• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Esimle geriliyoruz biz ya. Simdiden sezeryan olursan diger cocuklari nasil dogurcan diye laf soluo bana. Resmen delirdim evde. Normal glmezse riske atmicam kim ne derse desin. Doktor israr ederse dusunurum ama ne acilma var ne dehset derecede sanci. Ustelik catimda ust kemigim hafif basik yani. Cok gerginim yarin son gun 9 ay 10 gun oluyor. Sabrim da sinirlerimde tukendi artik

Canım sakın ol, nasıl ıstıyorsan oyle yap, dıgerlerını de sezaryan yaparsın nolmuş. Erkekler buna barı karışmasınlar 9 ay 10 gun karnımızda tasıyan besleyen zorluk yasayan bızız, onlara ne oluyor :eek:
Benımkine de kalsa sımdıden sezaryan olmuştuk

2 saatlik uykuyla herkese günaydın kızlar :KK66: Sabah 6'dan beri sancılarım var. 5,6 veya 7 dk aralıklarla oluyor. İşin garip tarafı oğluşum da kasılmalardan rahatsız oluyor herhalde sürekli oynuyor garibim :KK66: Bu kadar uzun sürmemişti hiç bu yalancı kandırıkçı sancılar.. Şimdi de bilemiyorum gerçek mi yalan mı :p Ama şu var ki 2 gündür süren yalancı sancılardan biraz daha şiddetlendi ve bacağıma doğru geliyor hafiften sancı başlayınca. Sanki bir tık daha yaklaştık.. Artık bunlar da fiyasko olursa bu da mı gol değil ulen diyeceğim :KK70:

Aaa hadı hayırlısı bakalım, haberdar et bızı

Herkese günaydının :KK66: kızımla ayaktayız gene. Şu an uykusu yok Maaşallah :KK66: altı temizlendi, karnı doydu 15 dk dır kendi kendine elini kolunu bacağını oynatıp duruyor:) bakalım ne zaman uyuyacağız :KK66:

Cok sırınnnn cok ozendımm:KK200:

Taze hurma nerden bulabılırız kızlar?

ranapinar ranapinar ananas ıcın gec degıl bence canım 39+2 de bebek gelışmıştır zaten

Günaydın kızlar doğum yaptım ben sancilarim doğum sancisiymis.Sabah 7 ye kadar uyumadan evde çektim yürüyerek.
Hastanede ebe kontrol etti 4 cm açıklık var dedi.hemen yatış yapıldı 8.15 de ve 11.43 de ogluşuma kavuştum epidural siz normal doğum yaptım çok şükür. Darısı bekleyen herkesin başına.
Gozun aydin olsun bende seni merak rtmistim goremeyince dogum yaptigini dusundum ben hala sanci cekiyorum az once yine muayneye gittim doktor vajinal muayne yapti canim cok yandi insallah sancilarim artarda bende alirim kucagima yavrumu bebis nasil emiyormu

selam kızlar. Sonunda fırsat buldum. 29.08.2015 saat03:02 de 17 saatlik bir,sancı seruveninden sonra mis kokulumu kucağıma aldım. Bugun yanyana 6. Günümüz. Malesef sarılığımız 19 a,çıktı ve bir gece fototerapi gördük. 8 e düştü taburcu ettiler. Dünkü kontrolde tekrar 14 e çıkmıştı doktor normal olduğunu kendiliğinden düşeceğini söyledi. Bugun yine kan verdik 13 e düşmüş. Doktorumuz kendiliğinden düşüş başladığına göre artık yükselmez dedi. İnşallah yükselmez. Saeılığın da etkisiyle uykucu kızım iyice uykucu oldu. Emmek için uyandıramıyoruz hanfendiyi. Bende gece sağıp veriyorum uyku arasında biberonla alıyor.

cumanız mübarek olsun kızlar.bugün biraz buruğum malum hamilelik günüm doldu.takvimimi bile kaldırmışlar:110:.bu arada doğum yapan herkesi tebrik ederim.zorlu maratonun ilk etabını atlattınız bundan sonra daha da zorlu bir süreç sizi bekliyor.bebeklerinizle mutlu,sağlıklı,huzurlu... güzel ömürler geçirmeniz dileğiyle darısı ben ve benim gibi doğumunu bekleyen anne adaylarına inşallah.

Bebegim dogdu dogumda karnımdaki sıvıyı yuttu midesini yıkadılar spinal olmustum kızımın bogulur gibi seslerini duydum birden tansiyonum cıktı sanırım birden beni bayılttılar kızım şimdi yoğun bakımda onu göremiyorum canım çok acıyor amniyon sıvısını yutunca ne oluyor bıken var mı basına gelen duyan

Cok gecmış olsun. Allah acil sıfalar versın, mıdesını yıkadılarsa sorun kalmamıştır canım ınşallah

cumanız mübarek olsun kızlar.bugün biraz buruğum malum hamilelik günüm doldu.takvimimi bile kaldırmışlar:110:.bu arada doğum yapan herkesi tebrik ederim.zorlu maratonun ilk etabını atlattınız bundan sonra daha da zorlu bir süreç sizi bekliyor.bebeklerinizle mutlu,sağlıklı,huzurlu... güzel ömürler geçirmeniz dileğiyle darısı ben ve benim gibi doğumunu bekleyen anne adaylarına inşallah.

