• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Kizlar bende doktordan geldim simdi 8+3 duk bebisimiz onden gidiyo 8+6 gibi dedi doktorumuz bir kilo vermisim ee cok normal cubuk kraker ve leblebiyle beslenince:)) boyu 2.27 cm dedi uzun olacak masallah dedi... Hersey yolundaymis cok sukur benim cok bel agrim oluyodu onu soyledim progestan baslayalim sabah aksam dedi bi de folik asit gun asiri ve tabi ki clexane igne devam dedi 9 ay boyunca... Icim rahatladi cok sukur bebisimi gorup kalp atisini duyunca Allah isteyen herkese nasip etsin...
canim gozun aydin benim de 8+3 ve minnakimin boyu 1.95 dedi uyumlu imis.....seninkinin masallahi var canim...ben de 1 kg vermisim kraket ve leblebi yemekten ayni durumdayiz yakindgecer bulantilar sadece minnaklarimiz iyi olsun...

kızlar fenayım :KK43: kendine nazar değdirmek bu heralde.. 2 haftadır herkese midem bulanmıyo, oh çok rahatım diye hava atarken sonunda beni de buldu bu mide bulantısı ve iştahsızlık :KK43: dünden beri çok kötüyüm dün ilk defa istifar ettim :S eve nası geldim bılmıyorum işten.. çıkardıktan sonra aynaya bi baktım sapsarıyım!! kendımden korktum sarılık geçiriyo kadar sarıydım yani.. bişeymi oluyo diye panık yaptım ama eşim sakınlestırdı Allahtan bir kaç saate de düzeldim.. ama iştahsızlık ve mide bulantısı bugunde devam edıyo tuzlu cubuk aldım bolbol ama tuzlu da zararlı dıyolar.. napiceğiz midesi bulananlar topluluğu :) :KK43:

hoşgeldin bacım,ben haftalardır bulantı çekiyorum bir çaresini bulamadım.çubuk krakerden başka birşey yiyemiyorum ama arkadaşıma doktoru bulantılar sağlıklı gebeliğin habercisidir demiş.bu yüzden de mutluyum . bu annelik hiç ummadığım şeyden vile mutlu olmamı sağlıyor :KK36:

kızlar fenayım :KK43: kendine nazar değdirmek bu heralde.. 2 haftadır herkese midem bulanmıyo, oh çok rahatım diye hava atarken sonunda beni de buldu bu mide bulantısı ve iştahsızlık :KK43: dünden beri çok kötüyüm dün ilk defa istifar ettim :S eve nası geldim bılmıyorum işten.. çıkardıktan sonra aynaya bi baktım sapsarıyım!! kendımden korktum sarılık geçiriyo kadar sarıydım yani.. bişeymi oluyo diye panık yaptım ama eşim sakınlestırdı Allahtan bir kaç saate de düzeldim.. ama iştahsızlık ve mide bulantısı bugunde devam edıyo tuzlu cubuk aldım bolbol ama tuzlu da zararlı dıyolar.. napiceğiz midesi bulananlar topluluğu :) :KK43:
canım kraker tuzlu leblebi. başka çaremiz yok gibi. bikaç ay çekicez. inşallah daha kısa sürer.Gece yediklerin de çok etkiler geç vakitte birşeyler yemezsen daha rahat olursun.

Kizlar siz hepatit toksoplazma aids felan fıstık tahlil verdiniz miiiii ben daha vermedim.m

Sagol canim.ama bu konuyu kazen yani site sahibi oluşturdu ben liste yapmayi bildiğim icin bana devretti.
Ona mesaj aticaz oda başkasına devredecek.ilk sayfada liste yonetimi de onda olacak.
Wake gitme sende kalsın sayfa içimden bir his çok kısa sürede geri bize katılacağını söylüyor

korkma canımya... gelişmese benimki gelişmezdi... ne bulantı ne baş dönmesi ne kasık ağrısı ne göğüs ağrısı... hiçbiri olmadı... ama Rabbime hamdü senalar olsun değerlerim hep 4 katı arttı... kesemizide gördük... gelişiyodur o... sadece annesini yormak istemiyodur:KK71::-):KK9:

Canim biz zaten keseyi bebeği ve kalp atışını gördük elhamdulillah. Ama baştan beri benim hiç bulantım olmadı. Sadece tiksinti var bazi şeyleri çok sevmeme rağmen kokusunu-adini bile duymaya tahammülüm yokkk.. sadece uykum var. Hem de cok. Bu 10 gun zor gececek.. dua edin arkadaşlarım. .

Wake gitme sende kalsın sayfa içimden bir his çok kısa sürede geri bize katılacağını söylüyor

Canim nasılsın? Bulantım yok dediğimde benim de yok demiştin. Nasıl durumlar? Biz 8+0 olduk bugün. Hala kusmadim bulanti yok sadece tiksinme var bende . ..

Wake cnm seni burda gormek ne guzel :KK66: ben devralmak isterdim sma nete pek giremiyorum hem 10 gun raporluyum sonra ise baslicam o zaman pek giremiyecem :KK66: sen bizim forum annemizsin seni hic unutmayiz tatlim. Sen de bizleri unutma. Cok optum seni
ben almak isterdm ama bu gidişle Eylül değil Ekim annesi olmucam
Arkadaşım sakın Sıkma canını. Doktorların bazıları bi garip oluyo yaa. Benim de sat 17.12.2014 sana yakınım kesemi 4 gün önce gördüm sadece 1 hafta geriden geldiğini söyledi özeldeki doktorum bugün devlete çıkayım dedim biraz büyüdümü kese diye meraktan. Devletteki hiç göremedi düzensiz kese olabilir cart curt bir iki zırvaladı sinir oldum. Bazı doktorlar da sallıyo resmen başından. Özeldeki doktoruma gidicem artık sadece kafamı karıştırmıycam artık bende :KK43: Allah hayırlı eylesin bebeklerimizi inşallah canım sen sakin ol.
Allah razı olsun cnm içimi ferahlattın. Ben de doktorumu değiştiricem ama kontrol süresinden dolayı ptesi yine aynı doktora gidicem. Bakalm inşlh minik yavrumun kesesi de pıt pıtı da duyulur

anladım canım geç döllenme olmuş demek ki.. sakın korkma Rabbim nasip ettiyse yavrunu zaten olacaktır.. inşallah sağlıklıdır gittiğinde keseyi görürsün.. erken öğrenince stresi de artıyor biliyorum.. dua et canım inşallah herşey yolunda gider :)
İnşlh cnm hepimizin yavrularını sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim :anneadayı:

kızlar sağlık ocakaları hafta sonları açık mı biliyor musunuz, bir ara haberlerde çıkmıştı ama bu ara çok izin aldım sağlık ocağına gitmek için de izin istemeyeyim diyorum yüzüm kalmadı

Kizlar siz hepatit toksoplazma aids felan fıstık tahlil verdiniz miiiii ben daha vermedim.m
Ben yaptırdım canım, önemli o testler sen de bir an önce yaptır.

kızlar sağlık ocakaları hafta sonları açık mı biliyor musunuz, bir ara haberlerde çıkmıştı ama bu ara çok izin aldım sağlık ocağına gitmek için de izin istemeyeyim diyorum yüzüm kalmadı

Maalesef sağlık ocakları haftasonu açık değil.

merhabalar ben de inşallah eylül annesiyim, sata göre ağustos ama adet düzensizliği ve geç döllenmeden dolayı eylül annesi adayıyım:anneadayı:

Back