Cnm o az akan şey suyun olsa bile tehlike yaratmaz ,bence kalan idrardı ..bnmde oyle olıyor bazen ,birde aynı sebepten bnde dr a gitmiştim acil korkudan ,dr o gelen suyun olsaydı gelmeye devam ederdi kesinlikle farkederdin demişti ,velhasıl idrarmış :)Kızlar günaydın,
Bişey sormak istiyorum, sabah wc ye gittim afedersiniz idrarımı yaptım, kalkınca bi ıslaklık geldi, akıntı falan sandım...
Biraz daha oturunca su gibi bişey geldi, akıntı mı, idrar mı, su mu ayırt edemedim...
Doktorum 2 lt suyun var gelse anlarsın demişti, bu akıntı o kadar çok olmadı, şu anda da yok, wc ye gitmeye korkuyorum, başka akıntı gelmedi, yine idrarımı yapınca mı gelir bilmiyorum....
Ne yapayım sizce, biraz panik oldum, bugün pazar zaten dr izinli, vakit var diye düşünmüştüm
Canim mesela her iki hastaneyide deneyen tecrubesi olan biri olarak hangisi daha kaliteli ve ikisindede doktorun kimdi canim memnun kalmadigin doktor ve kendi doktorun arasdirmak ve bulmak zorundayim .2gecedir yavrucak bastiriyo kafasini galiba sertlesmede oluyo karnimda artik stresden dogum yapcam o durumdayim inanCanım tüm medipoller aynımıdır bilemiyorum ama ben de koşuyolu medipolde doğum yaptım. Benim normal doğumdu. Doğum öncesi ve esnasında ebe ve hemşirelerin ilgileri, rahatlatmaları, iletişimleri çok güzeldi. Doktorum dışarıdan geldi benim ama geceden gitmiştim nöbetçi doktor ilk kontrollerimi yaptı sabaha kadar o ilgilendi. Hastanenin doktorundan da hoşnut kaldım. Dikişlerim dikilirken ebeler her soruma cevap verdiler, ilgilendiler. Odama geçtiğimde hem benimle hem oğlumla ilgili her sorumuza her çağrımıza cevap verdiler. Gece çığlık çığlığa uyandı mesela oğlum, susturamadık rengi değişti resmen annem hemen bebek hemşiresini çağırdı. Hemşire susturdu, bizimle sohbet etti, anlattı falan öyle gitti ki nöbetçiyken sabahın 5inde bu kadar ilgilenmesi hoşuma gitti açıkcası :) Hatta hastaneden taburcu olduktan sonra aklıma takılan şeylerde bebek hemşirelerini ya da ebeleri telefonla arayıp bilgi alabildim :) doğum sonrası bebeğin kontrolleri için gittiğimde yada ateşi çıktığında gittiğimde yada göbeğindeki problem için gittiğimde ücret ödemedik, doğum ücretine tabiymiş. Hastaneye 1.700 gibi birşey ödedik, kendi doktoruma da 3.000 ödedik biz. Sanırım sezeryan 2000 gibi bişeymiş. Doktorunla konuşursan belki başka hastaneye gelirse dışarıdan doktorum geldi mesela benim. Aklımda yokken doktorumun yönlendirmesiyle gittim hastaneye ama bu kadar memnun kalacağımı tahmin etmemiştim açıkcası :)
Ama bak şu da var ben belma yada başkaları medipolden memnun kalmışızdır ama senin hoşuna gitmeyen bi yanı çıkabilir. Mesela arkadaş medistatei öneriyor, belli ki memnun kalmış ama ben çok kötü tecrübeyle ayrılmıştım geçen sene o hastaneden. Değil gitmek tanıdıklarımı yollamıyorum ama çok memnun kalan da duydum. Aynı doktordan bahsediyoruz ama farklı anlatıyoruz. Biraz şans galiba :)
İnşallah gönlünce rahat doğum yapabileceğin bi yer bulursun en kısa zamanda :)
Suyunun tamamı bir defada gelmiyor zaten. Çamaşırını bacaklarını ıslatacak şekilde tekrar gelebilir canım. Tabi bahsettiğin suyunsa. Hayırlı doğumlar inş.Kızlar günaydın,
Bişey sormak istiyorum, sabah wc ye gittim afedersiniz idrarımı yaptım, kalkınca bi ıslaklık geldi, akıntı falan sandım...
