2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473

Canımmm inşallah sağlıkla sıhhatle biz iyiyiz mesajını da okuruz
Dua edeceğim sizin için ama korkma bak benim bile 1 hafta geçmiş ne zaman geldi geçti anlamadım bile daha dün korkuyordum
Sabah olması iyi oluyor aslında uyanıp hazırlanıp gidip oluyorsun bitiyor akşam falan olsa insan düşünmekten heyecanlanır

Ayy çok heyecanlı yarın bebeğin kollarında olacak Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz

yok canım gelen giden olmadı ama herkeste olmuyormuş galiba. Valla her wc ye girdiğimde sifonu çekmeden inceler oldum bişey var mı diye. Kafa yedim galiba.
Yok canım ne kafayı yemesi hepimiz oyleyiz artık. Senin Allah in izniyle daha az kalmış benim gunume göre. Yalnız benim kasilmalar bu saat oldu hala devam ediyor dogurursam çok sasiririm valaa. Salı kontrol var o yüzden doktora gitmek istemedim

Banada doktorum kanalda demedi ama tam doğum pozisyonunda dedi kanala inmek artık çıkmak üzere demekmiş doğum anında olurmuş size direkt kanala inmişmi dedi
ben kendim sordum kanalda mı diye evet dedi bakalım bekliyoruz sürekli sertleşme halinde karnım nst de hiç girmedim sancı var mı yok mu onu da bilmiyorum

ben kendim sordum kanalda mı diye evet dedi bakalım bekliyoruz sürekli sertleşme halinde karnım nst de hiç girmedim sancı var mı yok mu onu da bilmiyorum
Benim de ara ara kaskatı kesiliyo karnım nstde en fazla 35 çıktı normal dedi yürüyemiyorum adım atarken zorlanıyorum çatı ağrım çok kemiklerim kırılcakmış gibi geliyor sancım oluyor ama hiç öyle dedikleri gibi belden gelmiyor sancı bunların hepsii yalancı sancı sanırım nstye neden girmedimiz en azından bir fikir verirde

göğüs kalkanı denedin mi canım gögüs ucunun hiçbiryere değmemesini sağladığı için daha çabuk iyileşme sağlıyomus

Anlatıyorum hassas olduğumu ama 1 gün sürüyo.. Neyse, işin kötüsü bebeğimin hareketleri yavaşladı.. Yarın büyük gün bir de.. Kontrolümüz var, geçen hafta gelişimi durmuşa benziyo demişti doktor, inşallah bu hafta kilo alabilmiştir.. Bu moralle de ne güzel olur doğurursam! Dua edin..

Allah kurtarsın cnm.. Hayırlı haberlerle dön inşallah..

canım ananası çok yeme fazla c vitamini ağızda yanma yapabiliyo.dilin yanabilir yani. ben yaşadım şahsen de hoş olmuyo pek :)

Kızlar sizlerde de varmı ? ruh halinizde sıkılma daralma
Hiçbiyer bana göre degilmiş gibi hissedıyorum bi tuhafım
Bennn ;(( bazen hüngür hüngür ağlayasım geliyor...karamsarlık çöküyor üstüme,sonra birden geçiyor sonra yine aynı.hormonlardan malesef ;(

Ya benimde bugün başladı dediğin gibi ağrılar bunlar yalancı sancı mi oluyor ki ? Adet agrisinin benzeri bi ağrı

Kizlar benim sipa normalde cok hareketli ama hastaneye gittigimde neredeyse hic hareket etmiyor hele de nst ye girdigimde hic hareket etmiyor ne zaman isim bitip hastaneden cikiyorum basliyor yine kipir kipir olmaya. Sanirim hastaneyi sevmiyor. Sancim baslayinca evde bekleyeyim bari sipam hastaneye gidince gelmekten vazgecer falan hic benim gibi ayni durumda olan var mi acaba?

İnş sağlıkla sağlıklı kucağına alırsın bebeğini ..bunlar boş şeylerde işte insan yinede karnım yok kilom falandiye kafaya takıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…