2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Gecmis olsum canim..Dun gece benide kasinti tuttu huylandim sabah saglik ocagina gittim bakalim benim sonuclar nasil cikicak..Sen Ast alt degerlerinemi baktirdin cnm..
Ast alt bilirubin degerlerine bakildi canim insallah seninki de temiz cikar.

kızlar bugün şükür işte son günümdü evde ne kadar girebilirim bilmiyorum bebişini kucağına alanlara güle güle büyütmelerini benim gibi doğum bekleyenlerede sağlıkla kucaklarına almaları diliyorum hepiniz kendinize iyi bakın uzun zaman oldu yeri geldi beraber üzüldük yeri geldi beraber güldük hepiniz hakkınız helal edin.....

Bence kv den başka biseye sinirlenmiş sana patlamis canim..hic çanı i sıkma ben gibi düşün sadece...bol sutun olsun

Cnm bugun trombosit degerime bakti doktorum 96 cikti bol bol ıspanak tuket dedi insllh yükselir
Tuba cnm ne zaman doğumun kısmetse; normal mi sezeryan mı; benim de 98 , 1 haftam var kısmetse sezeryana yarın yine kan vericem kontrolüm var ben de bol bol kıyma et vs yemeğe çalışıyorum, bi de bu hafta çam fıstığı yiyorum o da çıkarırmış ; haberleşelim canım yarın sonucumu alırsam yazarım ben de yine sen de haber ver canım

Merhaba kızlar. Şimdi geldim kontrolden. Kızım iyi çok şükür maşallah 3.080 gr 50 Cm civarı.kendi doktorum izinden dönmemişti geçen hafta gittiğim doktora muayene oldum yine.çatı muayeneside oldum çok basit kısacık bir muayene hiç korkmayın.normal Doğuma engel bi durumun yok dedi.ama açılma yok sancı yok bebek kanala inmemiş.. Gününüzün dolmasına çok az kalmış dedi.2-3 eylüle kadar bekleriz olmazsa sezeryanla alıcaz mecburen dedi.plesantanda yaşlanma var dedi -ilk defa duydum bunu- ben suni sancı denicekmiyiz dedim o An ki duruma bağlı dedi.cuma tekrar bekliyorum daha sık görüşücez dedi. bizden haberler böyle..aslında moralim bozuldu kızım artık kendiliğinden gelsin istiyorum ama doğum için hiç birşey yok ortada..Çok stres oldum..

Canim Gecmisolsun..büyük şeyler atlatmışsınız Allah acil sifalar versin

Canım benim de dün kontrolüm vardı. Bebek kanala girmiş ve nst de 50 civarı sancılarım vardı. Doktor açılmama bakmak istedi ama Doğumu tetiklemek istemiyorum şimdi dedi. Çünkü bende amerikada yaşıyorum benimki de bir haftalığına Türkiye'ye gidiyormuş haftaya salı dönecekmiş. Dua ediyorum o arada doğurmayayım diye. Bir şey olursa yerime arkadaş bakıyor dedi bana da

evrembus canım büyük şeyler atlatmışsın çok geçmiş olsun canım Allah eşini de evladını da sana bağışlamış çok şükür; inş oğlun da eşin de en kısa sürede toparlar allah yardımcın olsun canım

Cnm 2007 yilinda teyzem icin soylemisti doktor plesanta yaslanmis diye suni sanci verip acilma olmasini beklediler olmayincada sezeryana aldilar.

Cnm ben epidural normal istiyorum.haberlesiriz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…