• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlr merhabalar,bende bebeğimin kalp atışlarını 24/09/2014 de duydum..Duyana kadar hamile olduğumu anlamıyordum..canım yavrum nasıl pır pır atıyor kalbi..Sizde hiç lekenlenme felan oldumu bende doktora gitmeden olmutu ve doktorda ultrasonda gördü ufak bir kanama var dedi içerde ama zararsızmış cok şükür.yer değiştiriken oldu sanırım.Bunun için farklı bir krem verdi vajinadan alınan.Bildiğimiz düşük için değilde kanamayı durdurmak için sanırım.ondan sonra lekelenmem olmadı.sizdede aynı sorun varmıydı yada buna benzer ilaç kullandınızmı? nebilim ya bebeğime zarar verirse diye de korkarak kullanıyorum.Zarar verse gerçi doktor neden versin dimi ama nebilim vesvese işte...

Kızlar ben çikolatadan vazgeçemiyorumm:KK12::kk77: Ama kafein varmış ve zararlıymış bebeğe ne kadar acaba kafein miktarı bilen varmıo_O

Kızlar 6+4 gunlugum doktora gıttım bugun karın ultrasondan bebegı goremedı yolk sack gordu aglamaya basladım bos gebelıkmı dıe bide alttan bakalım dedi ozman bebekle kalp atısını gordu ıkı hafta sonra tekrar gıdıcem karından gozukmemesı normal mı aslında 7. Haftamdayım bana gore karından da gozukmesı gereklıydı dua edın lutfen bana da ıkı hafta sonra bebegım ıcın hersey ıyı gıdıyor olsun
Canım hiç endişelenme; ben geçtiğimiz Pazartesi gittim 6+4 tü benim de drum direkt vajinal usg ile baktı muhtemelen gözükmez diye benim ilk gebeliğimde de böyle olmuştu; hatta rahat görelim diye 9. Hafta da bile vajinal bakmıştı; lütfen bunlara takılmayın rahat ol arkadaşım Herşey yolundadır bak ne güzel kalbini duymuşsun bu mucizenin keyfini çıkar

Kizlar karnimda gaz sancisina benzer bi agri var,bi gerginlik şislik az once basladi. Acaba öglen karalahana yedim onun etkisimi ? :(

Kızlar ben yarın inş bizim bulunduğu. M ilçedeki kadın dığuma gitcem..inş işler yolundadır ,kalp atışı onların aletleriyle duyulurmu acep

Canım hiç endişelenme; ben geçtiğimiz Pazartesi gittim 6+4 tü benim de drum direkt vajinal usg ile baktı muhtemelen gözükmez diye benim ilk gebeliğimde de böyle olmuştu; hatta rahat görelim diye 9. Hafta da bile vajinal bakmıştı; lütfen bunlara takılmayın rahat ol arkadaşım Herşey yolundadır bak ne güzel kalbini duymuşsun bu mucizenin keyfini çıkar
Ayy içimi rahatlattınız kızlar sagolun ben zaten sulu göz aglamaya basladım vajınal yolla gorduk duymadın henuz ama bebegımın kalbını gordum artıgını ıkı hafta sonra duyarımda ıns

Sağol yine deE="pdrci1, post: 39103895, member: 645463"]Canim cok geçmiş olsun çok üzüldüm :KK43: allahm sana sağlıkli ömürler versin, inşallah yine güzel haberlerini alırız. Malesef çok tecrübesizim bu konu da neler yapman gerekir hiç bi bilgim yok :KK43:
Sagol yinede canim napslim uzulmeyle ele bisey gecmiyo ki 8 sene bekledim sonu bu.....[/QUOTE]
Canım çok geçmiş olsun:( neden kaybettin?

