Rica ederim canim.kendini ve bebegini dusun.umarim hersey normal ve guzel olur.bizi haberdar et durumdan merak ederizKanama o andi ve bitti. O yüzden fazla üstünde durulmamis olabilir bilmiyorum. Yarın durumuma göre bakacağım artık. Tsk ederim ince düşünce için.
Ben de fazladan mustela var ulaştırayım bi şekilde sana karnımız iyice büyüyor bu haftalar!!
allah yardımcımız olsun her şey yoluna girecek tabi sen de biz de sağ salim kucağımıza alacağımız yavrularımızı stres yapmamak lazım ki değerler daha fazla oynamasınKızlar ben de şu perşembeyi merakla bekliyorum ; testin sonucuna göre Dr verdiği 31 Ağustos ya da 1 Eylül gününü erkene alır mı, hadi bugün ya da yarın sezeryana alalım der mi trombositler düşüyorsa; benim de kafam çok karışık, doğum Öne mi gelecek, herşey yolunda gidecek mi hiç bilemiyorum, Rabbim herkesi de bizleri de yavrularımızı da ailelerimizi korusun inş
Canim çatlamak grnedik olan bidey bugün doktorumla onu konuştuk istersen bi kutuyu bi günde bitir o kadar özen göster ama geninde bilmem ne eksikliği dedi simdi adini hatirlamiyorum varsa yapcak bise yok naparsan yap catlicak ama geninde yoksa istersen hic bisey kullanma yinede catlamaz dedi.bende ne yağlar ne kremler kullandim ama nafile sonuç hüsran.tabi sen yinede tedbiri elden birakma için rahat olur.en azindan3 haftam kaldı ve lieracım bitti, catlar mıyım acaba kullanmasam?
member: 263402"]Hmde dan nst,ye,gireceğim şimdi. Hem içte,hem dışta 1 cm açılma var kafası güzel baskı yapıyor ama tam kanalda değil henüz, doğum eylülü bulur dedi. Ağustos olmaz dedi. Bakalım nst,de,güzel çıkar inşallah. 37+1 reyiz 3000 gram olmuş kızım iki haftaya 3500 u geçmez inşallah :) kolay kolay doğarlar inşallah hepsi.
Canim çatlamak grnedik olan bidey bugün doktorumla onu konuştuk istersen bi kutuyu bi günde bitir o kadar özen göster ama geninde bilmem ne eksikliği dedi simdi adini hatirlamiyorum varsa yapcak bise yok naparsan yap catlicak ama geninde yoksa istersen hic bisey kullanma yinede catlamaz dedi.bende ne yağlar ne kremler kullandim ama nafile sonuç hüsran.tabi sen yinede tedbiri elden birakma için rahat olur.en azindan
Amin inşallah en azından baya baya bir şeyler ögrendim sayfayı takip ederken. İcim daralmıştı yazdım güzel anne adaylarınn güzel dualarını da aldım. İnşallah bebiş de sağlıkla bizimle olur yakın zamandaftsch inşallah en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşarsın,zamani farkli yazilmis demek, hayirlisi ne zamansa o zaman olur,moralin hep yuksek olsun
çatlarsın.doğum anında bile çatlanabiliyormuş ya.al bi kutu daha hem doğumdan sonra da devam edersin.3 haftam kaldı ve lieracım bitti, catlar mıyım acaba kullanmasam?
Ben gündüzleri mustela akşam lierac aklıma geldikçe badem Yağı :)) annem tamamen çatladığı için korkumdan elime geçeni kullandım...Tesekkur ederim canim dusunmen yeterdogumdan sonra da kullanirsin zaten kalsin sende..musteladan memnun musun? Yagli his birakiyor mu?
Lireaci hem bulamiyorum her yerde aramam gerekiyor. hem de pahalandi iyice. Olmadi mustela alirim. Elimde pregnacare ve badem yagi var ama yazin hic cekilmiyorlar.
webannemarket ten aldım ben en son.indirimliydi ertesi gün de elimdeydi. bi bak istersenTesekkur ederim canim dusunmen yeterdogumdan sonra da kullanirsin zaten kalsin sende..musteladan memnun musun? Yagli his birakiyor mu?
Lireaci hem bulamiyorum her yerde aramam gerekiyor. hem de pahalandi iyice. Olmadi mustela alirim. Elimde pregnacare ve badem yagi var ama yazin hic cekilmiyorlar.
Ben gündüzleri mustela akşam lierac aklıma geldikçe badem Yağı :)) annem tamamen çatladığı için korkumdan elime geçeni kullandım...
çatlarsın.doğum anında bile çatlanabiliyormuş ya.al bi kutu daha hem doğumdan sonra da devam edersin.
Cnm test ayri deil hani hemogram kan tahlili oluyor ya hani o degerler arasinda oluyor hani hemoglobin yani demir sonucu felan oluyor ya o tahlilde trombositin diger adi plt cnm iyice bakarsan görürsün cnm
Ha ha aynen ama annemin halini görsen neden korktuğumu anlarsın :)) bu arada mustela Yağlı his bırakmadı bende ama kaşıntı durumunda bir Lierac değil.Bunca seyden sonra catlamazsin hatta bebek poposu kivamina gelmen lazim
Kizlar çok sancim var.akşamdan beri.kasiklarima ve belime vuruyo.karnında taş kesiliyor anlayamdm doğum sancısı mi acaba. Bide bebek durmadan hickiriyo ,uzun zamndr olmadığı kadar hareketli endişelenmeye basladm
hayır tam olarak düzenli değil ama inatçı.dinlenmekle gecmiyo.şiddeti artıp azalıyor. Herzamnkinden farklı yanı,anlayabiliyorum. Sanki doğum çok yakın gibi hissedyrmDakika tuttun mu? Düzenli mi kasılmalar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?