Canım hatim bitti baya oldu, artık doğumları bekliyoruz:) sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Canım benimki de küvezden çıktı biliyorsun 4 gün oldu. Maalesef orada biberona alışmış. Göğsümü aslında emiyor ama hiç uğraşmak istemiyor inat yapıyor ağlıyor . Dediğin gibi biberonla hiç sıkıntımız yok . Biberon bile alırken ilk önce meme mi diye kontrol ediyor o kadar yani, ben sağıp veriyorum biberonla başka şansım yok . Herkes emziren diyor tamam emzireyim deniyorum sinirden kıpkırmızı oluyor istemiyor. Sütüm muhtemelen bebek almadığı için erken kesilecek ama başka şansım yok, düzenli sağsan da ben 3 saatte bir sağıyorum muhtemelen 6 aydan sonra azalacak . Yani aslında bebek emdikçe süt kanalları açılır , ama başka şansım yok . Tek sıkıntı hastane vs gidince önceden dağılmış sütü poşetliyorum dolaba atıyorum , onu orada hemen sıcak suda bekleyip veriyorum . Meşakatli oluyor, emse hemen bebek odasına girer emziririm , bir de sıkıntı bazen erken uyanıyor sağırmış sütüm olmuyor ki sütüm bol gelmiyor benim ki 60 ml meiyor şuanda anlatıp bir taraftan süt sağıyorum zor oluyor ...İlk iki gün sütum gelmedi diğer günler hep süt götürdüm anne sütü verdiler.
Dün hastane den taburcu olduk kızlar.
Dün gece çok zordu kızım hep ağladı aç di çünkü göğsüm u alamıyorum ağzına bikaç kez alıyor ağlıyor meme ile kavga ediyor sanki.
Sonra kendi sütümu biberon lâ verdim içti . Biberon lâ içmeden sıkıntı olmuyor.
Şırınga ile ben genzine kaçırıyor m bazen panik oluyor m.
Eşim biberon lâ verirsek sütum azalır kesilir diye korkuyor.
Düzenli sağ sam azalır mı ki .
Anne memesi ni alamayıp aylarca sağıp veren var mıdır
Çıktı canım Çarşamba aldık sonunda...Teşekkürler canım ben pek giremiyorum bebişin ciktimi küvezden canim
Canım bende pek giremiyorum aldık prensesi minnacık teyzesi. Bu Çarşamba aldık yanımızda bakalım ....darısı sizlerin başına.,belmaakca canım iyigeceler forumdan baya uzak kaldım sizi merak ettim prensesimiz nasıl Son durum nedir
Allah analı babalı büyütsün canımSpinal oldum şükür kızım kucağımda dün hastaneden çıktık ağrılarım var ama onlarda geçecek inşallah Rabbim bu güzelliği herkese yasatsın inşallah doğum yapacaklar Allah yardımcınız olsn rahat dogumlarınız olsn.ben yine sizi takip etmeye devam kızımla beraber
Sagmaya çalıştım ama sanırım yeterince birikmedi yada süt azdı 1 saat once emzirmistim sonra Sağdim çok az süt çıktı tekrar denicem 3 saat emmedigi zaman
Arkadaş ne kadar akıllılar bu bebişler :)demek meme olup olmadığını anlıyor he :)ya yerim ben onu ya ,minicik şey sinirleniyor demek annesi :)Canım benimki de küvezden çıktı biliyorsun 4 gün oldu. Maalesef orada biberona alışmış. Göğsümü aslında emiyor ama hiç uğraşmak istemiyor inat yapıyor ağlıyor . Dediğin gibi biberonla hiç sıkıntımız yok . Biberon bile alırken ilk önce meme mi diye kontrol ediyor o kadar yani, ben sağıp veriyorum biberonla başka şansım yok . Herkes emziren diyor tamam emzireyim deniyorum sinirden kıpkırmızı oluyor istemiyor. Sütüm muhtemelen bebek almadığı için erken kesilecek ama başka şansım yok, düzenli sağsan da ben 3 saatte bir sağıyorum muhtemelen 6 aydan sonra azalacak . Yani aslında bebek emdikçe süt kanalları açılır , ama başka şansım yok . Tek sıkıntı hastane vs gidince önceden dağılmış sütü poşetliyorum dolaba atıyorum , onu orada hemen sıcak suda bekleyip veriyorum . Meşakatli oluyor, emse hemen bebek odasına girer emziririm , bir de sıkıntı bazen erken uyanıyor sağırmış sütüm olmuyor ki sütüm bol gelmiyor benim ki 60 ml meiyor şuanda anlatıp bir taraftan süt sağıyorum zor oluyor ...
Sağol canım. epiduralden memnunum evet. çok şükür ne baş ağrım ne de bel ağrım oldu şimdilik tabi.. bebeği ilk ben gördüm odaya da benimle çıktı. güzel geçti sağsalim kurtulduk ikimiz de. bebekte dilbağı var. 6. aydan sonra alacaklar. kalbinde üfürüm var ama geçeceğini söylediler. bunlar dışında bi problemimiz yok.Canim hayirli olsun ilk denizimiz geldibenim doktorumda ayin 10u genel anesteziyle sezeryan tarihi verdi.epiduraldan memnunmusun belinde agri fln yaptimi ozgecim,genel anestezi beni korkutmuyo degil
Canım gözün aydın.darısı başımıza.uçurum benim ilk kızım da da var.dört yaşında şuan hala var ama 7 yaşına kadar kapanır diyor doktor.hayatini da hic etkilemiyo çok şükür.o konuda canını sıkma sakin.Sağol canım. epiduralden memnunum evet. çok şükür ne baş ağrım ne de bel ağrım oldu şimdilik tabi.. bebeği ilk ben gördüm odaya da benimle çıktı. güzel geçti sağsalim kurtulduk ikimiz de. bebekte dilbağı var. 6. aydan sonra alacaklar. kalbinde üfürüm var ama geçeceğini söylediler. bunlar dışında bi problemimiz yok.
oyyy kiyamam ona ben Insallah gecer iyilesir kuzucuk annesi opdum denizide senide bize dua et canimSağol canım. epiduralden memnunum evet. çok şükür ne baş ağrım ne de bel ağrım oldu şimdilik tabi.. bebeği ilk ben gördüm odaya da benimle çıktı. güzel geçti sağsalim kurtulduk ikimiz de. bebekte dilbağı var. 6. aydan sonra alacaklar. kalbinde üfürüm var ama geçeceğini söylediler. bunlar dışında bi problemimiz yok.
