2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canim nasılsın? Bulantım yok dediğimde benim de yok demiştin. Nasıl durumlar? Biz 8+0 olduk bugün. Hala kusmadim bulanti yok sadece tiksinme var bende . ..

Benimde birsey yok :) bazen hafif bir bulantı oluyor, belim ağrımasa arada sancım olmasa ve tabi tembelliğim gebe olduğumu unutucam :) şaka tabi, cok fazla şey düşünüyorum, artık uykularma çocuklar bebekler bhcg değerleri giriyor

sevindim senin adına daha iyi ağda zaten temizlik konusunda en rahatı. :) kabarıklıkların içinde pudra ve cildin kuruyken yapma dicektim

kızlar bu yaptırdığınız kan testlerinde ast ve alt değerleri yüksek çıkan oldu mu aranızda, benim bu değerlerim olması gerekenden yüksek çıktı ve doktorum acilen dahiliye uzmanına yönlendirdi, karaciğer enzimleriymiş bunlar, benim herhangi bir karaciğer rahatsızlığım da yok. Kendi doktorum ve dahiliye uzmanı konuşup, kullandığım progestan dan kaynaklanabileceğini söylediler, çünkü progestan karaciğerden atılan bi ilaçmış. Progestan içmiyorum 1 haftadır, yarın tekrar aynı kan tahlillerini yaptırıcam, düşmüş olmasını diliyorum ama cok korkuyorum

İnş hayırlı haber alırsın canım hiç korkma stresyaparsan daha kötü olur bebeğini düşün

geçmiş olsun canım benimde düşüktü sınırda su içmemi tavsiye etti doktor. 2. kan tahlilinde düzelmişti. inşallah seninde düzene girmiştir

İnş hayırlı haber alırsın canım hiç korkma stresyaparsan daha kötü olur bebeğini düşün
inşallah düşmüştür, aslında herhangi bir rahatsızlığım yok, değerler yüksek çıkınca karaciğer ultrasonu da çekildi, onda da sıkıntı yok, kendi doktorum % 90 olasılıkla düşecektir dedi ama dier olasılığı düşünmek bile istemiyorum

kızlar bugun sağlık ocagna gidip gebelik takibi başlatmk istiyorum dedim. ilgili hemşire niye gecikdiniz dedi sağlık bakanlığından ararlar dedi, bende kalp atışlarını bekledik dedim, hemşireler ceza alıyormuş heralde tabi, koyun can derdinde kasap et derdinde misalii oldu. not aldı hiçbir test yapmadı sadece 20. hafta da tetanz aşiısı varmış onu vuruyorlarmış.
kızlar eve temizliğe bayan almak istiyorum güvenilir biri bulmak zor , ağır iş yapmak istemiyorum, ankarada olan ve güvenilir bayan alan var m ı evine

geçmiş olsun canım benimde düşüktü sınırda su içmemi tavsiye etti doktor. 2. kan tahlilinde düzelmişti. inşallah seninde düzene girmiştir

bu değerleri düşürmek için italyadan gelen bi ilaç varmış ama dahiliye uzmanı ilaca gerek yok, bizim enginar gibi bi mucizemiz var her gün mutlaka enginar ye dedi. Bir haftadır her gün yemeye çalışıyorum, normalde hiç yemezdim ama madem bu kadar faydalı sık sık yemeye çalışıcam bundan sonra da . İnşallah benim değerlerim de seninkiler gibi normale döner

Kızlar beta hcg test yaptirdim tekrar
son adet 28 kasim di
22 aralik 133
23 aralıkta 269
27 aralik 1551,50 cikdi korkuyorum ilk gwbeligim zaten normal gebelik mi hızlı artıyor
canım senin gebelik ikizmi acaba

Benim ALT çok az düşük çıkmış ama sorun olmaz umarım, rubella 2 tane sonuç var ya biri pozîtif nasıl panik oldum aradım Dr umu, önceden geçirdim demekmiş iyi bişeymiş çok şükür, buarada ben çok fena grip oldum yataktan çıkamıyorum doğal yollarla iyileştirim umarım, bi tavsiye verebilecek var mı

yok canım gecen kalp atışı duyduk tek kese var zaten, ikiz olsun isterdim :)
özel de gittiğim dr hiç beta hcg istemedi onları da ben acil den yaptırmıştım onlar sadece, normal demişti
canım benimde günlük 2 katı artıyor... doktor ikiz olabilir dedi... ikinci kese bazen geç gözüküyormuş... ben hala umutluyum... doktor keseyi gördü ama başkada bişey demedi bana... bende meraktayım

bende kaç zamadır gribim geceleri agzımdan nefes alıyorum burnm tıkanıyor, evdeyim dr ateşin çıkmadıgı sürece idare et demişti bende gecmesini bekliyorum Allah tez zamanda şifa versin inşallh

canım benimde günlük 2 katı artıyor... doktor ikiz olabilir dedi... ikinci kese bazen geç gözüküyormuş... ben hala umutluyum... doktor keseyi gördü ama başkada bişey demedi bana... bende meraktayım

ama sen 6. haftadasın ben 9. haftaya girdim bizim dr ben bir şey sormasam bir sey demiyor ama ikiz olsa kalp seslerinden anlaşiılırdı heralde, nasip Allah seninde gönlüne göre versin

ama sen 6. haftadasın ben 9. haftaya girdim bizim dr ben bir şey sormasam bir sey demiyor ama ikiz olsa kalp seslerinden anlaşiılırdı heralde, nasip Allah seninde gönlüne göre versin
amin canım...benimde adetimden 1 gün sonra 0.66 çıktı... 2gün sonra 16.66 ve 2 gün sonra 78.34 çıktı... 5 gün sonrada 1516 çıktı... 2gün sonra 3800 ve bir gün sonrada 6000 çıktı ve keseyi gördü doktor...benim çok kısa sürede bir anda artış oldu... yani adetim 3 gün geçtikten sonra değerim arttı... doktorda şaşırdı böyle artmasına... ikiz olabilirmi dedim gülerek olabilir dedi... İNŞAALLAH ikizdir...dua et bana

ben adetim gecmeden ögrendim ilk 133 ertesi gün 269 olmustu, hakkında hayırlısı Allah saglıklı bebekler nasip etsin inş. gelişmeleri yazarsın bende merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…