gözün aydın canım.Hayırlı uğurlu olsun.Çok sevindim.Bizide burda öldürdün ama canlı yayında gibi hisettik ama çok heyecanlıydı.Nihayet sonu hayırlı ve güzel oldu.Çok ağrın oldumu korktum vallaKızlar dun gece aynn şaka gibi başlayanddoğum sancılarım şaka değilmiş..sabah doğdu kuzum.ama kızlar zorlndm yanı..epidural yaptrmadm Dr izinliymis onun yerine bakan kişi de 8 den önce gelmezmis..çok bagrdm lütfen epidural diye ama acilmam çok hızlı olunca dogum başladı 8 de 10 cm acilmam vardı.Dr geldi 8.40 da dogdu oğlum..gözümuykuda hala..bbirara doğum hikayemide yazcm
Ama bilen bilir bu kadar duam kabul olurdu yanı..coksukur
harikaKızlar dun gece aynn şaka gibi başlayanddoğum sancılarım şaka değilmiş..sabah doğdu kuzum.ama kızlar zorlndm yanı..epidural yaptrmadm Dr izinliymis onun yerine bakan kişi de 8 den önce gelmezmis..çok bagrdm lütfen epidural diye ama acilmam çok hızlı olunca dogum başladı 8 de 10 cm acilmam vardı.Dr geldi 8.40 da dogdu oğlum..gözümuykuda hala..bbirara doğum hikayemide yazcm
bende bugün 35.haftama girdim.DCanım ben 35+0 da doğum yaptım, yüksek tansiyon sebebiyle.
Bende bugün 35.haftama girdim.Dün kontrolüm vardı.Dr haftaya cuma tekrar cagırdı.2107 grm çıktı kızımın kilosu.Henüz nst ye de bağlamadı.Zaman yaklastıkca heyecan artıyor canım yaaa ..Canım ben 35+0 da doğum yaptım, yüksek tansiyon sebebiyle.
Canım zaten onun için Dr a gitme ; evde en doğal şey Zeytinyağı varsa bi çay tabağına falan koy hergece onunla yerleştir canım ilacını, kuru kuru daha çok tahriş edersin
Hayırlı olsun canım benim...Bütün annelere iyi dilekleri için teşekkür ederim Allah herkese n asıp eder insallah bebegim doğdu Allaha Şükür 3000 kilo suan yanımda fakat hep uyuyor doğum yapan arkadaşlar bebeği ne zaman tam emzirebildiniz
gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün şansı bahtı güzel olsun inşallah geçmiş olsun darısı bizim başımızaKızlar bn doğum yaptım normal oldu.8 bucukta.bebek 3250 doğdu.coksukur iyi,bnde oyleee yorgunum ki....yıllarca uyuyabilirm sanki
Slm bugün doktora gittim, 3600 kg 36 hafta 5 günlük. Acilma yok hafif sancılar var ve boynuna kordon dolaşmış dedi. Ya bogulursa öyle bilmiyorumCanım ya bozma moralini o zaman Allah mutlaka bi kolaylığını verecektir ; kendi sancılarını takip et sıklığı ne kadar yarım saatten aza düşerse ya da bu arada suyun gelip te sızmaya başlarsa o zaman çok beklemeden hastaneye gidip durumu anlatırsın ebe de olsa zaten açılma var mı diye bakar canım; moralini yüksek tut yavruna kavuşacağını düşün canım
Tam dışarı kılarken geldi henüz tadamadim.eve geçince tadicam inşallah.Canım tadı nasıl çikolatanın? Benim kargoda yarın gelecek inş. Ben de senin gibi dolaba koymayı düşünüyorum, konyada serin bir yer bulmak çok zor
kanaman çok oldu mu en çok onu merak ediyorum benim iğneyi de 1 gün önce kesicez dedi ama asparini daha yeni bıraktırdı 36. haftadaCanım ben de aspirin ve iğne kullanmıştım, spinal oldu doğumum ve çok rahattım. İğneyi 1 gün önce kestik, aspirini zaten 32 . Haftada kesmiştik.
canım hayırlı uğurlu olsun inşallahhhhh. Çok sevindim dualarının kabul olmasına kaç kg doğdu bebiş doktorun ölçümleri doğru çıktı mıKızlar dun gece aynn şaka gibi başlayanddoğum sancılarım şaka değilmiş..sabah doğdu kuzum.ama kızlar zorlndm yanı..epidural yaptrmadm Dr izinliymis onun yerine bakan kişi de 8 den önce gelmezmis..çok bagrdm lütfen epidural diye ama acilmam çok hızlı olunca dogum başladı 8 de 10 cm acilmam vardı.Dr geldi 8.40 da dogdu oğlum..gözümuykuda hala..bbirara doğum hikayemide yazcm
tubaomur01
ladeyna aynı hataya bn de düşücektim ki, burda arklara sordum, asla kurutma dediler iiki de sormuşum :)
ben bebişin kıyafetlerini bebe programında 30 derecede yıkadım, üstüne bi kez dha da sadece durulama yaptırdım
canım bebekler için ozel deterjanlar var ya biberon temizliği için ben once onunla yıkadım sonra da kaynattım.Kizlar ben biberonla emzigi 5 dk kaynattim birde bulasik deterjaniyla mi yikasam yoksa bulasik makinesinde mi yikasam
doktor bişey demedimi kordonun dolanmasına.Dememişse bir bildiği vardır her halde yoksa alırdı çocuğu zaten kilosuda bayağı iyi ne zaman gel dediSlm bugün doktora gittim, 3600 kg 36 hafta 5 günlük. Acilma yok hafif sancılar var ve boynuna kordon dolaşmış dedi. Ya bogulursa öyle bilmiyorum
sen açılma olup olmadığını nasıl anlayacaksın arkadaşım :) pazartesi günü bana da yaptı çatı muayenesini doktorum.iki parmağına jel sürüp vajinana sokacak 10-15 saniyedir en çok. korkulacak bişey yok merak etme
Canım kanamam az az 13-14 gün sürdü. Ameliyat esnasında da ekstra kana falan ihtiyaç duyulmadı Şükürler olsun.kanaman çok oldu mu en çok onu merak ediyorum benim iğneyi de 1 gün önce kesicez dedi ama asparini daha yeni bıraktırdı 36. haftada
Birşey demedi haftaya tekrar kontrol dedi. Bugün pek bel ağrım yok ama kasılma çok var.doktor bişey demedimi kordonun dolanmasına.Dememişse bir bildiği vardır her halde yoksa alırdı çocuğu zaten kilosuda bayağı iyi ne zaman gel dedi
Bir de bebek yerleşmis ama acilma yok hafif sancılar var dedidoktor bişey demedimi kordonun dolanmasına.Dememişse bir bildiği vardır her halde yoksa alırdı çocuğu zaten kilosuda bayağı iyi ne zaman gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?