Çok geçmiş olsun inşallah Allah saglik nsihhat versin bir an önce toparlanirsinizKizlarrr Yoktum 5gun oldu dogum yapali masallah yakisikli oglum suan yanimda uyuyo erken oldu suyum bi anda bitti megr oglum yutmus dogumdan sonra iki gun goremedim yogun bakima aldilr cok uzuldmhic giremedim çünkü neler yaşadım neler inanamazsinizz Esim iş kazası geçirdi patlama oldu yandi yanık hastanesinde 1 ay yattı hayati tehlike geçirdi şimdi evde allahasukur taburcu oldu son ayimi hep yoğun bakım kapısında korkuyla sakinlestrcilerle geçirdim zaten benmde erken doğum riskim oldu hastanede yattım bebegm doğdu onuda aldılar yoğun bakıma çok acı cektm ama allahasukur şimdi evdeyz hep birlikte toparlanmaya calisiyorz z bakamadm kimler doğum yaptı acaba
Hayırlı olsun sağlıkla buyurun insallahDoğum yaptım kizlar sezeryan oldum bebis iyi bnde iyiyim sütü muz yok onu bekliyoruz iki gün hastanedeyiz hepinizi öpüyorum
selam Kızlar :) ay benim kandırıkçı kızım bu sefer gelecek mi ne ? Saat altıdan beri 3 kere sancım oldu ama 5-10 Sn sürüp gidiyor. Diğer sancılarım böyle değildi başladı mı 15-20 dakıka sürerdi. Bu farklı. Hadi inşallah doğar bu akşam.
çok geçmiş olsun cnm...Kızlar bugün ömrümden 10 sene gitti((
Bebeğimi besliyordum boğazına süt kaçtı mosmor oldu hemen ters çevirdim sırtına vurdum biraz çıkardı ama inanın resmen elim ayağım boşaldı hala atlatamadım valla
Allah hepimizin bebeklerini korusun((
çok çok geçmiş olsun ailecek toparlanın hemen inşallah, allah korumuş sizi...Kizlarrr Yoktum 5gun oldu dogum yapali masallah yakisikli oglum suan yanimda uyuyo erken oldu suyum bi anda bitti megr oglum yutmus dogumdan sonra iki gun goremedim yogun bakima aldilr cok uzuldmhic giremedim çünkü neler yaşadım neler inanamazsinizz Esim iş kazası geçirdi patlama oldu yandi yanık hastanesinde 1 ay yattı hayati tehlike geçirdi şimdi evde allahasukur taburcu oldu son ayimi hep yoğun bakım kapısında korkuyla sakinlestrcilerle geçirdim zaten benmde erken doğum riskim oldu hastanede yattım bebegm doğdu onuda aldılar yoğun bakıma çok acı cektm ama allahasukur şimdi evdeyz hep birlikte toparlanmaya calisiyorz z bakamadm kimler doğum yaptı acaba
Valla daha büyümese ayak no süper olur babamlar dalga geçio uzay mekiği diyeAh senin daha az kalmıs Allah kolaylık versin. 38 giyiyordum ben 40 numara terlikle geziyorum 10 gündür daha ne kadar şişerim bilemedim
Kac kılo cıkıyo senin bebiş ?
Bana test yaptıda şüphelendi şeker başka bişi var mı diye sabah aradım allahtan idrarda kan da anlık şeker de temiz çıktı çok mutlu oldumBenim fazlaydı su an normal gözüküyor ama
çok geçmiş olsun cnm...
Çok geçmiş olsun canım.. Allah korusun tüm kuzucukları..
