2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
olur cnm inş tekrar.Dua az bisey değil cnm.Dünya bile dua üzerine kurulmuş.Allah inş yüzünü güldürür en kısa zamnda

canım zazzle.comda kendim hazırladım. sonra kalın a4 lere çıktı aldım. matbaalar çok para istedi. benim biraz zor oldu tek tek kesmek ama güzel oldu neticede
Benim etiketler de hazır da canım, kırtasiyede ve arkası yapışkanlımı bastırdın?

canım zazzle.comda kendim hazırladım. sonra kalın a4 lere çıktı aldım. matbaalar çok para istedi. benim biraz zor oldu tek tek kesmek ama güzel oldu neticede
cnm bunlar bebek sekeri icinmi?? Tam dgm gununu yazmyckmisn sekerlere? Ben normal dogum beklyrm diye tarih tam belli degil ya oyuzden sekerleri istetemyrm ..canim sıkkın o yuzden off

cnm bunlar bebek sekeri icinmi?? Tam dgm gununu yazmyckmisn sekerlere? Ben normal dogum beklyrm diye tarih tam belli degil ya oyuzden sekerleri istetemyrm ..canim sıkkın o yuzden off
Canım ben de hazırladm bebek şekerlerimi ama tarihi beklemicem çünkü gelenlere hemen verm istiyorum. Yoksa o karmaşada kimse benim etiketlerl uğraşmas :) sadece 2015 yazıyo. Düşündüm, bana gelen bebek hediyelerinde kimsenin doğum gününe bakmıyorum, takip te etmiyorum :))) anket yaptım, kimsenin pek umrunda olmuyo, sadece en yakın akraba ve ark zaten biliyo.. Kasmadım anlayacağın, hazır olsunlar da, daha fazla bişey aklıma takılsın istemiyorum :)

yazmadım valla. kendim yaptığım için. acelesi yok zaten doğumdan sonra da sipariş edebilirsin sen. ama benim doğumdan sonra yapmam imkansız olduğu için tarih yok

Maaşallahhh bebişine canım. Bebiş beslenin diye be yiyorsun özellikle ne tavsiye edersin canım bebeğim Kilo alsın istiyorum da

36, member: 686519"]Merhabalar , benim oğlum hala dönmemiş sezeryan olcak sanırım doktor şimdilik günü koyalım bekleyelim dedi. Eger sezeryan istemiyorsan kuran okumayi biliyorsan insikak suresini oku secde ayeti var secdesini de yap cocuk da secde yaparmis allahtan secde emri geldi diye ters cocuk donermis yani hem insikak suresi dogumu kolaylastirir

Arayabilecek doktorum yok. Çünkü düzenli doktora gidemiyorum, kanama oldu diyorum kimse umursamiyor. Yoruldum bu hayattan. Ya birşey olursa artık ne olacak bilmiyorum
Nerde yasiyosun belki yakininda tanidik bir doktor cikar topikten.ama kanama her halikarda onemli dikkat etmeli.yakinda bir hastanedemi yok.baktirsan.bence dusunme ve kimseyi de takma acilen doktora gorunmelisin.

Sağolasın canım bende öyle alayım korse.
Bebeğim kuvez de dr tahmini bi 10 gün daha kalır enfeksiyon tamamen bitmeden çıkarmayız demiş .
Bugün eşim gitti görmeye ben gidemedim dr. Emzirme ye anne gelebilir deneyebilir demiş ama ben tedirginim küçücük nasıl emzirecegim diye. Şimdilik şırınga ile veriyorlar mis sütümu. Göğsüm é alışır mi bilmiyorum
Önümüzdeki günlerde eşim götürebilir se gideceğim.
Doğum à normalde istanbul à gidecek tim burda kimse yok akraba vs diye.
Şimdi eşim işe gidiyor geri gelip beni evden alması lazım ki hastane ye gidebileyim biraz elimiz kolumu bağlı gibi kaldık.
Eymen nasıl kilosu falan artıyor mu .

Kizlar merhaba
Bu aralar nabzim yuksek cikiyor ve binkac kere beni gorenler dudaklarimin morarsigini soyledi. Ben kendimi gormedigim icin hic dikkatimi cekmemisti bu bi kac kere oldu. Dudaklarim morarinca hafif uyusur gibide oldu tansiyonuma bakim dedim normaldi ama nabzim yuksekti sizdede hic boyle birsey oluyormu?

Hic sıkma canını tatlım olabildiğince git emzir bebeğini.. Alışır da tutar da merak etme ilk günler zor olur 2 güne alışır.. Eymen iyi şükür kilosu aynı ne aldı ne verdi dr normal dedi emzirmeye devam..

Cnm ne alaka sumuksu olmasın benimde akıntının içinde kan lekesi geldi su gibi ve o gecenin sabahi doğum oldu herkeste aynı olmaz okey ama kanama herzaman risktir dr gitmen lazım kim o evdeki insafsız kocan ne güne duruyor ona soyle..

mantikli aslında ama işin kotusu normal istedgm içinaağustos mu eylül mu o da belli değil.cnku eylüle ssarkabilir. Yoksa ağustos 2015 yazdrrdm enazindan

Benim nabız 125-130 U buluyor ama dudaklarımın morardığını fark etmedim. Doktorum çok zorlanırsan kardiyoloğa yönlendiririm dedi ama gitmedim. Bebek aşağı inince bi nebze rahatladım.

canım şartlama kendini böyle.Alahım bi yere kararladı mutlaka. doğumunun nasıl olacağı zaten belli ama biz zamanı gelmeden bilemiyoruz iste. ben de normal doğum çok istiyorum ama eşim de beni uyardı aşkım bu kadar ısrarcı olma hayurlısını dile diye.sen kendini de bebeğini de strese sokma 10 güne gelmeli falan diye.o bilir ne zaman geleceğini.en kötü ihtimal sancın geldiğinde normal doğum diye başlayıp sezaryenle sonuçlanması ki zaten elzem durum olmadıkça böyle bişey olmaz diye düşünüyorum.ama olsa bile için rahat olur son ana kadar bekledim kısmet olmadı dersin.
uzun lafın kısası sen hayırlısı diye duanı et rabbime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…