çok geçmiş olsun, mutlaka bildirmek gerek doktora ama tansiyon normalse sorun olmaz dedi banaNormal cikti heralde cok tuzlu fln yedim
Kizlar amniyotik sivisi fazla olan var mi?
Ast alt bilirubin degerlerine bakildi canim insallah seninki de temiz cikar.Gecmis olsum canim..Dun gece benide kasinti tuttu huylandim sabah saglik ocagina gittim bakalim benim sonuclar nasil cikicak..Sen Ast alt degerlerinemi baktirdin cnm..
Canım nette bebedino diye bi site var ordan aldım.Cok guzelll nereden acaba??
Bence kv den başka biseye sinirlenmiş sana patlamis canim..hic çanı i sıkma ben gibi düşün sadece...bol sutun olsunKızlar sütüm kesilirse hiç şaşırmam bugün
Kv ile annem yeşil fasulye ayıklıyordu, bende şakasına ikinizden hızlı ayıklıyordum ben tek başıma, yapamadınız mı dedim diğer odadan
Kv gel kendin yap yarısı bozulmuş zaten yapsaydın dedi
O kadar moralim bozuldu ki geçen hafta almıştım acele acele sezeryana girdim yapamadım
Dayanamadım artık laf dalaşına girdik ki kendi anneme de demiştim ki şakasına demiştim
Şimdi küstü diğer odaya girdi hayır yani annem de ordaydı yok anneme değil ona demişim
Valla ilk defa laf dalaşına girdik, ağladım sinirden
Umarım sütüm kesilmez, çok üzülürüm ama çok sıkıldım
Canım bebedino diye bi siteden aldım.mavisi de var sanırım.başka renkleride var ama turkiyede satışını bulamadım.Aa cok guzelmis bu ya nerden aldin ? Tek renkmi ?
Canım nette bebedino sitesinden aldım.Nerden aldın canım? Çok kullanışlı gibi geldi. İyi günlerde kullan inş
Tuba cnm ne zaman doğumun kısmetse; normal mi sezeryan mı; benim de 98 , 1 haftam var kısmetse sezeryana yarın yine kan vericem kontrolüm var ben de bol bol kıyma et vs yemeğe çalışıyorum, bi de bu hafta çam fıstığı yiyorum o da çıkarırmış ; haberleşelim canım yarın sonucumu alırsam yazarım ben de yine sen de haber ver canımCnm bugun trombosit degerime bakti doktorum 96 cikti bol bol ıspanak tuket dedi insllh yükselir
Canim Gecmisolsun..büyük şeyler atlatmışsınız Allah acil sifalar versinKizlarrr Yoktum 5gun oldu dogum yapali masallah yakisikli oglum suan yanimda uyuyo erken oldu suyum bi anda bitti megr oglum yutmus dogumdan sonra iki gun goremedim yogun bakima aldilr cok uzuldmhic giremedim çünkü neler yaşadım neler inanamazsinizz Esim iş kazası geçirdi patlama oldu yandi yanık hastanesinde 1 ay yattı hayati tehlike geçirdi şimdi evde allahasukur taburcu oldu son ayimi hep yoğun bakım kapısında korkuyla sakinlestrcilerle geçirdim zaten benmde erken doğum riskim oldu hastanede yattım bebegm doğdu onuda aldılar yoğun bakıma çok acı cektm ama allahasukur şimdi evdeyz hep birlikte toparlanmaya calisiyorz z bakamadm kimler doğum yaptı acaba
Canım benim de dün kontrolüm vardı. Bebek kanala girmiş ve nst de 50 civarı sancılarım vardı. Doktor açılmama bakmak istedi ama Doğumu tetiklemek istemiyorum şimdi dedi. Çünkü bende amerikada yaşıyorum benimki de bir haftalığına Türkiye'ye gidiyormuşKızlar merhaba, umarım hepiniz iyisinizdir... Doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun, Allah analı-babalı büyütmeyi nasip etsin inş.
Dün kontrolüm vardı, oğlum yine yüzünü göstermedi, 3073 gr, 53 cm olmuş maaşallah, doktor 3,5 kg üzerinde doğar dedi... (bebek büyüklüğünün beslenme ile alakası yokmuş, annenizin rahim kapasitesi ile alakalıymış, yani annenizin bebekleri iri doğuyorsa sizde de öyle olurmuş)
Nst de büyük bi sancım çıktı, ama açılmam yokmuş, bu sancılarla açılma yoksa bebek beklenenden 1 hafta geç doğabilir dedi...
Ve baştan beri korktuğum şey başıma geldi, doktorum amerikaya seminere gidiyor, 1-14 eylül arası yokmuş
Çok moralim bozuldu, sinirden ağladım
Ayrıca çalışamaz raporumu da başlatamadım, dünden başlatmak istedim, doktor çarşamba başlayacak zaten git işe çalış dedi
İşleri bitirmek için geçen hafta mesai yapmıştım zaten, bu hafta hiç gitmek istemiyorum, ama 2 gün gitmek zorundayım
Ayrıca ayakta fazla kalma, temizlik yapma, kesen patlayabilir, istediğimiz bişey değil, bol bol dinlen dedi...
Bizden haberler böyle, bekleyenlere Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah. Hepinizi öpüyorum
Haber vermene çok sevndm cnm, ben de onları soracaktım şimdi :) keşke yazsalar bize ayrıntılı ama işleri başlarından aşkındır muhtemelen!Sidelya2011 , ayisigi3434 ve oskeortmen arkadaşlarmız üçü de dün doğum yaptı; çok şükür yavrularıyla iyilermiş kızlar
Cnm 2007 yilinda teyzem icin soylemisti doktor plesanta yaslanmis diye suni sanci verip acilma olmasini beklediler olmayincada sezeryana aldilar.Merhaba kızlar. Şimdi geldim kontrolden. Kızım iyi çok şükür maşallah 3.080 gr 50 Cm civarı.kendi doktorum izinden dönmemişti geçen hafta gittiğim doktora muayene oldum yine.çatı muayeneside oldum çok basit kısacık bir muayene hiç korkmayın.normal Doğuma engel bi durumun yok dedi.ama açılma yok sancı yok bebek kanala inmemiş.. Gününüzün dolmasına çok az kalmış dedi.2-3 eylüle kadar bekleriz olmazsa sezeryanla alıcaz mecburen dedi.plesantanda yaşlanma var dedi -ilk defa duydum bunu- ben suni sancı denicekmiyiz dedim o An ki duruma bağlı dedi.cuma tekrar bekliyorum daha sık görüşücez dedi. bizden haberler böyle..aslında moralim bozuldu kızım artık kendiliğinden gelsin istiyorum ama doğum için hiç birşey yok ortada..Çok stres oldum..
Cnm ben epidural normal istiyorum.haberlesiriz cnmTuba cnm ne zaman doğumun kısmetse; normal mi sezeryan mı; benim de 98 , 1 haftam var kısmetse sezeryana yarın yine kan vericem kontrolüm var ben de bol bol kıyma et vs yemeğe çalışıyorum, bi de bu hafta çam fıstığı yiyorum o da çıkarırmış ; haberleşelim canım yarın sonucumu alırsam yazarım ben de yine sen de haber ver canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?