Asidan geldik cnm çok şükür 1100 gr almış 4 cm uzamış minik bebeğim normal bebek boyutlarına geldi yaniHayırlı olsun yeni ayınız canımbenimki de 34 günlük oldu. Pazartesi biz de aşımızı yaptırdık. Bi ayda 900,gr civarında birşey almış boyu da 2,5 cm kadar uzamış. Sen de ölçümlerden sonra yaz olur mu?,bu arada doğum sonrası paylaşım yapalım diye bi sayfa açtım,oraya da gel olur mu?
Kuzucum az kalmış doğuma evet haklısın biz büyüttük ama en güzeli zamanında doğum bebek çok minik oluyor bakımı da zor oluyor.. Eymen daha yeni normal ebatlara girdiYaptı diye biliyorum cnm zaman çabuk geçio.eymen baby buyudu bile bizde daha tık yok haftaya 38.haftam benim de. İnşallah iyi kg almş boyu da uzamştr cnm Allah gönlüne göre versin inşallah
Ayka cnm az kalmış gözün aydın 1 hafta sonra bebişin kollarında olacak sağlıkla gelsin inşallahKaticim eski kadrodan bekleyenlerden biri benim ayin 10u insallah sezeryan
evet dinlenmenin de bebeğe kilo aldırdığını söyleyenler oldu bana ve gerçekten temizlik,vs. derken kendimi çok yorduğum zamanlarda bebeğim daha zayıftı ama bu aralar dinleniyorum ve beslenmeye dikkat ettim daha hızlı kilo almaya başladıBen de bebeğım kılo alsın diye istahım olmamasına ragmen cok yedim , kendım kilo aldım. Doktorlar yemekle alakası yok diyorlar ama maksat ıcım rahatlasın. Bakalım kiloları nasıl verecegım.
Benım de hep gununde çıkıyordu karın cevresı ama iki hafta gerıye dustu. İki hafta gerıye dustugu zamanda ben cok yorulmuştum, evde mısafır vardı ve pek dınlenememıstım, hep ayaktaydım. O yuzden mısafırı ve kendımı sucluyorum.
Cnm ,bebeğin hayırlı uğurlu olssun ,inş sütün dahada artar ,emdikçe gelir ,ne güzel hemen toparlanmışsın ,sezeryan deyınce ınsan onyargılı oluyor ,ama korseyı ıyı dayanabilmişsin ,dikişlerin acımadımı korseyı takınca nasıl dayandın@belmaakca kuzum bebiş eve gelmiş gözün aydın canım küçük bebekleri emmeye alıştırma zor oluyor ama pompa ile de 6 ay anne sütü verebilirsin canım illa alıştır diyen çok olur ama olmayınca olmaz biliyorum canını sıkma kuzu ben kızımda emmedigi için 4 aylıkken doktor tavsiyesi ile ek gıdaya başlamak zorunda kaldım 6. Aydan itibaren de devam sütü ile devam ettik çünkü hiç emmedi üzülme ama 6 ay da iyi bir süre kuzum
@oskeortmen canım geçmiş olsun yaşınız uzun olsun bu arada bebeklerin çoğu ufurumle doguyormus gayet normalmis sonradan kapanirmis yani
Doğurdun kurtuldun kattina ,hadı darısı bize :)zaman nasıl geçiyor anlamamışsındır koştur koştur ..Günaydın kızlar kimler doğum yaptı kimler kaldı eski kadrodan takip edemiyorum birileri cvplarsa sevinirim.. Kucağına alanlar anali babalı büyütsün sağlıkla alamayanlarda tez vakitte sağlıkla kolay doğum yapsınlar insallaheymen bugün 1 aylık oldu zaman su gibi akiyor aslinda cok şükür herşey yolunda bugün aşısı var bakalım kac cm uzadı kac kilo aldi sadece anne sutuyle besliyorum @miskamber den haberi olan varmı doğum yaptimi..
