Benim ilk kızım da oyleydi de ilk haftadan başlıyo miydi onu hatırlayamadım çok erken değil mi kucağı anlamak içinİlk hafta değil, en az ilk yıl öyleydi bnm kızım malesef :)
Slm arkadaslar bu ot ne ise yariyorbende pek bir işe yaramadı benim otta mı bir sıkıntı vardı acaba rahmim açıldı doğurdum eve taburcu olduk geldiğimde ot hala kapalıydı.
canım dualarımız seninle tez vakıtte iyileşşin bebeğin allahım yardımcınız olsunBebeğin sağlıkla dünyaya gelmesi ne büyük nimetmiş meğer..
Ben bir sürü aptal şey planladım oda süsü kapı süsü yok şu takım önce bu takım snr hiç bebeğimin yanımda olamama ihtimalini hesaplamadım kızımı yanıma getiremedim hiç doğum yapmış gibi değilim sanki kaza geçirdim iyileşmeyi bekliyorum .. Bebek görmeye gelenlerden tek bir kişiyi dahi istemiyorum artık .. 24 saatte yalnızca 1 dakika veriyorlar bana onu görmem için onda da dokunmama izin vermiyorlar kızımı buradan alıp gitmek istiyorum hep evimde yatagımızda 3 ümüz uzanıp onu seyretmeyi hayal etmiştik eşimle şimdi eve gidip onu yatırıp saatlerce izlemek istiyorum Allahım bana güç ver süt ver kızımın benden görecegi tek hayır sütüm onuda veremiyorum ne kıymetliymiş meğer o süt..
Sadece bebeklerinizin sağlığı önemli baska hiçbirseyi takmayın.. Allah hepinize sağlıklı bebekler versin sütünüz bol olsun.. Kızıma dua edin
cnm dualrımız senınle hayrlı haberleını beklıyoruz korkma ama bende dogum yaklastıkca cok korkuyorumSezeryana girmek zorunda kaldim kizlar preklemsiden dolayi dualarinizi eksik etmeyin. Birazdan alacaklar beni. Korkuyorum cok.
Canım yinede şükredin eşiniz yanınızdaydı 9 ay boyunca eşiniz yanımızda olmayabilirdi Ve aileside arayıp sormayAbilirdi o yüzden takmayın Allah'a havale edin bugün bize yarın onlaraÖyle canım valla 9 ay boyunca arayıp sormayıp 9 ay sonra birden o yoğun ilgileri deli ediyordur seni eminim.
Aynen benimde öyle burda en yakınım onlar vardı ve yardıma ihtiyacım olduğu zamanlar çok oldu ama umurlarında olmadı daha ben 8 aylıkken onlara gittiğimde temizlik çıkarırlardı insanın başına onların bana yardım etmesi gerekirken ben onlara temizlik yapıo gelirdim evime çok düşüncesizler çok.
Aynen bosveriyorum napim . Senin bebis ne kadar aceleciyse benimki de o kadar tembel yeri rahat sanirim niyeti yok gelmeye. Dogum yapmayan pek kimse kalmadi ama yapanlari gordukce hevesleniyorum :)Smsn boşver caNim allaha haval edelim bende erken dogurmasaydim satimiz aynıymis canım hayirli doğumlar nasip etsin allahım fazla kimse kalmadı sanirim
Henüz yapmadm cnm ama pts denicek dr.. Nasip sanırım, yapan da cok, yapamayan da..Hiç açılma yokken suni sancı işe yarama yüzdesi kaç ya. Kafama takıldı. Bebek doğum kanalında ve aşağıda bayağı ama açılma yok. Böyle suni sancıyla doğum yapan var mı aramızda?
