2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
evet cnm günde 1 kez genelde yatarken sürüyorum

Merak ediyordum seni Allah bebeğini güle güle büyütmeyi nasip etsin. Bol bol sut olsun sana inşallah.

Selamlar herkese :) bunu sormakta geç kalmış olabilirim ama biberon ve süt sağma makinesini nasıl steril ettiniz? Hastane çantasına koymadan önce steril etmek istiyorum.
5dk a kaynattim canim. Iyice kuruduktan sonrada buzdolabi posetine koyup Hastane cantasina koydum.

Kizlar gecen gece cok.kasindigim icin saglik ocaginda karaciger enzimlerime baktirdim..Alt 52 Ast 37 cikti referans agirliklarinin Ustune cikmis..Ama cok yuksek degil..ozellikle bu tahlilleri yaptirmis olan arkadaslar bisi soyleyin bebegime bisi olurmu..Dr.watsapptan attim sonuclari ama..Bugun ve yarin dr.hastanede degil..cuma gunu gidicem..

Herkese iyi günler bugün kontrol vardı 2 hafta Öne geçmiş oglum 3.311 gr olmuş ama 4 kez nst ye girdim hareketsiz renkli ultrasonla bakıldı sorun da yok ama nst yüzünden yatış verdi doktor bakalım yattık Hakkımızda hayırlısı...

kizlar merhaba adet sancisi gibi sancilarim gelip gelip gidiyor acaba doktora gidilecek kadar onemli bisey mi boyle olan var miydi
Cnm az once bende bende adet sancisisina benzer birsey yasadim 2 gun oncede bebisler alistirma yapiorlar sanirim

Benim annnemde eylulun ilk haftasi gelecek dogum yaklasti valla korkuyurum acikcasibirde ben normal istiyorum cok cesurum ya sanki

Biberonun memesini degistir istersen canim cok seri sut akiyosa yine olabilir..Allah korusunn

Canım biberonu hastane aldırdı bana zaten prematüre diye ben biberon götürmemiştim yanımda.
Onların dediğini aldım, diğerlerini ememez dediler Dr brown aldırdılar 1 numara

Selamlar herkese :) bunu sormakta geç kalmış olabilirim ama biberon ve süt sağma makinesini nasıl steril ettiniz? Hastane çantasına koymadan önce steril etmek istiyorum.
Ilk biberon deterjaniyla yikadim sonra 5dakika kaynatdim.sonrada sterilizatore koydum biberon ve emzikleri bole yaptim sut sagma makinasini daha yapmadim cnm

Biliyorum tabi ki, benim durumum farklı canım, doktor olmazsa başka hastaneye gideceğim
Biliyorum cnm ,hanı normal doğum yapmak istediğin için necati beyı seçtin ya sezeryan sonrası ,onun için sordum ,bılgın varmı merak ettım ,normalı beklerken sezeryana almasınlar seni diye ,hakkında hayırlısı

yarın kontrolüm var tekrar konuşacağım dr la benden ketum çıktı dr doğru düzgün bişiy dediği yok o doğurtamıyor hast. de çocuk dr yok o yüzden başka hast. de doğuracağım , devlet hast.de o gün kim nöbetçi ise o dr ilgilenecek ebeler doğurtacak.Beklemek ayrı yoruyor belirsizlik ayrı..Sabah sancı vardı sanırım uykum iyice ağırlaştı sancı kasıklarımda hafifti.Doğum sancısı değil belli bebiş daha yukarıda aşağıya inse biraz daha umudum olacak.Yarın dr iyice bi sıkıştırmak kafamdaki soruları sormak niyetim.Hadi hayırlısı..Yazarım yine..

amanın 40 hafta ve hala doğum olmadı mı? dr un ne diyor, belli bi süreden sonra riskli olabiliyormuş bebişin anne karnında kalması..? allah yardımcın olsun..

Teşekkür ederim hepimizin.Evet bu hafta 39. hafta haftaya 40. cı. devlet hast. deki dr 41. hafta sonunda doğum gerçekleşmesse suni sancı deneyeceklerini söyledi olmassa sezeryana dönücek ki bu hiç istemediğim bişiy. Amerikada 42. haftanın sonuna kadar bekleniyormuş.Bilmiyorum şimdilik hareketli sancı arada kasıklarımda var ama bebiş yukarıda aşağıya inse iyi olacak..44.haftada doğurduğunu söyleyen biri bile var ama ne derece sağlıklı bişiy bilemem.Bekleyip göreceğiz.Allah büyük bazen yanımdaki tek şey o oluyor çünkü etrafımdaki kimsenin beni anlamasına imkan yok..

Bende dun aksamdan beri ishalim umarim dogum belirtisi olan cinsten degildir ama ne yaptiysam da gecmedi. Daha oglusum cok kucuk gelmek icin.

Canım bende yarin bebegime kavuşuyorum inşallah.Allah yardımcımız olsun.güzel haberler verelim birbirinize.

Sezaryen olucak arkadaşlar korkmayin sakim ben cok korkuyordm normal dogum kısmet olmadi bu dikisim yok estetik yapmis dr bugun beşinci gun ilk gunden beri surekli hareket ettim kolay atlattim agriniz var diye yatmayin bol bol gezinmeye çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…