Ooohhhoooo cnm fare ne ben hergün rüyalarımda tum hayvanatı goruyorum :)bişiy olmaz hayıra yor hayır olsun ,birde madem korkuyorsun evden sadaka çıkar cnm ,yada çocukları sevindir çikolata falan :)inş bişiycik olmazGunaydın kızlar dogums gidicem die kalktım zaten moral bozuktu biliyorsunuz ruyamda fareler gördum hep iyice moralim bozuldu.
Haneye girecek hırsız yada ugrayacak musıbet anlamına gelirmiş fare.. İnş hırsız girer bebegımı kucagıma aldıgım gun musıbet bulaşmasın bebegım saglıkla gelsinn
Herkeze gunaydin kizlar bisey sorucam aranizda bu konuyla alakali bilgi sahibi olan varsa lutfen yazsin ahududu yapragi cayi rahimin cabuk acilmasini sagliyormus deneyen oldumu aranizda
Herkeze gunaydin kizlar bisey sorucam aranizda bu konuyla alakali bilgi sahibi olan varsa lutfen yazsin ahududu yapragi cayi rahimin cabuk acilmasini sagliyormus deneyen oldumu aranizda
Aynı durum bende de var.kızım 3 yaşında ondan hiç ayrı kalmadım ben nereye gittiysem o da yanımda oldu hep.hergece koynumda uyur.sonra yatagina koyarim.gun icinde de gelir anne kucaginda yatacam der.bazi geceler aglayarak kalkiyor.ben olmasam nasil durur. 1 gün nasıl kime bırakırım diye düşünüyorum.kimseye alışkın da değil.Kızlar yarın yanı bu saat ıtıbarıyle bugun dogmazsa oglum yarın. Dr dogurtacak benı cuma gunu 8 de burda ol yatacak sekılde geld dedı drum normal yapacagız sanırım hıc bıse soramadım kızım var 2 yasında onu o saaten bırakıp bırgun hastanede ytacak fıkrı benı cok uzuyor bugun hep agladım uzuntuden ılk uyandıgında 15 dk boynuma sarılır oper koklar benı oyle kahvaltı hazırlarım ona okadar baglı olması bıryandan kotuymus bunu anladım mecburı ayrılıklarda cok yıpranacak esımde yanında yok babaanesıyle kalacak saglıkla gelsın oglum dıyorum korkularımda var herkese hayırlı dogumlar ınsallah ;(
Niye inşaallah hırsız girer diyorsun,dua etmişsin resmen.Allah'ım hayr olsun demen ve güzel dualarda bulunman yeterli.Gunaydın kızlar dogums gidicem die kalktım zaten moral bozuktu biliyorsunuz ruyamda fareler gördum hep iyice moralim bozuldu.
Haneye girecek hırsız yada ugrayacak musıbet anlamına gelirmiş fare.. İnş hırsız girer bebegımı kucagıma aldıgım gun musıbet bulaşmasın bebegım saglıkla gelsinn
Allahım bızı onlardan ayırmasın guzel bısey ocın ayrı kalacagız ama ınsan tedırgın oluyor uzuluyor allah yardımcımız olsun kac gundur dusunup aglıyorum yarın doguma gıdeem pıskolojım allak bullak yardımcın olsun allahım hastaneye alsan senın agrı cektıgını gorse uzulecek evde daha farklı hastanede aenınoyle gormesı daha farklıAynı durum bende de var.kızım 3 yaşında ondan hiç ayrı kalmadım ben nereye gittiysem o da yanımda oldu hep.hergece koynumda uyur.sonra yatagina koyarim.gun icinde de gelir anne kucaginda yatacam der.bazi geceler aglayarak kalkiyor.ben olmasam nasil durur. 1 gün nasıl kime bırakırım diye düşünüyorum.kimseye alışkın da değil.
Aklıma geldikçe çok kötü oluyorum.hastaneye yanımda götürmeyi bile düşünüyorum.babası dışarda ilgilenir diyorum ama ne yapacaz bakalım bilmiyorum.öyle birakacak kimse de yok.bir yandan doğum yapacam bir yandan kızımı düşünücem.