Biraz daha oturunca su gibi bişey geldi, akıntı mı, idrar mı, su mu ayırt edemedim...
Doktorum 2 lt suyun var gelse anlarsın demişti, bu akıntı o kadar çok olmadı, şu anda da yok, wc ye gitmeye korkuyorum, başka akıntı gelmedi, yine idrarımı yapınca mı gelir bilmiyorum....
Ne yapayım sizce, biraz panik oldum, bugün pazar zaten dr izinli, vakit var diye düşünmüştüm
Sanirim herkeste olan bir korku ikinci dogumum olmasina ragmen yine ayni haftalarda ayni korku. Simdi bebegi degilde buyuk olani dusunuyor insan ikinci olunca ona kim bakar diye:/ sezeryana alininca ameliyathane isiklari yandigi anda korku daha bi kapliyor beni. Ama olumlu dusunmek lazim gunde kac kisi dogum yapiyor Allaha teslim olmak lazimBende ayni sorunu yasiyorum hep olecekmisim bebegim ortada kalcakmis gibi dusunuyorum yalniz degilsin yani
Bence işe yaradı canım dün yaptimDoğru yoğurtla çörek otu. Ama çiğnemezsen çörek otu tohum gibi olduğu için yediğin gibi büyük tuvaletinden çıkar fayda göremezsin. O yüzden çiğnemeden yutma demek istedim.
hadi inşaallah çok sevindim bende dört gözle bekliyorum adet öncesi gibi karnımda burulma var zaman zaman kasılmalar ama düzensiz tabi bel ağrısı zaman zaman hasretle bekliyorum ya nişanı ya suyuVe yine benden 2 saatlik uykuyla hepinize günaydın kızlarNişan denilen olaya biz de bugün kavuşmuş bulunmaktayız Sancılar da geliyor ara ara ama henüz takibini yapmadım.. Şu an tek düşündüğüm uyumak sancılar çok zorlamazken Tabi başarabilirsem...Anammm benim takvimimi de kaldırmışlar :) Beklenen doğum tarihimiz de bugün bu arada..
şeytan vesvese veriyor canım ya en güzel zamanlarını bunları düşünüp mahvetme Allahın dediği olur velevki öleceksek şehit olacağız direk cennete gidceğiz hadisler var ee evladımızada bş bakab bulunur Allah yarattığını kimsesiz bırakmaz böyle şeyleri at kafandan la havle vela kuvvete illa billah de tesbih olarak hergün yüz kere çekKizlar gunlerdir bi korku var icimde uyutmuyor dogumda olecegim hissi. Ogluma Kim bakacak endisesi. Sizede oluyormu yoksa bi benmiyim bunlari dusunen. Herseyi gitmeden ayarlamaya calisiyorum. Esimde uzuluyor ama napim elimde degil. Dun anneme ogluma bakarmisin dedim. Bakmam babasi baksin dedi sabaha kadar Agladim.
Aynen canım trip çekecek durumda değilim artık öz annenin idaresi çok çok zor bişey oğlan kardeşim karısından annem yüzünden ayrıldı abimin karısı desen oda devamlı annemin göz hapsinde anneme insanlara karışma dediği için ablamla küs yani anliyacagin Zormu zor bi kadın bekârligimizda bile zor bi kadındı evlenince bende kayinvalideden kötü bişey görmediğim için yapıştim kadına oda çok sever beni çocuklarimi annem onu bile kıskanır sanki seni o doğurdu der napalim mecbur ana,ata atılmıyor of denilmiyor çok zor bi durum hayırlısiyla bi doğurup eve atsaydım kendimiÇok üzüldüm cnm ya.. Ama nasıl rahat edeceksen öyle davran, anneler de halden anlamayabiliyor.. Benim annem de kocam da şimdiden benden önce lohusa depresyonuna girdi sanki! Bi tripler bi tripler.. Sağolsunlar dün epey ağladım sayelerinde.. Hem de kızımın doğum gününde..
