2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Bende bilinçsizce sevdiğim için yiyordum. İnş faydası olmuştur.

Ya şu duvara yaslandı ayağının tekini digerine koymaya çalış. Falan ? Buz imkansız. Görünüyor su an benım ıcın çünkü o pozısyonda ayak kımıldamıyor bıle yapabilen varmı aranız da yapamayınca ne oluyor

Anestezi uzmanı korkanlara epidural spinal önermiyoruz dedi,kıpırdarsanız komplikasyon olur dedi, ağlayanlar oluyor, çekilmeleri fln hissedince panikleyenler oluyor dedi. Sanırım bana göre değil
Çekilme falan derken tam olarak neyi kastettiği acaba? Ben de salı gorusecegim ama korkuyorum

Offf inamnmıyorumm nasıl hissediyorsun canım? Ben kesin bunalıma girerim, lohusa depressyonunu bu şekilde yaşarım gibime geliyor
Valla canım depresyona falan gitmedim çok şükür şu anda kötü hissetmiyorum kendimi rahatım şükür

Bende de öyle oluyor canım ama geçiyor çok uzun sürmüyor sanırım gün geçtikçe artacak ve açılma Sancı böylelikle olucak
Galiba öyle olucak bu hamileliğimde kasılmalar daha fazla ama hep geçici, bakalım son haftama giriyorum oglum tam 40 doldugunda gelmişti

Bende aynı durumdayım. Cuma gunum doluyo bende tik yok. Haftaya kadar sancin olmazsa pazartesi gel dedi. Suni sancı almak istemiyorum. Rabbim inş kendi sancimizla dogurmayi nasip etsin.
Benim ilk çocuğum 30 haftalık doğmuştu bunun maşallahı var hala gelmiyor ben de suni sancıdan çok korkuyorum her gün hurmayiyorum bol bol yürüyorum inşallah biran önce gelir sancılarımız bakalım yarın doktor ne diyecek

Canim ben garmastan ile macedasol krem surdum ertesi gune gecti cok sukur..Ama kremler belirli bi sure dursun..
Bence ne sürersen sür ilk başta yara oluyor benim oğlum erken doğduğu için ilk başta tutamıyordu elektrik li pompa ile sağıp veriyodum çok kötü olmuştu mecbur devam ediyodum kivranarak geçiyor ama birkaç güne

Dışarı cıkcam ona bile korkuyorm evde bişi olmazsa dısarda olur diye korkuyorumm kızlar. Siz bulusuyor musunuz arkadaslarınızla? Insan da sıkılıyor evdeeee
yok canım ne buluşması aten uzun süre oturamıyor insan ayaklarını uzatmadan aman evde daha iyi dışarda wc ara falan ev gibisi yok az kalldı bu can sıkıntılarını arayacağız yoğunluktan

ben yapıyorum halen yapamayınca 2-3 güne doğuruyormuşsun

doğumevine gidiyorum musa yılmaz a sen adayamı geliyosun düzcedemi dra gidiyosun
Düzce'de gidiyorum da is illa sezeryana kalirsa arkadaşim beyhekimde oldu memnun kaldi oraya gelirim olmadi diyordum Altınova falan isim yapmis iyi de çok memnun olan yok gibi

Kızlar bu böğürtlen yaprağı çayı mı, böğürtlen çayı mı? Onu da içeyim diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…