Şancı çıkmıyo cnm.açılma olmasada verecekmiş bebegin kilosu çok olmasın diye.perşembe günü 3800 du cunki
Çok teşekkür ederim arkadaşlar Rabbim hepinize bu güzel duyguyu tattirsin
szeryan kararı çıkarsa 39. Haftada yapılacak zaten. Doktor daha dönecek ve kanala yerleşecek. Bu kg ve haftada biraz zor görünüyor dedi. Beklemediğim bi durum olunca canım sıkıldı. .37 de sezeryan olur mu ya hem de bu sebeple... 39. Haftada bile dönen biliyorum, bebeğin dönmese bile bekleyebildiğin kadar bekle, 37 de hazır olmuyor bebekler, ememiyor sıkıntı yaşıyorlar
Senin bebis de hep ters miydi yoksa sonradan pozisyon mu değiştirdi. Biz hep dönsün diye bekledik ama hic kipirdamadi.Benim oğluşum da ters,haftaya persembe sezeryan ile alacak dr malesef
Tabi cnm sebçn bilirsin benim sezeyan olucak normal doğum olmasın diye dr um endişeli o yüzden çok hassas bazen nişan ve su gelmez normal doğumda kese patlarmış, o yüzden bana düzenli ve dinlenmekle geçmeyen sancı da gel dediNişan herkezde gelmiş ama hemen hemn ben insa güvendim açıkcası. Su an sancımı hafif dındı ama yınede hıssedıyorum Şiddetli azaldı sadece arada yine geliyor dkka tutacağım bakalım ne olacak. Belkı gıderm bende olmazsa
tesekkur ederim ..Niye sacma olsun ki kitaplara basvurmak gibisi var mi. "Bebeginizin ilk yilinda sizi neler bekler" ve "bebek bakim sorunlarina mucize cozumler" bu iki kitabi cok begendim ben. Bence isime cok yarayacak. Ikinci kitabin yazarinin baska kitaplari da varmis onlari okumadim ama iyi bir yazar bence cok tavsiye ediliyor bloglarda falan.
amin canim bizim de oyle olacak hatta dogumdan sonra dogsun bebisler de cifte mutluluk yasayalimmEvet canm hayırlısı olsun birde bizim babamız dogun ca gelcek yanı o dogunda bır aydır görmediğim eşimi de gormuş olacağım dua edın. Hayırlısıylla gelsın ınsallah eşimde oğlumda yanımda olsun ınsallah
anladım. Canm hayırlısı olsun hakkımız daTabi cnm sebçn bilirsin benim sezeyan olucak normal doğum olmasın diye dr um endişeli o yüzden çok hassas bazen nişan ve su gelmez normal doğumda kese patlarmış, o yüzden bana düzenli ve dinlenmekle geçmeyen sancı da gel dedi
Senn Esin de mi uzaktaamin canim bizim de oyle olacak hatta dogumdan sonra dogsun bebisler de cifte mutluluk yasayalimm
Gece uykusu yok canım agliyo emzir gazini çıkar altını değiştir sonra yat bir saat sonra falan tekrar kalk aynı işlemi tekrarla sonra oyna oglusla yoruluyoruz fakat o emince mutlu oluyorum gündüz biraz yatim dedim ogluşuma teyzesi baktı ben diğer odada uyudum bir saat kadar bir yanım boşlukta sanki hemen kalktım yanına geldim onsuz bir hayat bir nefes düşünemiyorum allahım bizlere bagislasin yavrularimiziGünaydın hanımlarrrrrr, anne olmak bu olsa gerek, uyanmanın uyumanın saati yokbizim ufaklık uyandı , altını temizledim, karnını doyurdum şimdi kendi kendine elini kolunu oynatıyor, uykusu yok hanımefendinin :) biz de öyle başını bekliyoruz
Aa inşallah canım ya benimde öyle hatta gelme ihtimali çok düşük benim eşimin ama dua ediyorum inş gelicek ben 3 aydır görmüyorumEvet canm hayırlısı olsun birde bizim babamız dogun ca gelcek yanı o dogunda bır aydır görmediğim eşimi de gormuş olacağım dua edın. Hayırlısıylla gelsın ınsallah eşimde oğlumda yanımda olsun ınsallah
Daha Eylül olmadı ki:) gelmemeleri normal bence:) gece gevşediğimiz ve rahat olduğumuz için kasılmalar daha kolay başlıyormuş okuduğum kitapta öyle diyordu, doğum sakinliği severmiş stresi sevmezmiş
Ay aynen canım, uyku düzenimiz bozuldu , evet ama acayip bi mutluluk var ben de:) Gündüz henüz uyuyamadım, evde hep birileri vardı, bugün gittiler şükür.Gece uykusu yok canım agliyo emzir gazini çıkar altını değiştir sonra yat bir saat sonra falan tekrar kalk aynı işlemi tekrarla sonra oyna oglusla yoruluyoruz fakat o emince mutlu oluyorum gündüz biraz yatim dedim ogluşuma teyzesi baktı ben diğer odada uyudum bir saat kadar bir yanım boşlukta sanki hemen kalktım yanına geldim onsuz bir hayat bir nefes düşünemiyorum allahım bizlere bagislasin yavrularimizi
Hayırlı olsun canım benim...Acil sezeryanla doğum yaptım arkadaşlar sabah kontrolum vardı kalp atışı yavaşmis çok şükür bebeğim yanımda 2.900gr doğdu küveze gerek kalmadı binlerce şükür
Eskisine göre evet ama her saat hareket oluyor daha çok itme germe şeklinde:) bi de hıçkırık :)Slm canim seninle ayni gun dogumlarimiz Rabbim tez ve saglicakla yavrularimiza kavusmamizi nasip eylesin insallah aenin de bebegin hareketlerinde azalma var mi?
Hakkaten çok hızlı çıktı bebeler:)) yarısından fazlası eylülü görmeden doğdu:) oğluma hamileyken Haziran sonu bekliyordum ama Temmuz bebesi oldu :)) orada böyle erken doğan olmamıştıTemmuz sonundan beri doğum hikayeleri okuyunca sanki geç kalmışım bi şeyleri yanlış yaptığım/yapmadığım için doğum olmuyormuş gb hissediyorumHalbuki doğru
Diyosun daha eylül olmadı
Allah analı babalı büyürsün canımKızlar benim 2 gündür çektiğim meğer doğum sancisiymis.Çok şükür bugün 13:55 te normal doğumla oglumuzu kucagimiza aldık. İkimiz de saglikliyiz şükür darısı zamanı bekleyenlere hayırlısıyla. Hala rüyada gibiyim
Korkacak endişe edecek bişey yok canım stres daha da zorlaştırır. Doktor kontrolünde 2 haftaya kadar bile gecikme normal. Son günlerinin keyfini çıkarMerhaba arkadaşlar ilk mesajımi atıyorum ben.doğum tarihim 1 eylül hala sancı yok adet sancısı gbi hafif oluyor ama tarif ettikleri gibi doğum sancısı değil ilk gebeliğim korkmaya başladım biraz her gün burayı okuyorum normal doğum istiyorum ben de insallah gelir sancılar .Allah herkesin yardımcısı olsun bebiş lerine kavuşanlara da Allah sağlıklı bi ömür nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?