Gelmene cok sevindim, ne kadar gerek yok desende lohusa iken aile en büyük ilaç
![KK49 :KK49: :KK49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
Ben İstanbul dayım, halen Dr bulamadım ama aramaktanda usandım, artık ne oluyorsa olsun. Eren de cok huzursuz, bebiş dogmadan anne anne diye ağlamasından sinir krizi geçirmek üzereyim, kreşe vermeyi denedim dahada kötü oldu. Yeni bebişin daha kıyafetleri Alınacak , valiz hazırlanacak hiçbirsey halledemedim. Bu topiktede herkes doğurmaya başladı , bugün beni bi stres Aldı , Eren in ufalmışları depodan çıkarttım, oda 20 Eylül doğumlu yani hersey sezonuna uygun diye pekte dert etmiyordum ama onlarda durduğu yerden lekelenmiş. Ay cok dertliyim su sıra. Dünde çok yoruldum, Eren ide susturmak için fazlaca kucağa aldım, bi anda karnım aşağı çöktü, daha doğrusu etrafımdakiler söyleyince farkettim, görümcemde kontrole bi gitsene diye ürkütmeden gün aldırmaya Çalışıyor biraz önce cok diretti. Allah bana sabır versin hiç halim yok
![KK14 :KK14: :KK14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
[/QUO
dert etme kıyafet işini en fazla 1 saatini alır, her yer indirimde zaten bulursun kafana göre bişeyler ama Eren konusu zor gibi duruyor sana oldukça bağımlı galiba birde hükümdarlığının gideceğini anlamış naz yapıyordur kesin :) çok uzakta olmasan geleyim yardım edeyim diyeceğim...