2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar bugun sabah kalktim akintim artmisti kahverengi yogun bi akinti geldi sancim yoktu 2 gibi dus aldim sonra tekrar geldi ama nisanmi bu acaba sancilari beklemelimiyim
Ben doktoruma bugun sordum canim. Suyun ve nisanin gelmesi durumunda kanama olmasi durumunda hic beklemeden gel dedi.

Şahsında tüm kv çeker arkadaşlara Allah yardım etsin diyorum.. Ama kızlar yine şükretmeliyiz çünkü benim tanıdığım birkaç arkadaşım var, inanın annelerinden hayır yok! Aynen kv lerinizn yaptıklarını yapıyorlar öz kızlarıma.. Bu çok daha beter bi durum malesef.. Sallayın kv leri, sarılın annişlere :)

Canım Çok çok geçmiş olsun zor günler geçirmişsiniz meleğinle ama çok şükür iyisiniz artık, rabbim sağlık sıhhatle anneli babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah bebişini

Merhaba kızlar bende 36. Haftadayım. Bugün Dr a gittim. Bebeğim 2650 olmuş biraz protein beslenmemi söyledi.küçük değil di mi Bebeğim? Kafama takıldı
Canım benim bebek de 36 da 2500 dü şu anda 39 dayım 3500 oldu.. Son haftalarda çok alıyorlar endişe etme

Selam anne adaylari bende martt dogum yaptım. Sorusu oaln varsa cekinmeden sorabilir.spinal sezeryanla dogurdum. Dogumdan sonra sakin sutum olsun diye yemeyi abartmayin sonra kilolar yuzunden psikilojiniz alt ust oluyor. Benden soylemesi

Canım benim bebek de 36 da 2500 dü şu anda 39 dayım 3500 oldu.. Son haftalarda çok alıyorlar endişe etme
Buna ben de sevindim valla son haftalarda alir dedi doktor ben de cok merak ediyorum insallah alir. 36+2de doktora gittim 2600du.37+2 de randevum var bakalim ne olacak. 38+3te de alacak zaten

Canım tekrar teşekkür ederimm

Selam anne adaylari bende martt dogum yaptım. Sorusu oaln varsa cekinmeden sorabilir.spinal sezeryanla dogurdum. Dogumdan sonra sakin sutum olsun diye yemeyi abartmayin sonra kilolar yuzunden psikilojiniz alt ust oluyor. Benden soylemesi

Merhaba tesekkurler, sezaryanın zorluklarından neler yasadınız, nerde dogum yaptınız? Ben henuz doğum şekli konusunda kararsızım da

Ayy ne kadar rahat söylemişsin canım :))
Ya ben asla Kabullenemiyorum yeminle tamam saçma olabilir sadece ben sevecek değilim ama inan bilinçli bişey değil bu :) Sen doğum yaptın mı?
Yok be canım nerdeee:)inş tez zamanda ..kendimde rahatımdır ,ama inan bunun zararını gormedim cnm ,ya biraz rahatlık iyidir yinede ,

Bende ilkin endiselendim ama simdi rahatim.sadece kiloya takiyorum cunku birden dustu kilosu.doktor sakin di ama ben yinede takiyorum umarim carsambaya kadar biraz alir.cok uzuluyorum stres yapmamaya calissamda olmuyor.

Cnm ben 5000-5500fln dusunuyodum sagolsunlar 8000yaptilar 7600indiler guya devlet dusunmuyorum cnm ozel sonucda daha fazla ilgilenir daha fazla ozen gosterir gibi dusunuyorum
Cnm ,ilgi bakımından haklısın ,paran varsa git ama ,bde şoyle duşunuyorum ,yani orası otel değil ,doğum yapıcaz sonra hop eve gelicez,yani bizi pohpohlaması yada ilgili olmaları gerek miyor ,işlerini yapıyorlar gerisi boş bbence

Benim annem doğumlarimda burnumdan getirdi bu doğumda haberi bile olmayacak ama kayinvalidemin haberi var ne zaman yapacağımdan çocuklarima doğumda o bakacak mesela

Cnm moralli olmalısın halen umutsuz gibisin ,ya bak onlar birüzden once rabbimizin emaneti boyle düşün ,o mülkünde dilediği gibi hükmeden ,kade planında sen buna mudehale edemessin ,o bebeği sen mi rahmine koydunda beslenmesine karışıyorsun :)yahu relaks ,rabbiin bildiği vardır ,tevekkül biraz :)doğunca kafana taktığına üzüleceksin haberin olsun

Sağlıklı olsunlarda ,tek sıkıntı kilo olsun. ,alır kilo sonrasında nolucak

Canim kime gore nasil sana gore sen bana gore ben hakliyim ama devletde ozel ilgilenmedikleri bir gercek ondan dolayi ozellikle ozel hastane dusunuyorum.aci cekcem sonucda ameliyat rahat ortam kaliteli hizmet istiyorum

Kizlar akintim hep sut kivamindaydi simdi yumurtlama zamanindaki gibo seffaf uzayan akinti basladi sizce dogum yakinmi tecrubesi olan yazsin lutfen

Bebeğinin küçük olduğunu düşünen anneler düşünüp üzülmeyin sakin son haftalarda cok guzel kilo alıyorlar merak etmeyin bnmde 38. Haftada 2400lerdeydi şuan 3400 e yaklaşıktk

Bebeğinin küçük olduğunu düşünen anneler düşünüp üzülmeyin sakin son haftalarda cok guzel kilo alıyorlar merak etmeyin bnmde 38. Haftada 2400lerdeydi şuan 3400 e yaklaşıktk
Oy masallah :) gecen hafta 2.650 idi ve 38 sonrasi kilo almaz diyorlardi dikkat de ediyorum biraz uzulmustum bende acikcasi.

Oy masallah :) gecen hafta 2.650 idi ve 38 sonrasi kilo almaz diyorlardi dikkat de ediyorum biraz uzulmustum bende acikcasi.

Aynen bnde cok üzülmüstüm okadar da dikkat etmeme ragmen 2 haftada 100gr bile almamisti son haftalar çok iyi toparladı bol bol süt iç canım et falan yemeye özen göster

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…