canim gozun aydin benim de 8+3 ve minnakimin boyu 1.95 dedi uyumlu imis.....seninkinin masallahi var canim...ben de 1 kg vermisim kraket ve leblebi yemekten ayni durumdayiz yakindgecer bulantilar sadece minnaklarimiz iyi olsun...
Ayni durumdayiz tek tesellimiz zaten cok iyi olsunlar biz idare ederiz bi sekilde:)

Ben az yemeye çalışıyorum. Kahveden vazgeçemezdim zararlı olduğunu duyunca anında kestim kahve ve çayı. Ama çikolatayı kesemiyorum mümkün olduğunca azaltmaya çalışıyorum ama kaçıyo bazen :110:
Ben de yememeye çalışıcamçalışıcam

Yok hiç ağrım yoktu Benimde. Dedigim gibi doktorum çok ilgili sağolsun pimpirikli olmasi da bir açıdan iyi. Çünkü herseyi inceliyor. 5 tane serum salin dedi hemşireye ama 3 tane salabildiler sabaha kadar. Leke tekrar gelmeyince devam etmediler. Igne yaptılar ilaç verdiler bir dünya tedavi uygulaması sabaha kadar yani. Saat başı ateş tansiyon ölçümü yaptılar. Gerçekten çok ama çok ozenliler sağolsunlar hastahane olarak. Bence sende git yarın nolur nolmaz. Ihmale gelmez böyle şeyler...
Canım sen konyada idin değil mi? Hangi doktora gidiyorsun? Memnun musun?

Ben de korktum şimdi yaa... benim de hiç belirtim yok uyku dışında. Alakası var mıdır? Bugün 8+0 olduk.Bulantim hiç yok. Kontrolüm de yarıyıl tatilinden sonraki hafta. Gelişmiyor mudur acaba bebeğim? :KK43::KK42::cry:
Canım hiç korkma ben bugün 8+5 oldum pazartesi gunu kontrole gittik bebeğimi kalp atışını elini ayağını gordum çok şukur. Ben de doktora sordum bulantı vs yok sorun olur mu dedim. Yok canım o bulantı psikolojik biraz da dedi. Evham yapma canım benim:)

Teşekkür ederim cnm vîcks sürdüm boynuma bugün ama netten baktım zararlıymış, ıhlamur , nane limon idare edicez
canım bende ilk hamileliğimi öğrendimde bademciklerim şişmişti beyaz beyaz olmuştu birde benim antibiyotik kullanmadan geçmez hayatta bende vicks sürdüm ayaklarımın altına sırtıma öylelikle terleyerek 2 günde geçti tabi ıhlamur içtim limon yedim doktora sordum bir zararı varmı diye oda olmadığını söyledi sadece burnunuzla solumayın dedi sürmekle bir şeyolmaz demişti..

Ikimizin de dogum tarihi 25 eylul umarim duyarsinnnn
Umarım c
Ikimizin de dogum tarihi 25 eylul umarim duyarsinnnn
İnş canım inş ..ya ben pimpirikliyim biraz ..yarına randevu aldım ,aslında kalp atışını duymak için belki erken ama ,göğüs agrı m azaldı ne bileyim taktım kafama ,birde netten abuk sabuk bisürü şey okudum
5haftalıktı keseyi gördük ultrason görüntüsünde siyah bişiy var keseymiş o :)ya geliştirmiş gelişmedimi merak ediyorum ..inş aletleri eski falan değildir

Günaydın kızlar çok zorlu tedavilerden geçerek tüp bbk tedavisi ile evlat sahibi oldum, ama son zamanlarda bir garibim, 6.haftanın içindeyim, sürekli tedirgin ve mutsuzum:KK43: bu sabah da göğüslerimdeki şişliğin indiğinin farkına vardım, inanılmaz moralim bozuldu, hiç belirtim yok, acaba bişey mi oldu bebeğime, lütfen bişey söyleyin:KK43: :KK43::KK43:
Canim benimkide tup bebek seninle ayniyiz keseyi gordünmü sen cnim bende cok tedirginim p.tesi gdecm ben insallah goruruz hayirlisiyla canim

Back