Ayol senin daha bir ayın var sıranı beklebenim minik sıpam da bu hafta geldi geldi, gelmedi binicem eski tip cipe, götürsünler taşlı tuşlu köy yollarına metin akpınarla zeki alasya gb. Belki işe yarar
Selamlar kızlar herkes iyidir ınsallah dogumlar sıklaştı bu aralar...
Uzun zamandır takip edemiyorum malum dogum yaklaştı yarin ınsallah 9 da sezeryana gireceğim minik Nil'imi kucağıma almama 1 gun kaldı umarım her sey yolunda gider
Bizim ıcın dua ederseniz sevinirim...sevgiyle kalmanız dılegıyle ben de ınsallah yarin güzel haberler veririm...
Canım benim iki haftadır kanalda.sanırım bi haftada gelmeyebiliyorBebek kanalda olunca 1hafa icinde dogum gerceklesir mi acabaa kizlar benimki gecen kanaldaymis bakalim bol bol yuruyoruzz nzmn gelcekler
Ayy çok heyecanlı yarın bebeğin kollarında olacak Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyoruzSelamlar kızlar herkes iyidir ınsallah dogumlar sıklaştı bu aralar...
Uzun zamandır takip edemiyorum malum dogum yaklaştı yarin ınsallah 9 da sezeryana gireceğim minik Nil'imi kucağıma almama 1 gun kaldı umarım her sey yolunda gider
Bizim ıcın dua ederseniz sevinirim...sevgiyle kalmanız dılegıyle ben de ınsallah yarin güzel haberler veririm...
Once ben once benAyol senin daha bir ayın var sıranı beklebenim minik sıpam da bu hafta geldi geldi, gelmedi binicem eski tip cipe, götürsünler taşlı tuşlu köy yollarına metin akpınarla zeki alasya gb. Belki işe yarar
Yok canım ne kafayı yemesi hepimiz oyleyiz artık. Senin Allah in izniyle daha az kalmış benim gunume göre. Yalnız benim kasilmalar bu saat oldu hala devam ediyor dogurursam çok sasiririm valaa. Salı kontrol var o yüzden doktora gitmek istemedimyok canım gelen giden olmadı ama herkeste olmuyormuş galiba. Valla her wc ye girdiğimde sifonu çekmeden inceler oldum bişey var mı diye. Kafa yedim galiba.
Banada doktorum kanalda demedi ama tam doğum pozisyonunda dedi kanala inmek artık çıkmak üzere demekmiş doğum anında olurmuş size direkt kanala inmişmi dediCanım benim iki haftadır kanalda.sanırım bi haftada gelmeyebiliyor
ben kendim sordum kanalda mı diye evet dedi bakalım bekliyoruz sürekli sertleşme halinde karnım nst de hiç girmedim sancı var mı yok mu onu da bilmiyorumBanada doktorum kanalda demedi ama tam doğum pozisyonunda dedi kanala inmek artık çıkmak üzere demekmiş doğum anında olurmuş size direkt kanala inmişmi dedi
Benim de ara ara kaskatı kesiliyo karnım nstde en fazla 35 çıktı normal dedi yürüyemiyorum adım atarken zorlanıyorum çatı ağrım çok kemiklerim kırılcakmış gibi geliyor sancım oluyor ama hiç öyle dedikleri gibi belden gelmiyor sancı bunların hepsii yalancı sancı sanırım nstye neden girmedimiz en azından bir fikir verirdeben kendim sordum kanalda mı diye evet dedi bakalım bekliyoruz sürekli sertleşme halinde karnım nst de hiç girmedim sancı var mı yok mu onu da bilmiyorum
göğüs kalkanı denedin mi canım gögüs ucunun hiçbiryere değmemesini sağladığı için daha çabuk iyileşme sağlıyomusDogum yapan anneler göğüs ucu yaralariniz oldumu ve ne yapıyorsunuz resmen ağlayarak emziriyorum ne yapıcam bilmiyorum krem sürüyorum temizliyor duş alıyorum ama 2 saatte bir verdiğim için iyileşmiyor sizler ne yaptiniz
Anlatıyorum hassas olduğumu ama 1 gün sürüyo.. Neyse, işin kötüsü bebeğimin hareketleri yavaşladı.. Yarın büyük gün bir de.. Kontrolümüz var, geçen hafta gelişimi durmuşa benziyo demişti doktor, inşallah bu hafta kilo alabilmiştir.. Bu moralle de ne güzel olur doğurursam! Dua edin..Canım aslında sonradan oda üzülmüştür ama erkekler pişman olsalarda pişmanım demiyorlar.üstüne bi daha bi daha ayni hatayı yapıyorlar.tabiki erkek olduklari için bu davranışlarını kabul edecek değiliz ama hamileliğin son gunlerinde canini da sıkma ya değmez.bu arada esinle lohusalık üzerine de konuşsan güzel olur cunki o dönemde insan daha hassas oluyo herşeye ağlamak istiyo.sana karşı biraz daha dikkatli olur belki.onlar bizi biz onları nelerimizle kabul etmiyoruz ki.düşününce evlilik çok zor is.Allah yardımcımız olsun.
Allah kurtarsın cnm.. Hayırlı haberlerle dön inşallah..Selamlar kızlar herkes iyidir ınsallah dogumlar sıklaştı bu aralar...
canım ananası çok yeme fazla c vitamini ağızda yanma yapabiliyo.dilin yanabilir yani. ben yaşadım şahsen de hoş olmuyo pek :)iki gündür Google yazdığım tek cümle doğal yolla doğumu tetikleme :) hatta 4-5 aylık hamileyken forumda bir konu görmüştüm doğumu başlatan şeylerle ilgili ve o zaman "amaaan ne zaman isterse gelir çocuk, ne zorluyorlar anlamıyorum." demiştim. Bu araştırmaları yaptıkça aklıma geliyor ve kendime,gülüyorum. Doktor 1 cm açılma var dedi pazartesi günü keşke söylemeseydi aklıma soktu iyice.
Bennn ;(( bazen hüngür hüngür ağlayasım geliyor...karamsarlık çöküyor üstüme,sonra birden geçiyor sonra yine aynı.hormonlardan malesef ;(Kızlar sizlerde de varmı ? ruh halinizde sıkılma daralma
Hiçbiyer bana göre degilmiş gibi hissedıyorum bi tuhafım
Ya benimde bugün başladı dediğin gibi ağrılar bunlar yalancı sancı mi oluyor ki ? Adet agrisinin benzeri bi ağrıBenim de ara ara kaskatı kesiliyo karnım nstde en fazla 35 çıktı normal dedi yürüyemiyorum adım atarken zorlanıyorum çatı ağrım çok kemiklerim kırılcakmış gibi geliyor sancım oluyor ama hiç öyle dedikleri gibi belden gelmiyor sancı bunların hepsii yalancı sancı sanırım nstye neden girmedimiz en azından bir fikir verirde
Yok cnm soylemedı ,37.haftada çatı muayenesı yapacak daha drSenin doğum ne zaman doktor birsey söyledi mi
İnş sağlıkla sağlıklı kucağına alırsın bebeğini ..bunlar boş şeylerde işte insan yinede karnım yok kilom falandiye kafaya takıyorOhooo karnım ta 3.ayda başlamıştı çatlamaya:))
Çok krem kullandım pahalı pahalı ama yine de çatladı. Anladım ki herşey boş. Göğüslerim ve kalçama sürmedim krem oralar çatlamadı hiç :)
Yani hiç alakası yok kremle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?