2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ya ne zaman geliyorsun oğlum gel artık bir tek biz kalmısız gbı hıssedıyorum nedeni gelmiyor bu cocuk ?

Lütfen acil yardım, göğüs uçlarım felaket yara ((( lansinoh, kalkan fayda etmiyor. Önerisi, bildiği bişey olan lütfennnn yardım etsin! Izdırap çekiyorummm
Öncelikle bebeğini güle güle büyüt.Benimde olmuştu ben çareyi göğüs uçlarıma gazlı bez koyarak bulmuştum.ne kadar krem sürsekte hava almadığı için zor iyileşiyor.inş. faydası olur iyileşir .ne kadar zordur o için çekilir resmen.Allah şifa versin cnm

Pazartesi günü epidural sezeryanla doğum yaptım. Sonunda kızımla kavuştuk. ilk gün korkutucu geçti benim iiçin ama toparlıyorum Allaha şükür. Darısı sizlerin başına inş :)

Allah analı babalı büyütsün canım bende mecburi sezeryan olucam epidural istiyorum deneyimlerini paylaşırmısın rica etsem

Benim bugun son bana dua edin de doğurayım, böğürtlen çayı almaya gidiyorum şimdi

Sağolun kızlar, kendi sütümü sürdüm, kalkan kullandım, lansinoh kullandım, şimdi de eşim lanomast diye bi krem getirdi onu sürcem bide silikon uç kullanmaya başladım.. Çok acı veriyor

Sağolun kızlar, kendi sütümü sürdüm, kalkan kullandım, lansinoh kullandım, şimdi de eşim lanomast diye bi krem getirdi onu sürcem bide silikon uç kullanmaya başladım.. Çok acı veriyor

Allah yardımcın olsun canım inşallah son krem fayda eder

Ben artık şüphedeyim zaten ya en ufak bir sancı çekmedim, bir karın ağrısı bile mi olmaz, beklemeyeceğim artık ümidim kalmadı
Sezeryan tarihin belli mi? Bir de kendi kıyafetlerin dışında hiç bir sey götürmene gerek yok ben sadece bebeğe hastaneden çıkarken giydirmek istediğin bir şey varsa onu götür ben bir lohusa kilodu almıştım onu kullandım

Evet canım yarın tabii vazgeçmezsem

okim cim. Eğitimde emzirmeden kaybaklı yara olur dıgru emzirirseniz olmaz demişti hemşire. Sadece ucunu verirsen yara olurmuş. Koyu kısmını tamamen kavramalıymış bebek. Elinle gögsunu c seklinde tutup bebegi dogru konumlandırıp o koyu kısmı tamamen almasını saglarsan geçiyormuş. Daha dogurmadm ama uzmanı böyle dedi umarım işe yarıyordur

Sanırım ben korkağım biraz herşey gözümde büyüyor, senin planlı sezaryan mıydı?
Canim ben normal dogum yaptim. Ilk 5cm acilmam oldu kendi agrilarimla,acilmam ilerlemedi dr.um suni sanci verdi.Bende madem suni sanci veriliyo epiduralde olsun ddm ve iyi kide demisim..60,70gelen sancida ben duramazken,epidural olunca 100,120 sanciyla esimle muhabbet ediyodum..Cok cok hafif kasilmalari hissediyosun onlari hissedince comelme hareketleri ikinma egzersizleri yaptim..sonra kisa bi surede dr.bi bakti dogumhaneye gidiyoruz ddi.Ordada 4,5ikinmayla kizim dunyaya geldi..Biraz dikislerim var cok sukur 1 haftada toparladim kendimi..4128gr dogdu kizim..

Anestezi uzmanı korkanlara epidural spinal önermiyoruz dedi,kıpırdarsanız komplikasyon olur dedi, ağlayanlar oluyor, çekilmeleri fln hissedince panikleyenler oluyor dedi. Sanırım bana göre değil
Bende cok sordum onu canim genel diye tutdurdu sen bayilirsin fln dedi bide yalvar yakar sondayi anesteziden sonra takin dedim korkuyorum

Ayy ne cabuk yara olmus ya cok gecmis olsun canim. Bizimde gelecek basimiza simdiden suruyorum krem ama etkili olmuyor sanirsam.

Canim deneyip denememek sana kalmis bende ilk dogumumda ayni sikintiyi yasadim butun krem ve senin soyledigin seyleri denedim ona ragmen dayanilmayacak sekilde aciyordu goguslerim surekli kaniyordu. Sonra uzaktan akrabamiz eve bebek ziyaretine geldi yaslidir kendisi. Bu durumdan bahsedince kendi tukurugunu memene sur oyle emzir, emzirdikten sonrada tukurukleyip kapat yine gogsunu dedi. İcim almayarak ama son care olarakta denedim ve iyikide denemisim mucizevi sekilde ertesi gun rahatladi goguslerim ve iyilesti. Bu sekilde tam alisana kadar her emziriste uyguladim. Sonradan arastirdigimda tukuruk salgisi gercekten antibakteriyel ozellige sahipmis ve icindeki bir madde yaralarin kapanmasina yardimciymis. Deneyip denememek sana kalmis. Umarim bir an once iyilesirsin. Dogum sancisindan beter onun acisi bilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…