2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
ben de çok merak ediyorum o sancıyı gidip gelir diyorlar bi de benim adet sancım var ama sabahtan akşama kadar hep aynı seyirde devam ediyor çoğu zaman

Ayy Canim Benim Allah yardimcin olsun. Insallah hayirla alirsin kuzunu kucagina

Evet normalde haziran için geçerli ama bu sene araya bayram tatili dahil iki hafta tatil gireceği için böyle yaptılar sanırım. Seminer sonrası iki hafta tatil var yani.bi yere kımıldayamıyacağım için beni pek ilgilendirmiyor haliyle. Atamalarda da hakkımızda hayırlısı olur inş

Nst ye gerek duymadı.perşembeye kadar sancın olursa zaten gelirsin dedi.bebeğim çok kilo almamış onun rahatlığı var 3600 olmuş.O yüzden biraz uzattı vakti.
maşallah bebeğine ama sen benden öndesin benim 36+0 da dün 2920 gr di bebeğim

Merhaba ; bennde coraspin ve 0,4 cleaxan kullanıyorum.Coraspırını bıraktırdı bu hafta.35.haftadayım suanda. Banada senın gibi demişlerdi 37-38.haftada bebegı alabılırız dıye.Haftaya cuma randevum var bakalım ne dıycek.Merak edıyorum

ben de çok merak ediyorum o sancıyı gidip gelir diyorlar bi de benim adet sancım var ama sabahtan akşama kadar hep aynı seyirde devam ediyor çoğu zaman
Aynen canım 10 dk da bir 5 dk da bir falan diyorlar ama benimkide senin dediğim gibi bir başladımı 2-3 saat suruyor.

Hmm çok saol canm bilgi için kasıklarıma baskı yapıyo şimdi belim agrıyo bide kopacak gibi bakalım ne zaman gelcek küçük hanım

Muhteşem ellerine sağlık. Ben yapmaya kalksam ortaya nasıl bi facia çıkar bilemiyorum, kıskanmadım kii allah ağız tadıyla yemeyi ikram etmeyi nasip etsin de şeyi merak ettim acaba bayatlamadan ne kadar dayanabiliyolar

Hanımlar bi test yapıyodunuz ya sırtı duvara yaslayıp ayağımızm birini kaldırıp digerinn üZerine koyma işlemini ayaktaykenmi yapıyoruz oturupmu sırtımıZı duvara yaslıyoruz

Tovbeeee bismilllah şimdi öyle bi dedinki ben bile korktum. Bu nick çok uzun senelerden vardı aklıma bisey gelmedi hesap açarken bunu kullandım degistirilebiliyorsa degistireyim aman Allah korusun son zamanlar bi de ruyana girmeyelim

Hanımlar bi test yapıyodunuz ya sırtı duvara yaslayıp ayağımızm birini kaldırıp digerinn üZerine koyma işlemini ayaktaykenmi yapıyoruz oturupmu sırtımıZı duvara yaslıyoruz

Ayaktayken sırtını ve belini duvara iyice daya, sağ topuğunu sol ayak parmaklarının üstüne koymaya çalış :)

sana da aynısını söyledikleri için içim biraz daha rahatladı doktoruma çok güveniyorum ama annemler erken erken deyip canımı sıkıyorlardı demek gidişat bu yönde allah kolaylık versin canım sana da

Kızlar şu nts yi değerlendirebilirmiyiz beni biraz korkuttu

Eklentiler

• image.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 111
sana da aynısını söyledikleri için içim biraz daha rahatladı doktoruma çok güveniyorum ama annemler erken erken deyip canımı sıkıyorlardı demek gidişat bu yönde allah kolaylık versin canım sana da
37.haftada zaten bebek kendını kurtarmış oluyor dedı dr um.O konuda içim rahat.Nst ye henüz baglamadı dr benı.belkı haftaya cuma baglar.senı nst ye bagladı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…