2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Seni iki gün geriden takip ediyoruz canım. Aynı durumlar bende de var, pazartesi doktora sordum, hiç bi sorun yok meraklanma dedi. Ama edemiyoruz değil mi:)
ayy tatlım ya olsa bi dert olmasa bi dert , annelik ne zor pipiriklenmeye başlıyor daha doğmadan

bende öyle bi deneyim o zaman ya, beni bi görseniz tatlıları çok rahat yiyorum böyle meyveler desen yine aynı ama işte konu tuzlu ve benzeri olunca tiksinmiyorum ama canım hiç çekmiyor

Canim benimkide tup bebek seninle ayniyiz keseyi gordünmü sen cnim bende cok tedirginim p.tesi gdecm ben insallah goruruz hayirlisiyla canim

Keseyi gördüm, bebeği de gördüm içinde, kalp atışını da duydum, ama aklım hala bulanık, hep korkuyorum, eşimde çok kızıyor bu duruma haklı olarak, inan hamile olduğuma sevinemiyor, tadını çıkaramıyorum.. inşallah sende görürsün canım keseyi , rahat olmalı ve dua etmeliyiz.

Bana da sıkışık gel dedi. Öyle de gittim ama sadece keseyi gördük. Bebeği görür gibi oldu ama daha erken dedi. Herhangi bir sorun yokmuş.Gebelik ilerliyormuş.

Olumsuz bir düşüncem yok ancak ufak bir endişe var işte , hormonlardan sanırım

Canım takma kafana ..istediğini yaz ,ne münasebet ,yani o annelerimizin buna tahammülü. Yoksa bi zahmet az giriversinler ozaman üzülmezler ,tabiki paylaşacaksın acınızda aklındaki soru işaretlerinide

Cnm Rabbim ömür verirse Yaşar bebeklerimiz ,evham yapma ,böyle 9ay nasıl geçiricen:)

kızlar ikili test için doktor ne zamana çağırdı acaba sizi

Kızlar ben bugün ilçede devlet hastanesine randevu almıştım ..herşeyde vardır bi hayır ,kalkamadım :)gitmedim ,ya şimdi o bişiy söyler moralimi bozar ilde özele aynı gittiğim doktora gidicem 1hafta sonra :)inş işler yolundadır aşağıda :)7.haftada gel dedi 1hafta var hadi hayırlısı :)

bikaçgün mide bulantım azalmıştı yine başladı bugun herşeyden tiksiniyorum.....
Canım bende senin gibiyim. Bi gün iki gün ara veriyorum. Tekrar kusmaya başlıyorum. Dün yediğim her lokma saniyesinde çıktı. Ben zayıfladım bir haftada

Kızlar bebeğiniz için bişeyler aldınızmı ben çok istiyorum ama cinsiyeti belli değil diye duruyorum malesef
Ne derler bilirsin:)doğmamış bebişedon biçilmez diye :)kız dur hele bi dünyaya gelsin alırsın Bu ne acele ,en azından son aylara yakın alırsın

Doktor soyler canım belkı baska ıslem uygular umarım duyarsın kalp atıslarını bıde bana da muhakkak bıldır doktordan sonra bakalım senın karından ultrasonla bebegın gozukucek mı
Bende dün gittim 6+5 dedi karindan baktı bebeği ve kalp atışlarında gördü ve 5 tüp kan aldılar bütün tahlillerin yapılsın dedi
aramizda bir gün var senle

Ne derler bilirsin:)doğmamış bebişedon biçilmez diye :)kız dur hele bi dünyaya gelsin alırsın Bu ne acele ,en azından son aylara yakın alırsın
NE yapim canım bu günü 1.5 yıldır bekliyodum her gördüğümü almak istiyorum sabırsızlanıyorum ama herşeyi ortak renk almak istemediğim içinde bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…