- Emoji Skoru
- 576
- Puanlar
- 18
sen açılma olup olmadığını nasıl anlayacaksın arkadaşım :) pazartesi günü bana da yaptı çatı muayenesini doktorum.iki parmağına jel sürüp vajinana sokacak 10-15 saniyedir en çok. korkulacak bişey yok merak etmeBugun nst ye girdim doktorum cati muaynesi yapmak istedi kactim.. Telefon acti cuma gunu bekliyorum dedi acilma var mi diye bakacagim mutlaka gel dedi
Cok gerginim kendi kendimi muayne edemez miyim acaba
Göbek bağı düşüne kadar hergün yıkanacagını sanmıyorum çünkü çok dikkatli yapılması gerektiğini duydum Birşey olurmu diye Strese girmeye gerek yok Göbek bağı düşünce havalara göre her gün yıkarızSelam kizlar. Bebisin banyosu konusunda her kafadan bir se cikiyor. Bazi doktorlar gobegin dusmesini bekmeden hergun yikain ya gun airi yikayin diyor. Kimi doktorlar gobek dusmeden yikamayin diyor.
Ben gobek dusmeden hergun yikamayi dusunuyorum gece uykusundan once. Masjinida yaparim diyorum. Siz ne dusunuyorsuniz.
Canım hergun yikarsan göbek bağının düşmesi uzun sürebilir . Ben hastaneden gelince yıkamayı düşünüyorum sonra bağı düşene kadar yıkanan silerek idare ederim diye düşünüyorum.Selam kizlar. Bebisin banyosu konusunda her kafadan bir se cikiyor. Bazi doktorlar gobegin dusmesini bekmeden hergun yikain ya gun airi yikayin diyor. Kimi doktorlar gobek dusmeden yikamayin diyor.
Ben gobek dusmeden hergun yikamayi dusunuyorum gece uykusundan once. Masjinida yaparim diyorum. Siz ne dusunuyorsuniz.
Bende silmeyi düşünüyorum göbek bağı düştük ten sonra rahat rahat yikarimCanım hergun yikarsan göbek bağının düşmesi uzun sürebilir . Ben hastaneden gelince yıkamayı düşünüyorum sonra bağı düşene kadar yıkanan silerek idare ederim diye düşünüyorum.
Gobek baginin yikama sirasinda islanmasi problem degilmis. Onemli olan banyodan sonra guzelce kurulanmasi islak kalmamasiymis.Göbek bağı düşüne kadar hergün yıkanacagını sanmıyorum çünkü çok dikkatli yapılması gerektiğini duydum Birşey olurmu diye Strese girmeye gerek yok Göbek bağı düşünce havalara göre her gün yıkarız
Havalar cok sicak ya yavrular da cok terliyor haliyle arkadas dogurdu yavrum oglusu emerken ter su icinde kaliyor resmen. Benim anlamadigim niye hu ikiye bolunmuslk. Bir kisim yikayin br kisim yikamayin diyor.Canım hergun yikarsan göbek bağının düşmesi uzun sürebilir . Ben hastaneden gelince yıkamayı düşünüyorum sonra bağı düşene kadar yıkanan silerek idare ederim diye düşünüyorum.
Senin adina cok sevindim canim gece resmen senin heycanini yasadim huzurla buyut yavrunuKızlar dun gece aynn şaka gibi başlayanddoğum sancılarım şaka değilmiş..sabah doğdu kuzum.ama kızlar zorlndm yanı..epidural yaptrmadm Dr izinliymis onun yerine bakan kişi de 8 den önce gelmezmis..çok bagrdm lütfen epidural diye ama acilmam çok hızlı olunca dogum başladı 8 de 10 cm acilmam vardı.Dr geldi 8.40 da dogdu oğlum..gözümuykuda hala..bbirara doğum hikayemide yazcm
Ama bilen bilir bu kadar duam kabul olurdu yanı..coksukur
Canim burda bebek dogunca yikamaya basliyolar uc gun hastanede kaliyoruz hergun dus yaptiriyolar gobek zaten bir hafta dedimi duser ama dustan sonra temizlemen lazim bide dus yaptirinca bebekler daha sakin oluyo ben hergun yikiycam yani ins ilk cocugumuda hep yikamistimHavalar cok sicak ya yavrular da cok terliyor haliyle arkadas dogurdu yavrum oglusu emerken ter su icinde kaliyor resmen. Benim anlamadigim niye hu ikiye bolunmuslk. Bir kisim yikayin br kisim yikamayin diyor.
Gozun aydin cnm benim yerimede kokla yavrunu normalde dogduktan yarim saat en gec bir saat sonra emzirmen lazim uyyuyosa emzirmek icin dudaklarina dokun ins guzelce emer bol bol sutun olurBütün annelere iyi dilekleri için teşekkür ederim Allah herkese n asıp eder insallah bebegim doğdu Allaha Şükür 3000 kilo suan yanımda fakat hep uyuyor doğum yapan arkadaşlar bebeği ne zaman tam emzirebildiniz
Geçti gitti canım, sen meleğinle koklaşmaya odaklan artık :) gerçekten ilk doğum için çok hızlı olmuş, verdiğin emekler ve dualar yaramış :) bizi habersiz bırakma, hikayni beklioruz!Kızlar dun gece aynn şaka gibi başlayanddoğum sancılarım şaka değilmiş..sabah doğdu kuzum.ama kızlar zorlndm yanı..epidural yaptrmadm Dr izinliymis onun yerine bakan kişi de 8 den önce gelmezmis..çok bagrdm lütfen epidural diye ama acilmam çok hızlı olunca dogum başladı 8 de 10 cm acilmam vardı.Dr geldi 8.40 da dogdu oğlum..gözümuykuda hala..bbirara doğum hikayemide yazcm
Ama bilen bilir bu kadar duam kabul olurdu yanı..coksukur
Canım ben 35+0 da doğum yaptım, yüksek tansiyon sebebiyle.Merhaba; bende aspırın ve iğne kullanıyorum .aspırın bugun itibariyle 35.haftamda bırakmamı söyledı dr bıraktım.iğneyı 24 saat kala bırakıcaz dedı.Kacıncı haftada doğum yaptnız ? Herhangı ters giden bir durum olursa 35.haftadan sonra zaten cocugu alabılırz dedı doktorum.Bende spinal istiyorum.
Canım tadı nasıl çikolatanın? Benim kargoda yarın gelecek inş. Ben de senin gibi dolaba koymayı düşünüyorum, konyada serin bir yer bulmak çok zorBugün geldi kargom.tupperware saklama kabına koyup buzdolabına koydum mecburen.evim de serin yer hiiç yok
Bende de surekli yukseliyor canim. Artik rakamla ifade etmiyor Bol lökosit yaziyor. Antibiyotik kullaniyorum geciyor sonra tekrarliyor napcam bilmiyorum.Kızlar idrar tahlilimde 0-4 arasında olması gereken lökosit 81 çıkmış.enfeksiyon var yani.boyle yuksek çıkan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?