Canim nasılsın? Bulantım yok dediğimde benim de yok demiştin. Nasıl durumlar? Biz 8+0 olduk bugün. Hala kusmadim bulanti yok sadece tiksinme var bende . ..
Ben yaptırdım canım, önemli o testler sen de bir an önce yaptır.
Yaptiricam cnm
Maalesef sağlık ocakları haftasonu açık değil.
Kaşıntı kabarıklık gibi oluyo olmasada yapamam.kesersem kanamadan duramam kan sulandırıcı kullanıyorum.bu arada ağdamı yaptırdım bile.yapan kişi çok tatlıydı çok uğraştı minik minik açıtmadan halletti .bide muhabbet iyi bile geldi .bende hiç kasmadım bebeğim üzülmesin diye.çok şükür hallettim.duşumuda alıp temizledim tamam dır.
İnş hayırlı haber alırsın canım hiç korkma stresyaparsan daha kötü olur bebeğini düşünkızlar bu yaptırdığınız kan testlerinde ast ve alt değerleri yüksek çıkan oldu mu aranızda, benim bu değerlerim olması gerekenden yüksek çıktı ve doktorum acilen dahiliye uzmanına yönlendirdi, karaciğer enzimleriymiş bunlar, benim herhangi bir karaciğer rahatsızlığım da yok. Kendi doktorum ve dahiliye uzmanı konuşup, kullandığım progestan dan kaynaklanabileceğini söylediler, çünkü progestan karaciğerden atılan bi ilaçmış. Progestan içmiyorum 1 haftadır, yarın tekrar aynı kan tahlillerini yaptırıcam, düşmüş olmasını diliyorum ama cok korkuyorum
kızlar bu yaptırdığınız kan testlerinde ast ve alt değerleri yüksek çıkan oldu mu aranızda, benim bu değerlerim olması gerekenden yüksek çıktı ve doktorum acilen dahiliye uzmanına yönlendirdi, karaciğer enzimleriymiş bunlar, benim herhangi bir karaciğer rahatsızlığım da yok. Kendi doktorum ve dahiliye uzmanı konuşup, kullandığım progestan dan kaynaklanabileceğini söylediler, çünkü progestan karaciğerden atılan bi ilaçmış. Progestan içmiyorum 1 haftadır, yarın tekrar aynı kan tahlillerini yaptırıcam, düşmüş olmasını diliyorum ama cok korkuyorum
inşallah düşmüştür, aslında herhangi bir rahatsızlığım yok, değerler yüksek çıkınca karaciğer ultrasonu da çekildi, onda da sıkıntı yok, kendi doktorum % 90 olasılıkla düşecektir dedi ama dier olasılığı düşünmek bile istemiyorumİnş hayırlı haber alırsın canım hiç korkma stresyaparsan daha kötü olur bebeğini düşün
geçmiş olsun canım benimde düşüktü sınırda su içmemi tavsiye etti doktor. 2. kan tahlilinde düzelmişti. inşallah seninde düzene girmiştir
canım senin gebelik ikizmi acabaKızlar beta hcg test yaptirdim tekrar
son adet 28 kasim di
22 aralik 133
23 aralıkta 269
27 aralik 1551,50 cikdi korkuyorum ilk gwbeligim zaten normal gebelik mi hızlı artıyor
Cnm kalp atışını duymuşsunuzdur sıkıntıntı yok inş ..sabırlı olucaz artık napak
canım senin gebelik ikizmi acaba
canım benimde günlük 2 katı artıyor... doktor ikiz olabilir dedi... ikinci kese bazen geç gözüküyormuş... ben hala umutluyum... doktor keseyi gördü ama başkada bişey demedi bana... bende meraktayımyok canım gecen kalp atışı duyduk tek kese var zaten, ikiz olsun isterdim :)
özel de gittiğim dr hiç beta hcg istemedi onları da ben acil den yaptırmıştım onlar sadece, normal demişti
Benim ALT çok az düşük çıkmış ama sorun olmaz umarım, rubella 2 tane sonuç var ya biri pozîtif nasıl panik oldum aradım Dr umu, önceden geçirdim demekmiş iyi bişeymiş çok şükür, buarada ben çok fena grip oldum yataktan çıkamıyorum doğal yollarla iyileştirim umarım, bi tavsiye verebilecek var mı
canım benimde günlük 2 katı artıyor... doktor ikiz olabilir dedi... ikinci kese bazen geç gözüküyormuş... ben hala umutluyum... doktor keseyi gördü ama başkada bişey demedi bana... bende meraktayım
canım benimde günlük 2 katı artıyor... doktor ikiz olabilir dedi... ikinci kese bazen geç gözüküyormuş... ben hala umutluyum... doktor keseyi gördü ama başkada bişey demedi bana... bende meraktayım
amin canım...benimde adetimden 1 gün sonra 0.66 çıktı... 2gün sonra 16.66 ve 2 gün sonra 78.34 çıktı... 5 gün sonrada 1516 çıktı... 2gün sonra 3800 ve bir gün sonrada 6000 çıktı ve keseyi gördü doktor...benim çok kısa sürede bir anda artış oldu... yani adetim 3 gün geçtikten sonra değerim arttı... doktorda şaşırdı böyle artmasına... ikiz olabilirmi dedim gülerek olabilir dedi... İNŞAALLAH ikizdir...dua et banaama sen 6. haftadasın ben 9. haftaya girdim bizim dr ben bir şey sormasam bir sey demiyor ama ikiz olsa kalp seslerinden anlaşiılırdı heralde, nasip Allah seninde gönlüne göre versin
doktor bana bişey demediki... sadece kese oluşmuş dedi okadar... ama ben ikiz olabilirmi dediğimde olamazda demedi... bir açık kapı bıraktı yanisende iki kese mi gözüüktü
amin canım...benimde adetimden 1 gün sonra 0.66 çıktı... 2gün sonra 16.66 ve 2 gün sonra 78.34 çıktı... 5 gün sonrada 1516 çıktı... 2gün sonra 3800 ve bir gün sonrada 6000 çıktı ve keseyi gördü doktor...benim çok kısa sürede bir anda artış oldu... yani adetim 3 gün geçtikten sonra değerim arttı... doktorda şaşırdı böyle artmasına... ikiz olabilirmi dedim gülerek olabilir dedi... İNŞAALLAH ikizdir...dua et bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?