Sağolaısn cnm, inşallh normal yaparım hayırlısıyla.. Hakkaten geçmek bilmiyo günler!Valla tabii herşeyden önce hayırlısi ,ev işi yap istersen olmadı traktör bul bi tur at diyecem ama oda zor yada arabaya bin dolmamis çukurlara gir dicem .......şaka şaka canım inşallah gönlüne göre olsun sağlıkla gelsin kuzu inanırmisinn şu iki hafta banada geçmiyor benimki sezeryan ama sen normal doğum yaparsın inşallah
Canım bizdede 11 çıktı bol bol emzir ardından 30ml mama yada sütünü sağ ver bizim dr.oyle söyledi çok iyi beslenmesi lazım emerek atlatacaklarmis xanim6 gunluk olduk, bebegimde sarilik degeri 14 cikti, Kuvozde kalsinki bi an once kurtulsun istiyorum,devletteki doktor evde bakimina devam et,arada getir tekrar tahlil yapariz diyor, ama kizlar bi görseniz minicik el bilegini kiviriyorlar ve ordan 3 tup kan alıyorlar, can dayanmıyor, bi arkadasin bebegi 14 sınır değerle 1 gece Kuvozde kaldi ve sariligi cabuk gecti, bana bi akil verin,ne yapmalıyım devletteki doktorumu dinleyeyim, ozele mi gotureyim, doktorlar cok oznel konusuyor
Canım ben apar topar 36 haftalikken sezeryan spinal doğum yapmak zorunda kaldım öyle bir psikoloji ile girdikmi sana anlatamam canım kontrole gittik kalp atışı yavaslamis apar topar dogumum baslamis çocuğun kıyafetleri yok yanımda eşimden başka kimse yok bide çocuğa bişe olacak korkusu kuvez falan hersey ayarlandı aglayarak girdim çocuğumun kıyafetleri bile yoktu canım bebeğim doğana kadar dua ettim ağlama sesini duyim diye canım allahıma binlerce şükür doğdu küveze bile gerek kalmadı uyuşukluk geçince yani ilk gün ağrıdı ama bebeğine değer canım ben çok erken kalktım ayağa canım inan iki gün yattım sadece sonra hep ayaktayım canım korkma panik yapma bebeğine kavusacaksin onu düşünCanim ole korkuyorum ki anlatamam yani,cok mu oluyo agri dayanilmaz bi agrimi,nasil bi korse kullaniyosun cnm markasi ne?son gunler moralimde cok bozuk esim cok kiriyo bu psikolojiyle nolcam ben bilmiyorum,dun gece sinir krizi gecirdim sonunda bebek hareket etmiyo ah ah iyiki burasi varda dayanamadigimiz anda yazabiliyoruz.
Allah yardim etsin ya. Bende ayni durumdayim ama suni sanci almicam galiba ben. Ne acilma var ne sanci. Bosuna strese girip aci cekip ameliyat masasinda bitmek istemiyorum. Direk sezeryan yapin dicem bakalim ne dicek :/selam kızlar bugün doktor randevum vardı.yarın günümüz doluyor.rahimde açılma yokmuşsancılarımda yok henüz.doktor 2 güne bir kontrole çağırdı sanırım oğlum kendi gelmezse pazartesi suni sancıyla falan başlatıcak doğumu.bol bol dua ediyorum inşallah kendi sancımla gelir bebeğim.
valla canım benim doktorum normal doğum yanlısı.bebek iyice aşağı baskı yapıyor.ultrsonda açılman olmuştur kesin bir bakalım 2-3 cm olduysa yatış yapcam falan dedi.sonra açılma olmayınca 1 hafta daha bekleme kararı aldı.eğer seninde bebek aşağı indiyse boşuna sezeryan yaptırma bekle 1 hafta mutlaka gelecek sadece bizimkilerin keyfi yerinde:)birde ne yalan söyleyeyim kendimi öyle alıştırdım ki normal olacağına sonuna kadar bekleme taraftarıyım.ALLAH hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin inşallah.Allah yardim etsin ya. Bende ayni durumdayim ama suni sanci almicam galiba ben. Ne acilma var ne sanci. Bosuna strese girip aci cekip ameliyat masasinda bitmek istemiyorum. Direk sezeryan yapin dicem bakalim ne dicek :/
Canım bende netten araştırdım yurtdışında tavsiye ediliyormuş
Bizim bahcemizde var ahududu topayip kaynattim bakalim ise yarayacak mi eger yararda bi kac gune doguma gidersem herkeze benden ahududu yapragi
Hamileliğin son haftalarında oluyo canım o ne yazık ki..Kizlar benden sulu akinti geliyor sizlerden de geliyormu kisacasi normal midir buuu
İnşaAllah canım, benim de 1 cm var ama kaldık orada sanırım. Benim doktorum da pazartesiye çağırdı. Günüm geçince 3 gün bekleyeceğini aksi takdirde suni sancı vereceğini söyledi ama ben 1 haftayı tamamlasam mı ki diyorumselam kızlar bugün doktor randevum vardı.yarın günümüz doluyor.rahimde açılma yokmuşsancılarımda yok henüz.doktor 2 güne bir kontrole çağırdı sanırım oğlum kendi gelmezse pazartesi suni sancıyla falan başlatıcak doğumu.bol bol dua ediyorum inşallah kendi sancımla gelir bebeğim.
