2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Se
Senin durumun daha zormus.Ben parayla birini mi tutsam ya da hemsirelere para verip onlarin hastanede ilgilenmesini mi istesem diye bile dusundum.Caresiz olunca insanin aklina hersey geliyor...

üzerine bile basamayacak duruma geldim ben. ve artık dua ediyorum doğurmak için bacaklarım da aynı şekilde eğilip kslkamıyorum bile
Kızlar benm dr odem oluşmaması ıcın tuzu kestı resmen ben cok az tuz lu yıyorum ve odemım cok az allaha sukur tuzu azaltın tuz kullanıyorsanız.

Ben gece terden sıcaktan uyuyamıyorum iyice sinirlerim bozuldu ya valla.
üzerimde de bi yorgunluk var ki anlatamam.yerimden kalkacak halim yok resmen
lohusa tacım ve terliğim var yapılacak daha.oturduğum yerden onu dikecek bile halim yok

nasıl yapıyorsunuz bunu :)) sırtını duvara dayamak bu göbekle çok zor göründü gözüme

kızlar Allah yardımcınız olsun benimde öyle.
aynen benimde bir çocuğum var,annem ameliyatlı kayınvalidem burda değil.bakalım bizi neler bekliyor.
en sıkıntı yaptığım konuda hastanede kalma süresi.ilkide sezeryandı çünkü.
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Okuyorum ama cevap yazamıyorum kızlar.
Doğum yapan arkadaşları tek tek tebrik ederim.
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Ama maşallah bu eylül anneleri erkenci çıktı.sıcaklardan diye düşünüyorum artık.

günaydın kızlar. Bütün gece uyuyamayıp,saat 6 da yatınca anca uyandım. Ama birde çok güzel bir rüya gördüm. Rüyamda evde doğum yaptım ama o kadar acısız ağrısızdı anlatamam. Pamuk gibi bir kız bebek,doğurdum. Doya doya yüzüne baktım. Çok güzel bır rüyaydı

Çok rahat degiyor daha çok var bana demek :\

AA geçmiş olan canim söyledim ben kasintidan duramiyorum dedim.iki tane merhem verdi pek ciddiye almadi bnm sadece gobegimde senindemi öyleydi belki oyuzden teste filan gerek duymadi normal karsiladi yani

Yok canım benim bütün vücut du el ayak bacak sırt vs.
Seninki normal karnın büyüdüğü için o zaman

aaaa canım neden dert ediyorsun bunu. Hemde ikinci çocuğun eşinde sende tecrübelisiniz. Sakın sıkıntı yapma kendine çok güzel kalkarsınız altından. Bende senin tam yersin olarak sadece eşim ben ve bebeğimiz olalım istiyorum ama olmayacak malesef.

canım kilo alım hızları donem,donem,değişebiliyormuş. Doktor öyle söylemişti. Benim bebeğim iki koneol önce 10 günde 200 gram almıştı bir sonraki kontrolde 1 haftada 350 gram aldı. Haftanla uyumluysa hiiiç sıkıntı yapma.

olsun cnm tabıkı sor bende cok merak edıyorum bu soruları konusmak fikir almak iyi geliyor benm kızımnda hareketlerı azaldı ara ara hıckırıklar oluyor ve sonuyor omuz ve poposunn seklnı değitiriyor. dr en son 1 hafta once kafasının aşagıda oldugunu(dondugunu ve bunun iyi birsey olduğunu) soylemıstı. doğum tarıhı vermıyor suanda normal gorundugu ıcın normal olursa bırsey dıyemm dıyor ama henuz allatn hıc muane etmedı sezeryan olursa kurbandan once alabılırız 38de demişti. 2660 kılosu gobeğimde deli gibi kaşınıyor ve birsuru catlagım var. sana ne dedı dogum ıcın cnm allattan muane oldunmu boyu kılosu nasıl bebişin?

kontrolden geldim kızlar bebiş 3054 olmus bas asagı ve kanalda mı diye sordugum da evet dedi acaba yakın mı doğum eylül ü beklemez mi ki bugun de göbeğim çok çok aşağıda sanki hafiflemiş gibiyim

Kızlar baya uzak kaldım nasılsınız doğum yapan var mı ??? Bizi sorarsanız biz iyiyiz az önce kontrolden geldik 3.043 gr olmuş paşam. Kasık ağrılarım var nts de 25 üzeri çıktı. Doktor bekle bundan sonra hazır ol dedi heyecan bastı :)))

Cnm misk izne ayrıldı bizde görmüyoruz ben bebisle meşgulüm çok giremiyorum forma özge de görünce cevaplar o da az giriyor forma.. Sen nasılsın bebis nasıl..
İyiyim kuzum doğuran kaçıyor zaten şaka yapıyorum tabiki biz daha dogurucaz sen büyütün kuzucugu maşallah cumartesi gün verecek haftaya bekliyorum ben de hayırlısı artik öpuyurum ikinizi de bebişim bu arada ablamiz gördü mu kardeşi kıskançlık falan var miiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…