• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Ne yazık ki doktorum yurt dışında:KK43: göğüslerime şimdi yine dokundum, resmen eski hallerine dönmüşler, böyle yaşayan var mı? normal mi acaba nette okudum bulamadım[/Q

olur mu öyle şey.. her gün farklı bişeyle uyanıyoruz. ve Alalh korusun bişey olmuş olsaydı daha belirgin hissederdin,daha büyük şekilde yani. o yüzden vesvese yapma kendine.. her şey güzel olacak;)

Ne yazık ki doktorum yurt dışında:KK43: göğüslerime şimdi yine dokundum, resmen eski hallerine dönmüşler, böyle yaşayan var mı? normal mi acaba nette okudum bulamadım

olur mu öyle şey.. her gün farklı bişeyle uyanıyoruz. ve Alalh korusun bişey olmuş olsaydı daha belirgin hissederdin,daha büyük şekilde yani. o yüzden vesvese yapma kendine.. her şey güzel olacak:KK66:

olur mu öyle şey.. her gün farklı bişeyle uyanıyoruz. ve Alalh korusun bişey olmuş olsaydı daha belirgin hissederdin,daha büyük şekilde yani. o yüzden vesvese yapma kendine.. her şey güzel olacak:KK66:

Kanama leke tarzı bişey yok, zaten baştan beri böyle bişeyde yaşamadım çok şükür, ama birden böyle olunca korktum, haklısınız böyle yaparsam 9 ayı getiremem:)

Herkese günaydın... dün akşamüstünden beri hiç giremedim ve sayfalar oldukça hızlı ilerliyor. Elimden geldiğince okumaya çalıştım. adya88 adya88 ne kadar üzüldüğümü anlatamam canım. senin için ne desem fayda etmeyecek biliyorum ama tek yapacağım şey dua etmek ve dualarım da seninle canım. 8 yıl aradan sonra gelen mucize eğer bu şekilde gidiyorsa vardır bir hayır. Allah ım en iyi zamanı bilir senin için. Umarım en kısa zamanda tekrar anne olursun canım. Allah ım yardımcın olsun...

Bu arada mide bulantılarına şekersiz sakız çiğnemek birebir iyi geliyor kızlar. Bilginiz olsun. Ben bu şekilde geçiştiriyorum.

kızlar benim göğüslerimde acayip ağrıyo hele ucuna el değmiyo benim kadar ağrısı olan var mı normal mi acaba bu kadarı

3 Şubatta kontrol, şu ana kadar sadece keseyi gördük ve doktor herşey yolunda dedi, ama bugün göğüslerim resmen indi şişlik falan hiç bişey yok küçüldüler, düşünmeyim diyorum ama elde değil, sizinde böyle oldu mu?
kendine böyle eziyet etme canım güzel düşün umarım her şey yolundadır, doktorun yoksa başka doktora git devlet hastanelerinde pek ilgilenmiyorlar ama sen yine de git için rahat etsin

Kizlar karninda sislik olan var mi hamileligimin basindan beri karnim sissss neden acabaaa
benim şiş gaz sancısı, evde daha rahat oluyorum ama işte sıkıntılı oluyorum midem de yanma da var o neden bilmiyorum, doktorum dün kuru baklagili ihmal etme dedi öğlen gidip kuru fasulye yedim oda sabaha kadar uyutmadı evde kendimiz yapsak daha iyi olur sanırım demir ilacı alıyorsan oda yapıyor olabilir

benim şiş gaz sancısı, evde daha rahat oluyorum ama işte sıkıntılı oluyorum midem de yanma da var o neden bilmiyorum, doktorum dün kuru baklagili ihmal etme dedi öğlen gidip kuru fasulye yedim oda sabaha kadar uyutmadı evde kendimiz yapsak daha iyi olur sanırım demir ilacı alıyorsan oda yapıyor olabilir
Canim karnim sis ama gaz yokki ...sadece dun aksam kuru fasulye yapmistim sadece o patirtatti hihihi neyseki esim yoktu:oops:

Merhaba kızlar, dun bebeğimi kaybettim, size bu güzel yolunuzda veda ediyorum , allah sizi bebişlerinize kavustursun saglıkla, sevgiler

Özel merkez olduğu için başka doktorla görüştürdüler, doktor acil gelsin demiş, şu an elim ayağım titriyor, hayırlısı.

Ne yazık ki doktorum yurt dışında:KK43: göğüslerime şimdi yine dokundum, resmen eski hallerine dönmüşler, böyle yaşayan var mı? normal mi acaba nette okudum bulamadım

benimde göğüslerimdeki hassasiyet bir gün geçti sonra yine oldu devamlı olarak şiş değillerdi bazı günler daha hassas ve şişti.. böyle şeylere takılma.. moralini yüksek tut Allah'a emanet yavrum de.. birde bu moral bozukluğu kalp atışlarından sonra geçiyor yazdım bir kaç defa buraya da.. Allah'ın izniyle iyidir yavrun dua et rahatlıyor canım..

çok
Canım bebeğin kaç haftalıktı bende 6 ay kadar önce ilk bebeğimi kaybetmiştim kalbi hiç oluşmamış, çok zor allah sabır versin, benim doktorum da kendiliğinden düşmesinin doğru olmayacağını rahimde sorun yaratabileceğini söylemişti özelde de devlette de aynı şeyi söylediler, boş gebelikler de kürtaja gerek yokmuş öyle bişiy se korkma kürtajda uyutuyolar vakumlu bir aletle çekiyorlarmış sen bir şey hissetmiyorsun psikolojik olarak etkiliyor başta sonra sabır veriyor allah bende çok üzülmüştüm çok etkilenmiştim eşimin desteğiyle aştım inşallah allah sağlıklı bebek nasip eder yıpratma kendini,
çok sol 7 haftayı gecmisti canım ama gelişmediği için 4 haftalık gorunuyordu devlette uyusturma var mi ki

Özel merkez olduğu için başka doktorla görüştürdüler, doktor acil gelsin demiş, şu an elim ayağım titriyor, hayırlısı.
Canım sakin ol inşallah güzel haberler alırsın allahım gönlümüzden geçeni nasip etsin hepimize...

Back