• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Selam kızlar....bugün biraz sancım vardı gece hastaneye gittik nst de sancım çıktınaçılmam yok ama bebeğim Kafası hazneye tam yerleşmiş o Yüzden Sancı yapıyormuş. Artık herAn doğum olabilir dedi Dr. Ama daha çok erken değilmi

Telefondan giriyorum artık hep siteye bazen bildirimlerin gelmediğini farkettim. Neden acaba? Cevap vermemişim gibi olmasın Size.. :(

Ben hiç doğum yapacakmışım gibi hissetmiyorum var mı benim gibi olan:KK57:
Bende oyleyım kızımdada oyleydım ne agrı ne sancı ne bel agrısı tum evımj temızledım uzandım dedım bıraz dınleneyım bır baktım pıt dıye nısan aonra su en son sancı ama normal halımden frksızdım nısanım geldıgınde

Selam kızlar....bugün biraz sancım vardı gece hastaneye gittik nst de sancım çıktınaçılmam yok ama bebeğim Kafası hazneye tam yerleşmiş o Yüzden Sancı yapıyormuş. Artık herAn doğum olabilir dedi Dr. Ama daha çok erken değilmi
Bebegın kafAsı hazneye gırdıkten hemen sonra dogum olmuyor senınkı en az 15 gun surer bence bellıde olmaz bu ıslerde ama uzn surerde erken gelırde hazneye gırmesı hemeb dogum olacak anlamına gelmıyor bence

Benim bebiste normal dogum pozisyonunda ama kanala girmemis galiba.girse hissedilir herhalde sık idrara cikma baskı vs... yok. Kizlar sizde de oluyor mu bilmiyorum ama benim elim pek tutmuyor sanki çatal kaşık dusmeye basladi son bur haftadir da asiri unutkan ve dikkatsiz oldum. Cok canm sıkılıo

Bebegın kafAsı hazneye gırdıkten hemen sonra dogum olmuyor senınkı en az 15 gun surer bence bellıde olmaz bu ıslerde ama uzn surerde erken gelırde hazneye gırmesı hemeb dogum olacak anlamına gelmıyor bence
Dr öyle bir korkuttu ki açıklığın olsaydı beklememize gerek yok artık dedi. Çok telaşlandırmadı.

Kızlar slmlar.bicogumuz gibi bnde uzakkaldim topigimizden. Bebisim bugün 12 günü bitiyo.cokkk alistm onaaa.sarılık olmuştu 6 günlükken 2 gün kuvozde kaldı.çokaacı ve zordu.o an gercktn anne oldgmu hissettim.onun için herşeyi yapabileceğimi..şuan iyi artık sukur. Gün geçtikçe duzeliyo.bizim sorunumuz da emmemesi ..emmiyo neyapsamda.agliyo sinirleniyo.biberonla veryrm sagip.ama çok istyrm emmesini..bana bi akıl verin.boyle inatçı emmeyen bebek nasıl alıştırılır memeye
Canım sen hiç vazgeçme emzırmeye çalış biraz aç kalsa acaba almazmi canım

Canım gözünüz Aydın çok sevindim sonunda tam olarak kavuştunuz:) emzirme olayına ısrar etsen alışmaz mı acaba, eminim zaten herkes diyordur, bi arkadaşımın göğüs ucu yoktu tutmuyordu ilk 1 ay sağdı baktı süt azalıyor, zorladı vermedi mama.. Ağlaya sinirlene tuttu sonunda ve şimdi çok güzel emiyor.. Mecbur kalsa tutmaz mı acaba
Bencede tutar gibi geliyor

@kattina canım merhaba benim oglus ilk doğduğu iki gün almadı göğsümu goguslerim dolmuştu elektrik li pompa ile çekmeye çalıştım verdim göğüs uclarim çok kötü olmuştu tam bosaltmamisim o zaman ağrıdan demek göğüsümün bir kaç yerinde beze olmuş gibi semsert ve kızarmış dünde ben sıcak su torbasiyla biraz yumusatmaya çalıştım masaj yaptım ama hala var senin bir önerin varmı canım

Günaydın arkadaşlar dünden beri çok Kasılmalarım var çok ağrım var bugün ntsye giricem eğer sancı çok çıkarsa sezeryan tarihi verecek doktorumuz. Çok heyecanlıyım

Merhaba anneler uzun suredir takip ediyorum yorumlarinizi okuyorum diyorumki ben nezaman dogum yapicam bebis nezaman gelicekk diye bekliyorum.38haftaligim bebis biraz kucuk 2700grmdi perşembe gunu cati muayenesi oldum dr normal doguma musaitsin dedi bebek kanalda dedi carsambaya kadar doguramazsan gel bakalim dedi.bende pek dogurmak istemiyorum:stop:esim yanimda degil haftaya gelicek ben kayinvalidemin yanindayim .aksambebis hic durmadi vajinama hep baski yapti vve bacak arama bicak saplanir gibill kramlar girdi sik arayla ve 5ten sonrada bel agrim olmaya basladi adet agrisi gibi ama agrilar dayanilmicak gibi degil 7den sonra agrilar biraz daha siklasti acaba dogurcak miyim bebis babasini beklemicek mi.Allah herkese hayirli dogumlar naspi etsin ins bebislerimizi sag salim kucaklarimiza aliriz.bebislerini kucaklarina almis olanlara hayirli olsun Allah anali babali buyutsun.

Ben sancı olayını tam anlamıyorum adım atmamı zorlastırıyor, yataga yatarken ,dönerken, ayağa kalkerken cok sancıyor.bahsettıgın sancılar böyle mi? bende senınle aynı 36.haftadyım canım.bebeğin kilosu nekadar.Benım arkadasım 37.haftada dogum yaptı.küvezede almamıslar.Dogum öncesı 2 gun cıger gelıstırıcı ıgne vurmuslar.Erkende degıl yanı stres yapma..bu arada kanala girince hemen olmayabılıyormus o yüzden stres yapmaya gerek yok.hayırlısıyla bizlerde zamanı geldıgınde alıcaz kucagımıza bebıslerımızı :)

Günaydın kuzular ve yavrularıı :))) bu sancılar nasıl oluyo ya biri bana anlatsın o kadar okuyorum arastırıyorum benim sancım olursa hastaneye gitmem gerekiyomu gerekmiyo mu anlamıcam :) hayır oturup kalkarken rahimde bi baskı var o diildir sanırım. Nst dede en cok 40 cıktı. Onları da anlamıyorum hiçç :KK57:

Canim agrilarim belimden bi agri giriyor adet agrisi gibi karnim agriyo bende tam bilmiyorum 10-15dk arasi bi geliyor tecrubeli anneler yardimci olursa seviniriz.bebek baska yapiyor kramp giriyor bunlar normal olan agrilar asil agri belden girip kasiklara inen agri diye okudum.benim agrim oluyor ama yine acaba diyorum eger bole devam ederse doktora gidicem

Back