2015 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    473
Hadi bakalim canim saglikli bir sekilde kavusursun insallah yavruna.dogum tarihimiz ayniydi seninle sen once kavusucan melegine :) bende yarin gidicem bakalim ne dicek doktor.

Yaaaaaaa artık sinir oluyorum saglık Ocağı'ndan aradılar izlem varmış unutmuşum apar topar gittim zaten enfeksiyon vardı şimdide protein çıkmış tansiyon normal ödem yok gerildim Yaaa Doktor haftada bir kontrol edelim bebek ve senin için önemli dedi kendi doktoruma Çarşamba randevum vardı Değiştirdim yarın sabaha 9.30 aldım şansıma bakalım ne olucak

Bizim sezaryen tarihimiz 1 Eylül. Sanırım oğlumun da acelesi yok. Eşim dalga geçiyor, sen rahat ben ağır.. Onun acele etmesini bekleme, diye.. Doğuran arkadaşları görünce bebek kokusu çekiyor canım. Rabbim hayırlı zamanda ve hayırlı şekilde nasip etsin hepimizeee...

offf selam kızlar. Kontrolüm var bugun hastanedeyim. Doktor doğuma gitmiş canım çıktı bekle bekle çok sıkıldımmmmmm

Hanımlar selan
Biz çıktık kızımı daha görmedim ama cok afacanmis
1950 kg 46 cm olarak Doğdu
Bende ayıldım cok ağrım sızım yok bakalım neler olacak
Aksam tekrar yazarım
hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün. Tez zamanda kavuşup koklaşın inşallahhhhh

cnm hadi Hayrlisi bnce çok yakın senin doğum.arkadsm in lekekenmesi oldu diğer gün doğum yaptı.darısı bana lütfen bana da dua et lutfennn 1 haftaya Doğumum başlasn.yoksa sezeryana alırlar
canım kusura bakma özel bir durum mu vardı sende hatırlayamadım bir an. Tarihlerimiz çok yakın da seninle. Merak ettim. Bir haftaya doğmazsa neden sezaryene alıyorlar.

canım kusura bakma özel bir durum mu vardı sende hatırlayamadım bir an. Tarihlerimiz çok yakın da seninle. Merak ettim. Bir haftaya doğmazsa neden sezaryene alıyorlar.
bebeğim iri diye cnm.aslında bu cuma sezeryan günü verdiler ama kabul etmedim. Dr umu degstm çatın dar dedi.ama samimi gelmiyo bana.başka 2 Dr la ve ebe arkdslarimla konstm,grstm onlar doğum anında ancak anlaşılır çatı darlığı dediler. Ama su an 37+3 um .bebeğim 3500.4 ustu olsa sezeryana alırlar biliyrm.oyuzden 10 güne dogmali diyorum .

Hanımlar selan
Biz çıktık kızımı daha görmedim ama cok afacanmis
1950 kg 46 cm olarak Doğdu
Bende ayıldım cok ağrım sızım yok bakalım neler olacak
Aksam tekrar yazarım
Allah analı babalı büyütsün canım.. Maşallah kızına da :)

Kızlar siz tecrubelisiniz 4 haftalik hamileyim. 1 düşüğüm var. Bu ikinci gebeliğim. Crp değerim 2.7 cikmis. Normal aralık 0-0.5. Çok endiseliyim dr umu aradım cevap vermedi. Crp değeri ne oluyor. Artış olması. Siz yasadiniz mi böyle birsey

4++
Maaşallahhh bebişine çok güzel gelişmiş inşallah hemen kucağına alırsın. Benim oğlumda 34+3te 2600 46cmdi inşallah bende senin haftana gelirimde bebeğim gelişir ozamana kadar ben doğumdan değilde küvez olayından korkuyorum da

cnm enfeksiyonu gosteriyo.su an bi enf geciriyosun demk.antibiyotik kullanman gerekebilir.dr un gebelik haftana uygun bi antbyt yazacktr diye dsnym.geçmiş olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…