2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
çokçok sol 7 haftayı gecmisti canım ama gelişmediği için 4 haftalık gorunuyordu devlette uyusturma var mi ki
Benim gittiğim hastanede var demişlerdi, sen bişiy hissetmezsin demişti doktor ama ben yinede özel bir hastane de yaptırdım zaten morelim çok bozuktu özelde daha iyi olucağımı düşünmüştük sende gittiğin doktordan bilgi al istersen nasıl yapıyorlar

İnş canım ya ..insanın aklına olur olmadık şeyler geliyor ..evet inş kalp atışını duysam psikolojık olarak rahatlarım herhalde ..1hafta kaldı bakalım ..ya biraz daha geçmi gitsem ki ..şimdi dyamazsam ben vesvese yaparım ..

Canim cok buyuk gecmis olsun rabbim sabir versin sana ve esine..yakin zamanda rabbim sana saglikli sihhatlu evlat nasip etsin..herhangi bi belirtin olmusmuydu kontrole gidincemi ogrendin

doktor ne zaman çağırdıysa o zaman git canım.. 7. haftanda oluyorsun inşallah duyarsın o zaman.. beklesen de stres yapacak gibi görünüyorsun zaten :)

Ben de korktum şimdi yaa... benim de hiç belirtim yok uyku dışında. Alakası var mıdır? Bugün 8+0 olduk.Bulantim hiç yok. Kontrolüm de yarıyıl tatilinden sonraki hafta. Gelişmiyor mudur acaba bebeğim?
Cnm kaçıncı hafta oluyor gittiğinde ..

bende gecen hafta böyleydim,göğüsler sarktı,kusma neden yok filan ama cumartesi ikisinin kalbide çok şükür atıyordu.yani bence herkezde aynışey olmuyor,üzme kendini boşuna

düşük yapan arkadaşlar geçmiş olsn ,hepimiz zor bir dönemden geçiyorz,allah sabır versin ama ilk gebeliğinde düşük yaşayıp şimdi burada benim gibi hamile bayanlarda vardır,isteristemez kendime stres yaptım,böyle paylaşımlar yapılmasa daha iyi olmaz mı?çünkü sizlere geçmiş olsun dimekten baska birsey gelmiyor eli
mizden,ve sizlerede her gecmiş olsunda bu vahim olayı hatırlatıp üzmüş oluyoruz.ne olur bana kızmayın ben de ılk gebeliğimi 17 haftalıkken kaybetmiş sizleri en çok anlayan kişi olarak yazdım yazıyı.

arkadaşımız yazmış ya kalbi durdu diye.. okuduğumdan beri korku girdi içime benim bebeğim de aynı olursa diye gerçekten etkileniyoruz dediğin gibi.. zaten herşeyden korkuyoruz bende ilk bebeğimi kaybetmiştim... Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlarımıza da sabır versin bu süreç gerçekten bizi zorlayacak gibi..

Arkadaşlar bu dönemde ağdaya giden var mi? Yada ağda için doktoruna danışan.karar veremedim bi türlü ağdadan başka çarem yok.araştırdığım kadarıyla kimisi yaptırın diyor kimisi yaptırmayın .bana fikir verin lütfen acillllll

sakıncalı bulunuyor diye biliyorum.. kasılmalara sebep olduğu için düşük tehlikesi oluşturabiliyormuş.. son aylarda da erken doğum riski taşıyormuş yine kasılmalardan dolayı..

sakıncalı bulunuyor diye biliyorum.. kasılmalara sebep olduğu için düşük tehlikesi oluşturabiliyormuş.. son aylarda da erken doğum riski taşıyormuş yine kasılmalardan dolayı..
Napıcam ozaman Bennn offffff mecbur gidip ağacımın çok kibar Olmasını dileyeceğim

burda güzel şeyleri olduğu gibi kötü şeyleri de paylasmaliyiz en azından ben öyle düşünüyorum. sevince ortak olmak kolay ama acıyı paylaşma demek çok büyük haksızlık.. ben de Mayıs ayında düşük yaşadım ve ocak anneleri grubundaydim bana çok destek oldular sağ olsunlar.. yani ben iyi kotü ne varsa paylaşmak gerekiyor diye düşünüyorum yoksa çok garip olur.. tanı bu benim şahsi fikrim herkesinki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…