Öncelikle bebeğini güle güle büyüt.Benimde olmuştu ben çareyi göğüs uçlarıma gazlı bez koyarak bulmuştum.ne kadar krem sürsekte hava almadığı için zor iyileşiyor.inş. faydası olur iyileşir .ne kadar zordur o için çekilir resmen.Allah şifa versin cnmLütfen acil yardım, göğüs uçlarım felaket yara((( lansinoh, kalkan fayda etmiyor. Önerisi, bildiği bişey olan lütfennnn yardım etsin! Izdırap çekiyorummm
Pazartesi günü epidural sezeryanla doğum yaptım. Sonunda kızımla kavuştuk. ilk gün korkutucu geçti benim iiçin ama toparlıyorum Allaha şükür. Darısı sizlerin başına inş :)
Bi de ben varım kızımla :)Ya ne zaman geliyorsun oğlum gel artık bir tek biz kalmısız gbı hıssedıyorum nedeni gelmiyor bu cocuk ?
Hayırlı olsun canım, ALlah analı babalı büyütsün..neden korkutucu geçti??
Sağolun kızlar, kendi sütümü sürdüm, kalkan kullandım, lansinoh kullandım, şimdi de eşim lanomast diye bi krem getirdi onu sürcem bide silikon uç kullanmaya başladım.. Çok acı veriyor
Bir sıkıntı yaşamadım canım, ama bir beklentim de yoktu. Bebeğe iyi bakıyorlar, genel olarakk hetkes yardımcı olmaya calışıyor.Anestezi için kan tahlilleri canım yaa, hastane de çok otel gibi geldi, eşim hiç beğenmedi:) sen memnun kaldın mı hastaneden?
Sezeryan tarihin belli mi? Bir de kendi kıyafetlerin dışında hiç bir sey götürmene gerek yok ben sadece bebeğe hastaneden çıkarken giydirmek istediğin bir şey varsa onu götür ben bir lohusa kilodu almıştım onu kullandımBen artık şüphedeyim zaten ya en ufak bir sancı çekmedim, bir karın ağrısı bile mi olmaz, beklemeyeceğim artık ümidim kalmadı
Kanamam çok oldu iğnelerle ilsçlarla durdurdular. Bebek. İriydi rahim kasılmadı. Teşekkür ederim :)
Sezeryan tarihin belli mi? Bir de kendi kıyafetlerin dışında hiç bir sey götürmene gerek yok ben sadece bebeğe hastaneden çıkarken giydirmek istediğin bir şey varsa onu götür ben bir lohusa kilodu almıştım onu kullandım
Canim ben normal dogum yaptim. Ilk 5cm acilmam oldu kendi agrilarimla,acilmam ilerlemedi dr.um suni sanci verdi.Bende madem suni sanci veriliyo epiduralde olsun ddm ve iyi kide demisim..60,70gelen sancida ben duramazken,epidural olunca 100,120 sanciyla esimle muhabbet ediyodum..Cok cok hafif kasilmalari hissediyosun onlari hissedince comelme hareketleri ikinma egzersizleri yaptim..sonra kisa bi surede dr.bi bakti dogumhaneye gidiyoruz ddi.Ordada 4,5ikinmayla kizim dunyaya geldi..Biraz dikislerim var cok sukur 1 haftada toparladim kendimi..4128gr dogdu kizim..Sanırım ben korkağım birazherşey gözümde büyüyor, senin planlı sezaryan mıydı?
Hangi hastane kizlarBir sıkıntı yaşamadım canım, ama bir beklentim de yoktu. Bebeğe iyi bakıyorlar, genel olarakk hetkes yardımcı olmaya calışıyor.
Bende cok sordum onu canim genel diye tutdurdu sen bayilirsin fln dedi bide yalvar yakar sondayi anesteziden sonra takin dedim korkuyorumAnestezi uzmanı korkanlara epidural spinal önermiyoruz dedi,kıpırdarsanız komplikasyon olur dedi, ağlayanlar oluyor, çekilmeleri fln hissedince panikleyenler oluyor dedi. Sanırım bana göre değil
Ayy ne cabuk yara olmus ya cok gecmis olsun canim. Bizimde gelecek basimiza simdiden suruyorum krem ama etkili olmuyor sanirsam.Sağolun kızlar, kendi sütümü sürdüm, kalkan kullandım, lansinoh kullandım, şimdi de eşim lanomast diye bi krem getirdi onu sürcem bide silikon uç kullanmaya başladım.. Çok acı veriyor
Hayir canım 4kg kaldı benim 12kg almıştım hamilelikte lohusa korsesi kullan benim dr.dikisler için almamı istedi göbek içinde iyi oluyorSezaryan olan anneler göbekleriniz hala hamile gibi mi?
Sağolun kızlar, kendi sütümü sürdüm, kalkan kullandım, lansinoh kullandım, şimdi de eşim lanomast diye bi krem getirdi onu sürcem bide silikon uç kullanmaya başladım.. Çok acı veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?