2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Arkadaşlar gerçekten insan korkuyo böyle şeyler okuyunca aklına takılıyor.ama kimsryede derdini paylaşma denmez ki.ben etkilendiğim için çok okumuyorum .benimde bi kaybım oldu.olumsuz şeyleri okuduğumda kimsryede faydam olmuyo kendi korkumdan . O yüzden okumuyorum başka formlarda geziniyorum.sizede tavsiyem budur

merhaba kızlar :) bende 2015 eylül annesiyim bebeğim 7 + 4 te daha çok küçüğüz. uzun zamandır sizi takip ediyordum bugün üye olmaya karar verdim hamilelik dönemimde sizinle paylaşıcağım bilgiler sizin bana önerileriniz benim için çok değerli.

Jilet beni alerji yapıyo .bide en son kesmiştim acısı hala içimde asla elime alamam
anladım.makinayla da bikini bölgesini almak çok zor olur.bacaklarda yine bir nebzede.jilette alerji yapıosa senin dediğin gibi ağdadan başka seçeneğin yok.

Önceki hamileligimde son hafta bile ağda yaptım çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım tabi herkeste aynı olur mu bilmem.
Dün nihayet ilk kez doktora gittim.Her şey yolundaymış.dört hafta sonra ikili test için randevu verdi.
bulantılar içinde bi vitamin ilacı verdi içinde folik asit te varmış sadece bunu kullansan yeter dedi.İnşallah herkes güzel haberler alır.

Bu arada doktorum 13.hafta kemik yapısına göre cinsiyetini anlayabiliyormuş.sağlıklı olsun gerisi mühim değil de 13. Hafta anlamak için baya erken geldi bana.

aramıza hoşgeldn cnm :) musmutlu paylaşımlar dilerim

tabi ki herkes derdini sıkıntısını paylaşmakta özgür.. zaten böyle şeyleri paylaşmasınlar gibi bir düşüncem olmadı sadece ben çok etkileniyorum onu anlatmak istedim.. destek olabiliyorsak ne mutlu bize.. ama içimizdeki korkuyu nasıl yenicez işte onu bilemiyorum.. dediğin gibi belki çok okumamak lazım.. Allah yardımcımız olsun hepimizin..

gaz yapan bişiler yiyip içiyosndur, süt mesela :S canıma okudu beni de aynı senin gibi kocamanda, bıraktım sütü indi :)

normal sütler gaz konusunda sıkıntı yapabiliyor. yıllardır mide rahatsızlığım olduğu için doktorum laktozsuz süt önermişti bana. denemenizi tavsiye ederim sonuç farklı olabilir.. bu arada 2 haftalık olduğun yazıyor hayırlı olsun sorunsuz bir hamilelik dilerim.. bu kadar erken nasıl öğrendin tedavi ile mi kaldın?

Gunaydin dicemde oglen olmus guzel anneler ben normalde cok uyuyamiyoru midemden ilactanmi oldu sizce

Daha iki gun ilac kullandim ben etkisini gostermemistir belki diye dusndum.haftaya carsamba cagirdi beni. Sen bugun gittinmi ne dedi doktor?
Simdi geldım canım doktordan karından bebegı goremedık alttan baktı bebehı ve kalp atıslarını gordu cok sukur.sat uyumlu bebegımzde lekelenmen progestanı kestgm ıcınmıs kesmemem gerekıyormus 12 haftaya kadar ben bılmıyorum bıtınce tekrar almalımıyım dıye sormamıstım bır oncekı kontrolumde ıkı hafta sonra tekrar gıdıcem bıde ıdrar ve kan testı verdm yarın sabah onları gostermeye gıdıcem canm

Canım sakin ol inşallah güzel haberler alırsın allahım gönlümüzden geçeni nasip etsin hepimize...

Çok şükür kızlar boşuna evham yapmışım, tüp bebek tedavisi olunca korkuyorum hep bişey olacak diye.. doktor baktı hiiç sıkıntı yok dedi gelişimi çok iyi dedi hatta 6.haftadayız kalp atışını bile duyduk:)

Bebeğini kaybeden arkadaşıma gelince canım Allah yardımcın olsun, üzüldüm demekten başka elimizden bişey gelmiyor, bir arkadaş yazılmasın buraya demiş, doğrudur hepimiz etkileniyoruz ama acıyı da mutluluğu da paylaşmak gerekiyor. ne olursa olsun birbirimize destek olmalıyız..

Napıcam ozaman Bennn offffff mecbur gidip ağacımın çok kibar Olmasını dileyeceğim
Ağdayı mikrop kapma olasılığından dolayı önermiyorlar, bazılarında ağrı eşiği çok düşük oluyor kasılmalardan dolayı bebeğe zarar verebileceği
canım çok sevindim, merak etmiştim böyle kendini korkutma herşey yolunda gider inşallah...

senin adına çok sevindim canım senin yaşadıklarının benzerini bende yaşadığım için doktorun sana verdiği cevap aynı zamanda benim içimi de rahatlattı.

Canım slm;

Sat I'm 12.12.2014 ama doktra gittim geçen hafta daha çok yeni 1 hafta 10 günlük ancak dedi ve keseyi göremedi 1 hafta sonra gel dedi . Geç döllenme dedikleri şeyi mi yaşıyorum anlamadm. 5-6 haftalık olması gerekirdi sat a göre bakalm. Ve burada yazılan kötü tecrübelerden dolayı aşırı korkuyorum inşlh minikim sağlıklı sıhhatli annesine kavuşur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…