2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
bu doktorlar bazen manyaklasıyolar.ne demek eşiniz gergin.bide eşine niye diyoki.benim eşime dese eşim derki bak doktor bile farketmiş gergin olduğunu zeytin yağı gbi üste çıkar herkonuda
Walla saklayamıyorum ki gergin olduğumu gün gibi ortada barut gibiydim dün eşim de bişey dese çok pis patlardım ona da doktorum çok rahattır bunca zaman çok işime geldi rahat oluşu ama şimdi katlanamıyorum olur normal bekliycez vs demesine. Ahh şu hormonlar doğumdan ne kadar sonra geçer acaba??

Masallah cnm darisi bizlere...cok dikis attilar mi peki

Kizlar spinal anestezi ile 25 dk suren bi operasyonla sag salim dogumum gerceklesti,bebegim 2600 kg 37 haftalik dunyaya geldi, bebegim yanimda ve emisiyoruz cok sukur cokk mutluyumm allah herkese nasip etsin
Hayırlı olsun güle güle büyütün bebeğinizi sizde antalyadaydınız değilmi hangi hastanedw oldu doğum

hayırlı olsun canım ne güzel kolay bir doğum olmuş darısı başımıza

Masallaaaahhhbizim bebiş de 37 de ve 3400 kg 3800 den asagı olmaz diyo ama 4 olursa da sezeryan diyo dr. Çok korkuyorm sezeryan olcak diyeee. Çok gecmiş olsun Allah ım sağlık versin ikinizede

Hayırlı olsun sağlıkla an ali babalı buyurun inşallah maşallah kilisyda çok iyi

tebrikler canım ne mutlu sana, darısı başımıza

Kizlar spinal anestezi ile 25 dk suren bi operasyonla sag salim dogumum gerceklesti,bebegim 2600 kg 37 haftalik dunyaya geldi, bebegim yanimda ve emisiyoruz cok sukur cokk mutluyumm allah herkese nasip etsin
An ali babalı buyutun Allah mutlulugunuzu daim etsin darısı bana ve bekleyen tüm arkadaşlara insallah

Sagol canim haklisin. Bir de dogum tarihi belli olmadigindan tarih yaptiramiyorum, sen isim tarih vs yapistirdin mi hediyelerine?
cnm bn de hazırlık yaptım hastane için.. hediyelik 2 çeşit kokulu taş magnet, bebek şekeri ve çikolatası gibi bnm hastaneye de baya gelen olur diye hem de fotolarda güzel görünür diye yaptım :) etikete sadece hoşgeldin efe yazdırdım tarih riskli malum :) buarada bn hastane odamı süsleticem de, allah o günleri göstersin inş foto paylaşırım

İnş bende benzemem anneme annem çok sıkıntılı dogumlar gecirmiş bu yuzden benımde vajınal dogum yapmamı istemıyor

Merhaba kızlar; bugün 35+2 deyım.sabah dr kontroolum vardı bebegımın kılosu 2307 gr cıktı nst ye bagladı sancım görüldü ordada.Daha öncede yazmıstım clexan iğne kullanıyorum.Bugun dr normal olur doğumun dedi fakat henuz catı muayenesı yapmadı.bırde magnezyum verdı günde 1 tane.Bebegım kılo alması ıcın dedı magnezyumu..Benımle aynı durumu yasamıs olan ya da yasayan var mı ..

Son ayda doktora gıcık olmak ne demek iyi bilirim bende cok sınır oldum dr uma ama idare edecegız artık :/

Karnım bugun çok sertleşti kasıklarımda belımden gelmesede hafıf bır agrı var inş dogum sancılarım baslıyordur da dogururum aminnn diyiiiiiinnnnmm

Cnm Ben de bugun gittim. Clexan ve aspirin kullanıyorum . 36+3 sezeryan 8 eylül. Bebek bugün 2740gr. Magnezyum içiyorum bende. NSt de sancı yok. Biraz benziyor uz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…