Merabalar ben de 40. Haftamın içindeyim dün doktora gittim Bebeğin kilosu üç haftadır hep aynı çıkıyor doktora sordum sıkıntı yok diyor ama ben korkuyorum benim gibi olan var mı lütfen cevap
Ya 38 de nişanınız gelmiş ben de hiç sancı benzeri bişi bile yok. Karnım şiş olmasa hamile oldugumdan bile şüphe edecem
Benim de bugün 40 hafta oldu, yarın tekrar kontrole çağırdı ,yarın da olmazsa cuma yatırcam dedi, suni sancı mı vvereceksiniz dedim hayır dedi kanala inmiş ama açılma yok panik oldum dünden beri sanki zorla doğutturacak.Suni sancısız nasıl doğacak anlamadım
Kızlar rahim agzim yumuşamış dr doğum belirtisi dedi o sümüksü akıntı nisan.iydi acep
Lütfen acil yardım, göğüs uçlarım felaket yara((( lansinoh, kalkan fayda etmiyor. Önerisi, bildiği bişey olan lütfennnn yardım etsin! Izdırap çekiyorummm
Ben de beklemeyeceğim, risk almak istemyorum, o yüzden yarın 40+1 de sezaryan olacağım, yine de kararsızım ama panikliyorum
Pazartesi günü epidural sezeryanla doğum yaptım. Sonunda kızımla kavuştuk. ilk gün korkutucu geçti benim iiçin ama toparlıyorum Allaha şükür. Darısı sizlerin başına inş :)
Allahım en hayırlısını nasip etsin napalım bebişleri riske atmaktansa.. Son durağa geldik artık. Rabbim acılarını yaşatmasın. Senin de hakkında ne hayırlıysa öyle olsun inş
Cumayerinde esim durdu ben durmadim git gel yaptım sadece :) hangi hastaneye doktora gidiyorsun orada?bende camilideyim cumayerinde pınar metin arkadaşım oda evlendi istanbula belki tanırsın
Canim buyutulcek bisey degil,ki ben dogum sancisi varken yaptirdim.. Sancim dururunca islemi yaptilar..Ve dogum kolay oldu..Anestezi uzmanı korkanlara epidural spinal önermiyoruz dedi,kıpırdarsanız komplikasyon olur dedi, ağlayanlar oluyor, çekilmeleri fln hissedince panikleyenler oluyor dedi. Sanırım bana göre değil
Canım ya bende işe yarıyor diye Göğüs Kalkan'ı krem siparişi verdim üzüldüm şimdi senin adına inş tez vakitte geçerLütfen acil yardım, göğüs uçlarım felaket yara((( lansinoh, kalkan fayda etmiyor. Önerisi, bildiği bişey olan lütfennnn yardım etsin! Izdırap çekiyorummm
Canim ben garmastan ile macedasol krem surdum ertesi gune gecti cok sukur..Ama kremler belirli bi sure dursun..Lütfen acil yardım, göğüs uçlarım felaket yara((( lansinoh, kalkan fayda etmiyor. Önerisi, bildiği bişey olan lütfennnn yardım etsin! Izdırap çekiyorummm
muz arada yiyiyorum ben kabızlık yapıyor diye. ama şeftaliyi hiiççç aksatmadım tabi bilinçli yapmıyordum komşumun ikizleri varmış doktor ona her gün şeftali ye gelişssin ikizlerin demiş öyle duydum . bilinçsizce yiyordum dedim ama iyi yapmışım :)Tsk ederim canım. Yaz geleli yiyiyordum iki haftadır yemiyorum. Aklımda bulunsun. Muzla beraber onuda yiyeyim bari
Bende de öyle oluyor canım ama geçiyor çok uzun sürmüyor sanırım gün geçtikçe artacak ve açılma Sancı böylelikle olucakSelam kızlar adet agrısı gibi arada agrılarım oluyor yalancı sancılarımı bu ikinci hamileliğimde daha cok hissdıyorum
Canim buyutulcek bisey degil,ki ben dogum sancisi varken yaptirdim.. Sancim dururunca islemi yaptilar..Ve dogum kolay oldu..
Benim son beş günüm var sata göre ama Sancı falan yok daha bekliyoruz paxartesi doktorum gel dedi rahimde açılmada yok Hayırlısı artıkBenİm de son hafta kilo almamış hatta vermiş.ben bugun 40dayım.dr son hafta almasa da olur dedi ama ben tatmin olamadım. Senin günün kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?