2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
canım merhaba.hangi hastaneye gidiyorsun?
Geçen hafta bizimde emzirme eğitimi vardı.aynı şeyler söylendi de.
İçimden bir his aynı hastaneye gittiğimizi söylüyor.
doğum tarihi bizimde 23 eylül kısmetse

canım mesajını şimdi gördüm :) Allah size bağışlasın güzel meleği yaşı uzun olsun hayırlı evlat olsun inşallah. Darısı başımıza lütfen dua et bizim içinde böyle güzel şekilde kucaklayalım meleklerimizi :)

kızlar günaydın bu arada:)

catdog canım Allah yardımcın olsun.
inşallah sıkıntısız bir şekilde atlatırsın.
Doğumun kolay,bebeğin sağlıklı olur

Günaydın güzel anneler...
Bu gün doktora gittik 37+5te makat gelişe dönen oğlumuz tekrar baş gelişe dönmüş. Sezeryandan sektik resmen evimize döndük. Bakalım ne zaman gelecek şakacı sıpamız. Sancı yok gibi. Yada benim ağrı eşiğim mi yüksek anlamadim. Bacağımı yatağa çekemiyorum, arabaya inip binmek zor ama doğum sancisina benzer bir şeyim yok. Birde belimi sıcak tutma eğilimi içindeyim iyi geliyor sanki ağrısına ama benim agrilar belden yukarı sırta dogru nedense

Gunaydin sezeryan olan anneler aranizda genel anesteziyle sezeryan olan varmi genel anestezi bana cok korkutucu geliyo memnunmusunuz kizlar tavsiyelerinizi tecrubelerinizi bekliyorum onumuzdeki gunlerde anestezi uzmaniyla gorusucez bi fikrim olussun istiyorum kararsizim

ilk kızım genel anesteziyle ile doğdu.bi sıkıntı yaşamadım.uyuyup uyanıyorsun bebeğini getiriyorlar.:)

Maşallah ne güzel kolaylıkla olmuş doğumun inşallah benimki de seninki gibi olur,, sanırım sezeryan oldun 7 dk da normalde olabiliyor mu yoksa :))

7.dakikada bebegin aglama sesi geldi,onu temizlerlerken gecen surede sezeryan dikisleri atildi o da 15 dk falan surdu,burda hekimin pratik olmasi cok onemli, insallah sen de kolaylikla dogumunu gerceklestirirsin

Herkese gunaydin dogum yapanlar gozleri aydin allah anali babali saglikli buyumlerini nasip etsin darisi biz bekleyenlere insallahh

canım sen mi istiyorsun genel anestezi yoksa doktor mu öyle uygun gördü?

7.dakikada bebegin aglama sesi geldi,onu temizlerlerken gecen surede sezeryan dikisleri atildi o da 15 dk falan
surdu,burda hekimin pratik olmasi cok onemli, insallah sen de kolaylikla dogumunu gerceklestirirsin
canım bişey sorucam dikiş yaparken mide bulantısı,kusma hissi yaşadın mı?
benim ilkinde böyle oldu ama bunu yaşayanlarda olmuş.

canım sen mi istiyorsun genel anestezi yoksa doktor mu öyle uygun gördü?

canım bişey sorucam dikiş yaparken mide bulantısı,kusma hissi yaşadın mı?
benim ilkinde böyle oldu ama bunu yaşayanlarda olmuş.
Doktorum ole diyo canim ama anestezi uzmaniyla daha gorusmedik cok korkuyorum(((

Günaydın kızlarrr. Bu hafta son artık cumadan sonra doğum iznine ayrılıyorum bende. Kafam beynim uyuşuk korkuyorum doğumdan. köprüden önce son çıkış bulsam kaçacam o derece Şimdilik normal diyor doktorum bi aksilik çıkmaz inşallah. Kızların çoğu doğum yaptı ne güzel kurtuldular, kalanlarımızı da bi avazda kurtarsın rabbim.

Doktorum ole diyo canim ama anestezi uzmaniyla daha gorusmedik cok korkuyorum(((
canım bende doktorun neyi uygun görüyorsa öyle yaptır diyecektim.
çünkü her hastane de spinal,epudural yapamıyor.anestezi doktoru önemli bu konuda.
olur ya onlarında sıkıntıları oluyor sonradan.doktorun neyi uygun görüyorsa.
canım hiç korkma.benimde aslında endişelerim var ama ben ikinciyi yaşayacağım.
ilkini bildiğim için endişem.aslında ilkindede bişey olduğundan değil ama aynı şeyleri
yaşamak bana işkence geliyor dediğim gibi korkacak bişey yok.doğumdan sonra ağrıların oluyor.
bence tek sıkıntısı bu.ama bak sezeryanda olsa doğum yapınca bir rahatlama geliyor
aykacığım inanamassın.ağrında olsa çok şükür yaptım kurtuldum diyorsun.
hamileliğe dair hiçbir sıkıntın kalmıyor.nefes alamama gibi.bebek yanında mis gibi.
birde yaşadığın şeyleri hepimiz yaşıyoruz.buda sana rahatlama getirebilir.
geldi geçti diyeceğiz inşallah.inşallahta güzel bir hatıra olarak kalır.

Günaydın kızlar Dogum yapanları kutluyorum Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah

Benim sizlere bi sorum olacaktı 37+1 olduk bugün en son geçen hafta muayeneye gittik çatı muayenesi için erken olduğunu söyledi bebeğimin gelişimi 1 hafta geriden geliyor zaten çatıya bakmamızın anlamı yok şuan dedi takviye vitamine başladı bebek en azından 3 kilo olsun diye.bu süre içerisindede hiç nst yapmadı dpktor dopplerle bakacağını söyledi 2 gündür arada sancım oluyor doktorumada çok güveniyorum aslında ama nst sanki dogum sancılarını anlamak için gerekli gibi geliyor nedense diğer muayenem 8 eylülde olucak ozamana kadar beklesemmi yoksa birde başka doktoramı gitsem acaba?

Insallah canim ya insallah bayilmadan fln atlatirim cunki panik atagim varrr korkuyorum acayip Rabbim hepimize yardim etsin insallah

32 de baslatıyor her dr. Neden geciktrdi o kadar. Hadi catıyı geciktirsin. Evet nstde sancıyı ölçyolar ve eger sancıb oluyorsa bebeğin büyüklüğü ike ikgili değildogum yakın olabilir. 37 yi asmışsın sonuçta. Bence konuş

Canım ben olmadım ama arkadaş oldu Epilepsi hastasıydı o yüzden genel Oldu çok zorlandı... Seninki neden genel anestezi ??

Be

Bende 37+1 deyim canım Çarşamba randevumuz var ben de ilk kez gireceğim nst ye.. Doktoruna güven bence gerek görse sokardı

Kızlar 37. haftadan sonrada çalışmaya devam etsek doğum olana kadar kaç gün çalışmışsak aktarılıyor mu doğum sonrasına? Bilgisi olan varmı bu konuda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…