• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Canım bende 36 haftalık acil sezeryan le doğum yaptım dün emzirme sorunu yaşıyoruz bizde mama vermek istemiyoruz bizde çocuk erken doğduğu içinmi artik bilmiyorum sürekli uyuyor canım dün hemsireyle ugrastik bayagi bir . biraz emdi ama sabaha kadar emmedi korkuyorum bende sarılık olacak diye napacam bilmiyorum o aç olunca bende rahat olamıyorum bugün elektrikli pompa ile denedim çok sizladi biraz çıktı ama ilk sütüm kaşıkla verdik inş biran önce alışır
cnm valla bak en az saatte 1
emzir süt yoksa mama ver ilk bikacgun
.okadar uyuyo olmasi sekerinin dustugunu
gösterir valla bana kalırsa ilk günler şekerli su
verilebilur agza.bebek yogunbakima yatnca
sekerli serum veriliyo zaten.kan sekeri
dusmuyo enazindan.cnm bak bebeğin karni doysun muhakkak.. Emiyo bazen ama acaba süt geliyo mu.benm bebeğim 400 gr verdi 3 günde.dikkat et

Sağol canım benim Allahım göstermesin ama mutlaka bakmak lazım boğazına bir şey kaçarsa ne yapmalı vs diye hemşire bana söylemişti laf arasında ters çevir sırtına vur diye
Gecmis olsun canim..Biberonlami besliyodun...memenlemi

Kızlar bizim oralarda bebek dogunca yüzünü sarı bi tülbetle kapatrlar bide güneş gören bi camın önüne koyarlar sarılık olmasın diye aranızda bilenler muhakkak vardr ben yine söyleyim dedim sarılık olunca bile güneşin önüne yatırıyolar geçiyo yigenime öyle yapmışlardı yeni doganlarım neredeyse hepsinde oluyo bu sarılık malesef:KK12:

Merhaba hanımlar bu sabah 9itibari ile kendi istegımle spınal sezeryanla dogum yaptım ..gece suyum geldi hemşire catı muayenesi yaptı korkutmk gibi olmasın ama agrıdan öldüm..sonra sancılarım başladı dayanamayacagım dedım ve doktora sezeryan olmak istediğimi soyledm..3500kg dogdu kızım saglıgımız iyi şükür ..allah diğer gebe arkadaşlara yardım etsin iyi akşamlar

Kızlar bugün ömrümden 10 sene gitti :KK43:((
Bebeğimi besliyordum boğazına süt kaçtı mosmor oldu hemen ters çevirdim sırtına vurdum biraz çıkardı ama inanın resmen elim ayağım boşaldı hala atlatamadım valla
Allah hepimizin bebeklerini korusun:KK43:((
Çok geçmiş olsun cnm ya, insanın ömründen ömür götüren bi olay, Allahım evlatlarımızın acısını kederini göstermesin!

Merhaba hanımlar bu sabah 9itibari ile kendi istegımle spınal sezeryanla dogum yaptım ..gece suyum geldi hemşire catı muayenesi yaptı korkutmk gibi olmasın ama agrıdan öldüm..sonra sancılarım başladı dayanamayacagım dedım ve doktora sezeryan olmak istediğimi soyledm..3500kg dogdu kızım saglıgımız iyi şükür ..allah diğer gebe arkadaşlara yardım etsin iyi akşamlar
Allah analı babalı büyütsün!

Hayırlı olsun sağlıkla buyurun inşallah bebeginizi

doğum yapan anneler biberon vermek istemiyorum ben.ilk kızımda da acil gerek olmadı hastanede hiç. bi kere mama vermiştik o da kaşıkla.şimdi acaba gerekli olur mu ki diyorum.çantaya atsam mı bi tane. biberona alışmasını istemiyorum. kızımda gerek olmamıştı ama ya bu alamazsa memeyi falan diye de düşünüyorum napsam ki? bi de mama koysam mı çantaya yoksa hastaneden veriyolar mı?

