Ay hayırlısıyla gelsin kuzum :) Sözde vajinal muayene de doğumu hızlandırır derler, bana mısın demediBen 40+2 de nst ye girdim sancı yok dediler eve geldim. 2 saat sonra suyum geldi sancılar başladı :)
Ama gelip giden sancılar vardı. Hiç belli olmaz hazırlıklı ol canım
İnşaAllah her şey istediğin gibi hayırlısıyla olur canım senin için de.. Artık sürekli telefonla arayıp soruyor herkes, stres oldum iyice ne bileyimAyySabrinnisa55 çok az kalmışşş. Gelir bebiş artık doganın kanunu onlar da anlıyo geliyim bari diyo:) ben de bugün gittim dr a hiç bişi yok çümkü vakti var:) ben cok kasmıyorum sağlıkla gelsin de sadece bayrama kalmasa iyi olur çünkü hastanede dr umu bulur muyum bulmaz mıyım bilmiyorum. İki hafta kesin burdaymış ama bauramı sormayı unuttum. Ondan zamanında gelir inşallahhhh
bende orda yapıcam.Doktorun kim benim Fatih Bey.Çok da memnunum.Ama bu hafta bebeğin kilosu düşük çıktı.Acaba usg nekadar yanılır bilmiyorum kuzenimde orda doğum yaptı o da memnun kaldı.O hastane ucretleri ne oyle ya ben kartal avicenna umut hastanesinde yapacagim 900tl fiyat aldim zorunlu sezeryan ve normal dogum 900 istege bagli sezeryan 1200tl. Gayetimde memnunum hastaneden kus mu konduruyorlar bu ne ya
Ben de Fatih beydeyim:) benimkidee cok dusuk cikti 2600 suanda. Biraz kucuk degil mi doktor bey dedim evet biraz kucuk ama son iki hafta alir dedi. 17 Eylule tarih verdi:) Memnun olunmasi insani daha bir mutlu ediyor boyle ucuk fiyatlar duyunca ama ben de cok memnunum hem hastaneden hem doktordanbende orda yapıcam.Doktorun kim benim Fatih Bey.Çok da memnunum.Ama bu hafta bebeğin kilosu düşük çıktı.Acaba usg nekadar yanılır bilmiyorum kuzenimde orda doğum yaptı o da memnun kaldı.
Nasıl anlamadım ikinizinkide pozitif ama uyusmazlik biri negatif biri pozitif olunca olmuyormu
evet benim 38+3 de 2650 gr.Minyon olacak dedi.Senin kaçıncı haftan.37 de normal bence ama benimki iki hafta da sadece 100gr.Almış.Normal gidiyordu neden böyle oldu bilmiyorum.Bana tarih vermedi sizin sezeryan mı olacakBen de Fatih beydeyim:) benimkidee cok dusuk cikti 2600 suanda. Biraz kucuk degil mi doktor bey dedim evet biraz kucuk ama son iki hafta alir dedi. 17 Eylule tarih verdi:) Memnun olunmasi insani daha bir mutlu ediyor boyle ucuk fiyatlar duyunca ama ben de cok memnunum hem hastaneden hem doktordan
36+5 bugun. Neyse saglikli olsun da. Fatih bey cok buyuk sorun olarak gormedi. Ya sicaklar fln mi bilmiyorumki.benim ilki sezeryan oldugu icin bir aksilik olmazsa 17 Eylul de alacagiz dedi. Nornali bekliyorsan Fatih bey 40 bitene kadar bekleyip sonra suni sanci ile doguma aliyor bir arkadasim bu sekulde dogum yapti iki hafta once Fatih beyde. Benim carsamba tekrar kontrolum var senin ne zaman belki karsilasiriz:)evet benim 38+3 de 2650 gr.Minyon olacak dedi.Senin kaçıncı haftan.37 de normal bence ama benimki iki hafta da sadece 100gr.Almış.Normal gidiyordu neden böyle oldu bilmiyorum.Bana tarih vermedi sizin sezeryan mı olacak
Doktorunla irtibata gecmelisin benceKizlar bugun sabah kalktim akintim artmisti kahverengi yogun bi akinti geldi sancim yoktu 2 gibi dus aldim sonra tekrar geldi ama nisanmi bu acaba sancilari beklemelimiyim
Canim oradaki tarih yanlis duzeltemedim ayin 9 unda Allah izin verirse Doğumum var bugün muanem vardi normal dedi hareketlerin azalmasi herşey yolundaymis çok sukurBenimm Göbek deliğim çok çıkıktı 1 haftadır düeldi Göbek çevrem yumuşak bebeişim artık orda yok senin daha doğumuna var görünüyor bu arada bebek hareketleri benim de azaldı
Hocada yurt disinda yarin geliyo hastahaneyede gitmek istemedim ara ara belime hafif agri geliyo artarsa gidecem bebek harekerlerini takip ediyorumDoktorunla irtibata gecmelisin bence
