- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
Been... besigi kuruldu gün geldi sayılır oyun gibi geliyor ikna edemedim bi kendimi :-/Ben hiç doğum yapacakmışım gibi hissetmiyorum var mı benim gibi olan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Been... besigi kuruldu gün geldi sayılır oyun gibi geliyor ikna edemedim bi kendimi :-/Ben hiç doğum yapacakmışım gibi hissetmiyorum var mı benim gibi olan
Ben de oyle hissediyorum cok az kaldi aslindaBen hiç doğum yapacakmışım gibi hissetmiyorum var mı benim gibi olan
Bende oyleyım kızımdada oyleydım ne agrı ne sancı ne bel agrısı tum evımj temızledım uzandım dedım bıraz dınleneyım bır baktım pıt dıye nısan aonra su en son sancı ama normal halımden frksızdım nısanım geldıgındeBen hiç doğum yapacakmışım gibi hissetmiyorum var mı benim gibi olan
Bebegın kafAsı hazneye gırdıkten hemen sonra dogum olmuyor senınkı en az 15 gun surer bence bellıde olmaz bu ıslerde ama uzn surerde erken gelırde hazneye gırmesı hemeb dogum olacak anlamına gelmıyor benceSelam kızlar....bugün biraz sancım vardı gece hastaneye gittik nst de sancım çıktınaçılmam yok ama bebeğim Kafası hazneye tam yerleşmiş o Yüzden Sancı yapıyormuş. Artık herAn doğum olabilir dedi Dr. Ama daha çok erken değilmi
Dr öyle bir korkuttu ki açıklığın olsaydı beklememize gerek yok artık dedi. Çok telaşlandırmadı.Bebegın kafAsı hazneye gırdıkten hemen sonra dogum olmuyor senınkı en az 15 gun surer bence bellıde olmaz bu ıslerde ama uzn surerde erken gelırde hazneye gırmesı hemeb dogum olacak anlamına gelmıyor bence
Canım sen hiç vazgeçme emzırmeye çalış biraz aç kalsa acaba almazmi canımKızlar slmlar.bicogumuz gibi bnde uzakkaldim topigimizden. Bebisim bugün 12 günü bitiyo.cokkk alistm onaaa.sarılık olmuştu 6 günlükken 2 gün kuvozde kaldı.çokaacı ve zordu.o an gercktn anne oldgmu hissettim.onun için herşeyi yapabileceğimi..şuan iyi artık sukur. Gün geçtikçe duzeliyo.bizim sorunumuz da emmemesi ..emmiyo neyapsamda.agliyo sinirleniyo.biberonla veryrm sagip.ama çok istyrm emmesini..bana bi akıl verin.boyle inatçı emmeyen bebek nasıl alıştırılır memeye
Aminnn.Allah yardımcın olsun canımKızlar kısmetse yarın saat 1 de doğuma giricem; Rabbim bütün ihtiyacı olanlara da bize de yardım etsin ; çok sevgiler herkese :)
Bencede tutar gibi geliyorCanım gözünüz Aydın çok sevindim sonunda tam olarak kavuştunuz:) emzirme olayına ısrar etsen alışmaz mı acaba, eminim zaten herkes diyordur, bi arkadaşımın göğüs ucu yoktu tutmuyordu ilk 1 ay sağdı baktı süt azalıyor, zorladı vermedi mama.. Ağlaya sinirlene tuttu sonunda ve şimdi çok güzel emiyor.. Mecbur kalsa tutmaz mı acaba
Selam kızlar....bugün biraz sancım vardı gece hastaneye gittik nst de sancım çıktınaçılmam yok ama bebeğim Kafası hazneye tam yerleşmiş o Yüzden Sancı yapıyormuş. Artık herAn doğum olabilir dedi Dr. Ama daha çok erken değilmi
Ben sancı olayını tam anlamıyorum adım atmamı zorlastırıyor, yataga yatarken ,dönerken, ayağa kalkerken cok sancıyor.bahsettıgın sancılar böyle mi? bende senınle aynı 36.haftadyım canım.bebeğin kilosu nekadar.Benım arkadasım 37.haftada dogum yaptı.küvezede almamıslar.Dogum öncesı 2 gun cıger gelıstırıcı ıgne vurmuslar.Erkende degıl yanı stres yapma..bu arada kanala girince hemen olmayabılıyormus o yüzden stres yapmaya gerek yok.hayırlısıyla bizlerde zamanı geldıgınde alıcaz kucagımıza bebıslerımızı :)Selam kızlar....bugün biraz sancım vardı gece hastaneye gittik nst de sancım çıktınaçılmam yok ama bebeğim Kafası hazneye tam yerleşmiş o Yüzden Sancı yapıyormuş. Artık herAn doğum olabilir dedi Dr. Ama daha çok erken değilmi