Benim gittiğim hastanede var demişlerdi, sen bişiy hissetmezsin demişti doktor ama ben yinede özel bir hastane de yaptırdım zaten morelim çok bozuktu özelde daha iyi olucağımı düşünmüştük sende gittiğin doktordan bilgi al istersen nasıl yapıyorlarçokçok sol 7 haftayı gecmisti canım ama gelişmediği için 4 haftalık gorunuyordu devlette uyusturma var mi ki
Kalbi durmus dedikleri bu, olabiliyormusCanım geçmiş olsun allah sabır versin, Çok üğzüldüm allah hakkında hayırlısını versin, neden kaybettin sorun ne
Merhaba kızlar, dun bebeğimi kaybettim, size bu güzel yolunuzda veda ediyorum , allah sizi bebişlerinize kavustursun saglıkla, sevgiler
Tskk ederimmmçok üzüldümgeçmiş olsun canım Allah sabır versin.. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir evladın olur... Allah yardımcın olsun..
İlk gebeliğin miydi üzme kendini herşeyde vardır bir hayır bundada muhakkak vardır allah sabır versin umarım yakın zaman da sağlıklı bebeğin olur kucağına alırsınKalbi durmus dedikleri bu, olabiliyormus
Eevet ilk gebeliğimdiİlk gebeliğin miydi üzme kendini herşeyde vardır bir hayır bundada muhakkak vardır allah sabır versin umarım yakın zaman da sağlıklı bebeğin olur kucağına alırsın
İnş canım ya ..insanın aklına olur olmadık şeyler geliyor ..evet inş kalp atışını duysam psikolojık olarak rahatlarım herhalde ..1hafta kaldı bakalım ..ya biraz daha geçmi gitsem ki ..şimdi dyamazsam ben vesvese yaparım ..6. haftadayken bende aynıydım çok mutsuzdum herşeye ağlamaklı oluyordum hatta yazmıştım buraya arkadaşlarda kalp atışlarını duyduktan sonra geçiyor demişlerdi.. gerçekten de öyle oldu, geçti :) sanırım içimizdeki korkular farkında olmadan mutsuz ediyor bizi.. belirtilere gelince bende de çok fazla belirti olmadı zaman zaman göğüslerde hassasiyet dolgunluk, kasık ağrısı, uyku hali, mide bulantısı da yaşadım ama bu hafta geçti gibi.. hiç kusmadım ama bütün gün midemin bulandığı günler oldu.. bence böyle şeyler düşünme bak burada kaç kişi var herkesin belirtileri farklı.. inşallah bebişin iyidir içini ferah tut canım..
Çok sağol cnm biyere not edicem ..9 ay boyunca toplam 71 tane Enfal Suresi okunur canım... buda benden olsun... bide doğum kolay olsun diye İNŞİKAK SURESİNİN ilk 3 ayeti okunur
İnş canım ya ..insanın aklına olur olmadık şeyler geliyor ..evet inş kalp atışını duysam psikolojık olarak rahatlarım herhalde ..1hafta kaldı bakalım ..ya biraz daha geçmi gitsem ki ..şimdi dyamazsam ben vesvese yaparım ..
Cnm kaçıncı hafta oluyor gittiğinde ..Ben de korktum şimdi yaa... benim de hiç belirtim yok uyku dışında. Alakası var mıdır? Bugün 8+0 olduk.Bulantim hiç yok. Kontrolüm de yarıyıl tatilinden sonraki hafta. Gelişmiyor mudur acaba bebeğim?
bende gecen hafta böyleydim,göğüsler sarktı,kusma neden yok filan ama cumartesi ikisinin kalbide çok şükür atıyordu.yani bence herkezde aynışey olmuyor,üzme kendini boşuna3 Şubatta kontrol, şu ana kadar sadece keseyi gördük ve doktor herşey yolunda dedi, ama bugün göğüslerim resmen indi şişlik falan hiç bişey yok küçüldüler, düşünmeyim diyorum ama elde değil, sizinde böyle oldu mu?
Galiba ozamanda yaparım :) Rabbim herşeyinde en hayırlısını versin ..âmindoktor ne zaman çağırdıysa o zaman git canım.. 7. haftanda oluyorsun inşallah duyarsın o zaman.. beklesen de stres yapacak gibi görünüyorsun zaten :)
düşük yapan arkadaşlar geçmiş olsn ,hepimiz zor bir dönemden geçiyorz,allah sabır versin ama ilk gebeliğinde düşük yaşayıp şimdi burada benim gibi hamile bayanlarda vardır,isteristemez kendime stres yaptım,böyle paylaşımlar yapılmasa daha iyi olmaz mı?çünkü sizlere geçmiş olsun dimekten baska birsey gelmiyor eli
mizden,ve sizlerede her gecmiş olsunda bu vahim olayı hatırlatıp üzmüş oluyoruz.ne olur bana kızmayın ben de ılk gebeliğimi 17 haftalıkken kaybetmiş sizleri en çok anlayan kişi olarak yazdım yazıyı.
Arkadaşlar bu dönemde ağdaya giden var mi? Yada ağda için doktoruna danışan.karar veremedim bi türlü ağdadan başka çarem yok.araştırdığım kadarıyla kimisi yaptırın diyor kimisi yaptırmayın .bana fikir verin lütfen acillllll
Napıcam ozaman Bennn offffff mecbur gidip ağacımın çok kibar Olmasını dileyeceğimsakıncalı bulunuyor diye biliyorum.. kasılmalara sebep olduğu için düşük tehlikesi oluşturabiliyormuş.. son aylarda da erken doğum riski taşıyormuş yine kasılmalardan dolayı..
bende normalde ağda yaptırıyodum ama şimdi yaptırmıyorum korkuyorum birşey olur diye şimdilik mecbur jiletle idare ediyorum.Napıcam ozaman Bennn offffff mecbur gidip ağacımın çok kibar Olmasını dileyeceğim
düşük yapan arkadaşlar geçmiş olsn ,hepimiz zor bir dönemden geçiyorz,allah sabır versin ama ilk gebeliğinde düşük yaşayıp şimdi burada benim gibi hamile bayanlarda vardır,isteristemez kendime stres yaptım,böyle paylaşımlar yapılmasa daha iyi olmaz mı?çünkü sizlere geçmiş olsun dimekten baska birsey gelmiyor eli
mizden,ve sizlerede her gecmiş olsunda bu vahim olayı hatırlatıp üzmüş oluyoruz.ne olur bana kızmayın ben de ılk gebeliğimi 17 haftalıkken kaybetmiş sizleri en çok anlayan kişi olarak yazdım yazıyı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?