• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
kızlar, dün biraz ağrı oldu belimde kasığımda, bugün de peçete ile baktığımda hafif pembemsi kan geldi sonra kesildi, aşağıya baskı var ve bel kasık ağrılarım var bacaklarıma da vuruyor. doğuracak mıyım acaba endişelendim???
Canım normal doğum Başlangıcı genelde böyle oluyor ; sancılarını takip et canım ve Dr Una haber de ver bence bakalım ne dicek

Hanımlar selan
Biz çıktık kızımı daha görmedim ama cok afacanmis
1950 kg 46 cm olarak Doğdu
Bende ayıldım cok ağrım sızım yok bakalım neler olacak
Aksam tekrar yazarım
Chek canım ne güzel haberlerle geldin maşallah; gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün inş Bebeğini canım; evinize sağlıkla dönün inş

6 da canım merakla bekliyorum :KK64:bakalım ne diyecek? Sen nasılsın?

ben de cumartesi gittim, 2400 olmuş minik bebişim :)
makas fazla açılmamış, zamanını bekleyelim, bu durumda normal doğum muhakkak öneriyorum dedi. zaten o sıralar izinde olmayacakmış, ondan korkuyordum.
evdeyim artık, zaman çok hızlı geçiyormuş evde :)
gidince haberdar et

Hanımlar selan
Biz çıktık kızımı daha görmedim ama cok afacanmis
1950 kg 46 cm olarak Doğdu
Bende ayıldım cok ağrım sızım yok bakalım neler olacak
Aksam tekrar yazarım
Chekcim haayırlı olsun. Biran önce kucağına da alırsın inşallah. Usg sonçlarıyla doğum kilosu benzermi? Benim oğlumunda haftasına göre kilosu az çıkıyor.

oskeortmen oskeortmen cnm ya kusura bakmazsan bişey sorcam, kafa mafa kalmadı bende.. Bu bebek isimliklerini nerde ve ne diyerek çıkarttırmıştın? sticker mıydı? yapışkanlı çıkartmam lazım artık da..

kızlar, dün biraz ağrı oldu belimde kasığımda, bugün de peçete ile baktığımda hafif pembemsi kan geldi sonra kesildi, aşağıya baskı var ve bel kasık ağrılarım var bacaklarıma da vuruyor. doğuracak mıyım acaba endişelendim???
çok heyecanlı ya canım allah kolaylık versin bizide haberdar et sağlıkla doğar inş. bebişin

ben de cumartesi gittim, 2400 olmuş minik bebişim :)
makas fazla açılmamış, zamanını bekleyelim, bu durumda normal doğum muhakkak öneriyorum dedi. zaten o sıralar izinde olmayacakmış, ondan korkuyordum.
evdeyim artık, zaman çok hızlı geçiyormuş evde :)
gidince haberdar et
Süper haber çok sevindim senin adına bakalım bana neler diyecek çok merak ediyorum iki haftadır neredeyse ekmek bile yemedim :)) hemen haber veririm!! Ben de bu hafta birakacagim isi artik dayanamiyorum!!! Sonra annem gelecek ve keyif basliyor :))

Slm kızlar kontrolden geldik nst sancım çıktı birde suyunda azalma nedeniyle kismetse doğum 20 ağustos perşembe günü olucak dualarinizi eksik etmeyin
Hayırlısı olsun canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin İnşallah. Bebişin kaç Kilo buarada doğa küveze girmez herhalde inşaallah değilmi canım? Benim erken doğum riskim var da 37. Haftada sorun olmaz dedi de doktorum korkuyorum. Sana ayrıntılı konuşmuş bilgilendirmiştir seni

Slm kızlar kontrolden geldik nst sancım çıktı birde suyunda azalma nedeniyle kismetse doğum 20 ağustos perşembe günü olucak dualarinizi eksik etmeyin
Canım buarada ntsde sancın kaç çıktı benimde geçen cuma ntsde sancım 60 70 çıktı hep. Merak ettim senin ntsde kaç çıktı

Hayırlısı olsun canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin İnşallah. Bebişin kaç Kilo buarada doğa küveze girmez herhalde inşaallah değilmi canım? Benim erken doğum riskim var da 37. Haftada sorun olmaz dedi de doktorum korkuyorum. Sana ayrıntılı konuşmuş bilgilendirmiştir seni
Teşekkür ederim canım kilosu 3500 boyu 50 cm kuvez ihtimali 36 dan sonra bebegin gelişiminde sorun yoksa %5 dedi ki zaten kuvez olayı doğduktan sonra anlaşılır dedi yani 40 haftada 4.5 kilo doğan bebekte kuvez e girebilir dedi

Back