2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar uyudum biraz ama sancımla birlikte uyandım.Düzensiz ara ara geliyor ama çok kısa sürüyor.Bu mu acaba sancı dedikleri umarım budur ve çok zorlanmadan normal doğuma girerim. Acımmm ve hiç bişey yeme içme dedi doktor.Midem alev alev su içmek istiyorum ben ya.

Ayyyyy kolay gelsin hepimize canim bana dr sabah 6.30gibi son yemegini suyunu ic dedi sana ne dedi cnm saat kac gibi sezeryanin canim
bana neden gece 12 den sonra yeme içme dedi ya uyuyamıyorum acımm sancımda oluyor.Sabahı nasıl edicem ben mide yanmasıda cabası

Kizlar bi arkadas soylemisti sicak dus aldim diye aklimda kalmis bende resmen kaynar suyla dus aldim belimi kasiklarimi pisirdim bakalim ise yarayacakmi? Doguranlar kervanina katilalim artik yaaaa...
kaynar duş sakıncalı hamileler için sıcağa yakın ılık duş iyidir.nezaman nasipse ozaman gelecekler hiç kasmayın bence doğum saati değişmez kaderdir.

@cryofangel Gözün aydın canım. Rabbim analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat eylesin.

Arkadaşlar takip edemiyorum pek tüm doğum yapanlara hayırlı olsun Allahım kolaylıklar versin..

Epidural gerçekten bir nimet bulandan Allah razı olsun :))

al benden de o kadar, acele mi ediyoruz nedir;ama bende de ne nişan ne su ne yalancı ne gerçek sancı yok gibi
daha günümüz dolmadıkı acele ediyoruz tabiki en hayırlı zamanda gelsinler senin istediğin zaman gelir çocukta bi sıkıntı çıkar Allah korusun dr 1gün daha dursaydı olmazdı der mesela onun için rahat olun sakin yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hayırlısıyla kucağıımıza kolaylıkla almayı nasip etsin MEVLAM

Bel ağrısıyla geliyorsa doğumun yakın olabilir :)

sancımmm varrr geliyo bebiş galiba kendi yolarıyla okadar dua ettim ki kendi istediği zaman gelsin diye.Bugün sancım olmasaydı çok üzülecektim hazırlanmadan gelecek dünyaya diye.Ama kuzucuk gelmek istiyomuş zaten. dua edin kızlar bebiş üç hafta kilo almadı umarım küveze girmeden sağlıcakla dünyaya gelir.Okadar korkuyorum ki sağlık problemi çıkacak diye

Kızlar dua edin nolur.HEr birinizden bi dua istiyorum ben hep dua etdim Allah yardım etsin amin bile deseniz ALLAH RAZI OLSUN.
dua ediyorum canım senin için ben de aynı durumdayım inan ikimizinde aynı gün olacak inşallah sağlıcakla alacağız bebişleri kucağımıza senin kaçtaydı doğum ? Ben sekizde yatıcam onu bekliyorum hazır ve nazır.

Canim ben saat 2.30 3 gibi ameliyat saati.simdi yemeği yedim daha da yemicekmisim.ameliyatla son yemeğin arası 7 8 saat olmaliymis.insallah sağlıcakla kavuşur uz inşallah RABBİM KUSLARİMİZİ annesiz bırakmaz sağlıkla gelirler onlarda bizde aminnn

Canım hayirli doğumlar olsun ins

amin canım.Be anlamadım doktor bana normal doğum yazdı serum verecem dedi sabah oyüzden saat 12 den itibaren bişey yeme dedi.Sancım var uyuyamadım haliyle susuyorum acıktım da ama birşey yiyemiyorum hiç çekilmiyor sancıyla açlık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…