Kesinlikle haklısın canım bebeği görmeyi bile haketmiyorlarken kalkıpta birde ilk ben görücem be demek ya şimdiye kadar elinden gelen herşeyi yapmış gibi nasıl bir yüzsüzlüktür ben anlamıyorum. Bebeğin başından da ayrılmazlar emin ol 9 aydır arayıp sormayan insanlar birden ilgi manyağı yaparlar hiçbişey yokmuş gibi.Bu erkek aileleri hepsi boyle sanirim bende ayni dertten yana muzdaribim evde tadilat yaptim kirma dokme isleri temizlik isleri kimse demedi nasil isini yapiorsun diye gecen aksam esimin kiz kardesi kalkmis bana diyo sancin gelirse beni ara yaninda olcam ilk ben gorcem bebegi diyor sanki sancim gelince bana yapabilecekleri bisey var cinlerim tepeme cikti bende aramiycam kimseyi
Anladim o zaman dedign gibi bebek hareketlerini takip edip beklemekte haklisin. Nisandan bir kac gun sonra bir hafta sonra bile olalabilir diyorlar dogum icin. Insallah oyle olur en azindan yarina kadarHocada yurt disinda yarin geliyo hastahaneyede gitmek istemedim ara ara belime hafif agri geliyo artarsa gidecem bebek harekerlerini takip ediyorum
Canım haklısın tabiki çok şükür eşim hep yanımdaydı, ama inan en ihtiyacım olduğunda en yakınımda onlar vardı ve ne arayıp ne sordular. Hamileliğimin ilk aylarını berbat bir sekilde geçirdim hatta 2 hafta kadar hiçbirsey yiyemedim sürekli kusuyordum ve lavaboya bile gidecek halim kalmamıştı akiamları eşim işten gelince ilgileniyordu gündüz hep yalnızdım. Bu durumda olduğumu bile bile 1 kez arayıp sormadılar sonrasındada kvdem ne dese beğenirsin. Buraya gelsen rahat edemezsin herkesin kendi evi dedi resmen ve konuyu kapattı aklanmış oldu kendi aklınca.Canım yinede şükredin eşiniz yanınızdaydı 9 ay boyunca eşiniz yanımızda olmayabilirdi Ve aileside arayıp sormayAbilirdi o yüzden takmayın Allah'a havale edin bugün bize yarın onlara
Aynen öyle kocalarımız kendi ailelerimiz yanımızda ya o yetiyo aynen bende Allaha havale ettim. Eşim de farkında önceden çok kıymet verirdi özellikle annesine, gerçi sağolsun beni bir kere bile ezdirmedi karşısında da bu kadar ilgisiz davranmaları eşimi de çok kırdı ben fark ediyorum önceden o derdi annemlere gidelim diye şimdi haftalar geçiyo da hiç umrunda değil adamın yine ben diyorum gidelim diye arada öylelikle gidiyoruz.Canım ben sma aldim
Canım bizimkilerde öyle inan ben dogurana kadar oturmadım ama geceleri uyuyamazdim iki tane kızı var onlara kiyamiyor banada soyleyemiyor yemek yapamadım ev çok pis falan filan ben hiç oralı olmadim çok canlari kıymetli kuz ben doğum yaptım sezeryan ile inan yatmadim kendileri iğne vurulmaya bile korkarlar elin kızı ele ucuz olur canim kendi ailen gibi annemmmm gibi kimse olamaz annem geldi bir hafta yanımda kaldı bi tabak yemek getirmedi aşağıya annem varya boşver canım kocam yanımda çok şükür allaha haval ettim ben
Ohh maşallah size Allah analı babalı büyütsün canım darisi bize inşallahBiz iyiyiz kızlar. Oglum 3765 gr ve 52 cm dogdu. Genel anestezi ile kavuştuk birbirimize cok iyi emiyor masallah
benimde Çarşamba ben öğleden sonra 3 den sonra alıyorum randevuyu daha almadım ama. bu arada arkadaşının usg ile doğum sonrası kilosu tuttu mu ?Ben geçen bişey duydum hastane ssk dan para almak için çocukları gereksiz yere küveze alıyorlar dedi arkadaşının çocuğunu aldılar mı ?Ayy böyle kulaktan duyma şeylere inanmam ben pek ama yinede merak ettim36+5 bugun. Neyse saglikli olsun da. Fatih bey cok buyuk sorun olarak gormedi. Ya sicaklar fln mi bilmiyorumki.benim ilki sezeryan oldugu icin bir aksilik olmazsa 17 Eylul de alacagiz dedi. Nornali bekliyorsan Fatih bey 40 bitene kadar bekleyip sonra suni sanci ile doguma aliyor bir arkadasim bu sekulde dogum yapti iki hafta once Fatih beyde. Benim carsamba tekrar kontrolum var senin ne zaman belki karsilasiriz:)
Allahım size bagislasin canım Geçmiş olsun
Allah razı olsun kızlar. Rabbim yavrularımızdan ayırmasın..Çok geçmiş olsun canım. Allah sağlıktan ayırmasın. Minik prensesinle mutlu huurlu günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?