Cnm tesekkurler sende mi oraya gidiosun prof semih beymi doktorun???iyi bo doktor mu cnm
Cnm ben de sabahdan arasdiriyorum sadiye hnm galiba zeynep kamilde bas hekim olmus galiba oraya gidersem ya profu yada sadiye hnmi tercih ederim memnunmusun cnm sadiye hnm danBen oraya gidiyorum ama semih bey değil doktorum. Semih bey riskli gebeliklerde falan çok uzman bir doktor. Yaşım biraz ileri olsaydı tercih ediceğim doktor olurdu. Ben sadiye hanıma gidiyorum. Kısmetse yarın sezeryan olucam. Doktorlardan çok memnunum. Ama tabi herhangi bişiyin garantisini veremem. Kimse veremez herkesin yaşadığı deneyim farklı oluyor doktorlarla. Bu iki doktor operatör. Sultan hanım op değil oyüzden onun ücreti 3.600 ama o da çok iyi bir doktor onada görünmüştüm doktorum tatildeyken. Bir ara görüş istersen :)
Canım hic acılan yoksa dogurman sunisancida verseler saatler sürer.rahim ağzı kalınlığında önemli tabi doğum için incelmesi gerek.en azından 2 cm açılma olsa güzel olur .tabi doktor daha iyisini bilir.bebegin kilosuysa beklemek istemeyebilir tabiArkadaşlar hiç açılması olmadan suni sancı ile doğum yapan var mı? Bu konuya kafam çok takık. Sadece bebek aşağıda bu nedenle suni denemek istemiyorum. Ne nişan geldi ne su geldi ne de düzenli artışta kasılmalarım yok. Yarın hastaneye gittiğimde suni sancıdan korktuğumu direk epidural istediğimi söylemek istiyorum ama pişman olur muyum acaba? Hiç fikri olan var mı bu konuda?
Cnm ben de sabahdan arasdiriyorum sadiye hnm galiba zeynep kamilde bas hekim olmus galiba oraya gidersem ya profu yada sadiye hnmi tercih ederim memnunmusun cnm sadiye hnm dan
Tubaomur uc gun var snrm aramizda bende de surekli kasilma var. Nstde sanci cikmadi.Carsamba tekrar randevum var 17 sine gun aldim zaten kismetse. Sicaktanmidir nedir benim bebegimde haftasina gore kucuk. Oglum bu zamanda 3u gecmisti bu 2600. Oglum 3500 dogdu bu kizca 3 olsa yeter gerci saglikli olsun da kilo onemli degil
canım sanırım senin nişanın gelmeye başlamış sancıların başlar birazdanKizlar lutfen biriniz cevap yazin benden jole kivaminda uzayan bi akinti geliyor acaba bu isaretmi
Darısı başına canımhadi inşaallah çok sevindim bende dört gözle bekliyorum adet öncesi gibi karnımda burulma var zaman zaman kasılmalar ama düzensiz tabi bel ağrısı zaman zaman hasretle bekliyorum ya nişanı ya suyu
Ah canım keşke öyle direkt epidural verseler. 4 cm açılma olmadan vermiyorlar. 4 cm e kadar sancı çekersin sonra epidurali isteyebilirsin.Arkadaşlar hiç açılması olmadan suni sancı ile doğum yapan var mı? Bu konuya kafam çok takık. Sadece bebek aşağıda bu nedenle suni denemek istemiyorum. Ne nişan geldi ne su geldi ne de düzenli artışta kasılmalarım yok. Yarın hastaneye gittiğimde suni sancıdan korktuğumu direk epidural istediğimi söylemek istiyorum ama pişman olur muyum acaba? Hiç fikri olan var mı bu konuda?
Canım hic acılan yoksa dogurman sunisancida verseler saatler sürer.rahim ağzı kalınlığında önemli tabi doğum için incelmesi gerek.en azından 2 cm açılma olsa güzel olur .tabi doktor daha iyisini bilir.bebegin kilosuysa beklemek istemeyebilir tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?