• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Gelmene cok sevindim, ne kadar gerek yok desende lohusa iken aile en büyük ilaç :KK49:
Ben İstanbul dayım, halen Dr bulamadım ama aramaktanda usandım, artık ne oluyorsa olsun. Eren de cok huzursuz, bebiş dogmadan anne anne diye ağlamasından sinir krizi geçirmek üzereyim, kreşe vermeyi denedim dahada kötü oldu. Yeni bebişin daha kıyafetleri Alınacak , valiz hazırlanacak hiçbirsey halledemedim. Bu topiktede herkes doğurmaya başladı , bugün beni bi stres Aldı , Eren in ufalmışları depodan çıkarttım, oda 20 Eylül doğumlu yani hersey sezonuna uygun diye pekte dert etmiyordum ama onlarda durduğu yerden lekelenmiş. Ay cok dertliyim su sıra. Dünde çok yoruldum, Eren ide susturmak için fazlaca kucağa aldım, bi anda karnım aşağı çöktü, daha doğrusu etrafımdakiler söyleyince farkettim, görümcemde kontrole bi gitsene diye ürkütmeden gün aldırmaya Çalışıyor biraz önce cok diretti. Allah bana sabır versin hiç halim yok:KK14:[/QUO
dert etme kıyafet işini en fazla 1 saatini alır, her yer indirimde zaten bulursun kafana göre bişeyler ama Eren konusu zor gibi duruyor sana oldukça bağımlı galiba birde hükümdarlığının gideceğini anlamış naz yapıyordur kesin :) çok uzakta olmasan geleyim yardım edeyim diyeceğim...

Bugun yıne dr a gittim nst cekildim sancım 75 e kadar cıktı ama doktorum gayet ıyı dedi sanırım duzensız oldugu için persembe gunu yıne gel dedi ztn sürekli gidiyorum neden bu kadar sık gidiyorum onuda anlamadım kızım kiloda almamıs 3.160 gr dedi ama zaten 3100 gr dı. Tansiyonundan ötürü kilo almamıs olabilir dedi sürekli tansiyonumu yazacakmısım persembe günü yazılı rapor verecekmişim doğumu ogun konuşacakmışız normal mi sezeryan mı ne zaman die. Eşim de doktorda benı sezeryana sokmadan rahat edemeyecekler zaten o kadar gıcık oldumki ikisinede kızımı sıkıca tutup oradan kaçasım geldi ztn kilo almamıs cocuk bni cuma sezeryana sokmaya calısıyo
Beni sinir ediyolar sonra neden tansiyonun cıkıyo diyolar biraz uzak kalsam hersey normale donecek ve tek başıma küvette doguracagım!!!

Kızlar iyi geceler hepinize.artık eskisi gibi giremyrm buraya.doğum Yapalı 6 gün oldu.bebeğim şuan hastanede maalesef.sarılık tan dolayı. Bilurubunu tam sınır değere ulaşmış.dunden beri yoğun fototerapi alıyor Allah ta dustu değerleri. 3250 doğan bebeğim 3 gün AC kaldığı için 2800 e düştü. Su an 3 olmuş coksukur. Ben size bazı önerilerde buluncm.sakin illa emsin diye diye bebeginizi ACbbırakmayın.cnku ememiyolar hemn.gerekirse sagip verin.biraz toparlayinca emecektr.aksi takdirde hem kansekeri dusuyo hem sarılık değeri yukseliyo, çocuklar gözlerini bile acamiyo.kaynanm izin vermedi sagdigimi vermeye.illa emsin dedi.sonra onun yüzünden ateşi 38.5 A çıktı.giydirip bide battaniye sariyodu.en son hastanelik etti cocugumu.bebegimin koluna iğne taktılar. Nefret edyrm yaa.defolup gitmiyo .herşeye herşeye müdahale. Sanki onun çocuğu .deli olucam.hicbiseye karstrmiyo.artık gözü korktu gerçi son olanlardan esim de iyice kizdi ama... Bebek hastaneden çıkınca yine karisck diye korkuyorm.neyapiyim bi akıl verin.bide gorumcem gelmiş güya yardıma. Yan gelip yatiyo.bnden iş bekliyorlar resmn.kızlar aile sorunlarını yazmk istemezdm ama çok doluyum.bana bi fikir verin..
Yaa çok üzüldüm insanlar hele ki lohusalikta neden bu kadar anlayissiz Allah bir an önce şifa versin bebegine eşinle konuş annesini o frenlesin malesef bazı büyükler herşeyi kendileri bildiğini sanıyor bu senin bebeğin kulaklarını tıka ne gerekiyorsa öyle davran

Bugun yıne dr a gittim nst cekildim sancım 75 e kadar cıktı ama doktorum gayet ıyı dedi sanırım duzensız oldugu için persembe gunu yıne gel dedi ztn sürekli gidiyorum neden bu kadar sık gidiyorum onuda anlamadım kızım kiloda almamıs 3.160 gr dedi ama zaten 3100 gr dı. Tansiyonundan ötürü kilo almamıs olabilir dedi sürekli tansiyonumu yazacakmısım persembe günü yazılı rapor verecekmişim doğumu ogun konuşacakmışız normal mi sezeryan mı ne zaman die. Eşim de doktorda benı sezeryana sokmadan rahat edemeyecekler zaten o kadar gıcık oldumki ikisinede kızımı sıkıca tutup oradan kaçasım geldi ztn kilo almamıs cocuk bni cuma sezeryana sokmaya calısıyo
Beni sinir ediyolar sonra neden tansiyonun cıkıyo diyolar biraz uzak kalsam hersey normale donecek ve tek başıma küvette doguracagım!!!
Sıkma canını eşin senin iyiliğini istiyodur muhakkak birde tansiyon varsa doktorda riske atmak istememiştir sen sakin ol ki tansiyonunun iyi çıksın seni sezeryana sokmasınlar bebeğin kilosu ile tansiyon bağlantısını anlayamadım ama