Bende de oluyor, yataktan kalkınca mesela sıcak sıcak geldiğini hissediyorum. Acaba suyu mu diyorum ama doktor dün suyu normal dedi. Bildiğin su gibi akıntı..Kizlar benden sulu akinti geliyor sizlerden de geliyormu kisacasi normal midir buuu
Canım senin günün dolmak üzere bu yüzden fikrine ihtiyacım var. Bebeğin aşağı indi mi veya ne zaman indi? Bir de bu haftaya kadar sancın, bel ağrın falan oldu mu? Bende yurtdışındayım bizimkilerin gelmesine 10 gün falan var. Bebeğim inmiş artık aşağı, ara ara bel ağrılarım karın ağrılarım oluyo. 40a kadar durur muyum acaba diye merak ediyorum. Ama doktorum her an gelebilir dedi.
İnşaAllah canım, benim de 1 cm var ama kaldık orada sanırım. Benim doktorum da pazartesiye çağırdı. Günüm geçince 3 gün bekleyeceğini aksi takdirde suni sancı vereceğini söyledi ama ben 1 haftayı tamamlasam mı ki diyorum
Bebek aşağı inmedi çok ne yazık ki, doktor dün muayene biraz yukarıda dediCanım senin günün dolmak üzere bu yüzden fikrine ihtiyacım var. Bebeğin aşağı indi mi veya ne zaman indi? Bir de bu haftaya kadar sancın, bel ağrın falan oldu mu? Bende yurtdışındayım bizimkilerin gelmesine 10 gün falan var. Bebeğim inmiş artık aşağı, ara ara bel ağrılarım karın ağrılarım oluyo. 40a kadar durur muyum acaba diye merak ediyorum. Ama doktorum her an gelebilir dedi.
Benimde 30. Haftadan beri ara ara yalancı sancılarım vardı. 36. Haftamda karnım indi. Açılmam yok ama bakalım nereye kadar giderse. Küvetin varsa içine sıcak su Doldurup Kaya tuzu ya da deniz tuzu atıp yatabilirsin. Bir doğum Kitab'ında okumuştum. Açılmaları hızlandırıyor.Bebek aşağı inmedi çok ne yazık ki, doktor dün muayene biraz yukarıda dediBel ağrım ve kasıklarımda sancılar oluyor ve çok sık karnım sertleşiyor 2-3 gündür. Ben de insin artık, açılmalar hızlandın da doğurayım derdindeyim Ama tabi Allah bilir, en güzel zamanda gelsin kuzucuklarımız
valla canım benim doktorum normal doğum yanlısı.bebek iyice aşağı baskı yapıyor.ultrsonda açılman olmuştur kesin bir bakalım 2-3 cm olduysa yatış yapcam falan dedi.sonra açılma olmayınca 1 hafta daha bekleme kararı aldı.eğer seninde bebek aşağı indiyse boşuna sezeryan yaptırma bekle 1 hafta mutlaka gelecek sadece bizimkilerin keyfi yerinde:)birde ne yalan söyleyeyim kendimi öyle alıştırdım ki normal olacağına sonuna kadar bekleme taraftarıyım.ALLAH hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin inşallah.
Dayanılmaz birsey değil tabiki hemen morfin veriyorlar zaten merak etme ciddi bir ağrı oluyor ama dedim ya hep topu iki saat zaten bebeğini görünce unutursun agrini falan bi de yürümeyi unutma bol bolCanim ole korkuyorum ki anlatamam yani,cok mu oluyo agri dayanilmaz bi agrimi,nasil bi korse kullaniyosun cnm markasi ne?son gunler moralimde cok bozuk esim cok kiriyo bu psikolojiyle nolcam ben bilmiyorum,dun gece sinir krizi gecirdim sonunda bebek hareket etmiyo ah ah iyiki burasi varda dayanamadigimiz anda yazabiliyoruz.
Sadece belini saran bir korse medikalciler de satılıyor yün gibi birsey cirt cirtliNasıl bir korse bu?Bilgi verebilir misiniz?
Canım bizi 13 değerle eve yolladılar. Doktorların değişik bi hesaplama sistemi var. Mesela bizim kız için üst değer 15 miş . Eğer 15 olsaydı hastaneye alırdım tekrar dedi. Ki önce 15,9 la 1 gece fototerapi almıştık. Doktor hesaplama yaptıysa için rahat olsun canım. Inş bi an önce geçer. Bizim ki 35 günlük oldu ama hala hafiften var sarılık. Sağlık ocağındaki hemşire uzamış sarılık olmuş sizinki dedi. Herhalde zamanla o da geçer. Inş .
Canım sezeryan öncesi tahlil yapıloyor mu bir ön hazırlığı varmıSadece belini saran bir korse medikalciler de satılıyor yün gibi birsey cirt cirtli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?