN
Canim bugün biri ben olmakla 4 5 sezeryandan birisin Bende korkuyorumm
canım ya kıyamam o gözlere hayırlısıyla sağlıcakla alırsın inşallah kucağına bebişiUykusuzum ve ağlamaktan nefret ediom ama ağlayıp duruom doktorum geldi boncuk gözlüm uyumadın mı dedi gözlerim hakikaten Kıpkırmızı...sakın duygulanma benim gibi ve dua et...çünkü daha kötü oldum...çıkınca bilgi vercem inşallah...ö
Canim haber yazalım buraya inşallah sağ salim çıkarız demeden başka çare yokUykusuzum ve ağlamaktan nefret ediom ama ağlayıp duruom doktorum geldi boncuk gözlüm uyumadın mı dedi gözlerim hakikaten Kıpkırmızı...sakın duygulanma benim gibi ve dua et...çünkü daha kötü oldum...çıkınca bilgi vercem inşallah...ö
Allahım sen güç ver ağlamaktan uzulmekden olum korkusundan ne desen var kafam donuyovalla allah yardımcımız olsun ben şimdi çıkıyorum dualarım seninle canım umarım güzel geçer.Endişelenme meye çalış ve panik olursan derin nefes al tut 8 saniye ver sakinleşinceye kadar .Hadi hayırlısıyla sağlıcakla kalsın tüm annecikler.Ben hastaneye doğru tıpış tıpış gidiyorum bakalım :))
Ay hic banamisin demedi zaten. Hic mi sanci olmaz yok.. Beklesin bakim oglum pes ettim bende. Tek korkum bayrama denk gelmesi doktorum yok sevmedigim biri nobetci.kaynar duş sakıncalı hamileler için sıcağa yakın ılık duş iyidir.nezaman nasipse ozaman gelecekler hiç kasmayın bence doğum saati değişmez kaderdir.
Bel ağrısıyla geliyorsa doğumun yakın olabilir :)
miskooooooooooooooooooooooSlm lar sabah genel anestezi ile yavrumu kucağıma aldım müsait olunca tekrar giricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?