2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhabalar, ben de eylül 2011 annesym, kızım var. Şimdide nasipse eylül 2015 annesiyim, oğlum olacak inş :) memnun oldum, sana da hayırlı doğumlar!

bel ağrısı eklenince doğm başlıyor demek bende öyleydi çünkü.... zamanında gelir İNŞALLAH açılma yoksa daha var cnm ama benim ağrılarım belli aralıklarla başlıyo ve bitiyordu buna dikkat et sağlıkla gelsin meleğin.....

Kızlar benden silince pembe yapışkan gibi akinti geldi bu nisan midir? Bugün vajinal muayene oldum ya ondan mıdır yoksa?

Cnm ben hem çikolata hem de sepette bebek şekerlerimi ( kokulu taş yaptım ben ) götürceğim. Fazla olmaz bence, hem çok kişi gelmez zannımca da gelen olursa da ilk onlar alsın isterim ikisini de :)

Sagol canim cvbin in ben de ole dusundum, birisi cok gorgusuzce demisti de bir fikir alayim dedim

kizlar umarim sacma bi soru sormuyorumdur ,acaba bildiginiz cocuk bakimiyla ilgili gelisimiyle ilgili kitap onerileriniz var mi malum.bebegime 20 gunlukten itibaren yalniz bakacagim..
Niye sacma olsun ki kitaplara basvurmak gibisi var mi. "Bebeginizin ilk yilinda sizi neler bekler" ve "bebek bakim sorunlarina mucize cozumler" bu iki kitabi cok begendim ben. Bence isime cok yarayacak. Ikinci kitabin yazarinin baska kitaplari da varmis onlari okumadim ama iyi bir yazar bence cok tavsiye ediliyor bloglarda falan.

Benim annemde zor dogum yapmis. Doktoruma sordum annenin gecmisi onemli ipuclari verir ama senin fiziksel ozelliklerin daha onemli dedi. Boyum daha uzun ve daha iriyim annemden. Cati muayenesi de yapmisti annene gore kolay bir dogum bekliyorum demisti. Annemde gebelik sekeri cikmis mesela bende olmadi cok sukur sekerim sinirin altinda cikti hep.

Çatım normal doğuma uygunmuş doktorum da beklemekten yana ama 4 üstü için çok yorum yapmadı bende beklemeye karar verdim canım inşallah doğru bir karar vermişimdir sen nasılsın
inş cnm.. bn de iim, sancılarım oluyor arada, oğluşum kanala iyice yerleşmiş, dr um doğum yakın diyor heyecanla bekliyoruz

aynen tatlım bahsettiğin 2 kitabı tek geçerim, bn de okuyorum çok güzel bilgiler var

Kontrolden geldim simdi ve doktoruma cok kizginim. Ultrasonla bakmadi csti muayeneside yapmadi sadece nstye gonderdi sonucada bakip sadece iyi havtaya gel nst cektir ben izinde olcam 7 eyluldede direk bana gelirsin dedi usg neden baakmiyorsunuz dedim daha gecen hafta bakmisiz her hafta olmaz dedi. E kilo aldimi almadimi bilmiyoruz dedim magnezyuma devam edicemmi dedim evet dedi ama cogu arkadasima doktorlari biraktirmis kasilmalari engelliyormus dedim sen devam et dedi bide izne cikacak diye sanirim cok yogundu hep kisa kisa cvplar verdi bana ama cok sinirliyim hala

Sinirlenmekte çok haklısın biz her defasında bir heyecanla gidiyoruz ama onlar ın umrunda değil keşke zorla baktırtsaydın usgye neyse bari sıkma canını sakin olmaya çalış benim doktorda bi tuhaflaştı eşime eşiniz iyi değil çok gergin falan demiş ne bekliyolar acaba karnımız burnumuzda her dakika doğum bekliyoruz kafamızda bi sürü soruyla

selam miskcim ii hbrler almana sevindim.. hsyırlısı ile yavrularımıza da kavuşuruz inş

Canım 1 haftada zaten cok belli olmuyor usg de kilo artisi benimki bakiyor ama hemen hemen ayni cikiyor 3 5 gr fark oluyor. Uzulme. Ama yinede baksa iyi olurmus çünkü benimki 37+5te makat gelise döndü. Simdi normal dogumdan sezeryana donduk pzt hala donmezse alacaklar mesela.

Kizlar sabah suyum geldi, hastaneye geldigimde 4 cm yakin acikligim vardi. Simdi yatis yaptik epidural taktirdim, bebisi bekliyoruz. Yaramaz cikti bizim sipa

patatescim bu saate kdr doğurmuşundur heralde, ii hbrlerini bekliyoruz heyecanla, allah yardımcın olsun

Sagol canim cvbin in ben de ole dusundum, birisi cok gorgusuzce demisti de bir fikir alayim dedim
Oo herkes neler yapıyor benimde hastaneye götüreceklerim arasında magnet olacak keçeden minik kolonyalar olacak iki çeşit çikolata olacak hem gelenlere güEl bir ikram olur hemde resimlerde şık durur diye düşündüm bence sen de ne yapmak istiyorsan yap içinde kalmasın

Kendini benim gibi halsiz yorgun mutsuz hisseden var mı ;( gün boyu yatasım var,ama ilgilenmem gereken bir de küçük kızım,ona baktıkça çok üzülüyorum ;( doğum olsa da vücudum eski enerjisine kavuşsun diye bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…