Haydi Allah kurtarsın cmm!Benim nisan geldi kizlar hocaya ulastim kasilmalari takip et bekle biraz daha gec hastahaneye dedi dolaniyorum evde hurmabyiyerek bana dua edin
Sagligiyla dogsun insallah :)Benim nisan geldi kizlar hocaya ulastim kasilmalari takip et bekle biraz daha gec hastahaneye dedi dolaniyorum evde hurmabyiyerek bana dua edin
Kesinlikle öyle zaten insanın kafasına takılan niye zayıf olduğu değil, bu zamana kadar iyi gelmiştik şimdi ne oldu, ben mi bir şeyi yanlıs yapıyorum acaba sorusu :) annelik sanırım ömür boyu süren bir vicdan meselesi.. :)Sağlıklı olsunlarda ,tek sıkıntı kilo olsun. ,alır kilo sonrasında nolucak
Amim canim herkesin maddi sorunu var simdiki zamanda kime sorsan belli sorunlari var odemeler krediler falan filan,ama konu saglik elimizden geldigince iyi bi hastane olmasina calismaliyiz hepimiz canim sen nerede dogum yapmayi planliyosun,benim acikcasi odeyebilecegim son meblag 5500 fazlasi benide zorlar dusundugum zaman,medicana sagolsun ortada kalmisim suan resmen kendi doktorumada alisdim kendi doktorum isik ustuner alisdim doktoruma iyi kibar ayni zamanda kendjm gibj pimpirikli bi doktor neyapcam diye kafayi yiyorum hastanenin bana bole shok yasatacagini bilsem basdan secmezdim.simdi OZEL HASTANE doc doktor arayisindayim bildiginiz iyi bir hastane doktor varsa kizlar yazin lutfen gunum de bitiyo stresteyim.kizlar MEDIPOL MEGA BAGCILAR DEDILER NASIL SIZLERE DE SORAYIM,bide ACIBADEM AILE HASTANESI VAR BASKA BIYER HAKDA BILGIM YOK TAVSIYE ISTIYORUM.DEVLET ISTEMIYORUM.RABBIM HEPIMIZE KOLAY KEYIFLI DOGUM NASIP ETSIN INSALLAHCnm ben de aynen senin gibi düşünyorum. Hatta annem yıllar önce doğumlarında şimdikinin devlet hastanelerindeki gibi sıkıntılo bir ortam görmemesine rağmen benm ilk doğumumdaki o özeni, rahatı, pohpohu ve ilgiyi görünce herkese diyorr, kesinlikle napın yapın özelde yapın, hiçbir kötü hatıran olmuyor, güle oynaya anlatıyorsun doğumunu.. Ve kadınlar için hayatlarındakü en büyük anı bence.. Kaç kere doğuracağız ki bir de! Ben de fiyatlar yüzünden bu sefer epey gerildim, canım sıkıldı pahalılıktan ama annem ve kardeşim (doktor kendisi ve kesinlikle özel diyor) biz veririz, paylaşalm yeter ki saçmalama da git özeline dediler..
Velhasıl-ı kelam ben böyle düşünüyorum, devlette doğum yapan arkadaşlarımı da kendi tecrbemi de hesaba katınca Rabbim inşallah herkese arzuladığı doğumu yaşatır diyorum..
