2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Şancı çıkmıyo cnm.açılma olmasada verecekmiş bebegin kilosu çok olmasın diye.perşembe günü 3800 du cunki

Oy masallah ona tombiss en az 3500 olsa ki onun ustune yine kilo aliyordur simdi masallah bebegine ins benimkide kilolu olur.. Bende acilma yok sanci az bana sezeryana gir dedi doktor neden suni sanci vereyim demiyor onu merak ettim o yuzden sordum sende de acilma yokmus..

37 de sezeryan olur mu ya hem de bu sebeple... 39. Haftada bile dönen biliyorum, bebeğin dönmese bile bekleyebildiğin kadar bekle, 37 de hazır olmuyor bebekler, ememiyor sıkıntı yaşıyorlar
szeryan kararı çıkarsa 39. Haftada yapılacak zaten. Doktor daha dönecek ve kanala yerleşecek. Bu kg ve haftada biraz zor görünüyor dedi. Beklemediğim bi durum olunca canım sıkıldı. .

Tabi cnm sebçn bilirsin benim sezeyan olucak normal doğum olmasın diye dr um endişeli o yüzden çok hassas bazen nişan ve su gelmez normal doğumda kese patlarmış, o yüzden bana düzenli ve dinlenmekle geçmeyen sancı da gel dedi

tesekkur ederim ..

amin canim bizim de oyle olacak hatta dogumdan sonra dogsun bebisler de cifte mutluluk yasayalimm

anladım. Canm hayırlısı olsun hakkımız da

Gece uykusu yok canım agliyo emzir gazini çıkar altını değiştir sonra yat bir saat sonra falan tekrar kalk aynı işlemi tekrarla sonra oyna oglusla yoruluyoruz fakat o emince mutlu oluyorum gündüz biraz yatim dedim ogluşuma teyzesi baktı ben diğer odada uyudum bir saat kadar bir yanım boşlukta sanki hemen kalktım yanına geldim onsuz bir hayat bir nefes düşünemiyorum allahım bizlere bagislasin yavrularimizi

Aa inşallah canım ya benimde öyle hatta gelme ihtimali çok düşük benim eşimin ama dua ediyorum inş gelicek ben 3 aydır görmüyorum

Daha Eylül olmadı ki:) gelmemeleri normal bence:) gece gevşediğimiz ve rahat olduğumuz için kasılmalar daha kolay başlıyormuş okuduğum kitapta öyle diyordu, doğum sakinliği severmiş stresi sevmezmiş

Bende gündüz yoğunluktan anlamıyorum heralde diyordum çünkü hiç kafama takmıyorum rüyamda bile görmüyorum o kadar rahatım yani geceleri hafif adet sancısı çekiyorum belimde ve kasıklarımda uyanıyorum ama sonra tekrar devam uykuya

Ay aynen canım, uyku düzenimiz bozuldu , evet ama acayip bi mutluluk var ben de:) Gündüz henüz uyuyamadım, evde hep birileri vardı, bugün gittiler şükür.

Temmuz sonundan beri doğum hikayeleri okuyunca sanki geç kalmışım bi şeyleri yanlış yaptığım/yapmadığım için doğum olmuyormuş gb hissediyorum Halbuki doğru
Diyosun daha eylül olmadı
Hakkaten çok hızlı çıktı bebeler:)) yarısından fazlası eylülü görmeden doğdu:) oğluma hamileyken Haziran sonu bekliyordum ama Temmuz bebesi oldu :)) orada böyle erken doğan olmamıştı

Allah analı babalı büyürsün canım

Korkacak endişe edecek bişey yok canım stres daha da zorlaştırır. Doktor kontrolünde 2 haftaya kadar bile gecikme normal. Son günlerinin keyfini çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…