2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Merhabalar,

Herkese güzel, sağlıklı doğumlar diliyorum. Ben de 2015 Kasım anneleri grubuna üyeyim. İnşallah bebeğimiz Kasım ayı gibi doğacak. Sizler bize göre hayli tecrübelisiniz. Artık mutlu sona yaklaşmışsınız. Kasılmaları olan arkadaşlar, bu kasılmalar insana kendini nasıl hissettiriyor? Dayanılmayacak kadar sancılı mı? Ve siz kasılma anında ne yapıyorsunuz? Şimdiden çok teşekkürler. Tekrar sağlıklı doğumlar...

Kızlar nts ye gırıyorsunuz degılmı
Ewet tatlım ben 12gün önceydi sanırım agrılarm kasılmalarm vardı girdim doktr kaslmalarn yüksek oldugunu erken dogum olabilecegini söyledi magnezyumumu günden 1den 3 e çıkardı ama ben içemiyorum bi taneyi zor içiyorum

Aynı sekılde canm ya erken dogum dıye kac kere yatırdılar hastaneye. Nts ler ise her nts de basıma toplanıyorlar sancımı var dıye artık ıyıce tedırgın oldum bılen arkadaslar lütfen bı ınceleyın

Sen de hayırlısıyla alırsın kucağına İnşaallah arkadasım.
Kasılmalar doğum yaklaşınca ağrılı oluyor. Onun dışında da bebeğin oluşturduğu tepecikler kasılma ama onlar zararsız :)
Ben henüz ağrılı bir kasılma hissetmedim.

Canım sancın çıkmış senin. Doktor bişey demedi mi?
Ağrı çoğalırsa gel hemn dedı ama bu ağrı işi biraz karışık. Nasıl bur ağrı beklıyorum. Onu dahi kestıremedım ağrı gelıyor ama uzun sürüyor. Ara ara duruyor vesaire. Cok karışık. Bı durum sen ve bu test doğumun yakın oldugunumu gosterıyor

Tek tek cevap yazamadim ama hepinize cok cok tesekkur ediyorum kizlar.hepinizden Allah razi olsun.biz evimize geldik kizimla iyiyiz cok sukur.yazilari okuyamadim dogum yapanlar varsa hayirli olsun kuzucuklari bekleyenlerede rabbim hayirli dogumlar nasip etsin.hepinizi opuyorum.

Ağrılar doğuma hazırlık ağrısı ama bana 5 dk da bir olunca hemen gel dedi. Çok düzensizse eğer düzenli ağrın olana kadar bekle. Bebeğin hareketlerini de takip et ama.. Benim hiç sancım çıkmadı ya son haftadayım. Suni sancı vermelerine gerek kalmadan doğururum umarım :)

İnşallah canm ya bebısın sağlıklara gelsın annesıne :) sancı yı bıraz anlatabılırmısın benım kı ıle aynı durumdamı merak ettım

Eisey, post: 42263978, member: 384486"]perihan nasılsınız yavrunla nasıl zaman geçiyor idolumsun galiba ben de normal doğum yapacağım ve senden cesaret alacağım[/QUOTE]
iyiym cnm
perihan nasılsınız yavrunla nasıl zaman geçiyor idolumsun galiba ben de normal doğum yapacağım ve senden cesaret alacağım
İyiym cnm ilk iki gun zordu emmiyodu
vs.bugun duzene girdik emiyo sutum oldu
iyice.dikislerim biraz agriyo ama olck
okadar.bir can dogurduk dimi ama cok
Guzel bi duygu ya evlat...birden hersey coj degisti gibi..of ne biliym yasayinca anlycksnz ins.buarada beni idol gordgn icin cok saol .gururduydum evt kesnlikle normal dogur aslinda dgum hikayemide yazcm Ama bidikla ilglnmktn ve gelen giden vs..biturlu firsat bulamadm.ins enkisa zmnda yazcm.haricnde normal dogumla ilgili merak ettiklerniz ve korkulariniz varsa seve seve yatdmci olurm cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…