Bende de iki gündür sürekli bir bel ağrısı var.regl ağrısı gibi.salı günü suni sancidan önce keske normal sancim gelse.çok istiyorum artik doğurmayı.
Kızlar dün kontrol de 1 cm açıklık nst de sancı çıkmıştı akşam üzeri pembe leke geldi vajinal muayenedendir herhalde kendimi çok halsiz hissediyorum ve başım çok fazla ağrıyor dünden bu yana adet olur gibi agrım da var nefesim yetmiyor sanki ne yapsam bilemedim
Doğum sancısı değildir canim şiddetli değil çok fazla baş agrım tansiyondan mıdır acabaAgrilar sanci gibi mi artik hepimiz biliyoruz dogum sancisi nasildir..
Telefon acip dr unada bildir istersen
Doğum sancısı değildir canim şiddetli değil çok fazla baş agrım tansiyondan mıdır acaba
Gerı donmekten korkuyorum canm. Ya sımdı bı telaşla gidip gerı dönmek istemmiyorum nişan gelene kadar evde duracağım. Belkı sadece açılma oluyordur hastanede sancı cok zormus öyle diyorlar olsa bile biraz evde dayanacağımDoğum sancısı olabilir ozaman hemen bir doktoramı gitsen acaba belki doğum başladı
Benim oğluşum da ters,haftaya persembe sezeryan ile alacak dr malesefArkadaşlar ben de dün doktora kontrole gittim. 36+1de. Hersey yolunda ancak benim oğlum hala ters duruyo. Donmemis. Doktor bi hafta daha dönmesini bekleyelim yoksa sezeryana gidiyor bu durum dedi. Cok canım sıkkın. Başını hala göğüs altında hiasesebiliyorum.ilk doğumum normal olsun istiyordum; ((
Doğru söylüyorsun canm :) kucağımıza alınca geçecek inş hersey Allah sag salım. Kucağımıza almayı nasıp etsin topiktekı tum annelere :)Ayni o sekildeyim her wc ye gittigimde icten ice bi nisan arama durumum var neyse bebisler gelince cok daha da guzel heycanlarimiz olacak bunlari hatirlamayacagiz bileee
Benım de cok fazla. Canım hatta bazen. Rengı o kadar koyulasıyor. Kı korkuyorum doktor normal degıl dedı fitil yazdı sende bir görün derim aksatma enfeksıyon bu donemde zararlıKızlar selam ne güzel az kalmış sizlerin sağ salim hepimiz bebisleeimize kavusuruz inş benim haftalardayken sarı akıntısı olan varmiydi öyle aman aman gelmiyor ama sonuç olarak camasirda görüyorum çarşamba kontrolüm var enfeksiyon yüzünden erken doğum olur diye Allah korusun çok tedirginim
Gerı donmekten korkuyorum canm. Ya sımdı bı telaşla gidip gerı dönmek istemmiyorum nişan gelene kadar evde duracağım. Belkı sadece açılma oluyordur hastanede sancı cok zormus öyle diyorlar olsa bile biraz evde dayanacağım
Daha Eylül olmadı ki:) gelmemeleri normal bence:) gece gevşediğimiz ve rahat olduğumuz için kasılmalar daha kolay başlıyormuş okuduğum kitapta öyle diyordu, doğum sakinliği severmiş stresi sevmezmişHenüz doğurmamış anne adayları olarak bir elin parmağı kadar kaldık resmen.niye gelmiyo bu sıpalar, bütün akranları doğdu ayol
Bu arada bişey farkettim, burdaki doğumların etkisi mi bilmem ama nedense hep geceye şartlamışım kendimi farkında olmadan. Her gece yatarken bu gece gelebilir belki diye tedirgin yatıyorum ve sürekli kendimi yokluyorum ama sabah oluyor ve o his puffff uçup gidiyor. Gün ışıyınca doğurma ihtimalim yokmuş gb
Ne zaman 'bugün gelmez herhalde' dersem o gün doğacak kesin
Benım de cok fazla. Canım hatta bazen. Rengı o kadar koyulasıyor. Kı korkuyorum doktor normal degıl dedı fitil yazdı sende bir görün derim aksatma enfeksıyon bu donemde zararlı
Kızlar selam ne güzel az kalmış sizlerin sağ salim hepimiz bebisleeimize kavusuruz inş benim haftalardayken sarı akıntısı olan varmiydi öyle aman aman gelmiyor ama sonuç olarak camasirda görüyorum çarşamba kontrolüm var enfeksiyon yüzünden erken doğum olur diye Allah korusun çok tedirginim
Evet canm hurma ıyı oluyormuş cok teşekkür ederım Allah sanada kolay dogum nasıl etsın tum annelereSicak dusa gir hurma ye ve bol bol dua et canim
37 de sezeryan olur mu ya hem de bu sebeple... 39. Haftada bile dönen biliyorum, bebeğin dönmese bile bekleyebildiğin kadar bekle, 37 de hazır olmuyor bebekler, ememiyor sıkıntı yaşıyorlarArkadaşlar ben de dün doktora kontrole gittim. 36+1de. Hersey yolunda ancak benim oğlum hala ters duruyo. Donmemis. Doktor bi hafta daha dönmesini bekleyelim yoksa sezeryana gidiyor bu durum dedi. Cok canım sıkkın. Başını hala göğüs altında hiasesebiliyorum.ilk doğumum normal olsun istiyordum; ((
Önemlı degıl canm yardım ıcın buradayız bırbırımızle bıldıklerımızı tabıkı paylaşmalıyız. Muhtemelen sanada vayı hex dıye bır fıtıl verecek umarım geçer keske havuza gıırmeseydın ama ınsan zor dayanıyor bu sıcaklara korkulacak bır durum degıl tabıkı ama. Tedavı edılmesı şart olan bır. Durum allah şifamızı versın ınsallahHaklısın canım kontrolumu bekliyim diyorum çarşamba gidicem Dr a geçen hafta bir kaç kere havuza girdim o yüzden tirstim da biraz Allaha emanet olsun bebeklerimiz bende sizin haftalarinizi görürüm inşallah Sağol canım cevapladigin için
Amin canim Allah hepimize kolaylik versinnEvet canm hurma ıyı oluyormuş cok teşekkür ederım Allah sanada kolay dogum nasıl etsın tum annelere
Sağlıklara doğuralım inşallah :) dualarım sızın le ve tum. Annelere birbiri mizr dua edelım ınsllah rabbin kabul eder
Benim akintim coktu hala cok zaman zaman sari bazen beyaz kesik kesik dr dan ilac istedim vermedi o keskin koku ve kasinti olmadan ilac vermiyormus
Benim de çoğaldı canım ilk gebelikte de olmuştu, koku kaşıntı yok ben önemsemedim bile ama doktora soracağım salı günü gidinceKızlar selam ne güzel az kalmış sizlerin sağ salim hepimiz bebisleeimize kavusuruz inş benim haftalardayken sarı akıntısı olan varmiydi öyle aman aman gelmiyor ama sonuç olarak camasirda görüyorum çarşamba kontrolüm var enfeksiyon yüzünden erken doğum olur diye Allah korusun çok tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?