Cnm 2007 yilinda teyzem icin soylemisti doktor plesanta yaslanmis diye suni sanci verip acilma olmasini beklediler olmayincada sezeryana aldilar.
Sanırım hiç açılmam olmazsa suni sancı vermeyi düşünmüyor doktor.hem suni sancı çekip hem sezeryan olmakta kötü.İnşallah hiç birine gerek kalmaz kızım kendi gelir.. Beklemek artık daha zor oldu benim için.. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin canım ..

canım eşin hastanede senle kalırken çocuklara kim bakacak peki evde?
özel odada mı kalacaksın?normalde refakatçi erkek kabul etmiyorlar.
bende aynı sıkıntıdayım ama sizin konunuzda farklıymış.zaten senin derdin başından aşkın.
bu tarz olaylarla uğraşmakta can sıkıcı.eşinle annen arasında kalıyorsun.
bebeğe mi bakacaksın yoksa onlara açıklamada mı bulunacaksın sıkıntılı işler bunlar.
halbuki annenin stresten uzak biraz tek başına kalması hatta eşlerin başbaşa bırakılması biraz
daha doğru olur.
Canım özel hastane eş kalabiliyormus bi oğlum liseye diğeri lise üçe geçti en küçüğü dörde geçti çok şükür bana çok yardımcilar arada kalmaktan gerçekten bıktım sıkıntı eşimden değil annemden kaynaklaniyor çok çok zor bi insan babam bile illallah etmiş vaziyette ama mecbur anne kırmayalim diyoruz ama annem kardeşlerin arasını bile açan bi insan bende en güzeli uzak tutacam iyileşip toparlaninca ben doğum yaptım diye ziyaret ederim böylelikle biraz olsun sıkıntıdan kurtulurum inşallah

Selam kızlar bugün dr um sezeryan tarihini verdi eylül'ün 7 si pazartesi kızıma kavuşacağım inşallah çooook heyecanlıyım
İnşallah o günden önce doğmaz kızım çünkü dr um cuma tatile gidiyor ve 6 sında dönüyor burada olmayacak

Ya. Nişanı gelen arkadaslar bu nişan dedıgımız şey neye. Benziyor biraz tarif edermisiniz. Birde ufak sancılarım var suanda birşey olurmu diye beklıyorum. Erken riskim var birde bu dönemde asırı sarı ve sulu akıntı sizde yaşadınız kı yoksa benim suyum sızıntı. Seklındemı pluypr ne zamandır sancım var

İnşallah o arada doğurmayız cnm, gerçi senin bebek kanala da inmiş ama, doğumun yaklaşmış olmasın?

Sorma canım ya korkuyorum ne yalan söyleyeyim daha çantayı hazırlamamıştım dün o korkuyla hazırladım artık. Birde hep 40 haftayı doldurursun diyordu o yüzden annemler 11 Eylül gecesi geliyorlar. O zamana kadar yalnızım yani. Bakalım Hakkımızda hayırlısı olsun.

Sorma canım ya korkuyorum ne yalan söyleyeyim daha çantayı hazırlamamıştım dün o korkuyla hazırladım artık. Birde hep 40 haftayı doldurursun diyordu o yüzden annemler 11 Eylül gecesi geliyorlar. O zamana kadar yalnızım yani. Bakalım Hakkımızda hayırlısı olsun.
Hayırlısı olsun vaktiyle gelsin inşallah

Gelmene cok sevindim, ne kadar gerek yok desende lohusa iken aile en büyük ilaç :KK49:
Ben İstanbul dayım, halen Dr bulamadım ama aramaktanda usandım, artık ne oluyorsa olsun. Eren de cok huzursuz, bebiş dogmadan anne anne diye ağlamasından sinir krizi geçirmek üzereyim, kreşe vermeyi denedim dahada kötü oldu. Yeni bebişin daha kıyafetleri Alınacak , valiz hazırlanacak hiçbirsey halledemedim. Bu topiktede herkes doğurmaya başladı , bugün beni bi stres Aldı , Eren in ufalmışları depodan çıkarttım, oda 20 Eylül doğumlu yani hersey sezonuna uygun diye pekte dert etmiyordum ama onlarda durduğu yerden lekelenmiş. Ay cok dertliyim su sıra. Dünde çok yoruldum, Eren ide susturmak için fazlaca kucağa aldım, bi anda karnım aşağı çöktü, daha doğrusu etrafımdakiler söyleyince farkettim, görümcemde kontrole bi gitsene diye ürkütmeden gün aldırmaya Çalışıyor biraz önce cok diretti. Allah bana sabır versin hiç halim yok:KK14:
Canım Allah kolaylık versin, senin birinci de ufak olunca daha zor, bizim hiç değilse kucak olayı yok. Biran önce kıyafetleri al yıka aklından çıksın. Ben de ütüledim ama çantaya koymam lazım, kalkanı biberonu kaynatmam lazım.. Yarın yapıp aklımdan çıkarıcam boşuna takıntı oluyor aklımda

Kizlar ya catlicam yakinda dogum yapan arkadaslar kac saatte bir emziriyorsunuz bebislerinizi ne kadar uyuyorlar bizimki memeyi almıyor zor veriyorm hemsirede saat başı emzir dedi uyanmiyorki her saat zorla iki saati buluyor uyanmasi

Back