kızlar uyudum biraz ama sancımla birlikte uyandım.Düzensiz ara ara geliyor ama çok kısa sürüyor.Bu mu acaba sancı dedikleri umarım budur ve çok zorlanmadan normal doğuma girerim. Acımmm ve hiç bişey yeme içme dedi doktor.Midem alev alev su içmek istiyorum ben ya.Ben de kendini çok hazırlamıştır ama müsait değilmişim. Seninki de senin elinde olmayan nedenlerden olacak eğer olursa. En iyisi hayırlısı diye dua etmek hangisi sağlıklı olacaksa hem anne hem bebek için o olsun hepimizin
bana neden gece 12 den sonra yeme içme dedi ya uyuyamıyorum acımm sancımda oluyor.Sabahı nasıl edicem ben mide yanmasıda cabasıAyyyyy kolay gelsin hepimize canim bana dr sabah 6.30gibi son yemegini suyunu ic dedi sana ne dedi cnm saat kac gibi sezeryanin canim
kaynar duş sakıncalı hamileler için sıcağa yakın ılık duş iyidir.nezaman nasipse ozaman gelecekler hiç kasmayın bence doğum saati değişmez kaderdir.Kizlar bi arkadas soylemisti sicak dus aldim diye aklimda kalmis bende resmen kaynar suyla dus aldim belimi kasiklarimi pisirdim bakalim ise yarayacakmi? Doguranlar kervanina katilalim artik yaaaa...
Rabbim hayırlısyla kurtarsın inşaallah canım bol bol dua et elemneşrahlekeyi oku inşirah suresi ferahlık suresi yani.la havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim bide bunu çok oku Allahın izniyle kuş gibi girer çıkarsınAmeliyat olcaklar uyudunuzmu ben kalktim offff.Aallahimmm yardim ett
daha günümüz dolmadıkı acele ediyoruz tabiki en hayırlı zamanda gelsinler senin istediğin zaman gelir çocukta bi sıkıntı çıkar Allah korusun dr 1gün daha dursaydı olmazdı der mesela onun için rahat olun sakin yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hayırlısıyla kucağıımıza kolaylıkla almayı nasip etsin MEVLAMal benden de o kadar, acele mi ediyoruz nedir;ama bende de ne nişan ne su ne yalancı ne gerçek sancı yok gibi
Bel ağrısıyla geliyorsa doğumun yakın olabilir :)Tecrübeli anneler doğumdan önce bebeğinizin hareketleri nasıldı ? Bir kaç gündür kasılmalarım vardı sancısız o zaman sakince hareket ediyordu ama bu akşam kasılmalar bel ağrısıyla geliyor ve bebeğim eskisi gibi hareketli . Şaşırtıyor bu çocuk beni ya :)
dua ediyorum canım senin için ben de aynı durumdayım inan ikimizinde aynı gün olacak inşallah sağlıcakla alacağız bebişleri kucağımıza senin kaçtaydı doğum ? Ben sekizde yatıcam onu bekliyorum hazır ve nazır.Kızlar dua edin nolur.HEr birinizden bi dua istiyorum ben hep dua etdim Allah yardım etsin amin bile deseniz ALLAH RAZI OLSUN.
Ay canım çok sevindim...allahım analı babalı buyutsun insArkadaşlAr selam,
Bugün 12.41de epidüral normal doğum ile oğluşum efe ye kavuştum
Darısı hepinizin başına
Canim ben saat 2.30 3 gibi ameliyat saati.simdi yemeği yedim daha da yemicekmisim.ameliyatla son yemeğin arası 7 8 saat olmaliymis.insallah sağlıcakla kavuşur uz inşallah RABBİM KUSLARİMİZİ annesiz bırakmaz sağlıkla gelirler onlarda bizde aminnndua ediyorum canım senin için ben de aynı durumdayım inan ikimizinde aynı gün olacak inşallah sağlıcakla alacağız bebişleri kucağımıza senin kaçtaydı doğum ? Ben sekizde yatıcam onu bekliyorum hazır ve nazır.
Evt bende duydum ve uyguladım iyi geldi bana çok şükürsoğan iyi geliyomuş diyorlar. bir de susam yağı yani tahinin üstünde biriken yağ
Canım hayirli doğumlar olsun insCanim ben saat 2.30 3 gibi ameliyat saati.simdi yemeği yedim daha da yemicekmisim.ameliyatla son yemeğin arası 7 8 saat olmaliymis.insallah sağlıcakla kavuşur uz inşallah RABBİM KUSLARİMİZİ annesiz bırakmaz sağlıkla gelirler onlarda bizde aminnn
Amin Allah razı olsun canım aminnn inşallahCanım hayirli doğumlar olsun ins
Ay sen artık hastanedemisin canım saat kaçta giren ameliyata ben 2.30 3 gibi inşallah ya senKızlar dua edin, hastaneye geldim, ağlıyorumbebeğim de tüm gece hareket etti uyumadı stres mi yaptı acaba inşallah iyi olur herşey yolunda gider
amin canım.Be anlamadım doktor bana normal doğum yazdı serum verecem dedi sabah oyüzden saat 12 den itibaren bişey yeme dedi.Sancım var uyuyamadım haliyle susuyorum acıktım da ama birşey yiyemiyorum hiç çekilmiyor sancıyla açlık :))Canim ben saat 2.30 3 gibi ameliyat saati.simdi yemeği yedim daha da yemicekmisim.ameliyatla son yemeğin arası 7 8 saat olmaliymis.insallah sağlıcakla kavuşur uz inşallah RABBİM KUSLARİMİZİ annesiz bırakmaz sağlıkla gelirler onlarda bizde aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?