Amim canim herkesin maddi sorunu var simdiki zamanda kime sorsan belli sorunlari var odemeler krediler falan filan,ama konu saglik elimizden geldigince iyi bi hastane olmasina calismaliyiz hepimiz canim sen nerede dogum yapmayi planliyosun,benim acikcasi odeyebilecegim son meblag 5500 fazlasi benide zorlar dusundugum zaman,medicana sagolsun ortada kalmisim suan resmen kendi doktorumada alisdim kendi doktorum isik ustuner alisdim doktoruma iyi kibar ayni zamanda kendjm gibj pimpirikli bi doktor neyapcam diye kafayi yiyorum hastanenin bana bole shok yasatacagini bilsem basdan secmezdim.simdi OZEL HASTANE doc doktor arayisindayim bildiginiz iyi bir hastane doktor varsa kizlar yazin lutfen gunum de bitiyo stresteyim.kizlar MEDIPOL MEGA BAGCILAR DEDILER NASIL SIZLERE DE SORAYIM,bide ACIBADEM AILE HASTANESI VAR BASKA BIYER HAKDA BILGIM YOK TAVSIYE ISTIYORUM.DEVLET ISTEMIYORUM.RABBIM HEPIMIZE KOLAY KEYIFLI DOGUM NASIP ETSIN INSALLAH
Günaydın :) ben de yarın inş kızımı kucaklicam. Sabah suni denenicek değişme olmazsa öğleden sonra sezeryan Rabbim sağlıkla doğmalarını bizlerede emzirip büyütmeyi nasip etsin inşaAllah :)Herkese günaydınlar kızlar. Kısmetse salı günü sabah 8.30da Spinal sezeryanle oğlumu kucağıma alacağım. Çok heyecanlıyım. Allah hepimize yavrularımızı kucağımıza sağsalim almayı nasip etsin İnşallah
Bebeklerin dün doğdu çok şükür iyiler kiloları az ve sütun gelmedi mama veriyorlarAyy rabbim kolaylastirsin saglikla kucagina alirsin insallah canim ama erken degilmi vakti?
Ve yine benden 2 saatlik uykuyla hepinize günaydın kızlarNişan denilen olaya biz de bugün kavuşmuş bulunmaktayız Sancılar da geliyor ara ara ama henüz takibini yapmadım.. Şu an tek düşündüğüm uyumak sancılar çok zorlamazken Tabi başarabilirsem...Anammm benim takvimimi de kaldırmışlar :) Beklenen doğum tarihimiz de bugün bu arada..
cAnimKizlar gunlerdir bi korku var icimde uyutmuyor dogumda olecegim hissi. Ogluma Kim bakacak endisesi. Sizede oluyormu yoksa bi benmiyim bunlari dusunen. Herseyi gitmeden ayarlamaya calisiyorum. Esimde uzuluyor ama napim elimde degil. Dun anneme ogluma bakarmisin dedim. Bakmam babasi baksin dedi sabaha kadar Agladim.
Ayy valla bilemiyorum artıkGunaydın, sen bugun doguracaksın sanırım :)
Bende ayni sorunu yasiyorum hep olecekmisim bebegim ortada kalcakmis gibi dusunuyorum yalniz degilsin yaniKizlar gunlerdir bi korku var icimde uyutmuyor dogumda olecegim hissi. Ogluma Kim bakacak endisesi. Sizede oluyormu yoksa bi benmiyim bunlari dusunen. Herseyi gitmeden ayarlamaya calisiyorum. Esimde uzuluyor ama napim elimde degil. Dun anneme ogluma bakarmisin dedim. Bakmam babasi baksin dedi sabaha kadar Agladim.
Cnm tesekkurler sende mi oraya gidiosun prof semih beymi doktorun???iyi bo doktor mu cnmMedistate kavacık var fsm nin anadolu yakası ayağında. Sadiye hoca ve semih hocanın normalide sezeryanıda 5000. Sultan hocanın 3.500. Epiduraal alırsan artı 600. Kaliteli bir yer. Düşünürsen.
Amim canim herkesin maddi sorunu var simdiki zamanda kime sorsan belli sorunlari var odemeler krediler falan filan,ama konu saglik elimizden geldigince iyi bi hastane olmasina calismaliyiz hepimiz canim sen nerede dogum yapmayi planliyosun,benim acikcasi odeyebilecegim son meblag 5500 fazlasi benide zorlar dusundugum zaman,medicana sagolsun ortada kalmisim suan resmen kendi doktorumada alisdim kendi doktorum isik ustuner alisdim doktoruma iyi kibar ayni zamanda kendjm gibj pimpirikli bi doktor neyapcam diye kafayi yiyorum hastanenin bana bole shok yasatacagini bilsem basdan secmezdim.simdi OZEL HASTANE doc doktor arayisindayim bildiginiz iyi bir hastane doktor varsa kizlar yazin lutfen gunum de bitiyo stresteyim.kizlar MEDIPOL MEGA BAGCILAR DEDILER NASIL SIZLERE DE SORAYIM,bide ACIBADEM AILE HASTANESI VAR BASKA BIYER HAKDA BILGIM YOK TAVSIYE ISTIYORUM.DEVLET ISTEMIYORUM.RABBIM HEPIMIZE KOLAY KEYIFLI DOGUM NASIP ETSIN INSALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?