Merhabalar, ben de eylül 2011 annesym, kızım var. Şimdide nasipse eylül 2015 annesiyim, oğlum olacak inş :) memnun oldum, sana da hayırlı doğumlar!merhaba hanımlar bende 2011 eylül annesiyim 4 yaşında dünyalar güzeli bi kızım var şuan yine hamileyim kısmetse kasımda bide oğlum olacak. doğum yapanlara geçmiş olsun allah sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar versin inş. doğum yapacaklarada allah yardım etsin hayırlı doğumlar..
Cnm ben hem çikolata hem de sepette bebek şekerlerimi ( kokulu taş yaptım ben ) götürceğim. Fazla olmaz bence, hem çok kişi gelmez zannımca da gelen olursa da ilk onlar alsın isterim ikisini de :)Kimse bunlarla ilgilenmiyor mu
Ben hep buralardayım canımmmmArtık herkes dogum derdinde :)))) hem topikte durgun çok sıkıcı doğuran kaçtı valla daha Eylül'e gelmeden
bel ağrısı eklenince doğm başlıyor demek bende öyleydi çünkü.... zamanında gelir İNŞALLAH açılma yoksa daha var cnm ama benim ağrılarım belli aralıklarla başlıyo ve bitiyordu buna dikkat et sağlıkla gelsin meleğin.....Doktora gittim ilk önce ebe alttan muayne etti açılma yok dedi sonra nst cihazına bağladı hafiften doğum sancının başladığını söyledi daha sonra Dr muayne etti rahim ağzı kapalıymıs herşey normal son hafta böyle Şeyler olabilir dedi bel ağrım yok ama kasıklarımdaki ağrı hala devam ediyor arada bıçak saplanır gibi oluyor ilk defa böyle hissediyorum hayırlısı inşallah..
Ben hep buralardayım canımmmm
Artık herkes dogum derdinde :)))) hem topikte durgun çok sıkıcı doğuran kaçtı valla daha Eylül'e gelmeden
Cnm ben hem çikolata hem de sepette bebek şekerlerimi ( kokulu taş yaptım ben ) götürceğim. Fazla olmaz bence, hem çok kişi gelmez zannımca da gelen olursa da ilk onlar alsın isterim ikisini de :)
Niye sacma olsun ki kitaplara basvurmak gibisi var mi. "Bebeginizin ilk yilinda sizi neler bekler" ve "bebek bakim sorunlarina mucize cozumler" bu iki kitabi cok begendim ben. Bence isime cok yarayacak. Ikinci kitabin yazarinin baska kitaplari da varmis onlari okumadim ama iyi bir yazar bence cok tavsiye ediliyor bloglarda falan.kizlar umarim sacma bi soru sormuyorumdur ,acaba bildiginiz cocuk bakimiyla ilgili gelisimiyle ilgili kitap onerileriniz var mi malum.bebegime 20 gunlukten itibaren yalniz bakacagim..
Benim annemde zor dogum yapmis. Doktoruma sordum annenin gecmisi onemli ipuclari verir ama senin fiziksel ozelliklerin daha onemli dedi. Boyum daha uzun ve daha iriyim annemden. Cati muayenesi de yapmisti annene gore kolay bir dogum bekliyorum demisti. Annemde gebelik sekeri cikmis mesela bende olmadi cok sukur sekerim sinirin altinda cikti hep.Ya kizlar annelerimizin dogum gecmisi de onemliis oyle mi? Yani genel de ona benzermis dogumumuz. Benim annem 4 cocuk dogurmus 4 unde de sanci gelmemis gunu gecince suni sanci vermisler acaba benim yapimda onun gibi mi belki benimde sancim gelmez diyorum :/
inş cnm.. bn de iim, sancılarım oluyor arada, oğluşum kanala iyice yerleşmiş, dr um doğum yakın diyor heyecanla bekliyoruzÇatım normal doğuma uygunmuş doktorum da beklemekten yana ama 4 üstü için çok yorum yapmadı bende beklemeye karar verdim canım inşallah doğru bir karar vermişimdir sen nasılsın
Niye sacma olsun ki kitaplara basvurmak gibisi var mi. "Bebeginizin ilk yilinda sizi neler bekler" ve "bebek bakim sorunlarina mucize cozumler" bu iki kitabi cok begendim ben. Bence isime cok yarayacak. Ikinci kitabin yazarinin baska kitaplari da varmis onlari okumadim ama iyi bir yazar bence cok tavsiye ediliyor bloglarda falan.
