• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Sağlıklı olsunlarda ,tek sıkıntı kilo olsun. ,alır kilo sonrasında nolucak
Kesinlikle öyle zaten insanın kafasına takılan niye zayıf olduğu değil, bu zamana kadar iyi gelmiştik şimdi ne oldu, ben mi bir şeyi yanlıs yapıyorum acaba sorusu :) annelik sanırım ömür boyu süren bir vicdan meselesi.. :)

Cnm ben de aynen senin gibi düşünyorum. Hatta annem yıllar önce doğumlarında şimdikinin devlet hastanelerindeki gibi sıkıntılo bir ortam görmemesine rağmen benm ilk doğumumdaki o özeni, rahatı, pohpohu ve ilgiyi görünce herkese diyorr, kesinlikle napın yapın özelde yapın, hiçbir kötü hatıran olmuyor, güle oynaya anlatıyorsun doğumunu.. Ve kadınlar için hayatlarındakü en büyük anı bence.. Kaç kere doğuracağız ki bir de! Ben de fiyatlar yüzünden bu sefer epey gerildim, canım sıkıldı pahalılıktan ama annem ve kardeşim (doktor kendisi ve kesinlikle özel diyor) biz veririz, paylaşalm yeter ki saçmalama da git özeline dediler..
Velhasıl-ı kelam ben böyle düşünüyorum, devlette doğum yapan arkadaşlarımı da kendi tecrbemi de hesaba katınca Rabbim inşallah herkese arzuladığı doğumu yaşatır diyorum..
Amim canim herkesin maddi sorunu var simdiki zamanda kime sorsan belli sorunlari var odemeler krediler falan filan,ama konu saglik elimizden geldigince iyi bi hastane olmasina calismaliyiz hepimiz canim sen nerede dogum yapmayi planliyosun,benim acikcasi odeyebilecegim son meblag 5500 fazlasi benide zorlar dusundugum zaman,medicana sagolsun ortada kalmisim suan resmen kendi doktorumada alisdim kendi doktorum isik ustuner alisdim doktoruma iyi kibar ayni zamanda kendjm gibj pimpirikli bi doktor neyapcam diye kafayi yiyorum hastanenin bana bole shok yasatacagini bilsem basdan secmezdim.simdi OZEL HASTANE doc doktor arayisindayim bildiginiz iyi bir hastane doktor varsa kizlar yazin lutfen gunum de bitiyo stresteyim.kizlar MEDIPOL MEGA BAGCILAR DEDILER NASIL SIZLERE DE SORAYIM,bide ACIBADEM AILE HASTANESI VAR BASKA BIYER HAKDA BILGIM YOK TAVSIYE ISTIYORUM.DEVLET ISTEMIYORUM.RABBIM HEPIMIZE KOLAY KEYIFLI DOGUM NASIP ETSIN INSALLAH

Amim canim herkesin maddi sorunu var simdiki zamanda kime sorsan belli sorunlari var odemeler krediler falan filan,ama konu saglik elimizden geldigince iyi bi hastane olmasina calismaliyiz hepimiz canim sen nerede dogum yapmayi planliyosun,benim acikcasi odeyebilecegim son meblag 5500 fazlasi benide zorlar dusundugum zaman,medicana sagolsun ortada kalmisim suan resmen kendi doktorumada alisdim kendi doktorum isik ustuner alisdim doktoruma iyi kibar ayni zamanda kendjm gibj pimpirikli bi doktor neyapcam diye kafayi yiyorum hastanenin bana bole shok yasatacagini bilsem basdan secmezdim.simdi OZEL HASTANE doc doktor arayisindayim bildiginiz iyi bir hastane doktor varsa kizlar yazin lutfen gunum de bitiyo stresteyim.kizlar MEDIPOL MEGA BAGCILAR DEDILER NASIL SIZLERE DE SORAYIM,bide ACIBADEM AILE HASTANESI VAR BASKA BIYER HAKDA BILGIM YOK TAVSIYE ISTIYORUM.DEVLET ISTEMIYORUM.RABBIM HEPIMIZE KOLAY KEYIFLI DOGUM NASIP ETSIN INSALLAH

Medistate kavacık var fsm nin anadolu yakası ayağında. Sadiye hoca ve semih hocanın normalide sezeryanıda 5000. Sultan hocanın 3.500. Epiduraal alırsan artı 600. Kaliteli bir yer. Düşünürsen.

Herkese günaydınlar kızlar. Kısmetse salı günü sabah 8.30da Spinal sezeryanle oğlumu kucağıma alacağım. Çok heyecanlıyım. Allah hepimize yavrularımızı kucağımıza sağsalim almayı nasip etsin İnşallah
Günaydın :) ben de yarın inş kızımı kucaklicam. Sabah suni denenicek değişme olmazsa öğleden sonra sezeryan Rabbim sağlıkla doğmalarını bizlerede emzirip büyütmeyi nasip etsin inşaAllah :)

Ve yine benden 2 saatlik uykuyla hepinize günaydın kızlar :KK66: Nişan denilen olaya biz de bugün kavuşmuş bulunmaktayız :p Sancılar da geliyor ara ara ama henüz takibini yapmadım.. Şu an tek düşündüğüm uyumak sancılar çok zorlamazken :KK66: Tabi başarabilirsem...Anammm benim takvimimi de kaldırmışlar :) Beklenen doğum tarihimiz de bugün bu arada..

