- 28 Ekim 2011
- 235
- 104
- 323
Jilet beni alerji yapıyo .bide en son kesmiştim acısı hala içimde asla elime alamambende normalde ağda yaptırıyodum ama şimdi yaptırmıyorum korkuyorum birşey olur diye şimdilik mecbur jiletle idare ediyorum.
Arkadaşlar gerçekten insan korkuyo böyle şeyler okuyunca aklına takılıyor.ama kimsryede derdini paylaşma denmez ki.ben etkilendiğim için çok okumuyorum .benimde bi kaybım oldu.olumsuz şeyleri okuduğumda kimsryede faydam olmuyo kendi korkumdan . O yüzden okumuyorum başka formlarda geziniyorum.sizede tavsiyem budurarkadaşımız yazmış ya kalbi durdu diye.. okuduğumdan beri korku girdi içime benim bebeğim de aynı olursa diyegerçekten etkileniyoruz dediğin gibi.. zaten herşeyden korkuyoruz bende ilk bebeğimi kaybetmiştim... Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlarımıza da sabır versin bu süreç gerçekten bizi zorlayacak gibi..
anladım.makinayla da bikini bölgesini almak çok zor olur.bacaklarda yine bir nebzede.jilette alerji yapıosa senin dediğin gibi ağdadan başka seçeneğin yok.Jilet beni alerji yapıyo .bide en son kesmiştim acısı hala içimde asla elime alamam
gaz yapan bişiler yiyip içiyosndur, süt mesela :S canıma okudu beni de aynı senin gibi kocamanda, bıraktım sütü indi :)Benim var canm baya şişlik sanki karnım 3-4 aylık gibi
merhaba kızlar :) bende 2015 eylül annesiyim bebeğim 7 + 4 te daha çok küçüğüz. uzun zamandır sizi takip ediyordum bugün üye olmaya karar verdim hamilelik dönemimde sizinle paylaşıcağım bilgiler sizin bana önerileriniz benim için çok değerli.
Arkadaşlar gerçekten insan korkuyo böyle şeyler okuyunca aklına takılıyor.ama kimsryede derdini paylaşma denmez ki.ben etkilendiğim için çok okumuyorum .benimde bi kaybım oldu.olumsuz şeyleri okuduğumda kimsryede faydam olmuyo kendi korkumdan . O yüzden okumuyorum başka formlarda geziniyorum.sizede tavsiyem budur
gaz yapan bişiler yiyip içiyosndur, süt mesela :S canıma okudu beni de aynı senin gibi kocamanda, bıraktım sütü indi :)
aramıza hoşgeldn cnm :) musmutlu paylaşımlar dilerim
Simdi geldım canım doktordan karından bebegı goremedık alttan baktı bebehı ve kalp atıslarını gordu cok sukur.sat uyumlu bebegımzde lekelenmen progestanı kestgm ıcınmıs kesmemem gerekıyormus 12 haftaya kadar ben bılmıyorum bıtınce tekrar almalımıyım dıye sormamıstım bır oncekı kontrolumde ıkı hafta sonra tekrar gıdıcem bıde ıdrar ve kan testı verdm yarın sabah onları gostermeye gıdıcem canmDaha iki gun ilac kullandim ben etkisini gostermemistir belki diye dusndum.haftaya carsamba cagirdi beni. Sen bugun gittinmi ne dedi doktor?
Canım sakin ol inşallah güzel haberler alırsın allahım gönlümüzden geçeni nasip etsin hepimize...
Ağdayı mikrop kapma olasılığından dolayı önermiyorlar, bazılarında ağrı eşiği çok düşük oluyor kasılmalardan dolayı bebeğe zarar verebileceğiNapıcam ozaman Bennn offffff mecbur gidip ağacımın çok kibar Olmasını dileyeceğim
canım çok sevindim, merak etmiştim böyle kendini korkutma herşey yolunda gider inşallah...Çok şükür kızlar boşuna evham yapmışım, tüp bebek tedavisi olunca korkuyorum hep bişey olacak diye.. doktor baktı hiiç sıkıntı yok dedi gelişimi çok iyi dedi hatta 6.haftadayız kalp atışını bile duyduk:)
Bebeğini kaybeden arkadaşıma gelince canım Allah yardımcın olsun, üzüldüm demekten başka elimizden bişey gelmiyor, bir arkadaş yazılmasın buraya demiş, doğrudur hepimiz etkileniyoruz ama acıyı da mutluluğu da paylaşmak gerekiyor. ne olursa olsun birbirimize destek olmalıyız..
Çok şükür kızlar boşuna evham yapmışım, tüp bebek tedavisi olunca korkuyorum hep bişey olacak diye.. doktor baktı hiiç sıkıntı yok dedi gelişimi çok iyi dedi hatta 6.haftadayız kalp atışını bile duyduk:)
Bebeğini kaybeden arkadaşıma gelince canım Allah yardımcın olsun, üzüldüm demekten başka elimizden bişey gelmiyor, bir arkadaş yazılmasın buraya demiş, doğrudur hepimiz etkileniyoruz ama acıyı da mutluluğu da paylaşmak gerekiyor. ne olursa olsun birbirimize destek olmalıyız..
Jilet beni alerji yapıyo .bide en son kesmiştim acısı hala içimde asla elime alamam
Zeytini degil cnm cekirdegini yutDeniycem canim sagolasin zeytini tum yutucam degilmi
Canım slm;normal sütler gaz konusunda sıkıntı yapabiliyor. yıllardır mide rahatsızlığım olduğu için doktorum laktozsuz süt önermişti bana. denemenizi tavsiye ederim sonuç farklı olabilir.. bu arada 2 haftalık olduğun yazıyor hayırlı olsun sorunsuz bir hamilelik dilerim.. bu kadar erken nasıl öğrendin tedavi ile mi kaldın?
bende 1 fıncan turk kahvesi ile geçiştiriyorum.Bu arada mide bulantılarına şekersiz sakız çiğnemek birebir iyi geliyor kızlar. Bilginiz olsun. Ben bu şekilde geçiştiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?