- 8 Mart 2015
- 100
- 77
- 98
Yok epidural sezeryan demek istedimde sezeryan yazmamışım. Aman ya bilmiyorum artık koyverdim bi şekil doğcak bu çocuk ama hangi şekil yarın süpriz
Ah canım keşke öyle direkt epidural verseler. 4 cm açılma olmadan vermiyorlar. 4 cm e kadar sancı çekersin sonra epidurali isteyebilirsin.
Ay canim Allah razi olsun insanin bunlari duymaya ihtiyaci oluyor. Tesekkur ederim.şeytan vesvese veriyor canım ya en güzel zamanlarını bunları düşünüp mahvetme Allahın dediği olur velevki öleceksek şehit olacağız direk cennete gidceğiz hadisler var ee evladımızada bş bakab bulunur Allah yarattığını kimsesiz bırakmaz böyle şeyleri at kafandan la havle vela kuvvete illa billah de tesbih olarak hergün yüz kere çek
“Güç ve kuvvet, sadece Yüce ve Büyük olan Allah’ın yardımıyla elde edilir.”
Bir kişi bu cümleyi söylediği anda “Allah’ım! Senin yardımın olmadan ben hiçbir şey başaramam. Ve senden başka dayanacak hiçbir şeyim yok” itirafında bulunmaktadır.
Canim benim bebeğinin günü bile dolmamaditi dr eşi kireclenmis yani plesanta bebeği artık tam olarak besleniyor dedi bende ne ağrı ne sancı yoktu dr direk suni sancı verdi sabah 8gibi suni sancı verdi öğleden sonra saat 4:30 da dogum yaptım dr guvenmelisin birde benim ilk dogum conta bişey bilmiyorum 20 yaşındaydım biraz zordu ama normal dogum yaptım suan da sancim var ama suyum falan gelmedi bekliyorumArkadaşlar hiç açılması olmadan suni sancı ile doğum yapan var mı? Bu konuya kafam çok takık. Sadece bebek aşağıda bu nedenle suni denemek istemiyorum. Ne nişan geldi ne su geldi ne de düzenli artışta kasılmalarım yok. Yarın hastaneye gittiğimde suni sancıdan korktuğumu direk epidural istediğimi söylemek istiyorum ama pişman olur muyum acaba? Hiç fikri olan var mı bu konuda?
Canım ilk dogumsa dört üzeri seni biraz zorlar alttan çok dikisin olur.kendi i doktorun güvenli ellerine bırak bence.o ne derse daha uygundur.sun iyi denersin bazen vücut kabul etmiyo suni san iyi veya yine açılma olmazsa sezeryana geçer muhtemelen.Ya evet normalci bir doktor normalde ama bebeğim çok kilo alıyor 4 üzeri şu anda. Sabahtan suni denyelim olmazsa epidural sez yaparız dedi. Ama şimdi öğrendim suniyle epidural verebiliyorlarmış. Çok canım yanmicaksa denesin ya belki işe yarar ama o kadar takıntılı değilim normal olsun diye. Bebeğime bana bişi olmasında. Belki hiç denemez vazgeçer yine açılma yoksa. Kısmet.
Kizlar gunlerdir bi korku var icimde uyutmuyor dogumda olecegim hissi. Ogluma Kim bakacak endisesi. Sizede oluyormu yoksa bi benmiyim bunlari dusunen. Herseyi gitmeden ayarlamaya calisiyorum. Esimde uzuluyor ama napim elimde degil. Dun anneme ogluma bakarmisin dedim. Bakmam babasi baksin dedi sabaha kadar Agladim.
Ayy cok sevindimmmVe yine benden 2 saatlik uykuyla hepinize günaydın kızlarNişan denilen olaya biz de bugün kavuşmuş bulunmaktayız Sancılar da geliyor ara ara ama henüz takibini yapmadım.. Şu an tek düşündüğüm uyumak sancılar çok zorlamazken Tabi başarabilirsem...Anammm benim takvimimi de kaldırmışlar :) Beklenen doğum tarihimiz de bugün bu arada..