Benimm Göbek deliğim çok çıkıktı 1 haftadır düeldi Göbek çevrem yumuşak bebeişim artık orda yok senin daha doğumuna var görünüyor bu arada bebek hareketleri benim de azaldıKizlar Allah izin verirse 4 gün sonra dogumum var bugünde son kontrolum doktoruma sorucam zaten ama sizede bi danisim dedim.bnm göbeğim indi sanki yani nasil anlatsam kendimi cok agir şişkin hissederken su bir haftadir filan karnim indi sanki daha hafif hissediyorum kendimi normalmidir acaba bide bebegimin hareketleri inanılmaz azaldi normalmidir bunlar
Öyle cingözlerkiiiii, gayet anlıyo sıpişler :)Benim ilk kızım da oyleydi de ilk haftadan başlıyo miydi onu hatırlayamadım çok erken değil mi kucağı anlamak için
Bu erkek aileleri hepsi boyle sanirim bende ayni dertten yana muzdaribim evde tadilat yaptim kirma dokme isleri temizlik isleri kimse demedi nasil isini yapiorsun diye gecen aksam esimin kiz kardesi kalkmis bana diyo sancin gelirse beni ara yaninda olcam ilk ben gorcem bebegi diyor sanki sancim gelince bana yapabilecekleri bisey var cinlerim tepeme cikti bende aramiycam kimseyiÖyle canım valla 9 ay boyunca arayıp sormayıp 9 ay sonra birden o yoğun ilgileri deli ediyordur seni eminim.
Aynen benimde öyle burda en yakınım onlar vardı ve yardıma ihtiyacım olduğu zamanlar çok oldu ama umurlarında olmadı daha ben 8 aylıkken onlara gittiğimde temizlik çıkarırlardı insanın başına onların bana yardım etmesi gerekirken ben onlara temizlik yapıo gelirdim evime çok düşüncesizler çok.
Tasindigimda zorla geldiler esim neden yardim ediyormus ne gerek varmis diye laf ettiler 4aylik da hamileyim o ar. Temizligimi yaptim insallah bir iki gune bitecek kimse aramadi bile tamam onlarin da isi var ama bi ara dimi? Beni doguma alsinlar oyle haber versin esim oldu 9 ay bekleyeyim gorumcem gorsun oldu olacak kaygana da emzirsin. Tovbe tovbe.Bu erkek aileleri hepsi boyle sanirim bende ayni dertten yana muzdaribim evde tadilat yaptim kirma dokme isleri temizlik isleri kimse demedi nasil isini yapiorsun diye gecen aksam esimin kiz kardesi kalkmis bana diyo sancin gelirse beni ara yaninda olcam ilk ben gorcem bebegi diyor sanki sancim gelince bana yapabilecekleri bisey var cinlerim tepeme cikti bende aramiycam kimseyi
Sonra vay efendim gelinler bizi istemiyor sevmiyor bakip hizmet etmiyor devran dönüyor bu gun bizim onlara ihhtiyacimiz varken onlar yanimizda yoksa yarin bizde olmayacagiz yani ben sahsen oyleTasindigimda zorla geldiler esim neden yardim ediyormus ne gerek varmis diye laf ettiler 4aylik da hamileyim o ar. Temizligimi yaptim insallah bir iki gune bitecek kimse aramadi bile tamam onlarin da isi var ama bi ara dimi? Beni doguma alsinlar oyle haber versin esim oldu 9 ay bekleyeyim gorumcem gorsun oldu olacak kaygana da emzirsin. Tovbe tovbe.
Ben hiç beklemezdim erken olacaginiAynen bosveriyorum napim . Senin bebis ne kadar aceleciyse benimki de o kadar tembel yeri rahat sanirim niyeti yok gelmeye. Dogum yapmayan pek kimse kalmadi ama yapanlari gordukce hevesleniyorum :)
İnsallah canim sabirsizim bu ara :) bende gec gelmesinden korkanlardanim insallah gec gelmez.Ben hiç beklemezdim erken olacagini
Az kaldı canım seninde melegine kavusmana
Kusura bakmasinlar bi zahmet bu saatten sonra. Esimin arkadaslari arayip soruyor esimi erkek haliyle ya dusun. Sabah aradi esimi bilmiyorum da selam soyledi falan bile demedi. Lazim da degil. Neden boyleler bilmiyorum kiskaniyor desem ogluna cok da duskun oldugunu dusunmuyorum da.Sonra vay efendim gelinler bizi istemiyor sevmiyor bakip hizmet etmiyor devran dönüyor bu gun bizim onlara ihhtiyacimiz varken onlar yanimizda yoksa yarin bizde olmayacagiz yani ben sahsen oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?