2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
çokbbaskın bi karakter. İlla benim dediğim doğru diyen cinsten. Annem le aynı sehirdeyz o uzakta.oyuzden o yatılı kalıyor.anneme de muhalefet oluyo.oyuzden annm sıkıntı cikmasn aman diyerek çok kalmadı arada gelip gidiyor.artık gerekirse tartışıcam valla. Oglumu o halde gormek okadarzzorki.içim agriyo ;(( bide guya çok uzuluyo ama ben surekli hadtanedeyim eve geliyorm bakiuorm gorumcemle keyifleri yerinde en güzel yemekler vs..of ne bileyim cnm.

ne 1 i canim 5 tane dogurmus ama hicbisey bilmiyo.bana yemk olarak kurufasulye yapiyo dusun artik;( dogumda yoktu .dogum ani oldu ya bnm yetisemedi Alkahtan.dua etmistm cok Alahim kaynana dogumda olmasin diye.kabuloldu sukur.annem vardi o da son40 dk filan.dogumum cok hizli ilerkedi cnm.o yuzden annem son anlara yetisti

23.5 e çıkmıştı.25 de kandegisimi oluyomus. Bizde de ABO
uyuşmazlığı varmış. Buda çok
hizlandrmis sariligin ilerlemesini.şuan 10 A dustu değeri cook sukur.sapsariydi kuzum.senin neden yatiyo.geçmiş olsn.bnde şuan sağım yapyrm.evt Allahdan gidici.esim de onu takma dinleme diyo.öyle sıkıca disimi artik

cnm ben zaten bu son gittgm Dr A daha önceden de gitmstm 2 kez filan. 4 ve 6. Ayda.knndi Dr um çok güven vermiyordu arada başka Dr lara da gidiyodum.bu Dr un da normal dgm yanlısı olduğunu duymustm.gittgmde epidural normal dgm istedgmi söyledim.adam tamm şuan normale engel bi durum yok dedi.yanı diğer Dr un söylediklerini vs soylemedm .sende iyi bi dr bulursan şimdiye kadar şehir dışında filandim desen..bnce kabul ederler yaaa.sonuçta bi usg ile birçok şeye karar verebikiyolar

Cnm cok gecmis olsun ama hic stres yapma ben etrafimdaki dogan bebeklerin %90 ni nin sarilik olup tedavi olduklarini biliyorum. Bol gunes alsin bebegin hastaneden ciktiktan sonra. Kv gelince o ne derse sen kendi bildigini doktor boyle yap dedi diyerek yap cnm. Yada esinle konus cnm ve kv de gorumcede gitsinler evlerine. Is yapma konusunada gelince yapma cnm sen herseyi yapabilirsen onlar daha cok sey bekler senden. Halsizim de uykusuzum de ne bilim bi bahane uret mecbur onlar yaparlar. Umarim en kisa zamanda sorunlarini atlatip bebisinle huzurlu vakitler gecirirsin cnm

Çok sevindim canım! Rabbim yavrunu size bağışlasın..

Canım Allahın izniyle bebeğin iyileşir, dediğin gibi sağ ver, gerekirse mama ver. Bazı bebek iştahlı oluyor ve doktorlar kusura bakmasın ama anne naparsa yapsın sütü yetmiyor. O zaman mama vermek lazım çünkü bebek doymadığı için hem hasta olabiliyor hem de huysuz. Neyse, bundan sonra sen sazı eline al da kv ye bırakma. Gitmek te bilmezler, sen bağımzsız hareket et bence

hanimlar elektrikli sut pompasi kullanan yok mu avent mi lansinoh mu hala karar veremedimm
Ben Ameda kullanıyorum, memnunum.

Özeldeki doktorlar direk kesip biçmeye hazır. Tabii tamamını genellemiyorum. Aralarındaki nadir hekimleri tenzih ederim. Ama iş sağlık olunca özel yerler ticari düşünüyor gibime geliyor. Tabi devlette de iyi birine rastlayacaksın.
Devlet Hastanesinde iki doğumumda da sezaryen diye inledim de doktorlar beni dinlemedi. İlkinde normal oldu, doğum sonrası nasıl şükrettim bilemezsiniz.
İkincisinde mecburdur sezaryene. Zar zor sezaryen kararı verdiler ama normal Fıtri doğum olmayışının kötü neticeleri bakın şimdiden baş gösteriyor.

Bizim daha da yüksekti. Yanlış olmasın şimdi, ya 26 ya 29 dedi. (o an sarsıldığım için tansiyonum düştü sayılar rakamlar kafamda allak bullak oldu)
Dr dedi ki dua edin akşama kadar 23 altına düşsün yoksa kan değişimi yapılacak.
Ve hamdolsun gece 18 oldu inşallah daha da düşmüştür.

Kizlar amniyotik sivisi fazla olan var mi?
Benim iki gebeliğimde de fazlaydı.

Canım gözün aydın güle güle büyüt bebeğini

Gunaydin eylul anneleri ben de 2014 eylul annesiyim merak ettim topiginize bakim dedim sabah sabah ..telaslar baslanis dogum yapan bekleyen sancilanan 42.haftanin basinda kavustum ben de ogluma 6 ay kadar giremedim topige gogus uclarim cok minukti oglum ememiyrdu yaklasik 2 ay kadar sagdim gogus ucu minik olan varsa tavsiyem ebebekten gogus ucu alsin eczanlerde buyukleri var .. 10 gun 15 gun yatin ayaklanmayin baksin ailedekiler simdiden hayirli dogumlar insallah hepiniz saglikli bi sekilde alirsiniz meleklerinizi kucaginiza

Canım bu zamanda böyle şeyler yaşaman elbette kötü olmuş. Onların şu anda gitme gibi.bi olasılıkları yoksa, sen de onları görmemeye çalış ki iyice sinirlerin harap olmasın. Çünkü şu anda bebeğinin sana ihtiyacı var. Bu arada çok geçmiş olsun inş en yakın zamanda yavrum sağlıkla evine gelir. Sarılık değeri kaç çıktı canım? Şimdi nasıl oldu?

Günaydın anneler ve çoooook yakında anne olacaklar evet doğumdan sonra.daha az girmeye başladık topiğe, ama ancak bu kadar olabiliyor. :) ilk defa tattım bu duyguyu ve binlerce kez şükrediyorum rabbime. Kızımı her kucağıma aldığımda şükürler olsun seni bana verene demeden edemiyorum. Allahım hepimize evlatlarını bağışlasın inş. Bugün 25,günlük oldu kuzum. Çok şükür ameliyat yerim baya baya iyileşti, kendi işimi 1 haftadır falan rahatlıkla görebiliyorum. Kızımla en baştan beri ben ilgilenmeye çalıştım.ki bu sürece çabuk adapte olabileyim diye , iyi ki de öyle yapmışım, her şey yolunda çok şükür. Maaşallah kızım huysuz bi bebek değil. Ama geceleri en ufak Bi sesine bile uyandığım için uykum bölük pörçük oluyor. Yalnız şöyle de ilginç bir şey var, buna bile alıştım kızım emiyor çok şükür ama ben erken doğum yaptığımdan çabuk toparlansın diye günde 1-2,kez de mama vermeye çalışıyorum. Kısaca bizden haberler böyle arkadaşlar. Sık yazamasam da topiği takip ediyorum hâlâ. Doğum yapan arkadaşlara geçmiş olsun, yapacak olanlara da en yakın zamanda bu güzel duyguyu tattırsın inş rabbim. :)

tesekkur ederiz oneriler icinnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…