Ve yine benden 2 saatlik uykuyla hepinize günaydın kızlar :KK66: Nişan denilen olaya biz de bugün kavuşmuş bulunmaktayız :p Sancılar da geliyor ara ara ama henüz takibini yapmadım.. Şu an tek düşündüğüm uyumak sancılar çok zorlamazken :KK66: Tabi başarabilirsem...Anammm benim takvimimi de kaldırmışlar :) Beklenen doğum tarihimiz de bugün bu arada..

Gunaydın, sen bugun doguracaksın sanırım :)

Kizlar gunlerdir bi korku var icimde uyutmuyor dogumda olecegim hissi. Ogluma Kim bakacak endisesi. Sizede oluyormu yoksa bi benmiyim bunlari dusunen. Herseyi gitmeden ayarlamaya calisiyorum. Esimde uzuluyor ama napim elimde degil. Dun anneme ogluma bakarmisin dedim. Bakmam babasi baksin dedi sabaha kadar Agladim. :KK61:

Kizlar gunlerdir bi korku var icimde uyutmuyor dogumda olecegim hissi. Ogluma Kim bakacak endisesi. Sizede oluyormu yoksa bi benmiyim bunlari dusunen. Herseyi gitmeden ayarlamaya calisiyorum. Esimde uzuluyor ama napim elimde degil. Dun anneme ogluma bakarmisin dedim. Bakmam babasi baksin dedi sabaha kadar Agladim. :KK61:
cAnim

Bende ayni sorunu yasiyorum hep olecekmisim bebegim ortada kalcakmis gibi dusunuyorum yalniz degilsin yani

Medistate kavacık var fsm nin anadolu yakası ayağında. Sadiye hoca ve semih hocanın normalide sezeryanıda 5000. Sultan hocanın 3.500. Epiduraal alırsan artı 600. Kaliteli bir yer. Düşünürsen.
Cnm tesekkurler sende mi oraya gidiosun prof semih beymi doktorun???iyi bo doktor mu cnm

Canım tüm medipoller aynımıdır bilemiyorum ama ben de koşuyolu medipolde doğum yaptım. Benim normal doğumdu. Doğum öncesi ve esnasında ebe ve hemşirelerin ilgileri, rahatlatmaları, iletişimleri çok güzeldi. Doktorum dışarıdan geldi benim ama geceden gitmiştim nöbetçi doktor ilk kontrollerimi yaptı sabaha kadar o ilgilendi. Hastanenin doktorundan da hoşnut kaldım. Dikişlerim dikilirken ebeler her soruma cevap verdiler, ilgilendiler. Odama geçtiğimde hem benimle hem oğlumla ilgili her sorumuza her çağrımıza cevap verdiler. Gece çığlık çığlığa uyandı mesela oğlum, susturamadık rengi değişti resmen annem hemen bebek hemşiresini çağırdı. Hemşire susturdu, bizimle sohbet etti, anlattı falan öyle gitti ki nöbetçiyken sabahın 5inde bu kadar ilgilenmesi hoşuma gitti açıkcası :) Hatta hastaneden taburcu olduktan sonra aklıma takılan şeylerde bebek hemşirelerini ya da ebeleri telefonla arayıp bilgi alabildim :) doğum sonrası bebeğin kontrolleri için gittiğimde yada ateşi çıktığında gittiğimde yada göbeğindeki problem için gittiğimde ücret ödemedik, doğum ücretine tabiymiş. Hastaneye 1.700 gibi birşey ödedik, kendi doktoruma da 3.000 ödedik biz. Sanırım sezeryan 2000 gibi bişeymiş. Doktorunla konuşursan belki başka hastaneye gelirse dışarıdan doktorum geldi mesela benim. Aklımda yokken doktorumun yönlendirmesiyle gittim hastaneye ama bu kadar memnun kalacağımı tahmin etmemiştim açıkcası :)
Ama bak şu da var ben belma yada başkaları medipolden memnun kalmışızdır ama senin hoşuna gitmeyen bi yanı çıkabilir. Mesela arkadaş medistatei öneriyor, belli ki memnun kalmış ama ben çok kötü tecrübeyle ayrılmıştım geçen sene o hastaneden. Değil gitmek tanıdıklarımı yollamıyorum ama çok memnun kalan da duydum. Aynı doktordan bahsediyoruz ama farklı anlatıyoruz. Biraz şans galiba :)
İnşallah gönlünce rahat doğum yapabileceğin bi yer bulursun en kısa zamanda :)

Kızlar günaydın,

Bişey sormak istiyorum, sabah wc ye gittim afedersiniz idrarımı yaptım, kalkınca bi ıslaklık geldi, akıntı falan sandım...
Biraz daha oturunca su gibi bişey geldi, akıntı mı, idrar mı, su mu ayırt edemedim...
Doktorum 2 lt suyun var gelse anlarsın demişti, bu akıntı o kadar çok olmadı, şu anda da yok, wc ye gitmeye korkuyorum, başka akıntı gelmedi, yine idrarımı yapınca mı gelir bilmiyorum....
Ne yapayım sizce, biraz panik oldum, bugün pazar zaten dr izinli, vakit var diye düşünmüştüm:KK17::KK17::KK17:

Back