Sinirlenmekte çok haklısın biz her defasında bir heyecanla gidiyoruz ama onlar ın umrunda değil keşke zorla baktırtsaydın usgye neyse bari sıkma canını sakin olmaya çalış benim doktorda bi tuhaflaştı eşime eşiniz iyi değil çok gergin falan demiş ne bekliyolar acaba karnımız burnumuzda her dakika doğum bekliyoruz kafamızda bi sürü soruylaKontrolden geldim simdi ve doktoruma cok kizginim. Ultrasonla bakmadi csti muayeneside yapmadi sadece nstye gonderdi sonucada bakip sadece iyi havtaya gel nst cektir ben izinde olcam 7 eyluldede direk bana gelirsin dediusg neden baakmiyorsunuz dedim daha gecen hafta bakmisiz her hafta olmaz dedi. E kilo aldimi almadimi bilmiyoruz dedim magnezyuma devam edicemmi dedim evet dedi ama cogu arkadasima doktorlari biraktirmis kasilmalari engelliyormus dedim sen devam et dedi bide izne cikacak diye sanirim cok yogundu hep kisa kisa cvplar verdi bana ama cok sinirliyim hala
slm herkese...dün kontrol vadı.doktor bi türlü gün veremedi.haftaya tekrar gel dedi.şuan için bi sıkıntı yok dedi..hayırlısıyla bir haftayıda atlatırsam ondan sonraki haftaya muhtmelen olucak gibi...doğuma giden başka varmı..topiğin yarısı neredeyse doğurdu ağustos bitmeden..
Canım 1 haftada zaten cok belli olmuyor usg de kilo artisi benimki bakiyor ama hemen hemen ayni cikiyor 3 5 gr fark oluyor. Uzulme. Ama yinede baksa iyi olurmus çünkü benimki 37+5te makat gelise döndü. Simdi normal dogumdan sezeryana donduk pzt hala donmezse alacaklar mesela.Kontrolden geldim simdi ve doktoruma cok kizginim. Ultrasonla bakmadi csti muayeneside yapmadi sadece nstye gonderdi sonucada bakip sadece iyi havtaya gel nst cektir ben izinde olcam 7 eyluldede direk bana gelirsin dediusg neden baakmiyorsunuz dedim daha gecen hafta bakmisiz her hafta olmaz dedi. E kilo aldimi almadimi bilmiyoruz dedim magnezyuma devam edicemmi dedim evet dedi ama cogu arkadasima doktorlari biraktirmis kasilmalari engelliyormus dedim sen devam et dedi bide izne cikacak diye sanirim cok yogundu hep kisa kisa cvplar verdi bana ama cok sinirliyim hala
Kizlar sabah suyum geldi, hastaneye geldigimde 4 cm yakin acikligim vardi. Simdi yatis yaptik epidural taktirdim, bebisi bekliyoruz. Yaramaz cikti bizim sipa
Oo herkes neler yapıyor benimde hastaneye götüreceklerim arasında magnet olacak keçeden minik kolonyalar olacak iki çeşit çikolata olacak hem gelenlere güEl bir ikram olur hemde resimlerde şık durur diye düşündüm bence sen de ne yapmak istiyorsan yap içinde kalmasınSagol canim cvbin in ben de ole dusundum, birisi cok gorgusuzce demisti de bir fikir alayim dedim
Muayene olunca o kanama oluyor cnm geciyor sonraKızlar benden silince pembe yapışkan gibi akinti geldi bu nisan midir? Bugün vajinal muayene oldum ya ondan mıdır yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?