Hadi bakalim canim saglikli bir sekilde kavusursun insallah yavruna.dogum tarihimiz ayniydi seninle sen once kavusucan melegine :) bende yarin gidicem bakalim ne dicek doktor.Teşekkür ederim canım kilosu 3500 boyu 50 cm kuvez ihtimali 36 dan sonra bebegin gelişiminde sorun yoksa %5 dedi ki zaten kuvez olayı doğduktan sonra anlaşılır dedi yani 40 haftada 4.5 kilo doğan bebekte kuvez e girebilir dedi
hayırlısı olsun canım.İnşallah sağlıcakla alacaksın bebişi kucağına.Slm kızlar kontrolden geldik nst sancım çıktı birde suyunda azalma nedeniyle kismetse doğum 20 ağustos perşembe günü olucak dualarinizi eksik etmeyin
canim sendemi dogum yaptin gecenlerde oyle soyledilerde takip ettim ama seni goremedim.Chek cim allah analı babalı buyutsun hayırlı haberlerle gel inşallah bekliyoruz :))
Merhaba kızlar , benim oğlum hala dönmemiş sezeryan olcak sanırım doktor şimdilik günü koyalım bekleyelim dedi
İnşallah canım . Hayırlısı nasılsa öyle olsun diyorum ama üzülüyorumda dönmedi diye.inşallah o zamana kadar döner canım.
hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün. Tez zamanda kavuşup koklaşın inşallahhhhhHanımlar selan
Biz çıktık kızımı daha görmedim ama cok afacanmis
1950 kg 46 cm olarak Doğdu
Bende ayıldım cok ağrım sızım yok bakalım neler olacak
Aksam tekrar yazarım
Ya hemen umutsuzluğa kapılma, son gün dönen bile var! Hakkında ne hayırlısıysa o olur inşallah...Merhaba kızlar , benim oğlum hala dönmemiş sezeryan olcak sanırım doktor şimdilik günü koyalım bekleyelim dedi
canım kusura bakma özel bir durum mu vardı sende hatırlayamadım bir an. Tarihlerimiz çok yakın da seninle. Merak ettim. Bir haftaya doğmazsa neden sezaryene alıyorlar.cnm hadi Hayrlisi bnce çok yakın senin doğum.arkadsm in lekekenmesi oldu diğer gün doğum yaptı.darısı bana lütfen bana da dua et lutfennn 1 haftaya Doğumum başlasn.yoksa sezeryana alırlar
Benim doktor donmez artık dedi ve kesin sezeryan olcak, tarihi henuz koymadık amaMerhaba kızlar , benim oğlum hala dönmemiş sezeryan olcak sanırım doktor şimdilik günü koyalım bekleyelim dedi
bebeğim iri diye cnm.aslında bu cuma sezeryan günü verdiler ama kabul etmedim. Dr umu degstm çatın dar dedi.ama samimi gelmiyo bana.başka 2 Dr la ve ebe arkdslarimla konstm,grstm onlar doğum anında ancak anlaşılır çatı darlığı dediler. Ama su an 37+3 um .bebeğim 3500.4 ustu olsa sezeryana alırlar biliyrm.oyuzden 10 güne dogmali diyorum .canım kusura bakma özel bir durum mu vardı sende hatırlayamadım bir an. Tarihlerimiz çok yakın da seninle. Merak ettim. Bir haftaya doğmazsa neden sezaryene alıyorlar.
Allah analı babalı büyütsün canım.. Maşallah kızına da :)Hanımlar selan
Biz çıktık kızımı daha görmedim ama cok afacanmis
1950 kg 46 cm olarak Doğdu
Bende ayıldım cok ağrım sızım yok bakalım neler olacak
Aksam tekrar yazarım
İnşallah canım ..Ya hemen umutsuzluğa kapılma, son gün dönen bile var! Hakkında ne hayırlısıysa o olur inşallah...
4++Teşekkür ederim canım kilosu 3500 boyu 50 cm kuvez ihtimali 36 dan sonra bebegin gelişiminde sorun yoksa %5 dedi ki zaten kuvez olayı doğduktan sonra anlaşılır dedi yani 40 haftada 4.5 kilo doğan bebekte kuvez e girebilir dedi
cnm enfeksiyonu gosteriyo.su an bi enf geciriyosun demk.antibiyotik kullanman gerekebilir.dr un gebelik haftana uygun bi antbyt yazacktr diye dsnym.geçmiş olsnKızlar siz tecrubelisiniz 4 haftalik hamileyim. 1 düşüğüm var. Bu ikinci gebeliğim. Crp değerim 2.7 cikmis. Normal aralık 0-0.5. Çok endiseliyim dr umu aradım cevap vermedi. Crp değeri ne oluyor. Artış olması. Siz yasadiniz mi böyle birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?