2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
günaydın kızlar doğumu başlayanlara gözün aydın diyorum darısı başımızabu hastane fiyatları ne yaaa ben Allah izin verirse araştırmanın doğum evinde yapıcam beş kuruş para vermedennasıl fiyat bunlar doç girse nolcak anlamadım yani sonuçta Allaha emanetiz kaderde yazılı olan olacaktabi parası olan yapsın canım saygı duyuyorum

meryem ana eli otu medinede satılıyor zaten rahime benzeyen bir yumruk şeklinde sancılar başladığında ılık suya koyulur suya ayetel kürsi felak nas sureleri okunur o açıldıkça rahimde açılır sonuça herşey Allahın emrinde ona güçlük yok isteyelim hayırlıysa olur inşaallah

canım dualarımız seninle tez vakıtte iyileşşin bebeğin allahım yardımcınız olsun

Kizlar Allah izin verirse 4 gün sonra dogumum var bugünde son kontrolum doktoruma sorucam zaten ama sizede bi danisim dedim.bnm göbeğim indi sanki yani nasil anlatsam kendimi cok agir şişkin hissederken su bir haftadir filan karnim indi sanki daha hafif hissediyorum kendimi normalmidir acaba bide bebegimin hareketleri inanılmaz azaldi normalmidir bunlar

Canım yinede şükredin eşiniz yanınızdaydı 9 ay boyunca eşiniz yanımızda olmayabilirdi Ve aileside arayıp sormayAbilirdi o yüzden takmayın Allah'a havale edin bugün bize yarın onlara

Smsn boşver caNim allaha haval edelim bende erken dogurmasaydim satimiz aynıymis canım hayirli doğumlar nasip etsin allahım fazla kimse kalmadı sanirim
Aynen bosveriyorum napim . Senin bebis ne kadar aceleciyse benimki de o kadar tembel yeri rahat sanirim niyeti yok gelmeye. Dogum yapmayan pek kimse kalmadi ama yapanlari gordukce hevesleniyorum :)

Hiç açılma yokken suni sancı işe yarama yüzdesi kaç ya. Kafama takıldı. Bebek doğum kanalında ve aşağıda bayağı ama açılma yok. Böyle suni sancıyla doğum yapan var mı aramızda?
Henüz yapmadm cnm ama pts denicek dr.. Nasip sanırım, yapan da cok, yapamayan da..

Benimm Göbek deliğim çok çıkıktı 1 haftadır düeldi Göbek çevrem yumuşak bebeişim artık orda yok senin daha doğumuna var görünüyor bu arada bebek hareketleri benim de azaldı

Kizlar biz geldikkk.. Nst de sanci cikmadi. Oglusum 2980gr olmus cok sukur. Normal dogum pozisyonunda dedi dr. Artik iki haftamiz kaldi bekleyecegiz birbirimize kavusmak icin.

Bu erkek aileleri hepsi boyle sanirim bende ayni dertten yana muzdaribim evde tadilat yaptim kirma dokme isleri temizlik isleri kimse demedi nasil isini yapiorsun diye gecen aksam esimin kiz kardesi kalkmis bana diyo sancin gelirse beni ara yaninda olcam ilk ben gorcem bebegi diyor sanki sancim gelince bana yapabilecekleri bisey var cinlerim tepeme cikti bende aramiycam kimseyi

Tasindigimda zorla geldiler esim neden yardim ediyormus ne gerek varmis diye laf ettiler 4aylik da hamileyim o ar. Temizligimi yaptim insallah bir iki gune bitecek kimse aramadi bile tamam onlarin da isi var ama bi ara dimi? Beni doguma alsinlar oyle haber versin esim oldu 9 ay bekleyeyim gorumcem gorsun oldu olacak kaygana da emzirsin. Tovbe tovbe.

Sonra vay efendim gelinler bizi istemiyor sevmiyor bakip hizmet etmiyor devran dönüyor bu gun bizim onlara ihhtiyacimiz varken onlar yanimizda yoksa yarin bizde olmayacagiz yani ben sahsen oyle

Aynen bosveriyorum napim . Senin bebis ne kadar aceleciyse benimki de o kadar tembel yeri rahat sanirim niyeti yok gelmeye. Dogum yapmayan pek kimse kalmadi ama yapanlari gordukce hevesleniyorum :)
Ben hiç beklemezdim erken olacagini
Az kaldı canım seninde melegine kavusmana

Sonra vay efendim gelinler bizi istemiyor sevmiyor bakip hizmet etmiyor devran dönüyor bu gun bizim onlara ihhtiyacimiz varken onlar yanimizda yoksa yarin bizde olmayacagiz yani ben sahsen oyle
Kusura bakmasinlar bi zahmet bu saatten sonra. Esimin arkadaslari arayip soruyor esimi erkek haliyle ya dusun. Sabah aradi esimi bilmiyorum da selam soyledi falan bile demedi. Lazim da degil. Neden boyleler bilmiyorum kiskaniyor desem ogluna cok da duskun oldugunu dusunmuyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…