Amin.sancıyı tek çekiyoruz bizim hastanede yasak kimse giremiyor.zaten bende istemiyorum.Ama işte hastanede gece nasıl kalacak onu düşünüyorum.artık o gün bir gelsin bakıcaz.Allah yardımcımız olsun.Allahım bızı onlardan ayırmasın guzel bısey ocın ayrı kalacagız ama ınsan tedırgın oluyor uzuluyor allah yardımcımız olsun kac gundur dusunup aglıyorum yarın doguma gıdeem pıskolojım allak bullak yardımcın olsun allahım hastaneye alsan senın agrı cektıgını gorse uzulecek evde daha farklı hastanede aenınoyle gormesı daha farklı
Aynen öyle valla cnm nasıl geçti anlamadım.. Ablası çok seviyor ve çok yardım ediyor saolsun sag kolum oldu evde.. Rabbim sizleride bir nefeste kurtarsin kavusun bebeklerinize inşallah.. Haftaya c.tesi 40 i çıkıyor eymenin pazarada mevlütü var evi dip kose2 elden geçiriyorum malum erken dogunca kalan işlerim olmuştu ufak ufak eymen uyudukca onları yapiyorum..Doğurdun kurtuldun kattina ,hadı darısı bize :)zaman nasıl geçiyor anlamamışsındır koştur koştur ..
Kızınla araları nasıl ,ablası yardım ediyormu sana
Canım bizi 13 değerle eve yolladılar. Doktorların değişik bi hesaplama sistemi var. Mesela bizim kız için üst değer 15 miş . Eğer 15 olsaydı hastaneye alırdım tekrar dedi. Ki önce 15,9 la 1 gece fototerapi almıştık. Doktor hesaplama yaptıysa için rahat olsun canım. Inş bi an önce geçer. Bizim ki 35 günlük oldu ama hala hafiften var sarılık. Sağlık ocağındaki hemşire uzamış sarılık olmuş sizinki dedi. Herhalde zamanla o da geçer. Inş .6 gunluk olduk, bebegimde sarilik degeri 14 cikti, Kuvozde kalsinki bi an once kurtulsun istiyorum,devletteki doktor evde bakimina devam et,arada getir tekrar tahlil yapariz diyor, ama kizlar bi görseniz minicik el bilegini kiviriyorlar ve ordan 3 tup kan alıyorlar, can dayanmıyor, bi arkadasin bebegi 14 sınır değerle 1 gece Kuvozde kaldi ve sariligi cabuk gecti, bana bi akil verin,ne yapmalıyım devletteki doktorumu dinleyeyim, ozele mi gotureyim, doktorlar cok oznel konusuyor
Ay canım seninkinin uykusu nasıl? Bizimki sabah 9 gibi Gözünü bi Açıyor, Öğlen 1 e kadar zar zor uyuyor. Tabi bu arada yapışık ikiz gibi geziyoruz, iş yapmak ne mümkünAynen öyle valla cnm nasıl geçti anlamadım.. Ablası çok seviyor ve çok yardım ediyor saolsun sag kolum oldu evde.. Rabbim sizleride bir nefeste kurtarsin kavusun bebeklerinize inşallah.. Haftaya c.tesi 40 i çıkıyor eymenin pazarada mevlütü var evi dip kose2 elden geçiriyorum malum erken dogunca kalan işlerim olmuştu ufak ufak eymen uyudukca onları yapiyorum..
İnşallah cnm, Rabbim aratıp bunaltmasın cümlemizi..Cok
cok uzuldum canim. Bende de ayni sorun var bebegim geride satim belli degil. Doktorum yonlendirme de yapmiyo. Her gittigimde moralim.bozulup donuyorum. Rabbim yardimcimiz olsun bebislerimiz zamaninda kendiliginden geliverir ins.
Dediğin gibi gelir inşallah cnm.. Sen niye sezeryan isticen? Normal denemicenmi suniyle?Selam canım, benım de karın cevresı gerıde. 40. Hafta da carsamba doluyor, o zamana kdr beklıxem yoksa acıl sezaryam ıstıcem.genelde dogum yapan akrabalarıma soledım belırtım yok dıye, onceden anlaşılmıyor, bir anda gelıyor diyorlar, belkı senın de gelır hemen ptesiye kadar. Ilışkıyı dene ıstersen en etkılısı o sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?