Hayırlı cumalar canım, kaca kadar bekleyeceksın!?

selam kızlar. Sonunda fırsat buldum. 29.08.2015 saat03:02 de 17 saatlik bir,sancı seruveninden sonra mis kokulumu kucağıma aldım. Bugun yanyana 6. Günümüz. Malesef sarılığımız 19 a,çıktı ve bir gece fototerapi gördük. 8 e düştü taburcu ettiler. Dünkü kontrolde tekrar 14 e çıkmıştı doktor normal olduğunu kendiliğinden düşeceğini söyledi. Bugun yine kan verdik 13 e düşmüş. Doktorumuz kendiliğinden düşüş başladığına göre artık yükselmez dedi. İnşallah yükselmez. Saeılığın da etkisiyle uykucu kızım iyice uykucu oldu. Emmek için uyandıramıyoruz hanfendiyi. Bende gece sağıp veriyorum uyku arasında biberonla alıyor.

Maasallah sıze :KK200:

Merhabalar sizler tecrubelisiniz o yzuden bilgilerinize ihtiyacim var soyleki ben yeni basladim bebek tedavisine yumurtalarim erken yaslanmaya girmis doktorlar tup bebk dediler ancak ozel doktora gittim bi kere asilama deneyelim dedi ve hergun 3 doz menopur kullanmaya basladim 10 gun sonrasinda ise doktorum 4 tane yumurtamin ve 18 mm ya ulastigini soyledi ve asilama yapmayalim sen catlatma igneni ol ve esinle gun asiri iliskiye gir bu sekilde sansin daha fazla gorunuyo dedi bende tamam dedim 24 agustosda catlatma ignesini oldum ve hergun crinone jel kullaniyorum normal adet tarihim 12 eylul zaman yaklasiyo kasiklarim agriyo belim agriyo goguslerim sis ve cok aciyo jelin yan etkilerini oldugunu dusunuyorum ama yinede bilmiyorum pazartesi test yapasim var sizce asilama olsaydi daha mi iyi olurdu
Canım dr.guven inş. Hamilesindir aşama aşama canım

Günaydın kızlar doğum yaptım ben sancilarim doğum sancisiymis.Sabah 7 ye kadar uyumadan evde çektim yürüyerek.
Hastanede ebe kontrol etti 4 cm açıklık var dedi.hemen yatış yapıldı 8.15 de ve 11.43 de ogluşuma kavuştum epidural siz normal doğum yaptım çok şükür. Darısı bekleyen herkesin başına.
kaç haftalıkta doğum yaptın canım hayırlı olsu bebeği gözünüz aydın:KK46::KK24:

Canım sakın ol, nasıl ıstıyorsan oyle yap, dıgerlerını de sezaryan yaparsın nolmuş. Erkekler buna barı karışmasınlar 9 ay 10 gun karnımızda tasıyan besleyen zorluk yasayan bızız, onlara ne oluyor :eek:
Benımkine de kalsa sımdıden sezaryan olmuştuk
Ay ona raziyim sezeryan dese iyi :D sabah yanlis alarmla uyandim ohh doguruyirum dedim bel agrim kesildi gicik oldum. Hamilelik takvimimi bile kaldirmislar yeter artik dogur diye :D

Hayırlı cumalar canım, kaca kadar bekleyeceksın!?
teşekür ederim canım.valla doktor 1 hafta daha bekletecek gibi açılma olduğu an hastaneye yatış verip süreci ne yazık ki hızlandıracak41 haftaya kadar. 42. haftayı bekleyemeyiz dedi risk almak istemiyor sanırım:S

Bak korku yönünde de senle aynıyız:KK19: sünnetden kaçan çocuklar gibi kaçacam da bu koca göbekle saklansam nereye kadar:KK45: şaka bi tarafa sezeryan demek amaliyat demek ve tek dikişim bile yok...ama normal doğumdan da korkuyorum:KK17: doğal olanını deneyim diyordum bu şartlarda mümkün mü bu gün tekrar konuşcam doktorla bakalım...yani korkunun ecele faydası yok o bebek çıkacak ordan ya öyle ya öyle de umarım hepimizin yawrusu da sağlıkla ve bizlerde güçlü bi şekilde üstesinden geliriz En Büyük KKBakalım bugün karar vercez hayırlısı canım... Bu arada dip not vereyim aynı durumdayz sanırm bu yönde , beni en çok rahatlatan hayal kurmak..kuzumla koklaştığım anları düşünüyorum...herşey onunla güzel olcak diye düşünüyorum sende öyle yap canm:KK52:
Bende ole hayal kuruyorum elini yuzunu sesini kokusunu.ah ah bebis olmasa vallah kacicam ama bebisimin cikmasi lazimmm kacamiyorum insallah saglikla kavusmak nasibimiz olur amin

Canım hayirli olsun allahım analı babalı buyutsun...biz kiyamiyoruz uyandırmaya dr.topugunu tık tıkladi burnunu öyle bir sıktıki nasıl ağlamaya başladı böyle yapıp kaldırıp emzireceksiniz dedi.emzirdikten sonra 30ml sütünü sağ yada mama ver dedi aklında bulunsun canım bizdede 11cikti

teşekür ederim canım.valla doktor 1 hafta daha bekletecek gibi açılma olduğu an hastaneye yatış verip süreci ne yazık ki hızlandıracak41 haftaya kadar. 42. haftayı bekleyemeyiz dedi risk almak istemiyor sanırım:S

Benım de 41e kadar bekleyelim dedı de, ben ıstemıyorum, kakasını yapıp yer dıye:kk77::KK48::KK48:

Back