2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyürsün ..

Canım bizim de 9 Eylül de kırkımız çıkacak inş. Mevlütte neler yapıyorsunuz?
Cnm ben isyerinin yemek şirketiyle anlaştım tereyağlı tavuklu pilav tatli ayran su böreği ikram edecegim.. Lavanta keselerini mevlutte dağıtacağım bide 40 öncesi fırsat bulurda eminönüne gidebilirsem tesbih yada yasin-i şerif almayı planliyorum gelenlere vermek için.. Daha ne olsun yeter bu kadar hazırlık..

Canım biberonu verme derim hem kokunu alsın acikinca mecbur alacak ben lohusalikta rahatsızluk geçirdim sutu biberon ile verdik sonra beni almadı biberon temellik yapıyor

Eski kadro niye ugramiyo buralara arada belma kati misk giriyo bide catdog kizlar gelin daha biz dogurmadik morale ihtiyacimiz varr
Cok haklisin cnm ama inan vakit olmuyor önceden pc başında yada tablette bol bol giriyordum şimdi iki arada bi derede cepten ugruyorum.. Biraz toparlasa bebisler eski kadro toplaniriz inan bende özledim hepinizi..

Cnm tutmasını sağlamaya çalış bu arada biberonla besle anne göğüs ucuna en yakın biberon aventin yeni çıkardığı biberon onunla besle bebeği ki seni tutmasi zor olmasın.. Allah kolaylık versin sağlıkla büyüt insallah..

Allah yardımcın olsun kızını aldın mı merak ettim

Çok sevndim hem çıkmanıza, hem de kırık olmamasına! Yine de aklında olsun, çıkıkçı gibi biri varsa, duyarsan mutlaka git çünkü tıp doktorları bile onlara yönlendiriyor kuyruk sokumu için cnm..

Canım Dr boruna aldım ben premature için benim ki de biliyorsun 2140 doğdu ufak yani ondan

Cok haklisin cnm ama inan vakit olmuyor önceden pc başında yada tablette bol bol giriyordum şimdi iki arada bi derede cepten ugruyorum.. Biraz toparlasa bebisler eski kadro toplaniriz inan bende özledim hepinizi..
gelinnnn ozledimmmm hepiniziiiiiaaaaaaaaa kizlaaarrrrrrrr nerdesinizzzz alisdimmm hepinize gelinnnnnn

İyi akşamlarr kızlar, benim oğlum hala ters pazartesi kontrolüm var ama 2 eylül için sezeryan tarihi verdi doktor . Anestezi hakkında herkes farklı birşey söylüyor kafam karıştı

Allah analı babalı büyütsün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…