2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merabalar ben de 40. Haftamın içindeyim dün doktora gittim Bebeğin kilosu üç haftadır hep aynı çıkıyor doktora sordum sıkıntı yok diyor ama ben korkuyorum benim gibi olan var mı lütfen cevap

Benİm de son hafta kilo almamış hatta vermiş.ben bugun 40dayım.dr son hafta almasa da olur dedi ama ben tatmin olamadım. Senin günün kaç?

Ya 38 de nişanınız gelmiş ben de hiç sancı benzeri bişi bile yok. Karnım şiş olmasa hamile oldugumdan bile şüphe edecem

Ben artık şüphedeyim zaten ya en ufak bir sancı çekmedim, bir karın ağrısı bile mi olmaz, beklemeyeceğim artık ümidim kalmadı

Sezaryan demek istemiş sanırım

Lütfen acil yardım, göğüs uçlarım felaket yara ((( lansinoh, kalkan fayda etmiyor. Önerisi, bildiği bişey olan lütfennnn yardım etsin! Izdırap çekiyorummm

Kendi sütünü sürmeyi duymuştum ama denedin mi?

Anestezi uzmanı korkanlara epidural spinal önermiyoruz dedi,kıpırdarsanız komplikasyon olur dedi, ağlayanlar oluyor, çekilmeleri fln hissedince panikleyenler oluyor dedi. Sanırım bana göre değil

Allahım en hayırlısını nasip etsin napalım bebişleri riske atmaktansa.. Son durağa geldik artık. Rabbim acılarını yaşatmasın. Senin de hakkında ne hayırlıysa öyle olsun inş
Ben de beklemeyeceğim, risk almak istemyorum, o yüzden yarın 40+1 de sezaryan olacağım, yine de kararsızım ama panikliyorum

Pazartesi günü epidural sezeryanla doğum yaptım. Sonunda kızımla kavuştuk. ilk gün korkutucu geçti benim iiçin ama toparlıyorum Allaha şükür. Darısı sizlerin başına inş :)

Hayırlı olsun canım, ALlah analı babalı büyütsün..neden korkutucu geçti??

Allahım en hayırlısını nasip etsin napalım bebişleri riske atmaktansa.. Son durağa geldik artık. Rabbim acılarını yaşatmasın. Senin de hakkında ne hayırlıysa öyle olsun inş

beklesem bir türklü beklemesem bir türlü, hiç böyle bir karar almak istemezdim, krnfi gelmesini tercih ederdim, hayırlısı olsun inşallah bir şey olmaz yarın da yoksa kendimi hiç affetmem

Anestezi uzmanı korkanlara epidural spinal önermiyoruz dedi,kıpırdarsanız komplikasyon olur dedi, ağlayanlar oluyor, çekilmeleri fln hissedince panikleyenler oluyor dedi. Sanırım bana göre değil
Canim buyutulcek bisey degil,ki ben dogum sancisi varken yaptirdim.. Sancim dururunca islemi yaptilar..Ve dogum kolay oldu..

Lütfen acil yardım, göğüs uçlarım felaket yara ((( lansinoh, kalkan fayda etmiyor. Önerisi, bildiği bişey olan lütfennnn yardım etsin! Izdırap çekiyorummm
Canım ya bende işe yarıyor diye Göğüs Kalkan'ı krem siparişi verdim üzüldüm şimdi senin adına inş tez vakitte geçer

Canim ben garmastan ile macedasol krem surdum ertesi gune gecti cok sukur..Ama kremler belirli bi sure dursun..

Selam kızlar adet agrısı gibi arada agrılarım oluyor yalancı sancılarımı bu ikinci hamileliğimde daha cok hissdıyorum

Tsk ederim canım. Yaz geleli yiyiyordum iki haftadır yemiyorum. Aklımda bulunsun. Muzla beraber onuda yiyeyim bari
muz arada yiyiyorum ben kabızlık yapıyor diye. ama şeftaliyi hiiççç aksatmadım tabi bilinçli yapmıyordum komşumun ikizleri varmış doktor ona her gün şeftali ye gelişssin ikizlerin demiş öyle duydum . bilinçsizce yiyordum dedim ama iyi yapmışım :)

Selam kızlar adet agrısı gibi arada agrılarım oluyor yalancı sancılarımı bu ikinci hamileliğimde daha cok hissdıyorum
Bende de öyle oluyor canım ama geçiyor çok uzun sürmüyor sanırım gün geçtikçe artacak ve açılma Sancı böylelikle olucak

Canim buyutulcek bisey degil,ki ben dogum sancisi varken yaptirdim.. Sancim dururunca islemi yaptilar..Ve dogum kolay oldu..

Sanırım ben korkağım biraz herşey gözümde büyüyor, senin planlı sezaryan mıydı?

Benİm de son hafta kilo almamış hatta vermiş.ben bugun 40dayım.dr son hafta almasa da olur dedi ama ben tatmin olamadım. Senin günün kaç?
Benim son beş günüm var sata göre ama Sancı falan yok daha bekliyoruz paxartesi doktorum gel dedi rahimde açılmada yok Hayırlısı artık

Dışarı cıkcam ona bile korkuyorm evde bişi olmazsa dısarda olur diye korkuyorumm kızlar. Siz bulusuyor musunuz arkadaslarınızla? Insan da sıkılıyor evdeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…