muz arada yiyiyorum ben kabızlık yapıyor diye. ama şeftaliyi hiiççç aksatmadım tabi bilinçli yapmıyordum komşumun ikizleri varmış doktor ona her gün şeftali ye gelişssin ikizlerin demiş öyle duydum . bilinçsizce yiyordum dedim ama iyi yapmışım :)
Canım tahinin üste çıkan yağını önermişti hemşire bana ben faydasını gördümLütfen acil yardım, göğüs uçlarım felaket yara((( lansinoh, kalkan fayda etmiyor. Önerisi, bildiği bişey olan lütfennnn yardım etsin! Izdırap çekiyorummm
Ay bu ne inat anlamadım gelmemde gelmem dıyor naz niyaz edip babayı getırdık yanımıza sımdıde ogluş gelmıyor babalı ogullu intil ettilerGunumuzun ayni oldugu bi arkadasimda dogurdu bu Sabah biz kaldik buralardaBebekim23 yalniz degilsin...
Kızlar hıc bır dogum belırtısı yok ya çıldıracağım bırde erken olacak dıye hastanelerde ne kadar yattımBi de ben varım kızımla :)
Çekilme falan derken tam olarak neyi kastettiği acaba? Ben de salı gorusecegim ama korkuyorumAnestezi uzmanı korkanlara epidural spinal önermiyoruz dedi,kıpırdarsanız komplikasyon olur dedi, ağlayanlar oluyor, çekilmeleri fln hissedince panikleyenler oluyor dedi. Sanırım bana göre değil
Bende cok sordum onu canim genel diye tutdurdu sen bayilirsin fln dedi bide yalvar yakar sondayi anesteziden sonra takin dedim korkuyorum
Normalde anesteziden once ama ben korkudan kafayi yedigim icin dedi anesteziden sonra takilirSonda normalde ne zaman takılıyormuş bi de acitiyor mu ki acaba?
Valla canım depresyona falan gitmedim çok şükürOfff inamnmıyorummnasıl hissediyorsun canım? Ben kesin bunalıma girerim, lohusa depressyonunu bu şekilde yaşarım gibime geliyor
Galiba öyle olucak bu hamileliğimde kasılmalar daha fazla ama hep geçici, bakalım son haftama giriyorum oglum tam 40 doldugunda gelmiştiBende de öyle oluyor canım ama geçiyor çok uzun sürmüyor sanırım gün geçtikçe artacak ve açılma Sancı böylelikle olucak
Benim ilk çocuğum 30 haftalık doğmuştu bunun maşallahı var hala gelmiyor ben de suni sancıdan çok korkuyorum her gün hurmayiyorum bol bol yürüyorum inşallah biran önce gelir sancılarımız bakalım yarın doktor ne diyecekBende aynı durumdayım. Cuma gunum doluyo bende tik yok. Haftaya kadar sancin olmazsa pazartesi gel dedi. Suni sancı almak istemiyorum. Rabbim inş kendi sancimizla dogurmayi nasip etsin.
Cuma doğurtcam artık dedi sezeryan olsa alıcam falan derdi herhalde ben de o panikle sormadım yarın ayrıntı sorcam bakalımSezaryan demek istemiş sanırım
Bence ne sürersen sür ilk başta yara oluyor benim oğlum erken doğduğu için ilk başta tutamıyordu elektrik li pompa ile sağıp veriyodum çok kötü olmuştu mecbur devam ediyodum kivranarak geçiyor ama birkaç güneCanim ben garmastan ile macedasol krem surdum ertesi gune gecti cok sukur..Ama kremler belirli bi sure dursun..
doğumevine gidiyorum musa yılmaz a sen adayamı geliyosun düzcedemi dra gidiyosunCumayerinde esim durdu ben durmadim git gel yaptım sadece :) hangi hastaneye doktora gidiyorsun orada?
yok canım ne buluşması aten uzun süre oturamıyor insan ayaklarını uzatmadan aman evde daha iyi dışarda wc ara falan ev gibisi yok az kalldı bu can sıkıntılarını arayacağız yoğunluktanDışarı cıkcam ona bile korkuyorm evde bişi olmazsa dısarda olur diye korkuyorumm kızlar. Siz bulusuyor musunuz arkadaslarınızla? Insan da sıkılıyor evdeeee
ben yapıyorum halen yapamayınca 2-3 güne doğuruyormuşsunYa şu duvara yaslandı ayağının tekini digerine koymaya çalış. Falan ? Buz imkansız. Görünüyor su an benım ıcın çünkü o pozısyonda ayak kımıldamıyor bıle yapabilen varmı aranız da yapamayınca ne oluyor
neresi orası canım linki yazsana diğer sayfa neresiHayırlı günler hanımlar.
20 Ağustos da doğum yaptım.. bebeğimde bende iyiyiz çok şükür. Hikayemi diğer sayfamıza yazdım
Sizler nasılsınız..?
Düzce'de gidiyorum da is illa sezeryana kalirsa arkadaşim beyhekimde oldu memnun kaldi oraya gelirim olmadi diyordum Altınova falan isim yapmis iyi de çok memnun olan yok gibidoğumevine gidiyorum musa yılmaz a sen adayamı geliyosun düzcedemi dra gidiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?