Hayırlı uğurlu olsun cnm! Allah analı babalı büyütsün.. Kaç kg doğdu? Bir de hatırlıyorsan son ultrasonda ne demişti kilosuna dr?selam kızlar. giremedim uzun zaman oldu. benim oğluşum geldi dünyamıza.. anlatabileceğim bi doğum hikayem yok. epidural sezeryan oldu. doğum sonrası 1 buçuk gün çok zordu. ama 2. gün öğleden sonra ağrılar azalmaya başladı ve hareket etmek artık daha kolaydı. tansiyon problemim oldu 1 kez klozette bayıldım. 1 kez de yine çok düştü ama bayılmadan atlattım.
sütüm hemen geldi ama bebek ve ben uyum sağlayamadığımız için emziremedim fazla. 2. gece mama verdik. arada da şekrrli su verdik çok şükür sarılık olmadan atlattık.
çok güzel bi duygu Allah isteyen herkese nasip etsin. bekleyenlere de sabır versin
Allah yardımcınız olsun. korkacak bi şey yok zaten hiç bi şey hissetmeyeceksin. sezeryanda tarih belli olduğu için beklemek zor. sonrasında da illa ki ağrın oluyor ama 3. gün hepsi geçiyor. ben 3. gün eve çıktım ve hiç yatmadım. yeter ki bebek sağlıklı olsun gerisi boşoyyy kiyamam ona ben Insallah gecer iyilesir kuzucuk annesi opdum denizide senide bize dua et canimsezeryan olcam ama korku var bide genel diyo doktorr
canım 3 buçuk civarı Doğdu ama enteresan bi şey oldu yanlış tartılmış 2915 olarak geçti kayıtlara. zaten bebek iri ve beni çok zorluyor diye erken alındı. biz de önce şaşırdık. sonra telaştan tekrar tarttırmayı unuttuk. 4 günlükken 3340dı. en son iki doktorum da 3500 civarı doğar Demişti.Hayırlı uğurlu olsun cnm! Allah analı babalı büyütsün.. Kaç kg doğdu? Bir de hatırlıyorsan son ultrasonda ne demişti kilosuna dr?
Maşallah bebişe.. Ben sdc merak ettim, çok fark olabiliyomuşya.. Tekrardan hayırlı olsun cnm..canım 3 buçuk civarı Doğdu ama enteresan bi şey oldu yanlış tartılmış 2915 olarak geçti kayıtlara. zaten bebek iri ve beni çok zorluyor diye erken alındı. biz de önce şaşırdık. sonra telaştan tekrar tarttırmayı unuttuk. 4 günlükken 3340dı. en son iki doktorum da 3500 civarı doğar Demişti.
Canim bizimkide sekiz günlük ben inat ettim vermedim biberonla ben kazandim şuan hala inaylasiyor ilk alırken ama sonunda emiyor uzun sure bazen kisa duruyor sarilik olmasn diye surekli emziriyorm emzikle alisti ilk emzihi verdm cikardim direk memeyi verdim aldi bizim hayta :)) simdide inatlastgnda öyle yapiyorm cok zormus annelik hele gazi hic bitmiyor sana tavsiyem biberonu hemen kes gogsndn bikac damla akit oyle ver agzina yada emzik deniyebilirsn bide ben tutana kadar poposuni pispisliyormKızlar slmlar.bicogumuz gibi bnde uzakkaldim topigimizden. Bebisim bugün 12 günü bitiyo.cokkk alistm onaaa.sarılık olmuştu 6 günlükken 2 gün kuvozde kaldı.çokaacı ve zordu.o an gercktn anne oldgmu hissettim.onun için herşeyi yapabileceğimi..şuan iyi artık sukur. Gün geçtikçe duzeliyo.bizim sorunumuz da emmemesi ..emmiyo neyapsamda.agliyo sinirleniyo.biberonla veryrm sagip.ama çok istyrm emmesini..bana bi akıl verin.boyle inatçı emmeyen bebek nasıl alıştırılır memeye
Canım benim bugün 1 aylık oldu kuzum. Emziriyorum ama günde 1 ya da en fazla 2 kere mama da veriyorum. Mamanın adı Smilac 1 numara. Bana doktorum verebilirsin demişti. Mesela biraz önce emdi emdi uykuya dalamadı bi türlü. Hala emmeye çalışıyordu ve süt de bitmişti ve ben de 30 cc kadar mama verdim ve uykuya daldı yavrum.Dogum yapmış olan anneler mama takviyesi yapiyomusunuz yapıyorsanız hangi mamayı kullanıyorsunuz sürüm yetmiyor 2 gündür günde 2 defa mama veriyorum Dr ısrarla verme anne sütü yeterli diyo ama doymadan uyumuyor ve 45 dk 1 saat emmesine rağmen hala meme ariyo meme ağzında olduğu halde ağlıyo 30 cc mama verince uykuya dalıyor yarın Dr sorucam ama sizlerdende bilgi almak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?