Sağol canım benim Allahım göstermesin ama mutlaka bakmak lazım boğazına bir şey kaçarsa ne yapmalı vs diye hemşire bana söylemişti laf arasında ters çevir sırtına vur diye
İnşallah o arada doğurmayız cnm, gerçi senin bebek kanala da inmiş ama, doğumun yaklaşmış olmasın?Canım benim de dün kontrolüm vardı. Bebek kanala girmiş ve nst de 50 civarı sancılarım vardı. Doktor açılmama bakmak istedi ama Doğumu tetiklemek istemiyorum şimdi dedi. Çünkü bende amerikada yaşıyorum benimki de bir haftalığına Türkiye'ye gidiyormuşhaftaya salı dönecekmiş. Dua ediyorum o arada doğurmayayım diye. Bir şey olursa yerime arkadaş bakıyor dedi bana da
Canım bende 36 haftalık acil sezeryan le doğum yaptım dün emzirme sorunu yaşıyoruz bizde mama vermek istemiyoruz bizde çocuk erken doğduğu içinmi artik bilmiyorum sürekli uyuyor canım dün hemsireyle ugrastik bayagi bir biraz emdi ama sabaha kadar emmedi korkuyorum bende sarılık olacak diye napacam bilmiyorum o aç olunca bende rahat olamıyorum bugün elektrikli pompa ile denedim çok sizladi biraz çıktı ama ilk sütüm kaşıkla verdik inş biran önce alışır23.5 e çıkmıştı.25 de kandegisimi oluyomus. Bizde de ABO
uyuşmazlığı varmış. Buda çok
hizlandrmis sariligin ilerlemesini.şuan 10 A dustu değeri cook sukur.sapsariydi kuzum.senin neden yatiyo.geçmiş olsn.bnde şuan sağım yapyrm.evt Allahdan gidici.esim de onu takma dinleme diyo.öyle sıkıca disimi artik
cnm bebeği emzirirken tam olarak agzimin içine giriyo.onun nefes kokusundan kusucak gibi oluyorum. Bide gerckten o doğurmuşgibi ddavranıyordu.severken oğluma annem vs diyo.geçmişi kizkardesm geldi bebegi kucağından alıyor kardeşim çok kizdi o gidene dek gelmm artık diyo.napcam iyice sasirdmIlk doğumlarda Malesef böyle sorunlar hep oluyor, ya sabredeceksin çözülecek ya da sesini yükseltip bi tahtaya vurman lazım yoksa bilmişlikleri hiç bitmiyor. Tabi ki bizden çok çocuk Görmüş ve büyütmüş olabilirler ve ÇOĞU seydede haklı çıkıyorlar ama bizleri çocuk ve bilgisiz görüp bebekleri sahiplenmeleri tabi huzursuzluk yaratıyor. Tatlı tatlı eğer Konuşmayı becerebilirsen tatsızlık çıkmadan bu bizim çocucıgumuz, kendi bildiğimiz sekilde, doktorların tavsiye ettiği şekilde büyütmek istiyoruz, ben annemede çok söylendim artık karışmıyor gibi şeylerle ortalığı dindirebilirsin belki. Bizim bebiştede ciddi bir sağlık prb vardı, Teşhis konamadı tüm moraller çökmüş bir sekilde eve döndük , 3. GÜn çok fena birbirimize girmiştik, altlı üstlü oturuyoruz , manyak önce bana sonra annem müdahale edince ona Sözle kavgaya başladı , bi anda çirkefleşti anlatamam, meğer içinde bir Çingene varmış o an gördük, sonra 15 gün torunu göremedi tabi, benim sütüm kesildi, aylarca eşime naz yapıp sinir krizi numarası yaptı, tabi bizde kayınpeder yok ve tek erkek , o Yüzden benim adamda paylaşılamıyor . O noktaya gelmeden eşin müdahale etse belki daha kolay olur.
Bebişede Allah acil şifa versin, etrafımda böyle prb yasayan cok arkadasımın bebişi oldu, Sabırlı olmaya çalış , bunlar küçük seyler Allah beterinden korusun, Sağlıcakla alacaksın kucağına bebişini bak Gör ve bu günlerde hiç akılda kalmıyor
Canım bende 36 haftalık acil sezeryan le doğum yaptım dün emzirme sorunu yaşıyoruz bizde mama vermek istemiyoruz bizde çocuk erken doğduğu içinmi artik bilmiyorum sürekli uyuyor canım dün hemsireyle ugrastik bayagi bir biraz emdi ama sabaha kadar emmedi korkuyorum bende sarılık olacak diye napacam bilmiyorum o aç olunca bende rahat olamıyorum bugün elektrikli pompa ile denedim çok sizladi biraz çıktı ama ilk sütüm kaşıkla verdik inş biran önce alışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?