Merhaba kızlar fırsat bulamadım bir türlü yazmaya... 02 Eylül sabahı gittik hastaneye açılmam yok sezeryana alacaklar diye yazmıştım en Son...kızım da bende şimdi iyiyiz maşallah ama ameliyat esnasında gebelik zehirlenmesi olmuşum tansiyonum 18 lere çıkmış ayrıca verilen bi ilaca vücut reaksiyon göstermiş bütün vücudum kızarıp kabarmış...kızım çıktıktan yaklaşık 2 saat sonra beni odaya çıkarmışlar eşim ve ailem çok korkmuşlar. Bende çok korktum ameliyathanede ayıldım çünkü.bebeğim iyi mi diye sordum iyi dediler. Benim hakkımda konuşuyorlardı neden olduğunu anlamadık şu testler yapıldı bide şu testlere bakılsın filan diyorlardı doktorlar hemşirelere.bana ne oldu acaba diye düşünüyodum o An bebeğimin iyi olduğunu görmek istiyodum.O anları asla unutamam
odaya alındığımda tansiyonum 16/10 muş. Hemen bebeğimi sordum iyi dediler ama görene kadar rahat edemedim. Kızım çok küçük doğdu 2.470 gr 44 cm... Doktorum kilosuna 3000 grlarda diyordu en Son ama çok küçük bir bebek olduğunu suni sancı vermek istemediğini her fırsatta söylüyordu. İlk gün ziyaretçi yasağımız vardı.devamlı tansiyon takibi yapıldı.antibiyotik ve serum verildi hep.kızımın da kan şekeri düştü ona da serum takıldı bir buçuk gün. Doktorum yanıma geldiğinde bizi çok korkuttun hiç beklemediğimiz şeyler gelişti dedi.tahliller tekrar yapıldığında temiz çıkarsa çıkış yapabileceğimizi söyledi tabi bide kızımın şekeri düzelirse.Çok şükür hepsi geçti. Tabi annem doktorlardan gizli mama takviyesi yaptı hastanede sütüm az geldiği için hatta sonradan öğrendim şekeri düşük çıkmaya devam ettiği için şekerli su da vermiş hurmayı söylemiyorum bile...iyi kide yapmış hastaneden çıktık bu sayede şimdi sütüm daha iyi geliyor mama takviyesini azalttık. Ama göğüs uçlarımda çok sıkıntı var kalın olduğu için yavrum alamıyor ağzına biraz sağdık bugün öyle verdik bide plastik göğüs uçları varya ondan aldık o da idare ediyor tavsiye ederim..bizim hikayemiz böyle kızım çok küçük ama maşallah çok tatlı teyzeleri bana benzetiyor herkes :) inşallah artık daha sık yazarım bildirimlere bile bakamadım merak eden herkese teşekkür ederim.. Öpüyorum hepinizi