ayy tatlım ya olsa bi dert olmasa bi dert , annelik ne zor pipiriklenmeye başlıyor daha doğmadanSeni iki gün geriden takip ediyoruz canım. Aynı durumlar bende de var, pazartesi doktora sordum, hiç bi sorun yok meraklanma dedi. Ama edemiyoruz değil mi:)
bende öyle bi deneyim o zaman ya, beni bi görseniz tatlıları çok rahat yiyorum böyle meyveler desen yine aynı ama işte konu tuzlu ve benzeri olunca tiksinmiyorum ama canım hiç çekmiyoryumurta konusunda bende öyleyim tatlım normalde beyaz kısmını yerdim şimdi mecburen tümünü yemek zorundayım ve ben tiksinmeden yemenin yolunu buldum kendimce soğumasını bekliyorum ve küçük parçalar halinde yemeye çalışıyorum ekmekle birlikte :)
Canim benimkide tup bebek seninle ayniyiz keseyi gordünmü sen cnim bende cok tedirginim p.tesi gdecm ben insallah goruruz hayirlisiyla canim
cnm geçen hafta gittim bende bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye tahlil yapıcak diyede aç gel demişti doktor bende aç gittim karından baktı keseyide göremedi bebeğide çok endişelendim benden gidip su içmemi tuvaletim gelinceye kadar bekleyip öyle gelmemi istedi 1 saat boyunca bekledim ve gördük çok şükür ben zayıfım yağ tabakam az ama doktor zor görünüyor kesen demişti ama herşey yolundaymış çok şükür :) sende biraz tuvaletin varken gir bakmaya belki işe yarar
benimde ikinci.ilk gebeliktede ilk 3 ay alttan baktı doktorum.
alttan bakınca 6.hafta da hatta 5.haftanın sonlarında bile kalp atışı duyuluyor.
görememe nedenin bu olabilir.dediğim gibi bazı doktorlar vajinal yapmıyor.
Olumlu düşün inşallah bir sıkıntısı yoktur.
bende tam tersi yumurtanın sarısını seviyorum :)
Canım takma kafana ..istediğini yaz ,ne münasebet ,yani o annelerimizin buna tahammülü. Yoksa bi zahmet az giriversinler ozaman üzülmezler ,tabiki paylaşacaksın acınızda aklındaki soru işaretlerinideYok kuzum cidden kirildim ben.
Ne demek etkileniyoruz kötü sonuclarinizi yazmayin demek.bizde bu sonucu keyfimizden almadik.allah böyle uygun gördü.ne istiyorlar ki hep hayat bal kaymak degil.burda okumazsin komsundan akrabandan duyarsin illaki kotu bisey.burasi herseye acik bi platform burda iyiyide kötüyü de okursun.etkileniceksen okumazsin.zaten bi ki kez paylasacak kötü sonuç alan bi daha kaybolup gidecek.hergun burda bu sekilde paylasim olmayacak.bizde merakli degiliz kötü tecrübe paylasmaya.neyse bosverr.gerek yok.aslinda bunlari da yazmaya gerek yoktu ama son bi icimi dokeyim dedim.
Cnm Rabbim ömür verirse Yaşar bebeklerimiz ,evham yapma ,böyle 9ay nasıl geçiricen:)Merhaba sevgili anne adayları, ben 6 haftalık hamileyim. size birşey sormak istiyorum, ben herzaman içinde sucuklu tost yapılan bir tost makinesinde simit ısıtıp yedim, sizce mikrop bulaşma olasılığı var mı yani sizce doktoruma bunu söylemeli miyim? Daha önce bebeğimin kalbi durup alındığı için bu kadar ince düşünüyorum aslında...yoksa boşuna mı kafama takıyorum.
Seninle ilgisi yok be canım niye üzerine alınıyosun sen lütfen sıkma Canını bir de bunları düşünerek hepimiz kaderimizde yazılı olanı yaşayacağız. Gerisi boş..Bilgi kirliligi icin Özür dilerim etkilenen arkadaslar...
Kızlar bebeğiniz için bişeyler aldınızmı ben çok istiyorum ama cinsiyeti belli değil diye duruyorum malesef[
bende heves ediyorum ama cinsiyeti bilmiyoruz ki
Canım bende senin gibiyim. Bi gün iki gün ara veriyorum. Tekrar kusmaya başlıyorum. Dün yediğim her lokma saniyesinde çıktı. Ben zayıfladım bir haftadabikaçgün mide bulantım azalmıştı yine başladı bugun herşeyden tiksiniyorum.....
Ne derler bilirsin:)doğmamış bebişedon biçilmez diye :)kız dur hele bi dünyaya gelsin alırsınKızlar bebeğiniz için bişeyler aldınızmı ben çok istiyorum ama cinsiyeti belli değil diye duruyorum malesef
Bende dün gittim 6+5 dedi karindan baktı bebeği ve kalp atışlarında gördü ve 5 tüp kan aldılar bütün tahlillerin yapılsın dediDoktor soyler canım belkı baska ıslem uygular umarım duyarsın kalp atıslarını bıde bana da muhakkak bıldır doktordan sonra bakalım senın karından ultrasonla bebegın gozukucek mı
NE yapim canım bu günü 1.5 yıldır bekliyodum her gördüğümü almak istiyorum sabırsızlanıyorum ama herşeyi ortak renk almak istemediğim içinde bekliyorum :)Ne derler bilirsin:)doğmamış bebişedon biçilmez diye :)kız dur hele bi dünyaya gelsin alırsınBu ne acele ,en azından son aylara yakın alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?