Canim mesela her iki hastaneyide deneyen tecrubesi olan biri olarak hangisi daha kaliteli ve ikisindede doktorun kimdi canim memnun kalmadigin doktor ve kendi doktorun arasdirmak ve bulmak zorundayim .2gecedir yavrucak bastiriyo kafasini galiba sertlesmede oluyo karnimda artik stresden dogum yapcam o durumdayim inan
Hımm ben de normal zannetmiştimYok epidural sezeryan demek istedimde sezeryan yazmamışım. Aman ya bilmiyorum artık koyverdim bi şekil doğcak bu çocuk ama hangi şekil yarın süpriz
İnşallah en güzel hastaneyi bulursun bütçene göre cnm, sen istanbuldasın ben ankarada malesef. Medical parkta yapacağım ben burda inşallah. Yarına kdr gelmezse yrn yatış var, suni sancıyla normal olacak inşallah.. Yani umudum bu yönde..Amim canim herkesin maddi sorunu var simdiki zamanda kime sorsan belli sorunlari var odemeler krediler falan filan,ama konu saglik elimizden geldigince iyi bi hastane olmasina calismaliyiz hepimiz canim sen nerede dogum yapmayi planliyosun,benim acikcasi odeyebilecegim son meblag 5500 fazlasi benide zorlar dusundugum zaman,medicana sagolsun ortada kalmisim suan resmen kendi doktorumada alisdim kendi doktorum isik ustuner alisdim doktoruma iyi kibar ayni zamanda kendjm gibj pimpirikli bi doktor neyapcam diye kafayi yiyorum hastanenin bana bole shok yasatacagini bilsem basdan secmezdim.simdi OZEL HASTANE doc doktor arayisindayim bildiginiz iyi bir hastane doktor varsa kizlar yazin lutfen gunum de bitiyo stresteyim.kizlar MEDIPOL MEGA BAGCILAR DEDILER NASIL SIZLERE DE SORAYIM,bide ACIBADEM AILE HASTANESI VAR BASKA BIYER HAKDA BILGIM YOK TAVSIYE ISTIYORUM.DEVLET ISTEMIYORUM.RABBIM HEPIMIZE KOLAY KEYIFLI DOGUM NASIP ETSIN INSALLAH
Cnm ben de aynı durumdayım. Hatta kanalda bile değil bebek. Açılma da yoktu cuma günü. Ama doktorum güven verdi, daha bugün (cuma) ilk doğumu olan birini hiç belirtisi yokken suniyle başlattm ve doğdu dedi. Güvenmekten başka çarem yok, önce Allaha sonra doktora.. 41 e girersek zaten kafası büyük, herkes bilir ki 41 de iyice büyüyo, sırf bu yüzden sezaryene gideblrsin dedi.. Çok endişelydm ama artık herşey olacağına varır deyip tevekkül ediyorum.. Dualaşalım, yrn birkaç kişi hayırlı haberlerimizi paylaşalm inşallah.. Bu arada tabiiii kü epiduraaaal!!! :))Arkadaşlar hiç açılması olmadan suni sancı ile doğum yapan var mı? Bu konuya kafam çok takık. Sadece bebek aşağıda bu nedenle suni denemek istemiyorum. Ne nişan geldi ne su geldi ne de düzenli artışta kasılmalarım yok. Yarın hastaneye gittiğimde suni sancıdan korktuğumu direk epidural istediğimi söylemek istiyorum ama pişman olur muyum acaba? Hiç fikri olan var mı bu konuda?
INsallah nisandircanım sanırım senin nişanın gelmeye başlamış sancıların başlar birazdan
ne güzel tabi böyle pozitif olcaz bebeklerimizle buluşcaz borumuDarısı başına canımBenim de henüz yeteri kadar sık değil sancılar.. Evde o yana bu yana dolanıyorum :) Saçlarımı düzleştirdim
Canım asıl son haftalarda alıyorlar ilk oğlumda kordonda besleyen damar eksikliği vardı, 38.haftada 2100 olabilmişti, 41 e kadar doğmadı ve 3300 doğdu oğlum.. Gayet normal bir bebek olarak..Oy masallah :) gecen hafta 2.650 idi ve 38 sonrasi kilo almaz diyorlardi dikkat de ediyorum biraz uzulmustum bende acikcasi.
Benim yapılmıştı canım, son kontrolde yarın alıyoruz dedi doktor, akşamdan itibaren yemedim ama lavman da yapıldıcanim dogum yapana kadar aliyor kilo eger bir sikintisi yoksa.
kizlar daha onceden tarih alip yani planli sezeryan olanlara bir sorum olacakti.aksamdan itibaren en az 8 saat ac kalarak gelin deniyor ya buna ragmen yine lavman yapiliyor mu?
ilkinde acil sezeryana alindim lavman yapilmisti neysede simdi tarih belli yine yapilacak mi acaba?
Canım ya bizimde öyle olur inşallah, sabah biraz suyum geldi diye hastaneye gittim, ebe baktı açılma 1 parmak dedi, orada suyum falan gelmedi, bebek hareketli, sancım 15-20 bandında bir tane 40 bandında cıktı, eve geldim...Cnm ben de aynı durumdayım. Hatta kanalda bile değil bebek. Açılma da yoktu cuma günü. Ama doktorum güven verdi, daha bugün (cuma) ilk doğumu olan birini hiç belirtisi yokken suniyle başlattm ve doğdu dedi. Güvenmekten başka çarem yok, önce Allaha sonra doktora.. 41 e girersek zaten kafası büyük, herkes bilir ki 41 de iyice büyüyo, sırf bu yüzden sezaryene gideblrsin dedi.. Çok endişelydm ama artık herşey olacağına varır deyip tevekkül ediyorum.. Dualaşalım, yrn birkaç kişi hayırlı haberlerimizi paylaşalm inşallah.. Bu arada tabiiii kü epiduraaaal!!! :))
Ben bugün baya aktifim, sabah hemen yürüyüşe çıktık, sonra uzun sıcak banyo, ilk hurma yedim sabah bide, leğen var evde büyükçe ona oturup sıcak suda bekledim :) yine hurma, yürüyüş, ilişki vs beni beklio :) en azından başlamasada doğum, rahim ağzını yumuşatır, incelir vs diye uğraşıom, Allah nasip ederse. Sen de bugünü boşa geçirme bence :)
Canım ya bizimde öyle olur inşallah, sabah biraz suyum geldi diye hastaneye gittim, ebe baktı açılma 1 parmak dedi, orada suyum falan gelmedi, bebek hareketli, sancım 15-20 bandında bir tane 40 bandında cıktı, eve geldim...
Yalnız daha var diye düşünmüşüm hep, doğuma hiç hazır değilmişim, çok panik oldum
Az önce yine su geldi, açılmanın artması için ne yapmam lazım, bu durumda yarına kadar evde durabilir miyim ki?
Suyum birden boşalmadı ara ara geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?