2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Yok epidural sezeryan demek istedimde sezeryan yazmamışım. Aman ya bilmiyorum artık koyverdim bi şekil doğcak bu çocuk ama hangi şekil yarın süpriz

Ay canim Allah razi olsun insanin bunlari duymaya ihtiyaci oluyor. Tesekkur ederim.

Canim benim bebeğinin günü bile dolmamaditi dr eşi kireclenmis yani plesanta bebeği artık tam olarak besleniyor dedi bende ne ağrı ne sancı yoktu dr direk suni sancı verdi sabah 8gibi suni sancı verdi öğleden sonra saat 4:30 da dogum yaptım dr guvenmelisin birde benim ilk dogum conta bişey bilmiyorum 20 yaşındaydım biraz zordu ama normal dogum yaptım suan da sancim var ama suyum falan gelmedi bekliyorum

Canım ilk dogumsa dört üzeri seni biraz zorlar alttan çok dikisin olur.kendi i doktorun güvenli ellerine bırak bence.o ne derse daha uygundur.sun iyi denersin bazen vücut kabul etmiyo suni san iyi veya yine açılma olmazsa sezeryana geçer muhtemelen.

Yok daha neler canım yaa Allah korusun, hiç düşünme böle şeler lütfeenn

Ayy cok sevindimmm

Ben de medistate semih beye kontrole gıttım yakın zamanda, insanı rahatlatan bır dr, cok rısklı gebelık uzmanıymıs, sehır dısından gelenler vardı. Gıtmışken doğum ucretını sormuştum. Ben doktorumdan memnunum ama değiştirecek olsam ona giderim.bence bir görün ona.

Selam kızlar sezeryanla bebişini kucağına almış taze annelere bir sorum var. Benim de mecburi sezeryan olucak ama ben genel anestezi mi spinal mi karar veremiyorum. Bi yandan spinalden çok korkuyorum canlı canlı ya o an bişey olursa heyecanlanır korkarsam naparım diyorum. Bi yandan da bebeğimin ilk doğduğu anı görmek ilk ağlayışlarına sahit olmak istiyorum, ilk ben görmek istiyorum bebeğimi. Sizce hangisini seçmeliyim çok kararsızım. Bi yandan da genel anestezide uyanmak çok zor çok ağrılı oluyor diyorlar. Hangisini seçmeliyim karar veremiyorum

İnşallah en güzel hastaneyi bulursun bütçene göre cnm, sen istanbuldasın ben ankarada malesef. Medical parkta yapacağım ben burda inşallah. Yarına kdr gelmezse yrn yatış var, suni sancıyla normal olacak inşallah.. Yani umudum bu yönde..

Cnm ben de aynı durumdayım. Hatta kanalda bile değil bebek. Açılma da yoktu cuma günü. Ama doktorum güven verdi, daha bugün (cuma) ilk doğumu olan birini hiç belirtisi yokken suniyle başlattm ve doğdu dedi. Güvenmekten başka çarem yok, önce Allaha sonra doktora.. 41 e girersek zaten kafası büyük, herkes bilir ki 41 de iyice büyüyo, sırf bu yüzden sezaryene gideblrsin dedi.. Çok endişelydm ama artık herşey olacağına varır deyip tevekkül ediyorum.. Dualaşalım, yrn birkaç kişi hayırlı haberlerimizi paylaşalm inşallah.. Bu arada tabiiii kü epiduraaaal!!! :))

Yarına doğumu olan arkadaşlar, ben kuaföre gidiyorum az soora, şööle güzelce ördüreym saçlarımı, sağlam şekilde, bikaç gün duşa giremem herlade, götürür beni, hem de kendimi iyi hissederm :) tavsiye ederim :)

Darısı başına canım Benim de henüz yeteri kadar sık değil sancılar.. Evde o yana bu yana dolanıyorum :) Saçlarımı düzleştirdim
ne güzel tabi böyle pozitif olcaz bebeklerimizle buluşcaz borumuayy çok heyecanlıyım hep olumlama yapıyorum işte bebeğimi kucağıma almışım hastaneden eve geliyoruz annem eşim kayınvalidem offf inşaallah Rabbim inşaallah

Oy masallah :) gecen hafta 2.650 idi ve 38 sonrasi kilo almaz diyorlardi dikkat de ediyorum biraz uzulmustum bende acikcasi.
Canım asıl son haftalarda alıyorlar ilk oğlumda kordonda besleyen damar eksikliği vardı, 38.haftada 2100 olabilmişti, 41 e kadar doğmadı ve 3300 doğdu oğlum.. Gayet normal bir bebek olarak..

Benim yapılmıştı canım, son kontrolde yarın alıyoruz dedi doktor, akşamdan itibaren yemedim ama lavman da yapıldı

Kızlar bende yarın sezeryana giriyorum ( içim buruk hiç hazır değilim sezeryana bebişim bayaa irileşmiş kafasıda büyükmüş haftasından ileride 40 hafta bitmiş gelişime göre daha da durursa makonyum olabilir dedi normal doğum yanlısı bir doktor ama böyle diyince bende kabul ettim çok buruk içim büyük bir fırsatı kaçırmış gibi hissediyorum kendimi saçma biliyorum inşallah kolay paniklemem çünkü hiç aklımda yoktu sezeryan spinal olacakmış Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım ya bizimde öyle olur inşallah, sabah biraz suyum geldi diye hastaneye gittim, ebe baktı açılma 1 parmak dedi, orada suyum falan gelmedi, bebek hareketli, sancım 15-20 bandında bir tane 40 bandında cıktı, eve geldim...
Yalnız daha var diye düşünmüşüm hep, doğuma hiç hazır değilmişim, çok panik oldum
Az önce yine su geldi, açılmanın artması için ne yapmam lazım, bu durumda yarına kadar evde durabilir miyim ki?
Suyum birden boşalmadı ara ara geliyor

Ben bugün baya aktifim, sabah hemen yürüyüşe çıktık, sonra uzun sıcak banyo, ilk hurma yedim sabah bide, leğen var evde büyükçe ona oturup sıcak suda bekledim :) yine hurma, yürüyüş, ilişki vs beni beklio :) en azından başlamasada doğum, rahim ağzını yumuşatır, incelir vs diye uğraşıom, Allah nasip ederse. Sen de bugünü boşa geçirme bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…