Sıkma canını eşin senin iyiliğini istiyodur muhakkak birde tansiyon varsa doktorda riske atmak istememiştir sen sakin ol ki tansiyonunun iyi çıksın seni sezeryana sokmasınlar bebeğin kilosu ile tansiyon bağlantısını anlayamadım ama

Bende anlamadım neden kilo almamış dedim tansiyonun canımı sıkıyo, tansiyonun etkiliyo demek ki tansiyonundan olabılır dedı. Persembe gunu sanırım tansiyonum iyi gitmiş olursa normal doguma izin verecek .. Esim de benim herseye aglamamdan bıkmış o yüzden biran önce dogurmamı istiyormuş bni düsündügünden degil yani brncilliginden sezeryan olursa işi gücü ona göre ayarlarmıs falan
Öküzz

Benimde 75i gördü ama düzensiz dedi işte. Ödemde var elim ayaklarım bacaklarım şiş hep resmen 2 numara büyüdü ayaklarım. Ama tansiyon sorunum çıkmadı yani. İlla bişeye bağlicaklar. Kızımda 60gr almış ondada sorun görmedi. İçini ferah tut sen ya bişi olmaz inşallah :)

Benimde 75i gördü ama düzensiz dedi işte. Ödemde var elim ayaklarım bacaklarım şiş hep resmen 2 numara büyüdü ayaklarım. Ama tansiyon sorunum çıkmadı yani. İlla bişeye bağlicaklar. Kızımda 60gr almış ondada sorun görmedi. İçini ferah tut sen ya bişi olmaz inşallah :)

Ah senin daha az kalmıs Allah kolaylık versin. 38 giyiyordum ben 40 numara terlikle geziyorum 10 gündür daha ne kadar şişerim bilemedim
Kac kılo cıkıyo senin bebiş ?

Kızlar sonuçlarım temiz çıktı çok şükür kolestaz değilmişim. Oğluşumla günümüzü beklemeye devam. Ama şu idrar yolları enfeksiyonundan nasıl kurtulacaz bilmiyorum. Daha yeni bitti antibiyotik yine çıktı.

ben gittim geldim doktora :) oğluşum 2520 gr 48 cm olmuş. doğuma kadar 3 kiloyu rahat geçer dedi. ters dönmemiş (bunu biliyordum zaten) 16 eylüle doğum için gün verdi. :KK200: :KK46: 3 hafta sonra nasipse oğluşum kucağımda inşallah.

Kızlar sonuçlarım temiz çıktı çok şükür kolestaz değilmişim. Oğluşumla günümüzü beklemeye devam. Ama şu idrar yolları enfeksiyonundan nasıl kurtulacaz bilmiyorum. Daha yeni bitti antibiyotik yine çıktı.
Gecmis olsum canim..Dun gece benide kasinti tuttu huylandim sabah saglik ocagina gittim bakalim benim sonuclar nasil cikicak..Sen Ast alt degerlerinemi baktirdin cnm..

Ah senin daha az kalmıs Allah kolaylık versin. 38 giyiyordum ben 40 numara terlikle geziyorum 10 gündür daha ne kadar şişerim bilemedim
Kac kılo cıkıyo senin bebiş ?

Tam yakalayamadım konuyu ama ben 39 numara ayakkabı giyiyordum, son 2 haftamı eşimin 43 numara ayakkabıları ile geçirdim :KK51: doktorum tansiyonum normal olmasına rağmen tuzu kestirdi. Günde bir öğün dikkat etmeyip diğer her yediğimde tuzsuz yedim.. Peyniri bile tuzsuz yedim. 2 haftanın sonunda bi nebze azalmıştı ödemim, doğuma girdiğim gün 3 kilo vermiş olarak girdim. Ayaklarım ve ellerimdeki şişlikler baya inmişti verdiğim kilo da onlardı sanırım. Ödem doğum anında riskliymiş, allah korusun doku yırtılmasına sebep olabilir demişti doktorum. Doğumumun ertesi gün ayaklarım ve ellerim hamilelik öncesi haline döndü :) bir de düzensiz sancılarıma da dikkat etmişti benim doktorum. Düzensiz ama sık olursa rahimde yumuşamaya ve açılmaya sebep olabiliyormuş düzensiz sancılar da bilginiz olsun.

Tam yakalayamadım konuyu ama ben 39 numara ayakkabı giyiyordum, son 2 haftamı eşimin 43 numara ayakkabıları ile geçirdim :KK51: doktorum tansiyonum normal olmasına rağmen tuzu kestirdi. Günde bir öğün dikkat etmeyip diğer her yediğimde tuzsuz yedim.. Peyniri bile tuzsuz yedim. 2 haftanın sonunda bi nebze azalmıştı ödemim, doğuma girdiğim gün 3 kilo vermiş olarak girdim. Ayaklarım ve ellerimdeki şişlikler baya inmişti verdiğim kilo da onlardı sanırım. Ödem doğum anında riskliymiş, allah korusun doku yırtılmasına sebep olabilir demişti doktorum. Doğumumun ertesi gün ayaklarım ve ellerim hamilelik öncesi haline döndü :) bir de düzensiz sancılarıma da dikkat etmişti benim doktorum. Düzensiz ama sık olursa rahimde yumuşamaya ve açılmaya sebep olabiliyormuş düzensiz sancılar da bilginiz olsun.
düzensiz sancı dediğin adet sancısı mı benim günlerdir var

Back